Top! Ik durfde eerst niet te bestellen vanwege wisselende recencies. Uiteindelijk zaterdag toch een bestelling gedaan. Het scheelde teveel met andere bedrijven… Het was heel netjes verpakt en no... Toon meer
Was eerst nogal sceptisch over cosma omdat de prijzen nogal scherp waren. Ondanks negatieve reacties toch besloten om te bestellen. Op maandagmiddag besteld en op donderdag bij een afgeleverd. Hele... Toon meer
Ik had geduld moeten hebben heb nl vanavond mijn pakket binnen gekregen . Ben er erg blij mee wil daarom wel cosma parfumerie bedanken de parfumbody crème van angel is perfecto zoals ik al zei de si... Toon meer
Bij deze website uitgekomen op zoek naar aantrekkelijke prijs voor parfum. Site leek beetje vaag maar gezien de ervaringen op TrustPilot toch besloten bestelling te plaatsen. Kreeg eerst geen bevestig... Toon meer
Cosma Parfumerie est une parfumerie indépendante, depuis 2004, l’essentiel des cosmétiques et parfums vendus en boutique le sont également sur le site de vente en ligne https://www.cosma-parfumeries.com. Vous y retrouvez les plus grandes marques de parfums telles que Dior, Guerlain, Yves Saint Laurent, Lancôme, Paco Rabanne ou Jean-Paul Gaultier ainsi que de nombreux produits de beauté et de maquillage de grandes marques telles que Clarins, Clinique ou encore Revlon ou Pupa, le tout à des prix défiant toute concurrence : c’est d’ailleurs ce qui a fait le succès du site depuis plus de 15 ans, tout comme la rapidité d’expédition des colis, la réactivité de notre service client
17 Route des Boulangers, 78 530, BUC, Frankrijk
- 0156838488
- contact@cosma-parfumeries.fr
- cosma-parfumeries.com
Vraagt klanten om een review
Heeft 9% van zijn negatieve reviews beantwoord
Goede prijzen
Was eerst niet zeker om hier te bestellen. Door de scherpe prijs maar het is het zeker waard om hier te bestellen voor deze prijs.
Niets ontvangen geen geld terug geen contact meer
Op 6 september een bestelling hier gedaan. Die zou bezorgd zijn op een afhaalpunt...daar 3x geweest waar ik zelf tussen meer dan 100 pakketjes moest gaan zoeken. Contact gehad met cosmo perfumes ze zouden onderzoek installen. Prima..na divers mail contact kwamen ze tot de conclusie dat het verloren of gestolen zou zijn. Of ik alsnog mijn parfum wilde hebben. Datvwilde ik uiteraard. Na de laatste mail en dat waren er nogal wat blijft het stil aan de andere kant. Na mijn laatste mail dat ik dan toch mijn geld terug wil hoor ik ook helemaal niets meer. Mijn ervatiing metvdit bedrijf jis dus alles behalve positief. Ik heb betaald voor niets en kan naar mn geld fluiten wss. Bedankt Cosmo maar ik estel niet meer bij jullie.
Oplichters
Niks bestellen op deze site
Ik had een parfum Besteld krijg ik een lege doos thuis aan
Ook een doos zonder parfum ontvangen
Ook een doos zonder parfum ontvangen. Zie dat het vaker voorkomt. Ik eis me geld terug. Want zie dat dit vaker voorkomt. Ze vroegen naad mijn ID om dit op te lossen. Ik ben zelf bang om mijn id aan hun te geven. Bestaan ze wel echt. Ik bestel niet meer bij deze gasten.
Niet goed service
Ik heb op 19/9 besteld en het is nog steeds niet aangekomen. Niemand heeft gereageerd op mijn e-mails of telefoontjes. Heel vervelend, en ze hebben mijn geld nog steeds niet terugbetaald.
Leeg pakket ontvangen
Ik had twee navulflessen parfum besteld maar ik heb een lege doos ontvangen met een paklijst en een parfumstaaltje in. Telefonisch kan ik Cosma niet bereiken, ik heb ze daarom een mail gestuurd. Ze gaan onderzoeken waar en hoe het is misgelopen. Het zou bijvoorbeeld ook onderweg kunnen zijn gebeurd. Ik hoop dat het een misverstand is en dat ik de flessen alsnog zal ontvangen.
Wel wat geduld hebben, maar het komt goed
Voor een leuke prijs prima eau de toilette geleverd.
De levertijd was langer dan ik gewend ben, maar mijn geurtje moest dan ook uit uit het buitenland komen.
Maar het ís goed gekomen!!
Top winkel!
Was eerst nogal sceptisch over cosma omdat de prijzen nogal scherp waren.
Ondanks negatieve reacties toch besloten om te bestellen. Op maandagmiddag besteld en op donderdag bij een afgeleverd. Helemaal top goed verpakt en nog een proefmonster erbij.
Ik was zeer positief verrast. Ook door de vervoerder, mondial relay, waar veel negatieve reactes op waren maar ook daar niks dan credits voor! Voor de toekomst kom ik hier zeer zeker terug.
Snelle levering, binnen een week
Aangezien ik toch een aantal negatieve ervaringen had gelezen over de levering was is toch in twijfel om hier te bestellen. Toch maar de gok genomen en op zaterdag 27 september een geurtje besteld, ik heb deze op vrijdag 3 oktober al binnen gekregen. Zeer snelle levering! Echt een aanrader, prijstechnisch zeer de moeite waard.
Dior Homme eau de toilette werd snel en…
Dior Homme eau de toilette werd snel en netjes geleverd. Goedkoopst op internet!
Besteld . Artikel niet ontvangen
Besteld. Betaald . Niets ontvangen . App doet het niet . Telefonisch contact niet mogelijk , je wordt verwezen naar de mail. Mail berichten blijven onbeantwoord !

