Wat jammer dat er geen <0 ster bij staat. Mijn bedrijf is ongevraagd (en wat mij betreft ook absoluut ongewenst) opgenomen in de zoekmachine van Companyspotter. Ook al beweren zij dat het mag, ik vind... Toon meer
Bizar.. een lange mail ontvangen dat ze ons bedrijfsgegevens op hun site zetten. Hier zijn wij niet van gediend. Onderstaande email verstuurd. Geachte heer, mevrouw, Via deze email so... Toon meer
Wat zullen we nou krijgen! Het is dat ik geen -5 sterren kan geven anders hadden ze die gekregen. Als ik wil dat een bedrijf mijn gegevens verspreid, onderneem ik zelf wel actie! Krijg ik een mail me... Toon meer
Ongevraagd worden je gegevens op de website van CompanySpotter geplaatst, hier sturen ze je als kers op de taart ook nog onbeschaamd een mail over. Vervolgens wordt er alles bijgehaald om uitleg te ge... Toon meer
Waar halen ze het recht om zo iets te…
Waar halen ze het recht om zo iets te doen? zonder toestemming, zonder vragen, gewoon hop, ela zo gaan we dit niet doen vreemd bedrijfje, onbetrouwbaar als jet mij vraagt 1 ster is er heel over -5 zou net gepast zijn en ook te veel zelfs, wanpraktijken dit bedrijf!
ongevraagd website opgenomen…
ongevraagd wordt mijn website opgenomen in hun 'company spotter'. Ik weet niet wat ik ermee aanmoet, maar voor mijn gevoel klopt er niks van. Ik ben er niet blij mee.
Geblokkeerd. Vreemde praktijken.
Zelfde mail ontvangen als mijn voorgangers.
Afzender geblokkeerd en ik probeer het te vergeten. Zonde van de tijd.
... En na even gegoogled te hebben (en de link achter de uitschijf button gecontroleerd te hebben) mezelf uitgeschreven. Duurt nog geen minuut en je krijgt geen traffic die je niet wilt.
Vreemde manier van de privacy wet te gebruiken
Ik zag dat er al druk geneust werd op mijn website.
Er zijn ongevraagd teksten opgezocht en gekopiërd en zelfs de php codes e.d. gepakt. Er is iemand heel druk geweest.
Bijzondere manier: Eerst doen en dan pas vragen.
Uiteraard een email gestuurd.
Zoals iemand hier zei: gratis reclame. Prima, pak dan simpelweg de URL en deel die overal. Klaar! Sneller en makkelijker.
Niet alle foto's en teksten en zelfs de website zelfs ongevraagd kopiëren en gebruiken.
Uiteraard een mail gestuurd naar die gasten
indexeert domeinen en stuurt een…
indexeert domeinen en stuurt een ongevraagde opt-out mail
Ongevraagd bedrijfsgegevens verkopen
Dit bedrijf leeft in een omgekeerde…
Dit bedrijf leeft in een omgekeerde wereld. Bericht 'ter kennis geving' ontvangen (van een no-reply emailadres) dat bedrijfsgegevens worden verwerkt en mag er vervolgens zelf werk van maken de gegevens te laten verwijderen... Ik heb heel veel vragen
volledig belachelijk
volledig belachelijk, ongevraagd je gegevens publiceren en dan moet je er zelf achteraan om ze te laten verwijderen. Doet denken aan de gouden tijden van allerhande bedrijfsgidsen in het verleden.
wat brutaal!
Ik geef 5 sterren
Ik geef 5 sterren, alleen als tegenwicht tegen al die ongenuanceerde en onterechte 1-sterren reviews. Ik heb geen enkele relatie met dit bedrijf en alleen hun mail ontvangen dat ze mijn bedrijfsgegevens opnemen in een databestand. Dat betreft gegevens die voor iedereen nu al zichtbaar zijn, bv. op mijn website en via de KvK. Waarom er zo dramatisch wordt gedaan dat iemand dat in een bestand zet, begrijp ik niets van. Je bent ondernemer en toch wil je je verstoppen voor de buitenwereld? Vreemd is dat. Het is een uiterst nette mail, ze geven een optie om je uit te schrijven, terwijl ze toch alleen maar publieke informatie in hun bestand opnemen. Wat wil je nog meer? Al die 1-ster reviewers zijn toch ook ondernemers? Wellicht willen die een keer een marketing actie ondernemen. Dan is het toch handig als je ergens bv. correcte mailadressen op een nette manier kunt kopen om klanten te werven. De normaalste zaak van de wereld, lijkt mij. Maak je niet zo druk mensen.
Wettelijk onjuist handelen
Krijg een mail dat ze mijn data opnemen in hun database. Kan alleen met "opt-out" opzeggen. Wettelijk mag dit niet.
Vandaag ook een mail gehad
Vandaag ook een mail gehad. Dit soort bedrijven zouden niet mogen bestaan. Wat een knuppels.
De omgekeerde wereld
De omgekeerde wereld. Bedrijf stuurt je een mail waarin ze melding maken dat ze zonder je eigen toestemming je website op hun website zetten. Vervolgens moet je dan zelf naar hun website om aan te vinken dat je dit niet wenst. Het moet niet gekker worden.
Ongevraagde publicatie gegevens
Dit bedrijf maakt ongevraagd bedrijfs en persoonlijke gegevens openbaar om er geld aan te verdienen. Super aardig dat je je uit 'mag' schrijven. Dit zou juridisch aangepakt moeten worden.
0 sterren zou beter zijn
Parasieten!
Zeer brutale mail ontvangen over ongevraagd opnemen gegevens in hun database/website.
Ongevraagd in een database opgenomen!?
Ongevraagd in een database opgenomen!?! Hoe dan? Belachelijk!
Ongevraagd in een database.
Ongevraagd in een database.. Hoezo kan dit nog in 2023???
Ongevraagd in de database
Ongevraagd in de database, dat dit nog steeds op deze manier kan met de zogenaamde privacy wet is lachwekkend die wet is 1 grote grap.
Ik snap de negatieve reviews niet.
Ik heb veel reviews gelezen en ik begrijp niet waarom mensen zo boos zijn.
Heel bedrijven zoals google en facebook tonen iedereen bedrijfsgegevens zonder jullie te informeren. Companyspotter is zo netjes ten minste om een mail te sturen en de moeite te doen. Ze doen hier niks verkeerd.
Ik ben zelf klant van companyspotter en de vernieuwde website werkt fantastisch.
Daarnaast gewoon een professioneel bedrijf met zeer aardige mensen!