Coolblue Reviews 20.906

4,4

Een tablet met case en keyboard case gekocht bij Coolblue. De producten werden goed verpakt en supersnel geleverd. Alles netjes gesealed, zoals het hoort! De keyboard case bevalt zo goed dat ik besloo... Toon meer

Fantastisch! Na een heleboel gedoe met de Mediamarkt (geen communicatie, slechte service etc.) had ik Macbook op een late zaterdagavond besteld bij Coolblue en hij werd inderdaad al de volgende zondag... Toon meer

1. Elektronicawinkel

Coolblue ist der kundenfreundlichste Elektronikhändler in den Niederlanden und Belgien und seit 2020 auch in Deutschland aktiv. Wir helfen dir das beste Produkt für dich zu finden, von Smartphones und Laptops bis hin zu Waschmaschinen und Fernsehern. Was uns besonders macht, ist unser Service. Wir machen fast alles selbst – mit unserer Website, der App, unserem eigenen Kundenservice, unseren Logistikzentren, unserem Liefer- und Installationsservice und unseren Stores. Das bedeutet: Wir liefern schnell, zuverlässig und planbar – auch Haushaltsgroßgeräte und Fernseher schon am nächsten Tag. Coolblue. Alles für ein Lächeln.

4,4

Uitstekend

21K reviews

Vraagt klanten om een review

Problemen met thuiswerkwinkelbudget

2 producten die ik kocht via de thuiswerkwinkel (via mijn werkgever) bij Coolblue, gingen onterecht niet van mijn thuiswerkbudget af, maar moest ik zelf betalen. Hierover heb ik sinds 15 december 3 keer gechat met de klantenservice, maar ik heb het geld nog steeds niet teruggestort gekregen. Ondanks beloften van klantenservicemedewerkers.
Update 10 jan 2026: ik heb het geld nu wel ontvangen op mijn rekening.

9 januari 2026

Hallo Frank,

Bedankt voor je update en fijn om te horen dat het geld inmiddels op je rekening staat.
Het spijt ons dat het zo lang heeft geduurd en dat je meerdere keren contact met onze klantenservice moest opnemen. We begrijpen dat dit erg frustrerend kan zijn.
We nemen je feedback mee om onze processen rondom het thuiswerkwinkelbudget te verbeteren, zodat dit in de toekomst soepeler verloopt.

Echt waardeloos

Echt waardeloos, ze gaan voor je geld, niet voor de service. stofzuiger van Dyson gekocht, 700 betaald nooit geleverd. ben al 3 maanden bezig met ze, maar ze doen echt niets. Bestelling niet terug te vinden terwijl ik mijn bankgegevens heb opgestuurd. Ik heb de rechtsbijstand ingeschakeld.

6 oktober 2025

Hallo John,

Wat vervelend dat je je bestelde Dyson tot op heden niet hebt ontvangen. Daar lijkt iets niet helemaal goed te zijn gegaan.

Graag zet ik dit door naar de juiste afdeling. Om dit te kunnen doen heb ik wat aanvullende (bestel)gegevens van je nodig. Zou je deze via de contactaanvraag met ons willen delen?

Eliza van Coolblue

Bestellen in de winkel ging goed en…

Bestellen in de winkel ging goed en vlot de dag erop zou het paket thuis geleverd worden dit is dus niet het geval krijg je doodleuk een mail u pakketje heeft vertraging ivm black friday hoe is het mogelijk hebben we het expres bij cool blue besteld zodat we het dag later in huis zouden hebben is dit niet bel je klanten service die zijn ook zeer chagrijnig als ik dit had geweten had ik het product wel ergens anders gekocht .

27 december 2025

Hoi Ronald,

Dank je wel voor je review. Ik heb het even voor je nagekeken en zie dat je bestelling op 30 december geleverd zou worden en ook op die dag is bezorgd.

Het spijt ons dat de communicatie rondom de levering verwarrend is geweest en dat je contact met onze klantenservice als onprettig is ervaren. Dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Bedankt dat je dit met ons deelt. We nemen je feedback mee om onze service en communicatie verder te verbeteren.

Sabrina van Coolblue.

