Crystalroll Reviews

TrustScore 4 uit 5

3,9

1000euro gewonnen maar wacht nog steeds op goed keuring staat dus nog op pending contact gehad hopelijk morge uitbetalen mag wel wat sneller gaan. Als uitbetaald is vervang ik mij sterren naar 4/5... Toon meer

Merk de laatste tijd dat men bij deze online casino de win kansen drastisch hebben aangepast. Wat ook opvalt is als men bonus geld heeft gekregen dat er dan plots verschillende spelen verdwijnen to... Toon meer

#beloofde update. Vanmorgen stond mijn uitbetaling op de rekening. Na herhaald gemaild en contact te hebben gehad met klantenservice. Eerlijk? Ik had het niet verwacht maar ze zijn hun afspr... Toon meer

Veel over gehoord en gelezen, wilde het zelf ervaren 20 euro gestort en wat spelen gewonnen, verzoek gedaan voor het opnemen van 50 euro, deze is geaccepteerd. Nu nog kijken of het er ook echt na 5 w... Toon meer

Goed

TrustScore 4 uit 5

Vraagt klanten om een review

Heeft 96% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

113 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Good site to gamble on

3 mei 2025

Hello, Niet!
We truly appreciate your thoughtful words! It’s feedback like yours that motivates our team to always strive for excellence. Thanks again, and we’ll be happy to see you soon!
CrystalRoll Team

Niet proberen ! Geen account aanmaken hier !

In begin make ze je lekker door beetje te laten winnen en uiteindelijk is het alleen maar inleveren. Dus slechte site maar ook echt slecht

1 mei 2025

Hallo, Ramiz!
Het spijt ons dat onze site niet aan uw verwachtingen voldeed.
U kunt erop vertrouwen dat de spellen op ons platform absoluut eerlijk zijn, omdat we samenwerken met de beste aanbieders op dit gebied.
Winnende combinaties worden volledig willekeurig gegenereerd en de uitkomsten staan ​​niet vooraf vast. Hierdoor kan het even duren voordat u wint.
Daarnaast willen we u eraan herinneren dat winsten niet gegarandeerd zijn. We raden u ten zeerste aan om verantwoord en binnen uw mogelijkheden te spelen. We moedigen verantwoord spelen ten zeerste aan en adviseren u om binnen uw mogelijkheden te spelen.
CrystalRoll Team

Top casino betaalt netjes uit en heb…

Top casino betaalt netjes uit en heb veel speel plezier hier! Een aanrader!

30 april 2025

Hallo, Max!
Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring! We zijn blij te horen dat u het naar uw zin heeft gehad. Uw steun is van onschatbare waarde en motiveert ons om steeds beter te worden. We kijken ernaar uit u snel weer van dienst te zijn!
CrystalRoll Team

Great casino always fast and great staff

30 april 2025

Hi there, Azeddine!
Thanks for taking the time to share your experience! We’re thrilled to know you had a great time with us. Your support is truly appreciated, and it motivates us to continue enhancing our service. We look forward to welcoming you back soon!

Eindelijk een uitbetaling

Eindelijk een uitbetaling, werd deze vervolgens gecanceld en kan ik fluiten naar het geld, ben benieuwd of er nog een uitbetaling komt

24 april 2025

Hallo, G.F. van Dijk!
Het spijt ons te horen dat uw ervaring op onze website niet aan uw verwachtingen voldeed. We verzekeren u dat elke zaak zorgvuldig wordt beoordeeld en individueel wordt behandeld. We streven ernaar om volledig te voldoen aan onze vastgestelde algemene voorwaarden, die we consequent en eerlijk toepassen.

Illigaal en Evil

Crystal Roll weigert uitbetalingen, zelfs wanneer je alleen met eigen gestorte bedragen speelt en bonussen expliciet annuleert. Ze hanteren onredelijke en waarschijnlijk illegale voorwaarden, zoals het verplicht drie keer moeten inzetten van je eigen gestorte geld voordat je kunt uitbetalen, en een hogere minimale uitbetalingsgrens dan je kan storten.

