Cosma Parfumeries Reviews 29.778

4,6

Top! Ik durfde eerst niet te bestellen vanwege wisselende recencies. Uiteindelijk zaterdag toch een bestelling gedaan. Het scheelde teveel met andere bedrijven… Het was heel netjes verpakt en no... Toon meer

Was eerst nogal sceptisch over cosma omdat de prijzen nogal scherp waren. Ondanks negatieve reacties toch besloten om te bestellen. Op maandagmiddag besteld en op donderdag bij een afgeleverd. Hele... Toon meer

Ik had geduld moeten hebben heb nl vanavond mijn pakket binnen gekregen . Ben er erg blij mee wil daarom wel cosma parfumerie bedanken de parfumbody crème van angel is perfecto zoals ik al zei de si... Toon meer

Bij deze website uitgekomen op zoek naar aantrekkelijke prijs voor parfum. Site leek beetje vaag maar gezien de ervaringen op TrustPilot toch besloten bestelling te plaatsen. Kreeg eerst geen bevestig... Toon meer

1. Parfumerie
  2. Cosmetische producten verkoopautomaat
  3. Verkoopautomaat voor huidverzorgingsproducten

Cosma Parfumerie est une parfumerie indépendante, depuis 2004, l’essentiel des cosmétiques et parfums vendus en boutique le sont également sur le site de vente en ligne https://www.cosma-parfumeries.com. Vous y retrouvez les plus grandes marques de parfums telles que Dior, Guerlain, Yves Saint Laurent, Lancôme, Paco Rabanne ou Jean-Paul Gaultier ainsi que de nombreux produits de beauté et de maquillage de grandes marques telles que Clarins, Clinique ou encore Revlon ou Pupa, le tout à des prix défiant toute concurrence : c’est d’ailleurs ce qui a fait le succès du site depuis plus de 15 ans, tout comme la rapidité d’expédition des colis, la réactivité de notre service client

4,6

Uitstekend

30K reviews

Vraagt klanten om een review

Heeft 9% van zijn negatieve reviews beantwoord

Bezorgkosten

Je wordt gelokt doordat het goedkoop is. Uiteindelijk betaal je nog verzendkosten. (Vanaf 99 euro noet meer!!???)
Erg jammer.

8 december 2024

SLECHTE ERVARING

ik heb mijn paketje na 4 dagen nog niks ontvangen.
zelfs mijn track en trace.
alleen maar een bevestiging ik zou wel graag op de hoogte willen gesteld worden

7 december 2024

1 dec besteld. Telefonisch niet bereikbaar geen track en trace

Ik heb 1 december besteld en de verzending zou aankomen binnen 3/7 werkdagen nu heb ik geen track en trace code ontvangen en mijn bestelling is niet gevonden staat op de website als ik inlog.
Het gaat ook burberry parfum.

als ik de COSMA bel met het nummer wat in de mail staat dan is het nummer niet in gebruik…

Ik had eerst de revieuws gelezen en dacht dat het wel betrouwbaar zou zijn. Ik wacht nu op een track en trace code. Al 6 dagen. Telefonisch kan ik ze niet bereiken en de pakketdienst ook niet.. tot nu toe heel teleurstellend ik hoop dat ik mijn pakketje wel krijg het is een kerstcadeautje voor mijn moeder.

6 december 2024

Koop hier aub niet online.

Ik bestelde 5 november parfum Barenia van Hèrmes en betaalde die meteen. Een week later kwam er een pakje aan, mijn dochter nam die in ontvangst. Bij thuiskomst merkte ik dat er een fout pakket geleverd was. Op mijn pakket plakte 2 naamstickers. Ik kreeg dus de levering van een dame uit Frankrijk en zij ontving mijn parfum. Ik contacteerde meteen Bpost maar ze vertelden me dat een klacht en bijkomend onderzoek via Cosma (de verzender) moet gaan. Ik liet dat weten aan de "klantendienst van Cosma" maar ze mailden dat we het onderling maar moesten uitwisselen. Wie is er dan verantwoordelijk als er weer iets foutloopt? Na heel wat over en weer gemail kreeg ik documenten die ik moest invullen voor "Het ministerie van justitie" waarbij ik op eer moest verklaren dat IK niet loog. Ze hadden al foto's van de naamstickers en inhoud van het pakket! Cosma mailde me dat dat weken kan duren en het niet zeker is dat ik of mijn parfum of mijn geld terug zie! Waanzin! De laatste keer dat ik hier koop. Ik zou heel graag mijn parfum ontvangen of mijn geld terug krijgen en dit binnen een normale termijn. Neem aub jullie verantwoordelijkheid hier! Ik ben echt boos en teleurgesteld en laat het hier niet bij. Testaankoop wordt ingelicht over jullie praktijken. Ik las hier veel soortgelijke ervaringen, dus dit mag stoppen.

