Corendon Airlines Reviews 18.634

TrustScore 4 uit 5

3,9

2x toe mijn vlucht gannuleerd 1e keer een alternatieve vlucht aangeboden 2x niet.. kreeg ik mijn geld terug..heenvlucht geannuleerd terwijl mijn terug vlucht wel blijkt door te gaan ..zeer slechte kl... Toon meer

Vlucht was geannuleerd. Geld binnen 3 dagen terug. Zo wie zo is Corendon in alles een heel goede maatschappij om mee te vliegen zeker als je priority hebt geboekt.

Koffer kapot op Düsseldorf airport.niemand van Corendon aanwezig.bij lost and found bagage.kregen we geen formulier.na telefonisch contact thuis.pir gekregen fotos etc allemaal door gestuurd.maar ze w... Toon meer

Gisteren met Corendon van amsterdam naar hurgueda in Egypte gevlogen. Door sneeuw in amsterdam en gesloten luchtruim in Griekenland ruim 6 uur met dichte deuren aan de gate gewacht op de deicing v... Toon meer

1. Vliegmaatschappij

Over Corendon Airlines

Corendon Airlines has been offering comfortable and affordable flights to a variety of destinations since 2005.

Benefitting also from the tourism and hotel management knowledge of other companies under the Corendon brand, Corendon Airlines, with its vast experience and specialisation in air travel, carries millions of passengers from Europe to popular holiday destinations and many cities in Turkey every year.

Enjoy flying at an affordable price without giving up any comfort with Corendon Airlines.

Book your flight now

Don't miss our campaigns

Corendon Airlines App

Get it now and enjoy on mobile

Corendon Airlines mobile app is here to boost your flight experience to the new heights. Download it now and get the regular updates. Save time and energy with the best and the most user-friendly features

✔️ Easier check-in

3,9

Goed

TrustScore 4 uit 5

19K reviews

snel kunnen boeken.Helaas nergens een…

snel kunnen boeken.Helaas nergens een kortingscoupon gevonden!! Terwijl in wel gold member ben van corendonairlines!!!

18 januari 2026

Antwoord van Corendon Airlines

Good morning. Thank you for taking the time to share your experiences with us here. As Corendon Airlines, we do not offer a gold membership. Please feel free to register for free on our website so that you will be automatically informed about campaigns, price promotions, etc. We wish you a pleasant day and look forward to welcoming you on board. With best regards

Perfekte service.

6 januari 2026

Antwoord van Corendon Airlines

Guten Tag. Ihre Zufriedenheit liegt uns am Herzen. Wir freuen uns über Ihre Bewertung und freuen uns Sie bald an Bord begrüssen zu dürfen. Sollten Sie Fragen oder ein Anliegen haben kontaktieren Sie uns gerne jederzeit. Mit besten Grüssen

Vertraging van meer dan 6 uur!!!!!

Op terugkomst van ons vakantie vanuit Hurghuda (Egypte) hebben wij de hele nacht moeten doorhalen op de luchthaven zonder enkel informatie. Er was niemand te vinden. Wij hebben twee kleine kinderen (een kind van 3 en 2 maanden), ik en mijn partner zijn beiden DOOF. Er was niemand te vinden die ons kon helpen en de vlucht was ENORM vertraagd. We zouden normaliter om 22:25 vertrekken, zagen we op het bord dat het vertraagd was naar 23:00 uur. Daarna naar 03:00 uur en uiteindelijk vlogen we pas om 06:00 uur smorgens met 2 kleine kids, zonder informatie, geen mens te vinden op het luchthaven, geen compensatie NIETS.. Ik probeer al maanden contact op te nemen met jullie. Geen gehoor. Onbeschoft dit.. AL hadden we een kleine excuses of compensatie gehad, waren we hier wel blij mee. Maar met dit service, echt niet te doen en niet toegankelijk voor dove mensen. Via de klachten website heb ik ook al maanden geen gehoor. Ik zou recht hebben op een compensatie, krijg alleen het bericht dat mijn bericht is gelezen voor de rest geen gehoor niets nada..

24 mei 2025

Antwoord van Corendon Airlines

Good morning, if you have filled out the form provided for this purpose on our website https://www.corendonairlines.com/contact/passenger-rights
(Flight irregularities-for passengers)
your request will be processed and completed by the department responsible. We ask for your understanding that we cannot help with this process via our social media channels due to the customer's data protection regulations. With kind regards

Alles ging netjes

Alles ging netjes, op tijd gevlogen.

