Wat jammer dat er geen <0 ster bij staat. Mijn bedrijf is ongevraagd (en wat mij betreft ook absoluut ongewenst) opgenomen in de zoekmachine van Companyspotter. Ook al beweren zij dat het mag, ik vind... Toon meer

Bizar.. een lange mail ontvangen dat ze ons bedrijfsgegevens op hun site zetten. Hier zijn wij niet van gediend. Onderstaande email verstuurd. Geachte heer, mevrouw, Via deze email so... Toon meer

Wat zullen we nou krijgen! Het is dat ik geen -5 sterren kan geven anders hadden ze die gekregen. Als ik wil dat een bedrijf mijn gegevens verspreid, onderneem ik zelf wel actie! Krijg ik een mail me... Toon meer

Ongevraagd worden je gegevens op de website van CompanySpotter geplaatst, hier sturen ze je als kers op de taart ook nog onbeschaamd een mail over. Vervolgens wordt er alles bijgehaald om uitleg te ge... Toon meer

1,2

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

Best wel ironisch dat heel veel mensen…

Best wel ironisch dat heel veel mensen hier klagen over een ongewenste registratie. Als Trustpilot een account voor jouw bedrijf aanmaakt, heb je niet eens de mogelijkheid om je profiel te verwijderen. Bovendien stelt Trustpilot je ook niet op de hoogte van je profiel. Bij CompanySpotter kan je je in ieder geval gewoon uitschrijven, en je wordt ook nog eens gemaild erover. Steen en been klagen hier! Het is niet mijn eigen platform hoor, maar de hypocriete beoordelingen hier zijn zo bizar. Een review plaatsen op een Trustpilot profiel die niet eens verwijderd KAN worden!

15 februari 2025

Dit klopt niet

Ongevraagd toegevoegd. Dit klopt niet. Dit vraagt acties van mijn kant waar ik helemaal geen zin en tijd voor heb. Blij dat ik herkenbare reacties vind in Trustpilot. Nog even overdenken wat te doen...

26 december 2024

Wij kregen vandaag een email dat ze ons…

Wij kregen vandaag een email dat ze ons bedrijf opgenomen hebben in hun zoekmachine. Ik heb daar niet om gevraagd en wil dit ook niet. Company spotter overtreedt de privacy- en colportagewetten hiermee. Op de site kloppen ook een aantal zaken niet.

23 maart 2024

Negeren en blokkeren

Wij ontvingen vandaag ook ongevraagd de mail van dit bedrijf. Kwam terecht in de spambox. Daar melden zich dagelijks bedrijfjes uit India of daaromtrent die ons SEO-diensten of website-upgrades proberen te verkopen. Daarnaast natuurlijk ook af en toe een oplichter. Ik open ze niet meer en blokkeer ze via de filterfunctie. Maar ze blijven komen. Deze mail tegen mijn gewoonte in geopend. Je proberen uit te schrijven lijkt mij te veel eer en moeite. Dan ga je er eigenlijk toch van uit dat dit bedrijf reële diensten levert. Dus: negeren en blokkeren, is mijn advies.

26 november 2024

Wat een lef...

Wat een lef...
Ben ongevraagd opgenomen in hun 'zoekmachine' en heb me net via hun website uitgeschreven en moet er maar op vertrouwen dat dit verder geen gedoe gaat geven omdat ik ook daar weer gegevens moet achterlaten. Durfde niet op de link in de uitgebreide email te klikken. Ik vermoed dat mij gegevens gewoon weer ergens verkocht zijn...
Uitschrijven kan helemaal onderaan de website, daar staat een linkje in het submenu.

23 november 2024

Mogelijk spam

Stel het niet op prijs om ongevraagd opgenomen te worden in een search engine. Hier is een dialoog voor nodig tussen beide partijen. Dit is geen manier van zaken doen en klopt dus niet.
Heb dankzij onderstaande berichten een vergelijkbaar bericht, om mijn website uit hun database te halen, gestuurd. Klik zeker niet op de link.
Hoofdmenu van de website Companyspotter is niet aanklikbaar: een ander punt dat niet klopt!!

20 november 2024

Ongevraagde publicatie

Ongevraagd zomaar mijn bedrijf toegevoegd. Op de link klikken (om af te melden) durf ik niet aan. Ruikt naar oplichting. Pas op met dit soort bedrijven!!

Tijd om juridische stappen te nemen...

21 november 2024

SPAM en poging tot oplichting!

Bericht dat bedrijf opgenomen wordt. HIer heb ik niet om gevraagd. Ga zeker niet op de link klikken om af te melden. Zijn volgens oplichters en trachten je in de val te lokken zodat je dadelijk een vette rekening krijgt voor iets waar je niet om vraagt.
Hopelijk wordt hier door de betreffende instantie (waakhond) ingegrepen.

29 augustus 2024

Ik ga ervanuit dat het bericht dat ik…

Ik ga ervanuit dat het bericht dat ik uit naam van Companyspotter heb ontvangen, in werkelijkheid spam van een oplichter is. Als het wel van Companyspotter is en serieus bedoeld is, ben ik er uiteraard niet van gediend dat men ongevraagd en zonder mijn toestemming mijn website(s) aan hun zoekmachine heeft toegevoegd.

26 augustus 2024

Wat een brutaliteit

Wat een brutaliteit om onze bedrijfsgegevens zonder toestemming te gebruiken. Dit ts een goed voorbeeld van spam en misbruik en totaal geen gevoel hebben voor marketing. Al helemaal omdat wij nu moeite moeten doen om uit te schrijven. Dit zou strafbaar moeten zijn.

2 augustus 2024

Zonder toestemming bedrijfsgegevens…

Zonder toestemming bedrijfsgegevens verwerken en opnemen in database en op website.
Ik heb deze mail verzonden.

Via deze email sommeer ik u om per direct de gegevens van ons uit uw database en van uw website te verwijderen.
Wij houden u op voorhand aansprakelijk voor alle materiële en immateriële schade, die als gevolg van verwerking en gebruik van deze gegevens door u, zijn of zullen ontstaan.

16 juli 2024

Ongelofelijk dit bedrijf!!

Ongelofelijk dit bedrijf!!! Mijn gegevens ongevraagd opnemen in hun database en dit schaamteloos vermelden middels een onzinnige email. Absurd! Ik heb dezelfde mail gestuurd als antwoord als een van mijn voorgangers hierboven, dank voor het delen daarvan!

5 juli 2024

Companyspotter is een NO GO

... en ook nog eens doen alsof ze hierop (opnemen van je prive/zzp gegevens in hun db en doorverkopen) echt recht hebben. Je moet een narcist zijn om dit soort concepten te kunnen verzinnen!

5 juli 2024

Is dit jouw bedrijf?