Mijn ervaring met de klantenservice van…

Mijn ervaring met de klantenservice van Coolblue is helaas zeer slecht. Mijn bijna nieuwe wasmachine (Samsung WW90CGC04AAE, gekocht in juli 2025) begon te lekken omdat de deurmanchet zichtbaar vervormd is. Ondanks duidelijke foto’s en normaal huishoudelijk gebruik werd dit zonder concreet bewijs als “gebruiksschade / slijtageonderdeel” bestempeld en zowel fabrieks- als wettelijke garantie geweigerd. In plaats van naar een oplossing te zoeken, bleef Coolblue vasthouden aan een standaardverhaal, terwijl de machine nog geen jaar oud is. Als klant voel ik mij niet serieus genomen en heb ik geen vertrouwen meer in de zogenaamde “alles voor een glimlach”.

1 december 2025

Hallo Mateusz,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen.
Het spijt ons oprecht om te lezen dat je je niet serieus genomen voelt en dat je geen passende oplossing hebt ervaren voor het probleem met je wasmachine. Zeker omdat het apparaat nog geen jaar oud is, begrijpen we heel goed dat dit erg frustrerend voor je is.

We willen benadrukken dat dit absoluut niet de ervaring is die we onze klanten willen bieden. Als er onduidelijkheid bestaat over de oorzaak van een defect, dan hoort dat zorgvuldig onderzocht te worden — en niet te leiden tot het gevoel dat je van het kastje naar de muur wordt gestuurd. Dat is niet hoe “alles voor een glimlach” hoort te voelen.

We willen dit graag opnieuw voor je bekijken. Zou je contact met ons willen opnemen zodat we de situatie kunnen herbeoordelen en samen kunnen zoeken naar een passende oplossing? We helpen je graag verder en willen je vertrouwen graag terugwinnen.

Nogmaals onze oprechte excuses voor de teleurstellende ervaring.

Item verdwenen

3 items gekocht bij coolblue. Voor een versnelde service zouden ze het in 2 verschillende pakketen sturen. Uiteindelijk 1 pakket gekregen maar mijn andere is spoorloos verdwenen. Na 1 uur in de wachtrij van de klantenservice en meerdere contacten met de chat service, blijkt dat ze niet weten waar mijn product is. In plaats het op te lossen moet ik maar 5 werkdagen wachten. Het product was in voorraad. Volgende dag in huis (blijkbaar niet).

29 november 2025

Hallo Kilian,

wat ontzettend vervelend dat je tweede pakket nog niet is aangekomen. Ik begrijp je frustratie heel goed.

Om je zaak nader te kunnen onderzoeken en te begrijpen wat er is gebeurd, heb ik je een contactverzoek gestuurd. We willen ervoor zorgen dat je kwestie wordt opgelost en dat je de best mogelijke ondersteuning krijgt.

Bedankt voor je feedback.

Eddy van Coolblue.

Onbetrouwbaar! Doen niet wat ze beloven!

Wordt eerst gezegd dat het produkt omgeruild kan worden, maar wordt daarna alsnog doodleuk naar de reparatie doorgestuurd. Nageleverde onderdelen worden gewoon weer terug naar mijn huisadres gestuurd. Bij navraag zeer onbevredigend antwoord en de belofte van contactopname wordt niet nagekomen!

24 november 2025

Hallo Joop,

wat een ontzettend vervelende kwestie. Ik begrijp je frustratie dan ook heel goed. Je gaat er dan ook vanuit, dat als er iets beloofd wordt, dit ook uitgevoerd wordt.

Bedankt voor je feedback.

Eddy van Coolblue.

“Ik heb bij Coolblue een Dyson G1 Wash…

“Ik heb bij Coolblue een Dyson G1 Wash besteld. Bij het eerste gebruik kwam er overal sop uit. Ik heb gelijk contact opgenomen met de klantenservice wat uurtje duurde voordat ze aan de lijn kreeg en inmiddels zijn we bijna twee weken verder. Ik kreeg hetzelfde apparaat terug, maar het probleem is er nog steeds: er komt nog steeds sop uit.”