7 september 2025

Antwoord van Corendon Airlines

Good morning. Thank you for sharing your experiences with us here. We will be happy to pass on your feedback and look forward to welcoming you on board. With best regards.

Nog nooit slechter dan die gezien

Nog nooit slechter dan die slecht vlucht maatschappij gezien alltijd vertraging geen respect zelf die mensen die daar ook werken ze weten niet wat ze doen wat en SLECHT CORENDON geen respect voor tijd

8 januari 2026

Antwoord van Corendon Airlines

Good day, if you booked via Corendon Airlines (corendonairlines.com) please feel free to contact us via our official channels, stating your pnr number, so that we are able to forward your feedback. Otherwise, please contact your booking agency / tour operator. We wish you a pleasant day

De leeftijd van de 2 jongens die…

De leeftijd van de 2 jongens die meegaan is op het moment van vliegen 12 jaar.

Het leek erop dat de website dat niet accepteerde

7 januari 2026

Antwoord van Corendon Airlines

Good afternoon, the age restriction always applies to the travel date. If you have any questions or need support, please feel free to contact our service center in writing or by phone. https://www.corendonairlines.com/support-center/contact We wish you a pleasant day

Mijn ervaring met Corendon was ronduit slecht.

Op 4 januari hebben wij bijna 5 uur in het vliegtuig gezeten voordat we er uiteindelijk weer uit zijn gehaald en de vlucht werd geannuleerd. Daarna zou de vervangende vlucht op 5 januari om 13:15 vertrekken, maar die werd vertraagd naar 6 januari om 07:20. Dagenlange onzekerheid en stress dus.

Ik begrijp dat dit te maken had met slechte weersomstandigheden en dat dit overmacht kan zijn. Maar juist in zo’n situatie verwacht je betere zorg, communicatie en begeleiding, en dat is hier totaal niet gebeurd.

Het hotel werd geregeld, maar vervoer ernaartoe niet. We moesten zelf maar uitzoeken hoe we bij het hotel kwamen en terug naar Schiphol. Dit heeft mij €100 per taxi per rit gekost, in totaal €200. Daarnaast moesten we zelf betalen voor eten en drinken op Schiphol.

Alsof dat nog niet genoeg was, is mijn bagage kwijtgeraakt. Ik had letterlijk geen kleding, geen hygiëneproducten, geen medicijnen, helemaal niets. Dit is extra ernstig omdat ik chronisch ziek ben en in het verleden een herseninfarct en beroerte heb gehad. Deze hele situatie is absoluut niet goed geweest voor mijn gezondheid en hier is geen enkele rekening mee gehouden.

De communicatie was slecht, hulp minimaal en verantwoordelijkheid werd afgeschoven. Ondanks begrip voor de weersomstandigheden voel ik mij niet serieus genomen en niet goed verzorgd als reiziger.

Voor mij was dit een zeer slechte ervaring en ik zou Corendon op basis hiervan niet aanbevelen.

---19-01-2026---
Klacht ingedient en een standaard template antwoord gekregen dat mijn claim is afgewezen. Corendon moet zijn mensen beter intrainen in hun css departement. Standaard claims afwijzen zonder dat ze de rechten weten is wel erg dom. Het lijkt wel alsof ze je smeken om het hogerop te nemen.

4 januari 2026

Antwoord van Corendon Airlines

Good afternoon, to submit a complaint, please complete the designated complaint form on our website (“Flight Irregularities for Passengers”) and send it to us.
Please register first so that you can then log in. The responsible department will process your request as quickly as possible. Kind regards

Misleidende en niet-toetsbare kortingsactie

Ik ontving een persoonlijke 10% verjaardagskortingscode van Corendon Airlines. Mijn boeking voldoet aantoonbaar aan alle gepubliceerde actievoorwaarden. Toch is de korting niet toepasbaar, omdat deze alleen zou gelden voor “geselecteerde vluchten”.

Het probleem: als consument is op geen enkele manier te controleren of een vlucht onder deze selectie valt. Die essentiële voorwaarde is niet inzichtelijk, niet toetsbaar en volledig afhankelijk van interne criteria van Corendon.