Ondertussen op 9/12 nog steeds geen parfum of teruggave van mijn geld gekregen 🫤

5 november 2024

Niets ontvangen

25/10/24 een pakket besteld, tot op heden 21/11/24 nog steeds niets ontvangen. Na vele mails hebben ze beloofd om het bedrag terug te storten. Tot op heden ook nog niets teruggestort. Steeds dezelfde excuus (volgens de track & trace is het pakket onderweg). Van zodra ze het geld storten laat ik iets weten.
M.v.g. eduardo.
30/11/24 nog steeds geen teruggave gekregen.

21 november 2024

Hallo meneer ESTRADA,

Bedankt voor uw feedback, die ons heeft geholpen om de kwaliteit van onze service te verbeteren. We willen ons graag verontschuldigen voor de vertraging van bijna een maand in de levering van uw pakket, hoewel dit buiten onze controle lag.

Na veel klachten bij de vervoerder, zijn we blij om te zien op de tracking dat ze in staat waren om gisteren, 02/12/2024, bij u te leveren. We hopen dat u volledig tevreden bent met het product dat u hebt ontvangen.

We blijven tot uw beschikking voor verdere informatie. Het team van Cosma Parfumeries wenst u een uitstekende dag.

Tel Klantenservice: +33 (0)1.56.83.84.88 (*numéro non surtaxé).

Betrouwbaar, goede prijs, snel en vriendelijk

Ik kende deze online shop nog niet dus heb besteld via klarna.
Bestellen op de website ging eevoudig en snel en de prijs was geweldig. Binnen 24u geleverd en heel leuk verpakt.

Nb de post had het pakket elders afgeleverd en iemand anders laten tekenen voor ontvangst.
Cosma heeft me geholpen het pakket in handen te krijgen. Snelle en vriendelijke communicatie.

Ik ben fan!

18 november 2024

Hallo mevrouw,

Het hele team van Cosma Parfumerie wil u bedanken voor uw beoordeling.
We zijn blij om te horen dat onze producten en diensten u bevallen.
We kijken ernaar uit om u binnenkort te zien op de Cosma Parfumerie website voor andere bestellingen.
Het Cosma Parfumeries team wenst u een fijne dag.

Estelle, Klantenservice.
Cosma Parfumeries

Niets ontvangen

Pakket besteld op 6 november en nog steeds niets ontvangen . Bij het sturen van een mail krijg ik steeds een standaard antwoord dat het wordt onderzocht en binnen de 48 u zou geleverd worden . Tot op heden niets ontvangen. Ook contact opgenomen met de bezorgfirma waar waarschijnlijk de fout zit .

6 november 2024

Niks ontvangen

Op 28 okt. 2024 een bestelling gedaan, volgende dag zou het zijn verstuurd met mondial relay maar ik zie tot nu toe geen update, hierover gemaild ze zeiden dat ze hierover contact gingen zorgen met hun.
Helaas na dagen nog steeds geen verandering, weer een mail gestuurd met daarop antwoord of ik mijn geld terug wou of een nieuwe verzending. Wou graag een nieuwe verzending maar helaas niks meer gehoord tot nu toe. Ik hoop mede door dit te plaatsen dat ze alsnog reageren.

14 november 2024

Nooit meer

Geen reactie ontvangen op me mail zit nog steeds te wachten op me luchtje zending blijft al vanaf 8 nov op voorbereiding staan bestel er helemaal niks meer dag geld dag luchtje

13 november 2024

Perfect

Perfect! Ik bestel binnenkort weer;)

27 oktober 2024

Hallo,
We willen graag onze dank uitspreken voor uw feedback.
Het hele team van Cosma Parfumerie is blij te horen dat onze producten en diensten aan uw verwachtingen hebben voldaan.
We hopen u snel te zien op onze site voor nieuwe bestellingen.
Wij wensen u een hele fijne dag.

Estelle, Klantenservice.
Cosma Parfumeries.

De prijs is goedkoop

De prijs is goedkoop, maar dat klopt ook wel want de geur blijft niet langer zitten dan een half uur. Zonde van mijn geld.

1 november 2024

Niet aan te raden - producten niet geleverd

Bestelling geplaatst op 23 september 2024. Tot op heden (14 oktober 2024) heeft er geen levering plaatsgevonden. Na aanleiding van contact met de klantenservice (welke wel snel reageert) blijkt mijn pakket vast te zitten bij de bezorger. Dit duurt inmiddels al weer een paar dagen; en op dit moment geen zicht op een snelle oplossing.

Op basis van mijn huidige ervaring zou ik Cosma Parfumeries niet aanraden en voor een gerenommeerd bedrijf in NL gaan.

Update 21.10.24
Pakket uiteindelijk nooit aangekomen. Betaling is gecrediteerd.
Alles bij elkaar genomen geen prettige ervaring met dit bedrijf.