10 november 2025

Hey Martijn,

wat ontzettend vervelend dat je probleem nog niet is opgelost. Dat is zeer zeker niet onze bedoeling.

Ik wil graag kijken wat er precies aan de hand is en je graag helpen aan een oplossing.

Ik heb je daarom een contactaanvraag gestuurd, zodat ik je bestelling kan bekijken. Ik ga er dan alles aan doen om jou de best mogelijke ondersteuning te bieden.

Eddy van Coolblue.

Op 24/10 kocht ik via jullie webshop…

Op 24/10 kocht ik via jullie webshop een refurbished iPhone. Tot mijn grote teleurstelling blijkt dit toestel afkomstig van buiten Europa, en bovendien werken de toetsen niet correct.

Ik nam hierover contact op met jullie klantendienst. Tot mijn verbazing wordt mij enkel de keuze gegeven om:

Mijn toestel eerst op te sturen en weken te moeten wachten op beoordeling, zonder tijdelijk toestel, of
Een nieuw toestel te kopen, zodat ik tijdelijk twee toestellen moet betalen, met slechts €15 korting.

Ik gebruik mijn gsm dagelijks en kan deze niet missen. Het is niet redelijk dat ik zonder toestel moet zitten door een fout die niet van mijn kant komt. Volgens de Europese consumentenwetgeving heb ik bij een non-conform product recht op een kosteloze vervanging of terugbetaling, zonder bijkomende betaling of buitensporige hinder.

3 november 2025

Hallo Tinele,

wat ontzettend vervelend dat jij problemen hebt met je nieuwe iPhone. Dat is natuurlijk niet onze bedoeling geweest.

Om je goed en duidelijk verder te kunnen helpen en te kijken naar de juiste oplossing, heb ik nog een aantal vragen over je iPhone.

Ik heb je daarom een contactformulier toegezonden, waarin gevraagd wordt om je gegevens door te geven. Zodra ik deze binnen heb, zal ik contact met je opnemen, zodat je alle ondersteuning van ons krijgt om tot een oplossing te komen.

Leveren van artikelen

Het leveren van bestelde en betaalde artikelen levert steeds vaker lange vertraging op.
De ooit zo goede service van Coolblue wordt minder en minder.
Klantenservice heeft ook geen nut, deze vertellen alleen maar wat ik op de website ook kan lezen, geen toegevoegde waarde.

Update 15/10: 1 ster is genoeg!
Nadat door klantenservice een bestelling opnieuw in het systeem is gezet wordt deze bestelling ook niet op tijd geleverd. Dwz de volgende dag zoals het systeem aangeeft.
Telkens met dezelfde opmerking 'het is druk'

13 oktober 2025

Beste Schellevis,

bedankt voor je feedback, we begrijpen heel goed dat het frustrerend is als je bestelling later aankomt dan verwacht.

Ik heb inmiddels gezien dat je laatste bestelling door een systeemfout, inderdaad ons magazijn niet heeft verlaten. Hierop is gisteren gelijk een nieuwe bestelling geplaatst. Ik ga er dan ook vanuit dat deze wel op tijd bij je aankomt.

Mocht je verder nog vragen hebben, dan staan we natuurlijk ten aller tijde voor je klaar.

Annette van Coolblue

Erg teleurgesteld in de afhandeling van mijn Robomow

Ik heb vorig jaar juni bij Coolblue een Robomow RK 1000 gekocht. Na ruim een jaar begaf hij het, terwijl hij altijd netjes onder een afdak in het dockingstation stond en nooit met water of hogedruk is schoongemaakt.

Coolblue stelt dat het “vochtschade” is en weigert de reparatie onder garantie uit te voeren. De reparatiekosten bedragen ruim €900, bijna net zoveel als een nieuwe maaier.

Wat ik erg jammer vind, is dat Coolblue ondanks meerdere berichten geen enkel bewijs heeft geleverd dat de schade door verkeerd gebruik zou komen. Het product hoort juist tegen vocht te kunnen, want het is gemaakt voor buitengebruik.

Ik heb de maaier inmiddels teruggekregen en zal de zaak doorzetten via de Geschillencommissie Thuiswinkel. Tot nu toe helaas geen glimlach van Coolblue, maar vooral veel frustratie over hoe dit is afgehandeld.

