Wat jammer dat er geen <0 ster bij staat. Mijn bedrijf is ongevraagd (en wat mij betreft ook absoluut ongewenst) opgenomen in de zoekmachine van Companyspotter. Ook al beweren zij dat het mag, ik vind... Toon meer
Bizar.. een lange mail ontvangen dat ze ons bedrijfsgegevens op hun site zetten. Hier zijn wij niet van gediend. Onderstaande email verstuurd. Geachte heer, mevrouw, Via deze email so... Toon meer
Wat zullen we nou krijgen! Het is dat ik geen -5 sterren kan geven anders hadden ze die gekregen. Als ik wil dat een bedrijf mijn gegevens verspreid, onderneem ik zelf wel actie! Krijg ik een mail me... Toon meer
Ongevraagd worden je gegevens op de website van CompanySpotter geplaatst, hier sturen ze je als kers op de taart ook nog onbeschaamd een mail over. Vervolgens wordt er alles bijgehaald om uitleg te ge... Toon meer
Ook ik heb vanmorgen een mail gekregen…
Ook ik heb vanmorgen een mail gekregen van deze criminele bende waarin stond dat ze mijn persoonlijke gegevens (eenmanszaak/zzp, dus persoonsgegevens) effe te grabbel gingen gooien op hun website. Net zoals anderen ook inclusief "afmeldlink". Als 3/4 van de mail bestaat uit een wall of tekst waarom het niet héél erg illegaal is wat ze doen en slechts 1/4 over de voordelen van hun sprookjessite, zegt het al genoeg over de handelswijze van dit zootje ongeregeld.
Niet alleen bedrijven krijgen een mail…
Niet alleen bedrijven krijgen een mail van dit rare bedrijf.. Ook ik met een hobby website.. Die niks verkoopt alleen lifestyle uitjes en recepten deelt krijgt een mail met dat ik opgenomen ben en dat als ik dat niet wil ik maar op een link moet klikken.. Wat een vreemd bedrijf is dit zeg.. Ik heb niks te koop laat me met rust ik ben geen bedrijf
Ongevraagd in hun database opgenomen
Ongevraagd in hun database opgenomen, met pagina's verbale diaree waarom dit goed me mij zou zijn. Buitengewoon dubieus, en volgens mij in strijd met AGV/GPDR. Ik ga me beraden op een mailtje richting Autoriteit Persoonsgegevens als ik niet binnen twee bericht heb dat ik ben uitgeschreven.
Privacyschending
Hebben mijn bedrijf zomaar in hun bestand opgenomen. Op mijn verzoeken om me uit hun bestand te halen wordt niet gereageerd. Ik dien een klacht in bij de Autoriteit Persoonsgegevens.
Tot nu 2x ongevraagd opgenomen
Ongevraagd opgenomen aantal maanden geleden. Verzocht om verwijderd te worden. Maar nu paar maanden later krijg ik weer 'automatische' mail dat mijn bedrijf opgenomen is. Dat wil ik NIET!
Waar kan ik de factuur heen sturen voor de tijd die me dit allemaal ongevraagd kost?
Ongevraagd opgenomen in hun database
Ongevraagd opgenomen in hun database. Vervolgens daarover een mail ontvangen barstensvol wollige taal waar denk ik de gemiddelde lezer al na de eerste alinea afhaakt. Natuurlijk zorgt men dat de helft minimaal een uitschrijving maar laat zitten.
Ook hun website overspoelt de lezer met veel informatie om het lekker leesbaar te houden.. da's ook een tactiek.
Company Spotter heeft weer 10 minuten van mijn tijd gekost om deze ongevraagde irritante actie ongedaan te maken.
Goede ervaring met de klantenservice.
Was erg geschrokken door de vele reviews over dit bedrijf. Telefonisch contact opgenomen en keurig te woord gestaan door een medewerker. Daarnaast zijn mijn gegevens op mijn verzoek direct verwijdert en heb ik hier wederom een nette bevestigingsmail voor ontvangen.
