2x toe mijn vlucht gannuleerd 1e keer een alternatieve vlucht aangeboden 2x niet.. kreeg ik mijn geld terug..heenvlucht geannuleerd terwijl mijn terug vlucht wel blijkt door te gaan ..zeer slechte kl... Toon meer
Vlucht was geannuleerd. Geld binnen 3 dagen terug. Zo wie zo is Corendon in alles een heel goede maatschappij om mee te vliegen zeker als je priority hebt geboekt.
Corendon heeft vaak goede prijzen en ook qua vluchttijden en dagen naar Turkije is het vaak een van de betere opties. Daarom blijf ik er toch regelmatig boeken. Alleen zijn er wel behoorli... Toon meer
Koffer kapot op Düsseldorf airport.niemand van Corendon aanwezig.bij lost and found bagage.kregen we geen formulier.na telefonisch contact thuis.pir gekregen fotos etc allemaal door gestuurd.maar ze w... Toon meer
Corendon Airlines has been offering comfortable and affordable flights to a variety of destinations since 2005.
Benefitting also from the tourism and hotel management knowledge of other companies under the Corendon brand, Corendon Airlines, with its vast experience and specialisation in air travel, carries millions of passengers from Europe to popular holiday destinations and many cities in Turkey every year.
Enjoy flying at an affordable price without giving up any comfort with Corendon Airlines.
Get it now and enjoy on mobile
Corendon Airlines mobile app is here to boost your flight experience to the new heights. Download it now and get the regular updates. Save time and energy with the best and the most user-friendly features
✔️ Easier check-in
✔️ Faster flight booking
✔️ Latest deals and offers
✔️ User friendly design
✔️ Constant updates

Antwoord van Corendon Airlines
De vlucht was snel geboekt en een duidelijke prijs inclusief bagage gelijk bevestigingsmail ontvangen

Antwoord van Corendon Airlines
Onze vlucht (CD 5997) had meer dan 29 uur vertraging. Technische problemen kunnen gebeuren, maar de communicatie was ronduit slecht. Urenlang geen informatie, tegenstrijdige SMS-berichten en last-minute wijzigingen die veel stress veroorzaakten.
Ook tijdens het wachten was er nauwelijks begeleiding of duidelijkheid. Daarnaast lijkt Corendon zich niet aan de passagiersrechten te houden en deze niet te respecteren. Door de vertraging maakten wij extra kosten, maar na 8 weken is er nog steeds geen reactie op mijn klacht.
Vertragingen zijn vervelend, maar slechte communicatie en het negeren van klanten is onacceptabel.
*reactie op Corendon*
Ruim 10 weken geleden heb ik al volgens jullie procedure de klacht/melding aangemeld, maar ik ontvang geen reactie. Helaas ben ik daarom ben ik genoodzaakt om mijn rechtsbijstand in te schakelen.
Tip voor nieuwe boeking via Corendon, zorg voor een goede rechtsbijstand verzekering.

Antwoord van Corendon Airlines
Beslissen dat ik niet mag vertrekken zonder moeite omdat mijn pas iets beschadigd was . Maarja een heel gedoe en uiteindelijk moeten herboeken en in Duitsland moeten vertrekken omdat Brussel staakte. 2 uur aan het lijntje gehouden en 550 euro meer kwijt. Klant vriendelijkheid en behulpzaamheid -10 op 100

Antwoord van Corendon Airlines
De vliegtickets voor dezelfde vlucht worden elke dag duurder. Ik heb de hele avond achter de computer gezeten om twee tickets vanuit Turkije te boeken en met Visa te betalen. Het lukte niet! Keer op keer een foutmelding!! Uiteindelijk heb ik met Ideaal betaald. Twee dagen later kreeg ik een bericht: uw vlucht is geannuleerd, vraag een terugbetaling aan. Nu moet ik 14 dagen wachten op mijn geld 😠 en dan weer opnieuw op zoek naar tickets, die natuurlijk nóg duurder zijn geworden! 👎🏻 Corendon

Antwoord van Corendon Airlines
Behulpzaam met omboeken, was goed geregeld, vriendelijke medewerker.

Antwoord van Corendon Airlines
boekings nummer confirmation nummer en nog een nummer het werkt allemaal niet om in te loggen bij correndon laat maar

Antwoord van Corendon Airlines
Website leidt een eigen leven..
Dacht een goedkoop ticket te boeken
Zie ik de bevestiging...is de maand toch verkeerd.
Schandalig dat ik niet kon annuleren.

Antwoord van Corendon Airlines
Vlucht viel uit en hierdoor had ik recht op compensatie. Online formulier ingevuld, bericht gekregen dat ik inderdaad recht heb op compensatie, maar ze hebben het nooit betaald. Klantenservice zegt me niet te kunnen helpen. Klacht ingediend, nooit reactie op gehad. Ik wacht al een half jaar op mijn geld. Absolute oplichters, klantenservice 0/10!
Edit: waardeloze reactie van Corendon, ik heb al een half jaar geleden dat formulier ingevuld, ze hebben gereageerd dat ik recht het op compensatie maar nooit het bedrag betaald, en claim status: Gesloten. 0/10 customer service.

Antwoord van Corendon Airlines
Ze hebben ze hebben mijn ticket geannuleerd. Ik heb heen en terug ticket geboekt. Ze hebben alleen maar heen ticket betaald en terug ticket niet betaald. Slecht service nooit meer met Corendon.

Antwoord van Corendon Airlines
AFSCHUWELIJK Er is geen plaats voor niets. Niet voor je benen, je armen je handen... De rugleuning was stuk terwijl ik een stoel gereserveerd had. Na klacht kreeg ik een andere stoel en ook die rugleuning was stuk. Ik vlieg nooit meer met Corendon. De limiet van low-cost is bereikt. Vlucht van Banjul over Kaapverdie naar Amsterdam +- 9h . Je hebt een week nodig om te recuperen. Schande eigenlijk dat zoiets wordt getolereerd. Weg met die handel!! of communiceer duidelijk dat je dit maximaal en met goede wil 2 uur volhoudt. 0 op 10. Niet voor mij.

Antwoord van Corendon Airlines
eenvoudig te boeken en mooi overzichtelijk wat de kosten zijn voor bagage en stoelreservering