Cosma Parfumeries Reviews 29.773

4,6

Top! Ik durfde eerst niet te bestellen vanwege wisselende recencies. Uiteindelijk zaterdag toch een bestelling gedaan. Het scheelde teveel met andere bedrijven… Het was heel netjes verpakt en no... Toon meer

Was eerst nogal sceptisch over cosma omdat de prijzen nogal scherp waren. Ondanks negatieve reacties toch besloten om te bestellen. Op maandagmiddag besteld en op donderdag bij een afgeleverd. Hele... Toon meer

Ik had geduld moeten hebben heb nl vanavond mijn pakket binnen gekregen . Ben er erg blij mee wil daarom wel cosma parfumerie bedanken de parfumbody crème van angel is perfecto zoals ik al zei de si... Toon meer

Bij deze website uitgekomen op zoek naar aantrekkelijke prijs voor parfum. Site leek beetje vaag maar gezien de ervaringen op TrustPilot toch besloten bestelling te plaatsen. Kreeg eerst geen bevestig... Toon meer

1. Parfumerie
  2. Cosmetische producten verkoopautomaat
  3. Verkoopautomaat voor huidverzorgingsproducten

Cosma Parfumerie est une parfumerie indépendante, depuis 2004, l’essentiel des cosmétiques et parfums vendus en boutique le sont également sur le site de vente en ligne https://www.cosma-parfumeries.com. Vous y retrouvez les plus grandes marques de parfums telles que Dior, Guerlain, Yves Saint Laurent, Lancôme, Paco Rabanne ou Jean-Paul Gaultier ainsi que de nombreux produits de beauté et de maquillage de grandes marques telles que Clarins, Clinique ou encore Revlon ou Pupa, le tout à des prix défiant toute concurrence : c’est d’ailleurs ce qui a fait le succès du site depuis plus de 15 ans, tout comme la rapidité d’expédition des colis, la réactivité de notre service client

4,6

Uitstekend

30K reviews

Vraagt klanten om een review

Heeft 9% van zijn negatieve reviews beantwoord

Levering!!!

De prijzen zijn scherp maar nu de levering nog.
Op 13 december levering gedaan, op 18 december van Klarna mail ontvangen dat Cosma Parfumeries de bestelling heeft verwerkt. Tot vandaag, de 31e december voor de rest niks vernomen!! Inmiddels ruim 2 weken verder!

Inmiddels twee keer telefonisch contact gehad. Order was niet meer te traceren. Er zou een nieuwe levering gedaan worden. Daarna niks gehoord en ook geen track en trace ontvangen.
Gelukkig met Klara betaald dus per mail de order geannuleerd!!
ADVIES: betaal een paar € meer en koop bij een Nederlands bedrijf!!

31 december 2024

Zit nog steeds op mijn bestelling te…

Zit nog steeds op mijn bestelling te wachten , heb betaald maar ik kom maar niet verder. No commando zie ik steeds. Heel vreemd dit en dat je nergens contact kan leggen in het nederlands. Eindelijk op 9 januari toch nog ontvangen ppff

21 december 2024

Niet origineel

Heb 2 stuks parfum en heb deze vaker gehad echter nog nooit meegemaakt dat in een korte tijd de geur vervlogen is. Deze lijken.mij niet origineel! Ook word er niet gereageerd op wettelijke Europese recht van retour!

Service

Op 11 december een artikel besteld 24 december nog niet ontvangen.
Ontvangen na de kerst en geweigerd door mij was kerstcadeautje.
Ook de communicatie en de bereikbaarheid bijzonder slecht.

Alleen per mail die niet brantwoord word.3 mails gestuurd 2 x dezelfde antwoorden 3e mail geen antwoord.

17 december 2024

Reageren niet op mail en berichten

Reageren niet op mail en berichten. Bestelling is niet geleverd, bijna €70 weg!

Update: Inmiddels 8 x een bericht gestuurd, nog steeds geen reactie. Niet erg klantvriendelijk dus!

22-1: 11 berichten/mails verder. Geen antwoord, geen parfum! Besteld op 12 december 😡

Update: 05/02/2025: het bedrijf lijkt van de aardbodem verdwenen. Berichten mailen, achterlaten op hun website, totaal geen reactie. Ik hoopte dat ze mijn reactie hier als aanleiding zagen me te contacteren. Helaas 😢
Update 04/03/2025: van 4 verschillende mensen een mail gekregen dat de zending was teruggekomen en of ik de parfum alsnog wil ontvangen. 4 x hetzelfde antwoord gegeven: JA. Niemand pakt door. Ongelooflijk!

27 december 2024

Goede producten en prijzen, komen afspraken na

Deze Franse site heeft goede producten en goede prijzen. Site werkt niet altijd goed op de telefoon. Hou rekening met wat langere tijden rond bijvoorbeeld feestdagen. Maar helpdesk is goed bereikbaar en ze spreken prima Engels.

20 december 2024

Aankoop

Op 11 december bestelling geplaatst maar tot op heden niets ontvangen.
2x mail gestuurd 2x antwoord gehad 3e mail geen antwoord.
Het is de drukte word er gezegd.
Standaard antwoord we zijn een gerenomeerd bedrijf.
Ik ben geheel niet tevreden.

16 december 2024

Niet wat het lijkt!

Afgelopen november na goede recensies een bestelling geplaatst. Ik houd helemaal niet van negatieve recensies maar wil bij deze toch anderen waarschuwen. Na bestelling het verkeerde pakketje ontvangen. Dit netjes afgehandeld met de klantenservice en retour gestuurd. Tot op heden mijn bestelling nog niet ontvangen en de klantenservice reageert niet meer op mails, super jammer!

19 december 2024

Niks geleverd

6 dec 2 geurtjes besteld en betaald 88 euro heb ik tot op heden nog niets gekregen. Ze zeggen 12 dec geleverd te hebben bij een service punt. Waar??? Heb ook geen afhaalcode??? Weer gemaild maar tot nu toe geen reactie. Ik denk dat ik naar alles kan fluiten.

6 december 2024

Heb 11 dagen terug geur besteld en Ba 3…

Heb 11 dagen terug geur besteld en Ba 3 mailtjes in het Frans terug is toch mijn geur binnen thanks , Dacht ook dat ik opgelicht was maar COSMA is ECHT !
Mensen die hun geurtje rond december besteld hebben Krijgen t ook denk ik alleen de bezorgtijd is echt SLECHT MAAR JE KRIJGT T WEL FIJNE KERST IEDEREEN

Op 2 december valentino besteld

Op 2 december valentino besteld.
Nog steeds niets ontvangen en geen traceercode.
Telefonisch niet bereikbaar en via mail geen antwoord.
Hopelijk zie ik de parfum of mijn geld terug.
In het verleden nooit problemen gehad et deze site.

Fraude

Bestelling geplaatst op 3 december. Tot op heden niets ontvangen. Meermaals contact gezocht met de website via mail, geen reactie. Slechte service, fraude
Wil mijn geld terug, maar er word niet gereageerd.

16 december 2024

Opgelicht?

Ik ben bang dat ik ben opgelicht deze week heb dure aftershave besteld van Jean Paul Gaultier maar geen bevestiging gekregen via de mail.
Had wel mijn email ingevuld.
Hun e-mail adres werkt niet en hún telefoonnummer ook niet ik kan ze niet bereiken.
Wie weet wel hun juiste contactpersoon gegevens en heeft anders een soortgelijke ervaring met dit bedrijf?

Gr Joke

11 december 2024