Wellicht een tip voor de boze reviewers op dit platform: Geef bedrijven eens eerst de voorkeur van de twijfel. Zo te lezen heeft namelijk niemand hier de moeite genomen om contact op te nemen
Ook ik ben ongevraagd ingeschreven op…
Ook ik ben ongevraagd ingeschreven op de website van CompanySpotter en heb stappen ondernomen om mij uit te schrijven.
Ongewenste gegevensverwerking
Ongevraagd ingeschreven in Companyspotter
Ik heb als ondernemer ongevraagd een mail ontvangen van deze vage club Companyspotter. Ze tarten de wetten van de AVG en nemen je dus ongevraagd op in hun database waar mijn bedrijfsgegevens vervolgens te grabbel worden gegooid aan iedere partij die je met van alles en nog wat kan gaan benaderen. Er zit ook nog een uitschrijflink in het bericht zelf. Dat vertrouw ik al helemaal niet. Ik ga melding doen van deze praktijken bij de bevoegde autoriteit want dit zaakje stinkt volgens mij. Het is niet toegestaan om iemand in te schrijven en dan vervolgens te zeggen dat als je dat niet zint, jij je dan vanzelf uit moet schrijven.
Schimmige bedoeling
Irritante bedoeling
Irritante bedoeling! Blijft onze bedrijven vernoemen terwijl we dat NIET willen.
Oplichters
Oplichters! Misbruik van gegevens en ongevraagde spam toesturen. Bedrijf is onbetroubaar in alle opzichten.
Schending
Ongevraagde mail dat ik in database ben opgenomen. Eerst gegoogled, mail gestuurd naar sales[AT]companyspotter.nl want dat kon ik op website vinden. En ik ga bij Autoriteit Persoonsgegevens een melding doen. Klik vooral niet op de link in de mail, dat vertrouw ik niet.
Keurig handelend bedrijf
Omdat wij als bedrijf zijn opgenomen in het systeem van companyspotter.com zijn wij (zeer netjes) per mail op de hoogte gebracht. In deze mail staan aanwijzingen met de mogelijkheid om een deel (al dan niet alles) van de gegevens te verwijderen. Omdat er ook informatie als IP-adres en telefoonnummers bijstonden en wij onnodige spam wilde voorkomen toch besloten ons uit te schrijven en niet gebruik te maken van de diensten.
Dit is voor zover nu bekend, gebeurt. Ik begrijp dan ook niet alle negatieve reacties onder de trustpilot van dit bedrijf. Het feit dat wij netjes een mail ontvangen zegt al genoeg over het handelen van het bedrijf.
Ik schrijf amper een review voor iets maar ik wilde nu aan mensen die mogelijk verdwalen naar deze trustpilot vanwege de slechte rating die het bedrijf heeft toch even laten weten dat ik vind, dat wij als bedrijf, netjes zijn behandeld.
Vage e-mail over opname in database
Vage e-mail, lijken me geen cybercriminelen maar gewoon een kansloos bedrijf dat op een of andere manier geld denkt te gaan verdienen aan bedrijfsprofielen. Heb me via de link uitgeschreven, halve minuut werk en doei. Fijne dag iedereen!
Eindelijk beloond door CS.
Vandaag bericht van Company Spotter. We worden eindelijk opgenomen in hun bestand. Ik vroeg mij al af waarom dat zo lang duurde.
Nu is het lange wachten beloond. We krijgen meer naamsbekendheid en hoeven daar helemaal niks voor te betalen.
Ik zie de omzetcijfers met vertrouwen tegemoet.
Waardeloos en grensoverschrijdend
Waardeloos en grensoverschrijdend. Heb klacht ingediend bij Autoriteit Persoonsgegevens. Zie alle onderstaande reacties.
dubieuze mail van Company…
Ook de zeer dubieuze mail van Company Spotter ontvangen. Bij mails die we niet vertrouwen gaan we altijd ff google'n en op dit platform terecht gekomen. Dank voor de tips en trics die jullie allemaal hebben gedeeld. Maar zoals ook iemand al schreef... het is toch van de zotte dat je je hiermee bezig moet houden en dat het blijkbaar mogelijk is om dit soort mails éénzijdig te sturen .............
Oplichting en spam