24 september 2025

Hoi Bert,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring zo duidelijk te delen. We vinden het erg vervelend om te horen dat je Robomow al na ruim een jaar defect is geraakt, en dat je teleurgesteld bent in hoe dit is opgepakt. Dat is absoluut niet de ervaring die we willen bieden.

We begrijpen dat het extra frustrerend is wanneer je een product zorgvuldig gebruikt hebt en er dan toch sprake blijkt te zijn van vochtschade – en dat je daarbij het gevoel hebt dat er geen duidelijke onderbouwing is gegeven.

Dat je hebt aangegeven de zaak voor te willen leggen aan de Geschillencommissie vinden we uiteraard jammer, maar we respecteren je keuze en zullen volledig meewerken aan het proces.

Hopelijk kunnen we in de toekomst alsnog bijdragen aan een positievere ervaring.

Sabrina van Coolblue.

Beloften niet nagekomen en slechte service

Voorheen altijd goede ervaring gehad met Coolblue. Ik kreeg netjes de bevestigings en track en trace emails. Contact met klantenservice was makkelijk, maar...:

Ik heb op zondag besteld omdat Coolblue “morgen in huis” belooft. Drie dagen later was er nog geen levering. Daarom had ik bewust het adres van mijn ouders gekozen, waar ik nog 3 dagen zou zijn, ruim voldoende als er echt de volgende dag geleverd wordt.
Twee keer met de klantenservice gebeld. Helaas geen proactieve oplossing: ik moest vooral afwachten, het zelf blijven controleren en eventueel bij buren ophalen, terwijl ik dan al terug thuis ben ver weg. Dat is niet redelijk als de initiële belofte niet wordt gehaald.

Na 2 x bellen en chatten nog geen oplossing gegeven, maar ook niet een nieuw pakketje naar mijn huidige adres gestuurd of de mogelijkheid gegeven om te annuleren.

Wat ik verwacht: óf snelle (her)levering op mijn huidige adres, óf kosteloze annulering met directe terugbetaling. Transparantere communicatie over levertijden en eigenaarschap bij vertraging zouden hier veel frustratie hebben voorkomen. “Service met een glimlach” heb ik in dit geval niet ervaren.

Update:
Tijdens mijn 4de belletje aan Coolblue werd na 4 dagen mijn bestelling als verloren beschouwd. Er werd mij een nieuwe poging beloofd. De 2de kans AirPods3 zouden niet geleverd kunnen worden, want die zouden ze niet meer hebben, dus ging ik overleggen met mijn vriendin of ze een alternatief wilde. Als we een nieuwe wilde, dan zouden we zelf in de gaten kunnen houden wanneer een nieuwe beschikbaar komt. (Tip: wellicht een auto email instellen). Switch 2 met Mario Kart zou ze klaarzetten.

Toen we keken zagen we dat er nog 6 van dezelfde 2dekans AirPods beschikbaar waren. Toen ik terugbelden werd ons aangegeven dat ze dat niet konden bestellen vanwege het systeem. Als je service wilt leveren, dan kan het, in mijn ervaring.
Toen werd de al klaargezetten Switch verstuurd werd mij verteld.

Toen ik de avond erna nog geen track en trace had ontvangen belde ik opnieuw. Toen werd mij verteld dat de bestelling geannuleerd was omdat ik mijn geld terug wilde. Onjuist dust. Vervolgens werd verteld dat het niet meer op voorraad was en daarom het niet werd verstuurd. Hadden ze mij wel zelf mogen bellen of mailen.
Uur later kreeg ik pas een annuleringsmail. Onzin dus.
Toen ik op de website keek kon ik het nog bestellen op voorraad.
Ik heb dus niet bij Coolblue besteld.

28 augustus 2025

Hey Jeroen,

wat ontzettend vervelend dat je bestelling nog steeds niet is geleverd. Dat kan natuurlijk nooit de bedoeling zijn.

Ik zou graag met je mee willen kijken, waar het mis is gegaan. Zo kan ik je dan ook een passende oplossing aanbieden.

