CoolEnergi.dk
Fik tilbud fra nogle forskellige forhandlere men blev anbefalet coolenergi, og de var meget billigere end dem alle...så købte mit nye 12,5 kw anlæg via dem. Kompetent og flink sælger, der hjalp med al... Toon meer
Efter lang tids søgen fandt vi endelig de varmepumper vi søgte til vores ejendom. Installationen gik fint og ser utroligt pæn ud, alle rør er i vatter og pænt at se på. Vi bestilte to 23Kw Vald... Toon meer
Vi fik varmepumpen sat op i december og har stadig problemer med den stopper så snart der bliver frostvejr. Så står vi med ingen varme eller varm vand. Har kontakter coolenergi flere gange og da d... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Leverandør af Varmepumper til DKs bedste priser. Alle skal have råd til gode pumper!
Restrup Kærvej 80, 9240, Aalborg, Denemarken
- kontakt@coolenergi.dk
- coolenergi.dk
Mensen keken ook naar
Hurtig levering, kunne dog godt bruge lidt info når man returnere. Men det har været uden problemer.
Køb ALDRIG fra Coolenergi!
Coolenergi er ligeglade med deres kunder. Vi måtte vente 5 måneder på at få monteret en varmepumpe og blev nødt til selv at finde en montør.
Frustrerende 5 måneder med dårlig nattesøvn. Håber de bliver stoppet af myndighederne.
Super servis og hurtig
Hold jer fra dette firma!
Har kontakter coolenergi flere gange og da de svarede sagde de at den ikke viste fejl og det var normalt!! Vi kunne bevise den meldte fejl osv.
Nu gider de ikke svare og vi er som MANGE andre ladt i stikken med en varmepumpe der ikke virker optimal.
Køb ikke ved coolenergi i kan ende som de fleste af os med en varmepumpe der enten ikke virker eller virker tildels.
Varmepumpe aldrig installeret trods betalt for 10 måneder siden
Anmeldelse
CoolEnergi.dk
Engleagtig tålmodighed slår ikke til med dette firma. Vi er afventende i niende måned, som en anden graviditet, og har dags dato kun fået leveret, de har aldrig installeret, end ikke en installationsdato har vi fået oplyst, til trods for vi betalte for varmepumpe med installation juli måned 2022, og var stillet levering i udsigt til slut september, med installation midt oktober. De beklagede at sidste del en buffertank var i restordre, men den blev endelig leveret for 2 måneder siden, og derfra intet, andet end 3. Marts 2023 blev vi lovet installationsdato "hurtigst muligt",- her godt en måned senere har vi intet hørt, mails ignoreres, telefon svares ikke, og beskeder lagt kaster heller ingen respons fra sig.
Grundet vores forventede installation midt oktober, er vores naturgas opsagt pr. 1. november 2022, så havde minus 5 stjerner været muligt, var det blevet karakteren.
Opdatering den 15. april 2023
Vi har lige modtaget besked fra TrustPilot om at "coolenergi.dk har rapporteret din anmeldelse, da de mener, at den ikke er baseret på en reel oplevelse." Så not cool har altså tid til at jagte og forsøge at slette sandfærdige anmeldelser fra kunder de misligholder, istedetfor at levere det som er købt og betalt for 9 måneder siden. Men sådan skal det ikke være,- jeg har idag fremsendt dokumentation til TrustPilot så denne anmeldelse kan fremstå Verificeret.
og endnu en ting,- jeg kan varmt anbefale Facebook gruppen "ofre for CoolEnergi",- der kan du læse mere, og måske finde hjælp.
Opdatering den 11. Maj 2023
Stadig ikke et ord fra not cool, siden 3. marts 2023 trods fortsatte mail og telefon henvendelser.
Trustpilot gav os jo meget hurtigt kun 2 dage til at dokumentere købet, hvilket vi gjorde rettidigt, men jeg ser ingen tegn på at Trustpilot gør en ekstra indsats for at slette alle de helt tydelige falske positive anmeldelser, hvilket jo skader jeres eksistensberettigelse. I kunne ganske enkelt i det mindste kræve 2 smartphone fotos af installationen, 1 udendørs og vigtigst 1 indendørs hvor Lokation er aktiveret på smartphone, så den gemmes med foto. Fotoenes lokation skal så passe med anmelderens adresse, ellers er den falsk, og her kommer vigtigheden af 1 indendørs foto, fordi så kan man ikke bare tage billeder af andres installationer. Det ville være i Trustpilot's egen interesse at luge ud i falske positive.
Opdatering den 8. juni 2023
Ikke hver dag jeg starter retssag, men nu er det Game on, not Cool.
Retsag anlagt
Firmaet svarer hverken telefon eller mail
Købte en varmepumpe af dem tilbage i oktober22, de sagde de kunne levere ultimo november. Levering blev skubbet gang på gang. Endelig ankom udstyret slut januar. Jeg har stadig ikke kunne få fat i dem for at få dem til at slå den til. Jeg har nu skrevet og ringet til dem gentagende gange, og der sker intet. Har en gang kommet igennem på telefonen, hvor en dame sagde hun kun sad med salg, og hun havde ikke nummeret på dem jeg skulle tale med, men jeg kunne skrive til dem.