14 oktober 2024

Hallo meneer BRONZWAER,

Bedankt voor uw feedback, die van onschatbare waarde is voor het verbeteren van onze diensten. Het spijt ons te horen dat uw pakket nog niet is aangekomen.

Naar aanleiding van uw klacht is er een onderzoek gestart met de vervoerder en heeft u drie dagen geleden een antwoord ontvangen. We raden je aan om je persoonlijke mailbox te controleren.

We staan tot uw beschikking voor verdere informatie.

Ricardo, Klantenservice.

Heb een bestelling 22 september 2024…

Heb een bestelling 22 september 2024 gedaan, op pakketpunt leyemburg al 2x geweest om pakket optehalen deze is daar nooit aangekomen, deze verwijst naar mondial Relay .deze heb ik 3 x gebeld er is een onderzoek gestart wat 20 dagen lang gaat duren. Volgens cosmo is pakket al ontvangen op 25 september. Ondertussen zit ik zonder pakket waarvoor ik € 148,46 betaald heb

Laatste update; op 18 oktober 2024 heb ik mijn betaalde bedrag van € 148,46 teruggestort gekregen
Helaas, was te mooi om waar te zijn ,bij Cosmo ga ik dus niet meer bestellen!!

7 oktober 2024

Hallo meneer JOHANGIER,

Hartelijk dank voor uw feedback, die ons helpt om de kwaliteit van onze diensten te verbeteren.

Gelieve onze excuses te aanvaarden voor het veroorzaakte ongemak, dat buiten onze controle ligt.

We merken op dat er al een oplossing is gevonden naar aanleiding van uw klacht.

Wij blijven tot uw beschikking voor verdere informatie. Het team van Cosma Parfumeries wenst u een prettige dag.

Geen emails meer sturen

Geen emails meer sturen. Unsubcribe

7 oktober 2024

Hallo meneer BERRY,

Wij verontschuldigen ons voor het ongemak dat onze e-mails voor u hebben veroorzaakt. Als u zich wilt afmelden voor onze nieuwsbrieven, zouden we het op prijs stellen als u ons uw e-mailadres geeft.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.
Het team van Cosma Parfumeries wenst u een fijne dag.

Ik heb vandaag 2 Parfums gekregen

Ik heb vandaag 2 Parfums gekregen. Givenchy - L'Interdit* Nieuw - Eau de Toilette en Givenchy L'Interdit Eau de Parfum Rouge.
Beide ruiken niet zoals het hoort. Te veel alcohol en blijft niet hangen. Ik wil per direct mijn geld terug want dit is zeker een namaak!!

Commande n° 6000009647

4 oktober 2024

Hallo meneer ONODU TSHIONGA,

We betreuren dit ongemak.

De klantenservice neemt per e-mail contact met u op.

Uw mening is belangrijk voor ons en we zullen onze service alleen maar verbeteren dankzij uw mening.

We hopen u snel terug te zien voor nieuwe bestellingen.

twee weken wachten

voor het eerst een flesje parfum bij u besteld, de bezorging duur de twee weken, dit is niet meer van deze tijd.

16 september 2024

Hallo mevrouw STREEFKERK,

We betreuren dit ongemak.

De klantenservice neemt per e-mail contact met u op.

We hopen u snel terug te zien voor nieuwe bestellingen.

Goedkoopste parfumerie

Ik heb al drie keer besteld op deze site, altijd alles in orde! Goedkopere prijzen vind ik nergens anders dan hier. In het begin hat ik wel mijn twijfels over de site, maar ik heb geen seconde spijt gehad om hier te kopen.

21 september 2024

Bonjour,
Toute l'équipe de Cosma Parfumerie vous remercie pour votre avis. Nous nous réjouissons de savoir que vous appréciiez nos produits. Au plaisir de vous retrouver très bientôt sur le site de Cosma Parfumerie pour d'autres commandes.
L'équipe de Cosma Parfumeries vous souhaite une excellente journée.

Bien cordialement,
Estelle,
Service clients.
Cosma Parfumeries

Leeg pakketje ontvangen

Leeg pakketje ontvangen. Waarschijnlijk of onderweg naar ons eruit gestolen. Of er heeft nooit iets ingezeten.
Nu moet in mijn id kaart inscannen en mailen en een formulier in vullen en ondertekenen zodat zij een onderzoek kunnen starten. SCAM SCAM. Jammer ook ik ben er in getrapt. Bestel hier a.u.b. niets, het is de korting die je krijgt niet waard, want je krijgt dus NIETS.

17 augustus 2024

Hallo meneer/mevrouw,

Wij betreuren dit ongemak.

Schrijf ons op contact@cosma-parfumeries.fr. Een medewerker van onze klantenservice zal u graag helpen en controleren of het probleem is opgelost.

Uw feedback is waardevol en helpt ons om onze diensten te verbeteren.

We hopen je snel te zien voor nieuwe bestellingen.