In de praktijk betekent dit dat er een korting wordt gecommuniceerd die voor de klant niet verifieerbaar en mogelijk feitelijk onbruikbaar is. Dat voelt misleidend en als het voorhouden van een worst: het lijkt een voordeel, maar je kunt er niets mee.

Van een groot, professioneel bedrijf mag transparantere en eerlijkere communicatie worden verwacht. Dit heeft mijn vertrouwen in Corendon ernstig geschaad.

6 januari 2026

Antwoord van Corendon Airlines

Good afternoon, your opinion is important to us and we will forward your feedback as information to the responsible department. With kind regards

Wat laten ze de klant bungelen.

Prima vakantie en vlucht. Tot je koffer niet op de band ligt op schiphol. Door meerdere dingen wat vertraagd en daar sta je dan om 1.00am , geen balie open van de afhandeling dus geen PIR nummer,45 min wachten voor het geval dat de koffer toch nog komt. Taxi weg, die al betaald was en om 2.00 de trein genomen. Nu ben ik al 4 dagen bezig om mijn koffer thuis te krijgen en er is niemand die even meedenkt. Ik heb online claim ingediend voor vertraagde bagage, ik heb tig telefoontjes gedaan, mailtjes verstuurd en krijg ik terug: geen PIR dan is het jouw probleem. Bedankt voor deze fantastische ervaring Corendon, zodra het OV weer rijdt ga ik zelf wel naar de luchthaven, maar als ik jullie kan ontlopen in de toekomst, zal ik dit zeker doen.
IK voel mij als klant niet geholpen en ben ik ondanks de aardige mensen van de klantenservice, geen stap verder gekomen. Klantenservice en hulp bieden: er is veel ruimte voor verbetering.

Antwoord van Corendon Airlines

Good afternoon, if you booked through Corendon Airlines (corendonairlines.com) and filled out the necessary form on our website, you can contact the relevant department again using your case number and check your status. With kind regards

Geweldige service van Corendon, ook als het moeilijk is

Gisteren met Corendon van amsterdam naar hurgueda in Egypte gevlogen. Door sneeuw in amsterdam en gesloten luchtruim in Griekenland ruim 6 uur met dichte deuren aan de gate gewacht op de deicing voor vertrek.

Maar de piloten en cabine personeel deden hun uiterste best iedereen op de hoogte te houden, eten en drinken werd gratis uitgedeeld om het leed te verzachten en de captain stond zelfs koffie en thee te maken en een purser die met zichtbaar gemeende lach er het beste van maakte en met succes. Praatje hier praatje daar. Iedereen kon z’n ei kwijt.

Hierdoor bleef er de gehele 6 uur plus 4,5 uur vlucht een geweldige sfeer aan board. Chapeau Corendon, klasse hoe jullie en jullie mensen het doen. We stegen op met groot gejuich en idem bij de landing. Bijna alleen maar lachende gezichten bij de passagiers. Bravo en een voorbeeld voor de industrie.

Antwoord van Corendon Airlines

Good morning and thank you very much. Your review is a valuable way to recognize our efforts and at the same time motivate us to continuously work on our service quality. We will be pleased to forward your feedback. Best regards

BOEK NOOIT EEN VLUCHT BIJ CORENDON…

BOEK NOOIT EEN VLUCHT BIJ CORENDON AIRLINES!

Gister is onze vlucht geannuleerd naar Curacao (waar Corendon airlines uiteraard niks aan kan doen). Deze vlucht krijgen wij vergoed maar de terugvlucht vanuit Curacao naar NL niet.

Naast dat het nu niet fijn voelt om naar Curacao toe te gaan zou je als je al wilt pas vanaf vrijdag met Corendon ernaar toe willen. Ze bieden de passagiers die dus geannuleerd zijn geen voorrang en omdat wij geen geld krijgen voor de terugvlucht moeten wij wel de oude datum aanhouden waardoor wij maar een week daar kunnen zijn. Dat is te kort voor een vlucht van 10 uur en de terugvlucht konden wij ook niet omboeken naar een later moment.

Jullie zijn echt een stelletje afzetters!! Laat ons dan de terugvlucht omboeken of kosteloos annuleren. Klantenservice is slecht en zelfs in een situatie waar de klant niks aan kan doen helpen jullie niet mee!

