De website werkt snel en prettig. De producten hebben duidelijke foto’s en de bezorging was heel vlot. Had 2 naambordjes besteld, waarvan 1 met droogbloemetjes. Beiden zijn goed en mooi bezorgd, mede... Toon meer
Mooi resultaat De ster minder geeft ik omdat de verpakking was beschadigd ook al stond er een waarschuwing op (breekbaar). Er was gelukkig niets in de verpakking beschadigd. Als tip wil ik meeg... Toon meer
Ik ben heel tevreden met mijn ontvangen bestelling. (De letter Q voor op de slaapkamerdeur van mijn kleinzoontje). Superblij mee en heel mooi gemaakt. (Ook zeer handig is het meegeleverde klitte... Toon meer
Na bestellen volgende dag geleverd. Helaas viel na een halve dag de naam van de houten letter. Na hun bericht te hebben op zondag, kreeg ik maandag gelijk al een reactie en heb ik een nieuwe opgestuur... Toon meer
Wij zijn Cravity, een webwinkel die gepersonaliseerde cadeaus aanbiedt voor alle speciale gelegenheden in het leven. Van geboorte en verjaardagen tot kerst, sinterklaas, oud & nieuw, Vaderdag en moederdag, wij hebben iets voor iedereen. Maar het is niet alleen voor particulieren, want wij richten ons ook op de zakelijke markt met producten zoals gepersonaliseerde leren bureauleggers. Wij zijn trots op het feit dat we alles zelf personaliseren en een strenge kwaliteitscontrole uitvoeren op al onze producten. Bovendien kiezen we onze producten met zorg en duurzaamheid in gedachten, zodat je ervan verzekerd bent dat je een kwaliteitsproduct koopt dat jarenlang mee zal gaan. Wij hopen dat je onze producten net zo mooi en waardevol vindt als wij ze maken. Bedankt dat je ons hebt gekozen voor al jouw gepersonaliseerde cadeaubehoeftes.
Seringenlaan 14, 4214ED, Vuren, Nederland
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Onlangs heb ik twee naamplaten bij jullie besteld. Het concept vind ik erg leuk en de levering was netjes verzorgd. Wel wil ik graag een kleine opmerking delen over één van de naamplaten: deze viel iets tegen doordat er gaatjes tussen de letters zaten. Ik had verwacht dat het één geheel zou zijn, zoals op de foto’s op jullie website wordt weergegeven.
Verder ben ik tevreden over de afhandeling en de uitstraling van de producten.

Antwoord van Cravity
Ik heb twee letters met droogbloemen besteld. Deze waren heel snel geleverd en nog mooier in het echt. De afwerking van het hout en de naam op het hout zijn erg mooi en van goede kwaliteit. Ik ben er heel erg blij mee! Iedere keer als ik ernaar kijk word ik er blij van!

Antwoord van Cravity
Super mooi gepersonaliseerd kussen ontvangen!! Prachtige kleur, mooie opdruk in goud en zelfs mijn vriend was onder de indruk ervan. Hij vond het echt een super mooi cadeau. Wat zal die mooi staan op onze nieuwe bank.

Antwoord van Cravity
Het bestelde naambord was er relatief snel en ziet er heel mooi uit. Echter heb ik geen update kunnen volgen van de status en werd ik ook niet op de hoogte gebracht over de verwachte leverdatum. Hierdoor was mijn pakket helaas doordrenkt door de regen.

Antwoord van Cravity
Super mooi gedaan, is voor vrienden hun tafel te versieren bij het huwelijk

Antwoord van Cravity
mooie gepersonaliseerde producten met professionele en snelle service.

Antwoord van Cravity
Prachtige kwaliteit, snelle levering … als je een mail stuurt reageren ze heel snel .. gewoon top!!!

Antwoord van Cravity
Super tevreden met mijn houten naam- en geboortebordje! Heel mooi resultaat, net zoals ik het in gedachten had! Alsook de supervriendelijke en snelle contact, voor herhaling vatbaar! :-)

Hallo,
Ik had een houten letter met naam besteld daar wij deze week, op 15 weken zwangerschap, afscheid moeten nemen van ons dochtertje... en we deze graag bij ons thuis bij haar urne hadden geplaatst.
Het resultaat is echt prachtig, dank jullie wel hiervoor. Het was zeer emotioneel om deze vandaag thuis te ontvangen, maar de schoonheid ervan zorgde voor een lach op ons gezicht.
Veel liefs
Sarah

Antwoord van Cravity
Ik ben zo blij met de kussens voor mijn dochters!! En dan het lint er om heen voor de feestdagen. Zo feestelijk, dank je wel!! Heel chique.
Ps. Ook lekker snel binnen!

Antwoord van Cravity
Prachtige mooie velvet kussen van mooie kwaliteit. Goud ook erg mooi bedrukt. Jammer dat je geen preview van tevoren van de letters kan zien. Maar eveneens heel blij met het product. Mijn dochter (16) zou hem fantastisch vinden.