2x toe mijn vlucht gannuleerd 1e keer een alternatieve vlucht aangeboden 2x niet.. kreeg ik mijn geld terug..heenvlucht geannuleerd terwijl mijn terug vlucht wel blijkt door te gaan ..zeer slechte kl... Toon meer
Vlucht was geannuleerd. Geld binnen 3 dagen terug. Zo wie zo is Corendon in alles een heel goede maatschappij om mee te vliegen zeker als je priority hebt geboekt.
Koffer kapot op Düsseldorf airport.niemand van Corendon aanwezig.bij lost and found bagage.kregen we geen formulier.na telefonisch contact thuis.pir gekregen fotos etc allemaal door gestuurd.maar ze w... Toon meer
Gisteren met Corendon van amsterdam naar hurgueda in Egypte gevlogen. Door sneeuw in amsterdam en gesloten luchtruim in Griekenland ruim 6 uur met dichte deuren aan de gate gewacht op de deicing v... Toon meer
Corendon Airlines has been offering comfortable and affordable flights to a variety of destinations since 2005.
Benefitting also from the tourism and hotel management knowledge of other companies under the Corendon brand, Corendon Airlines, with its vast experience and specialisation in air travel, carries millions of passengers from Europe to popular holiday destinations and many cities in Turkey every year.
Enjoy flying at an affordable price without giving up any comfort with Corendon Airlines.
Get it now and enjoy on mobile
Corendon Airlines mobile app is here to boost your flight experience to the new heights. Download it now and get the regular updates. Save time and energy with the best and the most user-friendly features
✔️ Easier check-in
✔️ Faster flight booking
✔️ Latest deals and offers
✔️ User friendly design
✔️ Constant updates
Onze reis was goed. Spijtig dat we zo lang moeten wachten op onze claim voor een te late vlucht, wij wachten al 7 maanden.

Antwoord van Corendon Airlines
Boeken is gemakkelijk we vliegen al jaren met Corendon en het bevalt prima.

Antwoord van Corendon Airlines
Goed overzichtelijke boekingsite. Je kan dadelijk aanduiden hoeveel bagage je wil meenemen. Zeer gemakkelijk en zonder overbodige stappen.

Antwoord van Corendon Airlines
Zou het mogelijk zijn om mij te contacteren aub? Ik wacht als sinds mei dit jaar op mijn refund die goedgekeurd werd, maar kan jullie helaas op geen enkele manier contacteren
Had graag geweten wanneer ik deze mag ontvangen.
Dank

de vlucht naar curacao was bijna 23 uur vertraagd
na thuiskomst een claim ingediend, deze is dezelfde week goedgekeurd, maar we wachten nu al 3 maanden op betaling
corendon is sowieso slecht te bereiken met alles
en als je iemand aan de telefoon krijgt weten ze weer van niets
ga er goed over nadenken of ik ooit nog met deze organistie een nieuwe vakantie ga boeken
en na een reactie word je weer van het kastje naar de muur gestuurd, want ze reageren nergens op.
alles ingediend en het is allemaal goedgekeurd maar betalen doen ze niet, terwijl ze dit wettelijk verplicht zijn.

Antwoord van Corendon Airlines
Ik dacht dat de stoelkeuze gratis was.
Hier is geld voor berekend.

Antwoord van Corendon Airlines
Ik had een boeking gedaan 12 dagen vakantie egypte. Vervolgens wou ik omboeken voor een korter verblijf en andere locatie. Telefonische werd mij verteld ja dat is mogelijk en u krijgt 405 euro terug maar u vliegt wel via duitsland nou dat is een pokke and als je met kids reid en een lange vlucht heb. Telefonische akkoord gegeven omdat ik geld terug zou krijgen. Vervolgens krijg ik bevestiging van de reis en een email vlak erna mevrouw er is een fout gemaakt u krijgt GEEN GELD maar fijne vakantie verder.
Geem telefoontje met uitleg, er word niet gereageerd op mij. Ik heb gebeld en met moeite krijg ik de parkeer kosten vergoed in duitsland en ik zij het hierbij niet te laten. Ik word niet serieus genomen er word niet gereageerd op mij. Nou heb ik ook geen geld gehad voor de parkeer kosten want ik moest die natuurlijk voor schieten.
NOOIT MEER en ik ben bezig met me advocaat! En ik zal veel meer krijgen dan 405 alles is via de mail aantoonbaar.

Antwoord van Corendon Airlines
jammer dat site niet de mogelijkheid om voor Nederlands te kiezen

Antwoord van Corendon Airlines
Nooit meer corendon, veel beloven niks doen. Echter gaan we via de rechtbank ons gelijk halen

Antwoord van Corendon Airlines
Ik kreeg een Black Friday aanbieding. De tweede passagier gratis. Boek twee en betaal één. De periode zat in de tijd dat ik weg wil naar Turkije. Ik boeken. Echter de prijs gaf niet de helft aan. Ik heb gebeld naar Corendon Airlines. Het antwoord was dat het niet geld voor vertrek vanaf Amsterdam. Terwijl je Amsterdam wel als vertrek kan selecteren. Ik heb mijn boeking afgebroken. Wat een oplichting.

Antwoord van Corendon Airlines
extra reseveringen ( bagage, stoel, medische apparatuur niet mogelijk op heenvlucht, wel retour. foutje op de site.

Antwoord van Corendon Airlines
wij boeken al jaren bij corendon.is alles prima geregeld