Sokken geleverd maar, dit is verre van orthopedische steunende sokken... echte Chinese goedkope rommel. te lezen aan de reacties hier (had ij eigenlijk eerst moeten doen). de sokken hebben geen e... Toon meer

1,3

Zeer slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

1,3

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Buitengewoon onbetrouwbare onderneming.

Ik heb de ORTHOSTEP Orthopedische Wandelschoenen besteld in mijn schoenmaat. Het duurde een maand voordat ze aankwamen. En toen bleken ze veel te klein te zijn. Ik wilde ze dus ruilen en heb daarvoor zowel via hun website als via hun e-mailadres vier keer contact proberen op te nemen met de vraag hoe dat moest. Er is helemaal niet op gereageerd. Geen enkele reactie.

16 januari 2026

Bestelling niet ontvangen, firma reageert niet

Heb schoenen besteld op 18 maart en zijn vandaag 14 april ,na de firma meerdere keren aan te schrijven hoe het met mijn bestelling gesteld is krijg ik geen gehoor,
Heb eerdere keren bestellingen geplaatst en steeds ontvangen. Na dit voorval vind ik dat zeer teleurstellend, zo ga je niet met klanten om, antwoorden is het minste wat de firma naar de klant toe kan doen en niet de mensen in het ongewisse laten

14 april 2025

Sokken binnengekregen waren te groot…

Sokken binnengekregen waren te groot teruggestuurd naar China en alle bijlagen van bestelling t/m retourontvangst in China erbij geleverd in augustus.
Echter nu nog in afwachting van sokken in een kleinere maat
Diverse mails aan gewijd maar nog steeds geen resultaat

3 februari 2025

IS DIT WETTELIJK ?

IS DIT WETTELIJK ?
Terugstuur adres staat niet vermeld op comfortify.nl maar voor een Nederlandse site laten ze je schoenen terugsturen naar
Naam: Judy
Telefoon: +86 17757143572
Adres: 1F, Building 4, Qianglin Yuntong Logistics Warehouse Park, No. 52, No. 22 Street, Qiantang New District
Stad: Hangzhou
Provincie: Zhejiang
Ga nu de prijs van de terugsturing uitzoeken.
Dit staat bij de aankoop.
🟢 iDEAL en Gratis Verzending Beschikbaar
🟠 Tevreden of terugbetaald
Verzendbeleid: te lezen op de site
Elke aankoop valt onder de 14 dagen Geld Terug Garantie.
Laatste e-mail van 29/10/2024 staat deze tekst.Tot snel,
Lisa van Trenday
P.S. Met onze 100% tevredenheidsgarantie heb je 14 dagen om je bestelling te retourneren voor een volledige terugbetaling of omruiling.
Een leugen meer van Trenday-team

5 oktober 2024

Sokken besteld

Sokken besteld, nooit aangekomen, reageren niet meer op mijn mail, geld kwijt.
Dus wees gewaarschuwd, NIET IETS BESTELLEN HIER

13 september 2024

Niet bestellen

Niet bestellen, 20 juli bestelling geplaatst, nu 28 augustus nog steeds niets ontvangen! Verwacht ook niets meer te ontvangen.

28 augustus 2024

Smerige oplichters

Chinese rommel, echt totaal goedkoop slecht.
NIET KOPEN, NIET KOPEN, NIET KOPEN.
Oplichters doen zich voor als ambachtslui, verdrievoudigen de kostprijs en laten het uit china verzenden.
NIET KOPEN, NIET KOPEN, NIET KOPEN.
En…
Comfortify medewerkers, SCHAAM JE.
Bedenk hoe laag je bent op elk moment dat je ‘gestolen’ geld uitgeeft. Jullie zijn ratten!