5 stjerner for at være gode til at være elendige.
Egentlig skal coolenergi kun have 1 stjerne, men alle dårlige anmeldelser forsøger de at få fjernet.
Vi får leveret en varmepumpe i november 2022. I december rykker vi flere gange for installering, som vi har betalt for. Kort før jul får vi mail om at de har opsagt samarbejdet med installatøren og vi kan vente på den nye mand, de har samarbejde med eller selv finde en anden og få pengene retur. Vi ringer til coolenergi og aftaler at vi selv finder en lokal VVS’er og får pengene tilbage. Vi har endnu ikke set skyggen af pengene. Vi kan ikke længere komme i kontakt med coolenergi. De besvarer ikke vores mails. Man kan kun komme igennem telefonisk hvis man ringer med hemmeligt nummer og da det drejer sig om økonomi er det bogholderiet man skal tale med. De er der aldrig.
Simpelthen så fordækt.
Hvis du vil se andres dårlige oplevelser er der Facebook-gruppen “Ofre for coolenergi.dk” hvor du kan de andres vildt dårlige oplevelser. Det er ikke kun økonomi og tilbagebetaling coolenergi har problemer med, men også ulovlige installeringer.
Kan på ingen måde anbefales.
Super god service og support.
Vi har nu købt to varmepumper igennem coolenergi.dk og kan til en hver tid anbefale andre at bruge coolenergi.dk som leverandør. Vi havde store kvaler med at få VP / app / wifi til at snakke sammen, men en opringning og 10 minutters telefonsupport, kørte alt som ønsket :-) Dejligt med et firma, som også er der for kunden efter købet!
Efter at have været på udkig efter en…
Efter at have været på udkig efter en varmepumpe længe, så faldt jeg over en annonce fra CoolEnergi.dk på facebook. Jeg undrede mig over prisen var langt lavere end andre steder og tilmed var SCOP og COP i top. Jeg fik bestilt og betalt et anlæg, og jeg havde det dagen efter med Brink transport!!!! WOW. Jeg ville have min lokale smed til at lave installationen, men han havde desværre ikke tid indenfor den nærmest fremtid, så jeg tog fat i CoolEnergi igen, og de fik mig ind på et afbud. Efter knap 10 timer, så var anlægget installeret A-Z og har nu kørt i 2 måneder uden nogen form for problemer. KADO! Kan kun anbefale det so far 😊
Vi har købt varmepumpe hos CoolEnergi…
Vi har købt varmepumpe hos CoolEnergi og fik den hurtigt leveret og installerede den selv uden problemer. Det kan helt klart anbefales, så har jeg sparet næsten 100000 kr i forhold til et tilbud fra den lokale VVSer.
Efter lang tids søgen fandt vi endelig…
Vi bestilte to 23Kw Valdemar pumper og de har nu kørt siden december uden problemer. Hertil er forbruget faldet drastisk ift de gamle vi havde.
De var så flinke at afmontere de gamle ub, så vi slap for at skulle have nogle andre ud.
Jeg kan kun. Anbefale det indtil videre, det virker bare
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse. Vi havde købt en varmepumpe hos en vvs er , men efter langt tids venten og udskydelse på udskydelse , så blev vores tålmodighed opbrugt.
Jeg fik anbefalet coolenergi fra en bekendt som var meget tilfreds, så vi hoppede ind på siden og tog kontakt. Efter en god og professionel rådgivning, så fik vi købt et Valdemar varmepumpe, som vi fik leveret dagen efter bestilling, selvom alle andre ikke kunne levere.
Efter 14 dage kom de og monterede anlægget som tog en dag og siden har det kørt uden problemer.
Vi er meget tilfredse og de er hurtige til at besvare alle vores henvendelser på driften.
Coolenergi kan vi kun anbefale!
Manglende kompetencer og dårlig service
Vi oplevede i den grad deres manglende kompetencer og dårlige service.
Montøren kommer ikke som aftalt og når de så endelig dukker op er det hen på aftenen. Info omkring disse arbejdstider er vi på ingen måde blevet oplyst om.
Da gasfyret bliver nedtaget er det kun kuglehanen der bliver lukket og finder så ud af senere at gasrøret slet ikke er proppet som det skal. Det viser sig også at der er en del fejl på den nye varmepumpe-installation der er lavet, da det ikke virker og ikke kan tænde. Nogle rør er sat forkert og modsat hinanden så vandet ikke cirkulerer og kommer ordentlig rundt i systemet.
Der manglede sikkerhedsventiler som skal forhindre tankene i at springe ved overtryk og rørbæringer mangler mange steder. Nogle rør er klemt for tæt på væg eller sammen så rørisolering kan være svær at montere.
Montøren skærer så rørene af den eneste radiator i vores kælder uden at ville genmontere den.