Ik heb je daarom een persoonlijke aanvraag gestuurd, om je verdere gegevens door te sturen. Zodra ik deze binnen heb, zal ik weer contact met je opnemen voor een tevreden oplossing.

Ik hoor graag van je.

Eddy van Coolblue.

De absolute goede ervaring.

De absolute goede ervaring heb ik gehad met Pieter van Coolblue.Hij heeft de dingen opgelost, welke min of meer door de verkoper niet juist naar de klant zijn medegedeeld.Super relaxt ben ik samen aan de gang gegaan, hij heeft wel het meeste gedaan.Direct kwam hij met oplossingen voor het ophangen van de TV.Deze man moeten jullie zuinig op blijven, alles geïnstalleerd geweldig een TOPPER, nogmaals dank ben er zeer blij mee.

29 juli 2025

Kapotte amerikaanse ijskast…

Kapotte amerikaanse ijskast geleverd,gingen ze ruilen,maar dat wa door hun eigen dienst niet door gegeven,2 voor gebeld...denken dat die daar zitten te slapen,voor on veel problemen voor ons eten.altijd trouwe klant geweest.op 22 /07 is alles opgelost.

19 juli 2025

Hallo Kris,

hartelijk dank voor je open feedback.
Het spijt me te horen dat je teleurgesteld bent omdat je problemen had met je Amerikaanse koelkast en de vervanging niet soepel is verlopen.
Ik heb je zojuist een contactformulier gestuurd, zodat we samen kunnen uitzoeken wat hier mis is gegaan.

Annette van Coolblue

Vreselijk! Vooral de bezorging

Vreselijk! Had mijn product maandagochtend besteld met de hoop dat het dinsdag wordt geleverd (zoals vermeld staat). Woensdag nog steeds niet binnen en app geeft aan dat het pakketje nogsteeds niet bij DHL is. Ik ga hier achteraan en bel de klantenservice, die waren wel erg vriendelijk. Die vermelden mij dat z eniets kunnen zien en geven me de optie van geld terug krijgen. Dat heb ik dan ook genomen en guess what nogsteeds mn geld niet terug. Ik ga deze weekend op vakantie en had graag dit product nodig. Al met al echt een shit show. De 1 ster krijgen ze puur door de vriendelijke dame bij de klantenservice. Doe hier mee wat je wilt.(ben trouwens nogsteeds aan t wachten i cant)

14 juli 2025

Hoi,

Bedankt voor je bericht, vervelend om te lezen dat je zo’n negatieve ervaring hebt gehad met de levering en de terugbetaling. Dat is natuurlijk niet hoe het hoort te gaan, en we begrijpen je frustratie helemaal, zeker als je het product nodig had voor je vakantie.

We hebben je inmiddels een contactverzoek gestuurd, zodat we jouw situatie verder kunnen onderzoeken en hopelijk snel kunnen oplossen. Laat het ons alsjeblieft weten zodra je dit hebt gezien, dan kijken we er meteen samen naar.

Nogmaals excuses voor het ongemak, en we hopen dat we het alsnog goed voor je kunnen afronden.

Slechte ervaring

9 maanden terug wasmachine gehaald bij coolblue. Wasmachine pompte de water niet weg. Wasmachine eenmalig aangezet met weinig was om te kijken of het water wel weggepompt zou worden. Wat niet het geval was. Contact gehad met coolblue, de eerste monteur is langsgeweest. Monteur kon de probleem niet vinden en heeft geprobeerd om een onderdeel te repareren. Net nadat de monteur weg was, de wasmachine aangezet waarbij enorme lekkage kwam. Onze laminaat was flink beschadigd. Contact gehad met klantenservice van coolblue, deze gaven aan dat we de schade moesten melden zodat wij schadevergoeding zouden krijgen. Dit gedaan. Tweede monteur is na een tijd langsgeweest en hij heeft de wasmachine gerepareerd. Maarja we hebben nog steeds schade.

Via de mail foto’s gestuurd van de schade waarop wij als reactie kregen dat er geen schade zichtbaar was en dat zij de lekkage niet zagen. Wat onzin is want op de foto’s waren de schade aan de laminaat wel zichtbaar. Extra foto’s toegevoegd van het moment dat de water op de laminaat was en uit de machine kwam.