30 juli 2024

echt geen orthopedische sokken

te lezen aan de reacties hier (had ij eigenlijk eerst moeten doen).
de sokken hebben geen echt maat enkel S/M L/XL, zijn veel te groot voor de maatbesteld...
terugsturen heeft geen zin... kosten en het geouwehoer zijn erger dan de baten...
las hier ergens iemand die orthopedisch schoeisel had besteld... in NL krijg je dit gewoon vergoed van je ziektekosten verzekering....
afijn... kortom... deze schlecht sokken niet kopen ... die van mij gaan zoals ze gekomen zijn (in verpakking de kleding container in)...

18 juli 2024

Sokken uit China,

Twee keer besteld en betaald! Eerste keer wel geleverd, daarna niet meer. Betaalbewijzen gemaild, geschreven, inmiddels wel een reactie gekregen. Ze zullen alsnog toegestuurd worden. Maar vervolgens niets meer gehoord.
Sokken zitten goed, lijken wel sprekend op de compressie sokken die je bij Shein en Temu kunt kopen, en ze komen ook uit China
Uiteindelijk op 31-7 de sokken toch nog gekregen

5 juli 2024

Wist niet dat winkel in China was

De levering van mijn sokken gebeurde volgens schema.
Het was niet helemaal mijn ding dus stuurde ik een mail hiervoor.
Wist ik veel dat ik die terug naar China moest sturen.
Een adres ben ik nog niet bekomen.
Ik vind dat ze op zijn minst op hun website kunnen vermelden dat hun winkel in China is. Nochtans eindigt de website op .nl
Bovendien staat op de website dat je indien niet tevreden je geld terug kan krijgen en dat klopt niet want het is een waardebon.
Terugsturen heeft geen zin want dat kost een bom geld en dan zit je daar met een waardebon waar je niets mee kan doen

23 april 2024

Heb schoenen besteld bij Comfortify…

Heb schoenen besteld bij Comfortify maat 39 wat ik normaal heb.
Kreeg geen bevestiging van aankoop wat al heel raar was.
Ook lukte het de 1ste keer niet met bestellen ( wat achteraf wel zo was .. ) en dus bestelde ik nogmaals met dat ik dus blijkbaar ineens 2 x 49.95 euro moest betalen en niet wetende of ze wel geleverd zouden worden ? ( geen bevestiging en geen Track etc )
Nu vandaag werd er door DHL ineens zomaar 2 pakketjes afgeleverd van
E - Commerce retailer
Bantian street
Longgang District.
Eerst dacht ik bij mezelf ik heb toch niets besteld ?
Blijken het de ( 2 paar ) schoenen te zijn van Comfortify...
En inderdaad maat 39 maar te klein zoals iedereen al waarschuwde op Trustpilot.
Nu wil ik ze terug sturen maar hoe doe ik dat ?
Er staat " voor vragen over of het retourneren van uw bestelling neem contact op met de verkoper "
Ja leuk maar hoe ??
Ik denk dat ik programma KASSA er maar eens op af stuur.
Ga hun zo een bericht sturen.
Blijkbaar ben ik niet de enige die besodemietert wordt door dit bedrijf Comfortify.
Afz Petra

16 maart 2024

Bestelling sokken

Bestelling sokken, betaald in begin december 2023.
Eindeloos gemaild, eerst antwoord dat ze opnieuw verzonden zouden worden maar tot nog toe (19 jan 2024 niets!
Ik voel met bedrogen door deze firma!

19 januari 2024

Oplichters!!!

Oplichters!!!
Eindeloos veel mailcontact gehad, sokken op eigen kosten geretourneerd, want het aankoopbedrag zou terugbetaald worden. Hoor nu niksmeet, geen reacties op verschillende mails.

13 december 2023

Slechte kwaliteit sokken

Slechte kwaliteit sokken, geen contactmogelijkheid waarin je iets kunt melden waar ze ook daadwerkelijk iets mee doen. Vreselijke manier van chatten met een robot. Voor levering iedere dag mailtjes, daarna geen fatsoenlijk antwoord op mijn berichten. Geld terug is géén optie. Terug sturen is idioot duur.
Mailadres expres fout vermeldt??? confortify.nl. klopt natuurlijk niet.

18 oktober 2023

Is dit jouw bedrijf?