Montørens tilslutning af strøm og kabler i Plugnplayboksen var helt håbløs, de muffer der blev brugt kortsluttede alle hinanden så intet virkede.
Vi skulle igen og igen tjekke vores el for fejl og alt var ok. Cool energi mener så her at de har leveret det de skal, altså et fuldt funktionsdygtigt anlæg? og gør ikke yderligere.
Vi måtte på 16 dagen uden varme og varmt vand kigge i andre retninger for at få liv i anlægget og her blev fejlene opdaget.
Cool energi svarer herpå, at det er lavet lige efter forskrifterne og vi bruger kun aut.vvs montører.
En VE-godkendt vvs-montør ville aldrig aflevere dette stykke arbejde.
Hos Cool energi er der total mangel på god morale og service.
Brug ikke dine penge her, da de er et firma som på ingen måde står ved deres ansvar og du er heldig hvis du får det du betaler for.
Elendig service og kompetenceløs…
Elendig service og kompetenceløs montering.
Vi bestilte en varmepumpe tilbage i oktober. Den er først lige blevet installeret sidste uge. De stod der til kl. 22.00, fordi de ikke kunne finde ud af at udlufte radiatorer og få tryk på.
Anlægget virker ikke - der er ingen varme, og vi har fået en ekstrafaktura på flere meter rør end der er brugt. De vil ikke komme ud og få anlægget til at virke før fakturaen er betalt, og sikkert heller ikke efter. (Opdatering: efter anmeldelse på Facebook er der lavet aftale med vvs’er imorgen fra firmaet)
Vi kan ikke isolere rør ordentligt fordi de er trukket alt for tæt på væggene. Vi betalte for afmontering af gasfyr - det er heller ikke sket. De har skåret et rør over og lukket for gassen men ikke plomberet, så det er jo mega farligt. De måtte låne værktøj af os, og min partner måtte køre efter dele til dem som de selv havde bestilt forkort.
Og afslutningsvist, så efterlod montøren et værre rod efter sig.
Klar anbefaling
Klar anbefaling! Hurtig levering og utrolig hurtig og pæn installation af en Valdemar luft til vand varmepumpe. Det kører superb!
at de var så venlig og bære produktet…
at de var så venlig og bære produktet ud i bilen hvor andre solcelle sælger siger de må ikke hjælpe
Kanon service fra Jonas der hjalp mine…
Kanon service fra Jonas der hjalp mine gamle forældre med deres Solceller. Super super. 👍
God service og glad for mit anlæg der…
God service og glad for mit anlæg der bare kører derudaf. God service undervejs fra Jonas. Kan anbefale dem.
Livsfarlig installering
Da coolenergi fuldstændig lader os i stikken har vi selv måtte få fat i autoriseret vvs installatør som konstaterer at der er diverse fejl og mangler ved deres installation som er udført af medarbejder fra firmaet. Ingen sikkerhedsventiler , som er et lovkrav og som er livfarligt hvis de ikke er monteret, forkert rørføring ovs. Der har ikke på noget tidspunkt været noget galt med elektriciteten som vi har fået udført. Har fortsat ingen varme eller varmt vand efter 18 dage. Når man ringer til Coolenergi svarer de ikke længere på tlf da de genkender vores nummer men svarer sørme når man ringer fra ukendt. Fatter ikke man kan have en sådan en dårlig moral og føre virksomhed på denne måde.
Coolenergi i burde virkelig have en dårlig smag i munden.

Antwoord van CoolEnergi.dk
👎👎
Købte varmepumpe 4. oktober 2022. Blev lovet montering i start november. Dags dato 11/2-2023 er den stadig ikke monteret! Firmaet svarer ikke på henvendelser. Montøren har brændt os af 3-4 gange uden at give besked.
Han startede ellers med at komme 4/1-23 efter mange mails fra min side om utilfredshed grundet forsinkelse. Men så kom der alt muligt i vejen og pludselig var der dele i retsordre på trods af, at de var bestilt i december og vi intet havde hørt om restordren inden han gik igang. Pludselig får vi at vide, at vi nu skal henvende os til et eksterne firma. De holder vinterferie og kan først færdigmontere i uge 9, hvis vi er heldige. Altså næsten 6 måneder siden jeg købte produktet.
Det er under al kritik!
Firmaet er VE-godkendt, men ingen af de fastansatte er autorieserede vvs´ere, så de må jo slet ikke lave installationerne, men skal hyre andre ind for at gøre det.
Nej, jeg vil ikke anbefale dette firma.
Opdatering! Her 1. Marts - 3 uger efter jeg skrev denne anmeldelse, er min varmepumpe stadig ikke monteret og firmaet svarer ikke på mine henvendelser. Den eksterne samarbejdspartner de henviste mig til vil ikke samarbejde med Coolenergi. Da de mener det er humbug!
Jeg har ikke hørt fra Coolenergi siden 8. februar, hvor de ikke svarede på nogle af mine spørgsmål. Jeg gar kontaktet dem flere gange!

Antwoord van CoolEnergi.dk
Lees meer over geverifieerde reviews.