Vlucht was geannuleerd. Geld binnen 3 dagen terug. Zo wie zo is Corendon in alles een heel goede maatschappij om mee te vliegen zeker als je priority hebt geboekt.
Corendon heeft vaak goede prijzen en ook qua vluchttijden en dagen naar Turkije is het vaak een van de betere opties. Daarom blijf ik er toch regelmatig boeken. Alleen zijn er wel behoorli... Toon meer
Gisteren met Corendon van amsterdam naar hurgueda in Egypte gevlogen. Door sneeuw in amsterdam en gesloten luchtruim in Griekenland ruim 6 uur met dichte deuren aan de gate gewacht op de deicing v... Toon meer
De vliegtickets voor dezelfde vlucht worden elke dag duurder. Ik heb de hele avond achter de computer gezeten om twee tickets vanuit Turkije te boeken en met Visa te betalen. Het lukte niet! Keer op... Toon meer
Corendon Airlines has been offering comfortable and affordable flights to a variety of destinations since 2005.
Benefitting also from the tourism and hotel management knowledge of other companies under the Corendon brand, Corendon Airlines, with its vast experience and specialisation in air travel, carries millions of passengers from Europe to popular holiday destinations and many cities in Turkey every year.
Enjoy flying at an affordable price without giving up any comfort with Corendon Airlines.
Get it now and enjoy on mobile
Corendon Airlines mobile app is here to boost your flight experience to the new heights. Download it now and get the regular updates. Save time and energy with the best and the most user-friendly features
✔️ Easier check-in
✔️ Faster flight booking
✔️ Latest deals and offers
✔️ User friendly design
✔️ Constant updates
Vraagt klanten om een review
Goed contact blij dat het zo is gelopen zo maakte boeken makkelijker

Antwoord van Corendon Airlines
Na een flinke vertraging is mijn compensatieverzoek na 2 maanden zonder enige opgaaf van reden afgewezen. Tot mijn verbazing is mijn dossier daarna simpelweg verwijderd. Corendon neemt haar passagiers niet serieus en probeert onder haar wettelijke plichten uit te komen door klanten te negeren. Bespaar jezelf de frustratie en boek ergens anders.

Antwoord van Corendon Airlines
Mijn dochters vlucht naar Curacao op 3-1-2026 is gecanceld ivm gesloten luchtruim. Sinds die tijd probeert ze haar geld terug te krijgen. Ze kan niet inloggen op de site van corendon airlines vanwege een technisch probleem en wordt telefonisch voortdurend van het kastje naar de muur gestuurd. Inmiddels 2 maanden verder en nog geen stap verder dan automatisch gegenereerde antwoorden via de online customer service.

Antwoord van Corendon Airlines
Zelfs nog geen ster waardig. En dan geven ze een antwoord hier op de site en daar ben je dus ook helemaal niks mee. Niemand te bereiken nergens en na een jaar nog steeds de centen niet op de rekening. Een grote schande is het om mensen zo in het ongewisse te laten. Telefonisch niet bereikbaar en ook niet via fb enz zoals ze zeggen want daar krijg je ook gewoon het antwoord dat ze niet verder kunnen helpen. Dat dit alleen door het team complainments gedaan zal worden, maar die zijn dan helaas ook niet bereikbaar. Ik heb gelezen dat ik dus niet de enige ben en dat er heel veel gedupeerde mensen zijn wat eigenlijk niet zou mogen. In ieder geval is het een maatschappij die mij nooit meer zal zien op hun vluchten. Ik boek nog liever duurder dan met zo een maatschappij.

Antwoord van Corendon Airlines
Zowel telefonisch als met whatsapp heb ik als heel klantonvriendelijk ervaren👎
Voor mij een reden ondanks hoge kosten het vliegticket te annuleren...

Antwoord van Corendon Airlines
Ik heb mijn vakantie online geboekt via duitsland. Ik vlieg met corendon en had nog een paar vragen.
Gebeld en gesproken met een buitengewoon vriendelijke vrouw die mij perfect geholpen heeft!

Antwoord van Corendon Airlines
Slechte klantenservice...ze sturen lege emailbericht met enkel een afwijzing zonder toelichting.Vervolgens kun je dan bij geen van hun afdelingen je klacht neerleggen...Dan maar hier he.
Ik ga iig nooit meer boeken bij corendon.
Onze vlucht van curacao naar Amsterdam had vertraging en ze weigeren compensatie terwijl elk claim bureau aangeeft dat we recht hebben op compensatie

Antwoord van Corendon Airlines
Eind september 2025, 2 retourvluchten geboekt vanaf Düsseldorf naar Heraklion voor mei/juni en september 2026. Gunstige tijden, gunstige prijs. Maar ja.
Inmiddels hebben wij op alle 4 de vluchten een wijziging in de tijden ontvangen vanwege "Operational reasons".
1 vlucht is inmiddels 2 keer gewijzigd en we vliegen nu ook wat langer op enkele vluchten.
Onzin natuurlijk, mensen lekker maken met gunstige tijden en dan later alles veranderen.
Ben benieuwd wat er nog gaat komen.

Antwoord van Corendon Airlines
duidelijke website, mooie prijs . We vliegen al jaren met Corendon airlines en vanaf het boeken en de reis heen en terug altijd tevreden. Vriendelijk personeel en behulpzaam . Kortom wij zijn tevreden .

Antwoord van Corendon Airlines
Alles was perfect duidelijk bij het boeken van onze vlucht.

Antwoord van Corendon Airlines
Heel grappig. Als je klaagt op dit platform blijven de je verwijzen naar de departement die hierover gaat, maar de department negeert mij al weken als het niet maanden is!! jullie liegen mensen voor. Oplichters zijn jullie. Ik zie letterlijk op de klachtensebsite dat mijn berichten zijn gelezen door meerdere werknemers, maar vervolgens word ik volledig genegeerd. Is dat hoe je met klanten omgaat? Het kan tochnniet zo zijn dat mijn claim is goedgekeurd maar betaling al bijna 2 jaar uitblijft?