Antwoord van Corendon Airlines

Good morning, please feel free to contact our service center again if you have any further questions. To submit a complaint, please use the form provided on our website. With kind regards

4 januari 2026

Antwoord van Corendon Airlines

Good morning. Your satisfaction is our top priority, and we value your feedback. We would be happy to pass on your review and wish you a pleasant day. Best regards

Goede maatschappij nooit problemen mee…

Goede maatschappij nooit problemen mee gehad

27 december 2025

Antwoord van Corendon Airlines

Good morning, we are pleased to hear that you are satisfied with the service from Corendon Airlines. We are happy to pass on this praise and hope to see you soon on board one of our flights. With best regards

Waardeloze hulp gekregen van Corendon

Waardeloze hulp gekregen van Corendon
Tijden een vakantie van 1 week koffers weg van mij en mijn zoontje op ibiza
Corendon heeft niets gedaan gedurende die week
Corendon heeft aangegeven dat het niet hun schuld en alleen maar andere de schuld gegeven
( daar gaat het helemaal niet om )
Onze koffers kwamen 3 maanden later terug op ons huis adres belachelijk nooit meer Corendon
Mijn kind heeft een verschrikkelijke week gehad

14 augustus 2025

Antwoord van Corendon Airlines

Good morning, if you booked via Corendon Dutch, please feel free to contact servicecenter@corendon.nl We as Corendon Airlines (corendonairlines.com) do not offer this route. With kind regards

Meestal zit het mee en soms heb je…

Meestal zit het mee en soms heb je pech. Gebruik vaak corendon airlines. Over het algemeen wel tevreden.

27 juni 2025

Antwoord van Corendon Airlines

Good morning. First, we'd like to thank you for taking the time to review us here. We're delighted that you're satisfied with Corendon Airlines' service and hope to welcome you back on board again soon. With best regards

We hebben in 2024 gevlogen naar Turkije…

We hebben in 2024 gevlogen naar Turkije vanuit koln. Flinke vertraging gehad. Wachten nu al anderhalf jaar op de compensatie. Terwijl het al heel lang goedgekeurd is. Reageren minimaal. Willen je een voucher aanbieden zodat ze geen geld hoeven terug te betalen. Al twee keer gezegd dat we het bedrag willen. Maar dan reageren ze niet meer. Voor ons dus nooit meer corendon.

1 januari 2026

Antwoord van Corendon Airlines

Good morning, if you booked via Corendon Airlines (corendonairlines.com), please feel free to send us your case number via Facebook or Instagram direct message. If you booked via Corendon Dutch, please feel free to contact servicecenter@corendon.nl regarding your request. With kind regards

In augustus al proberen contact te…

In augustus al proberen contact te krijgen maar tot opheden geen gehoor we moesten via andere firma naar huis vliegen omdat ze onze koffers niet mee wouden nemen.
En dan boek je een half jaar van tevoren.

6 augustus 2025

Antwoord van Corendon Airlines

Good morning, since we do not have any booking details on file here, we are currently unable to review your request. Please contact us via our official channels if you booked directly with Corendon Airlines (corendonairlines.com) stating your pnr number. If you booked via Corendon Dutch, please contact servicecenter@corendon.nl With best regards

Vlotte boeking

Zoals altijd vlotte boeking.
Hebben al dikwijls met deze maatschappij gevlogen van Dusseldorf naar Antalya en alles altijd in orde.

29 december 2025

Antwoord van Corendon Airlines

Good afternoon. Thank you for sharing your experiences with us here. We will be happy to pass on your feedback and look forward to welcoming you on board again. With best regards.

Prijs voordelige

Makkelijk boeking

28 december 2025

Antwoord van Corendon Airlines

Good morning, we are pleased to hear that you are satisfied with our service. We will be happy to pass this on. If you have any questions or requests, please feel free to contact us at any time. Best regards

Het inchecken ging goed

Het inchecken ging goed, duidelijk, echter het betalen werd geblokkeerd. Kan aan de computer liggen. Via een andere computer eea opnieuw geboekt, kon direct betalen. Tickets geboekt en betaald. Apart weer.

27 december 2025

Antwoord van Corendon Airlines

Good day. Thank you for sharing your experiences with us here. We would be happy to pass on your feedback. We look forward to welcoming you on board. Best regards.