Antwoord van Cosma Parfumeries
Ik heb 2 weken geleden parfum besteld…
Ik heb 2 weken geleden parfum besteld maar nog altijd geen melding gekregen dat het pakje onderweg is. Ik heb de parfum nodig voor vrijdag. Mail gestuurd maar geen reactie. Ik ga hier niet meer bestellen op deze manier.

Geen levering al meer dan 1 maand
Ik bestelde op 12-6. Tot op heden niets ontvangen en reactie is alleen: we onderzoeken het. Daar heb ik niks aan dus.
Wel meer dan €100,00 betaald en ik vraag me af of ik het bestelde ooit krijg
Inmiddels is het 13-7 en krijg ik alleen maar mails dat ik geduld moet hebben en dat Cosma hun procedures moet volgen. Geen pakje, geen terugbetaling, niets ! Bestel hier niet want volgens mij is dit bedrijf geen zuivere koffie…….

Vertraagde bestelling
Ik heb op 9 juni 2025 parfum set besteld met een tas. Vandaag 15 juni 2025 geen bestelling ontvangen.. ook geen e-mail bevestiging. Wanneer ik bel met klantenservice wordt Frans gesproken en opgehangen.
Ik heb vandaag 16 juni 2025 mijn pakketje ontvangen.. bedankt nog!

Wenkbrauw potlood
Wenkbrauw potloden besteld
Geen mail ontvangen
Al 1week voorbij niks ontvangen
Mail gedaan, nog niks gehoord
Ik ben niet tevreden

lippenstift bleek beschadigd
De lippenstift die ik had besteld bleek bij aankomst beschadigd te zijn. De dop is er op gedrukt terwijl de lippenstift niet helemaal ingedraaid was. Hierdoor kon ik al een deel van de lippenstift niet meer gebruiken.
Ik heb dit meteen gemeld en ze vroegen mij om van alle kanten foto's te sturen. Dit heb ik gedaan, maar dan bieden ze mij 10 % korting op de volgende bestelling. Dit vind ik wel echt een magere compensatie voor een lippenstift van 40 euro.

Perfect!🤩
Alles is perfect, binnen een week geleverd en voor een aantrekkelijke prijs!🤩

Antwoord van Cosma Parfumeries
False informatie op de website.
Let op dit bedrijf adverteert met Klarna / achteraf betalen. Dit is NIET het geval en ook paypal kan niet gebruikt worden.
Navraag leert dat Klarna ook niet met hun werkt. Geeft het gevoel van eerlijk handelen.
Terwijl dit overduidelijk niet zo is. Ook kijkend naar de reviews.
Pas op met bestellen

Antwoord van Cosma Parfumeries
Cosma Parfumeries is een onbetrouwbare partij
Cosma is een onbetrouwbare partij. Half december een parfum besteld, maar mooi niet ontvangen voor de Kerst. Mailen, mailen (geld terug vragen) en nogmaals mailen. Opeens werd het eind januari geleverd. Lag natuurlijk aan de distributeur. Wel opvallend dat ze bij die paar goede beoordelingen tussen de grote hoeveelheid negatieven er als de kippen bij zijn om te reageren. Trap er niet in, er zijn betere partijen die goedkoop zijn en wel binnen 2 dagen bezorgen. Hier koop ik nooit meer iets!