Wij kregen als antwoord dat het gebruikersfout was en dat zij dit niet zouden vergoeden. Uitgelegd dat het de fout van de monteur was. Want hiervoor hadden we minimaal lekkage.

De manier waarop coolblue met klanten omgaat is erg slecht. In de mailtjes van hun hebben we te horen gekregen dat er geen schade was aan onze laminaat —> terwijl het op de foto wel zichtbaar is.
We kregen te horen dat het gebruikersfout was omdat wij altijd kleine wasjes draaien —> wij hebben eenmalig als test een kleine was gedraaid omdat de wasmachine de water niet uit ging pompen. Wat erop neer komt dat wat wij zeggen verdraaid wordt.

Erg teleurgesteld in coolblue.

We hebben een wasmachine van 9 maanden die niet werkte zoals die moest werken en schade aan onze laminaat door de fout van coolblue. Zij willen ons niet helpen hiermee.

10 juli 2025

Hallo,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Het spijt ons om te horen dat je zoveel problemen hebt ondervonden met je wasmachine en dat de afhandeling van de schade niet naar verwachting is verlopen.

We begrijpen goed hoe vervelend het is als een apparaat niet goed functioneert en dit ook nog eens leidt tot schade in huis. Zeker wanneer je net een nieuwe wasmachine hebt gekocht, mag je ervan uitgaan dat alles naar behoren werkt.

We vinden het erg jammer om te lezen dat je het gevoel hebt dat je niet serieus genomen bent en dat je schadeclaim is afgewezen zonder duidelijke uitleg. We nemen dit soort situaties absoluut serieus en willen dit graag opnieuw bekijken. Zou je ons nogmaals willen benaderen? Dan zorgen we dat jouw zaak nogmaals zorgvuldig wordt beoordeeld door een van onze specialisten.

Sabrina van Coolblue.

Voor de 2e keer binnen 2 jaar gaat een…

Voor de 2e keer binnen 2 jaar gaat een telefoonhoes van Otterbox stuk. Coolblue vraagt de hoes op te sturen voor reparatie. Daarna kijken ze of de hoes gerepareerd kan worden. Zo niet wordt een ander oplossing gezocht.
Veel gedoe, zonder glimlach.

13 juni 2025

Hallo W,

natuurlijk is het heel vervelend dat je telefoonhoesje voor de tweede keer kapot is gegaan.

Ik kan begrijpen dat je het een gedoe vindt, om telkens je hoesje weer op te moeten sturen, maar dat is nu eenmaal onze procedure.

Zoals je zelf al aangeeft doen we er wel alles aan om je een passende oplossing te geven. Ik hoop voor je dat je volgende hoesje heel lang meegaat.

Eddy van Coolblue

Mijn advies aan andere consumenten: koop geen Samsung-producten via Coolblue.

-update er is geen contact met mij opgenomen sinds plaatsing van mijn post. 6-7-2025

Op 4 juni 2024 heb ik via Coolblue een Samsung televisie aangeschaft. Helaas is mijn ervaring met zowel het product als de service van Coolblue en Samsung zeer teleurstellend verlopen.

-De levering en installatie van de televisie vonden later plaats dan afgesproken.
-Vanwege een verbouwing en herinrichting heb ik de televisie pas na ongeveer vier maanden in gebruik genomen. Toen ontdekte ik dat er dikke witte strepen zichtbaar zijn op het scherm.
-Ik heb direct contact opgenomen en bewijs aangeleverd van het mankement. Desondanks is de televisie inmiddels al zes maanden in reparatie zonder enige inhoudelijke beoordeling of oplossing.
-Coolblue stelt nu voor om de televisie terug te leveren, zodat ik zelf kan testen of het probleem nog steeds aanwezig is. Pas daarna zou een nieuwe reparatieprocedure starten. Dit voorstel heb ik geweigerd, omdat het onredelijk is en geen garantie biedt op een oplossing.
-Zowel Coolblue als Samsung weigeren verantwoordelijkheid te nemen of een passende oplossing te bieden.
-Vandaag heb ik daarom een formele procedure gestart tegen Coolblue.
-Mijn eis is een volledige terugbetaling van het aankoopbedrag, aangezien het product ondeugdelijk is en de service ernstig tekortschiet.
-De garantievoorwaarden van Samsung blijken bovendien onnodig complex en klantonvriendelijk.

Mijn advies aan andere consumenten: koop geen Samsung-producten via Coolblue. Sinds december 2024 zit ik tot op heden (25 juni 2025) zonder televisie.

25 juni 2025

Hallo SaZa,

Bedankt voor je gedetailleerde feedback en het spijt me om te lezen wat je hebt meegemaakt. Dit weerspiegelt op geen enkele manier de service die we je willen bieden en ik kan je frustratie volledig begrijpen.

Ik wil graag het hele proces in detail bekijken, zodat ik beter kan begrijpen wat er precies is misgegaan en hoe we samen tot een eerlijke oplossing kunnen komen. Ik heb echter nog wat meer informatie van je nodig.

Ik heb je zojuist een verzoek gestuurd via Trustpilot om je bestelgegevens te ontvangen. Zodra ik de informatie heb, zal ik samen met ons serviceteam naar je reparatie kijken en zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Bedankt voor je geduld tot nu toe en voor je vertrouwen in Coolblue. Ik hoop dat we het kunnen oplossen.

Miele wasdroger

Miele wasdroger

We hebben regelmatig via de website producten gekocht en waren daar tevreden over. Onlangs moesten we onze wasdroger vervangen, het leek ons een goed idee om daarvoor de winkel in Breda te bezoeken om een goed advies te krijgen. Het werd een Miele, prima apparaat. Ons werd een cashback in het vooruitzicht gesteld tot wel € 200,00. Daar zit het addertje onder het gras. Ook op de factuur staat het model/type, met de opmerking cashback tot € 200,00. De praktijk is anders, bij de aanvraag blijkt dat voor het product dat wij kochten slechts € 100,00 cashback wordt uitgekeerd. Heb dit bij klantenservice van Coolblue gemeld en daar kreeg ik als reactie er staat toch “tot” €200,00 en daar mee was de kous af.
Ik ben van mening dat je als koper gewoon misleid wordt. Je wordt als klant met “ alles met een glimlach” in de luren gelegd.

19 mei 2025

Hallo Jan,

wat ontzettend vervelend dat je deze ervaring hebt moeten ondergaan. Dat is absoluut niet onze bedoeling. We nemen je feedback dan ook zeer serieus.

Ik wil je probleem graag eens bekijken, maar heb daar je gegevens voor nodig. Kun je mij deze, middels de aanvraag die ik je via Trustpilot heb gestuurd, toesturen? Dan kom ik er zeker op terug.

Reparatie Dyson - bizar slechte service

Medio april een reparatie/defect aangemeld bij Coolblue betreffende een Dyson stofzuiger waarvan je gezien de prijs, kwaliteit verwacht. Tot op heden veel medewerkers mogen spreken, allen even vriendelijk aan de telefoon en/of chat, maar geen één die voor een oplossing zorgt.

Ik zit nu maanden met een defecte stofzuiger van 600 euro, deze moet ik eerst opsturen voordat ik mijn geld retour krijg. Vervolgens volgt er geen mail over hoe deze retour uit te voeren. En dat niet 1x, 2x maar ondertussen nu 4x. Kastje naar de muur-verhaal, je krijgt het idee dat je in Banana-split zit, zo slecht dit verhaal.

Mijn ervaringen met Coolblue waren louter goed. Dat was echter mijn laatste bestelling. Je hebt een klant verloren door de bijzonder slechte service.

14 juni 2025

Hoi Thomas,

Wat vervelend dat je Dyson defekt is! Begrijpelijk dat je deze daarom graag zou willen laten reparieren. Het is natuurlijk ergerlijk dat er tot op heden nog niets gebeurd lijkt te zijn.

Ik zou de situatie graag beter willen bekijken. Daarvoor heb ik je bestelgegevens nodig. Zou je me deze via de contactaanvraag willen doorgeven?

Alvast bedankt voor je hulp!

Eliza van Coolblue