Je moet minimaal 50 euro op je balans hebben om uit te betalen wat ik had bereikt, maar nu zeggen dat ik nog het nog 3x moet wageren!!! ik heb alle bonussesn geannuleerd en niks aangenomen en alleen met pure echte balance gespeelt om dat gezeik te verkomen.

23 april 2025

Hallo, Thomaz!
Het spijt ons te horen dat uw ervaring met ons niet optimaal was.
Volgens onze Algemene Voorwaarden, punt 7, Opnamebeleid, subpunt 6, moet een speler, om een ​​opname te kunnen doen, het actieve gestorte bedrag drie keer rondspelen vóór de opname. Deze procedure is noodzakelijk om ervoor te zorgen dat al het gestorte geld uitsluitend voor gokdoeleinden wordt gebruikt. Het is geen geheim dat veel sites zoals de onze deze tactiek gebruiken om witwassen te voorkomen.
Het minimale opnamebedrag staat vermeld in onze regels en het spijt ons dat dit niet aan uw verwachtingen heeft voldaan.
Door u te registreren op onze website, bevestigt u dat u onze algemene voorwaarden hebt gelezen en geaccepteerd. Hoewel we het betreuren dat dit u frustratie heeft bezorgd, vragen we u te begrijpen dat wij werken volgens onze vastgestelde regels en voorschriften, die we consequent naleven.

Gokken blijft gokken.

Ik vind het een goed casino!ziet er mooi uit,veel speelmogelijkheden,voor iedereen wat wils.na veel inzet en verlies nu toch een mooie winst kennen uitbetalen....twee maal uitbetaling gedaan.binnen 12 uur op me rekening.jammer dat er een uitbetalingslimiet is per dag.maar alles netjes geregeld,voor mij een top casino.waag gerust een gokje.

10 april 2025

Hallo, Thrillseeker!
Bedankt voor de geweldige feedback! Weten dat je genoten hebt van je ervaring geeft ons de energie om door te gaan. We kijken er naar uit om je binnenkort weer te mogen verwelkomen!

Goeie service

Ze hebben de moeite genomen om een promotie te creëren en heb dit als er prettig ervaren.
Ricardo.

14 april 2025

Hallo, Ricardo!
Bedankt voor het delen van je ervaring! Het doet ons veel plezier om te weten dat je genoten hebt van je tijd bij ons. We waarderen uw steun echt en het motiveert ons om te blijven verbeteren. We kijken ernaar uit om u binnenkort weer van dienst te zijn!

Awesome casino

Awesome casino. Good support. Great games.

11 april 2025

Hello, Jesse!
We really appreciate you taking the time to share your experience. It’s wonderful to hear that you enjoyed your time with us. Your support means a lot and inspires us to keep getting better. We look forward to welcoming you back soon!

Ben zeer waarschijnlijk opgelicht

Ben zeer waarschijnlijk opgelicht , kreeg een app genaamd mystic puzzle, begin ging goed, opeens alles blank. Mijn geld kwijt. Site staat geblokkeerd.. heb ik het verkeerd?? Graag wil ik in kontakt komen met een medewerker van Crystall Roll.

5 april 2025

Hallo, Henk!
Het spijt ons dat uw ervaring op onze site niet volledig aan uw verwachtingen voldeed. Klanttevredenheid is belangrijk voor ons en we werken er continu aan om onze diensten te verbeteren. Neem contact met ons op via support@crystalroll.com met "Trustpilot" in de onderwerpregel, dan helpen we u graag verder.

Good good

Good good

Super

3 april 2025

Hello, Ben!
Thank you so much for sharing your experience! We’re thrilled to hear that you enjoyed your time with us. Your support is invaluable, and it motivates us to keep striving for excellence. We look forward to welcoming you back soon!
CrystalRoll Team

It is the best casino site ever

It is the best casino site ever. I win much prices!!

3 april 2025

Hello, Muttie!
We’re so grateful for you sharing your experience with us! It’s wonderful to know that you had a great time. Your support means a lot, and it encourages us to keep improving. We can’t wait to serve you again soon!
CrystalRoll Team

goed casino verdient 5 sterren…

super casino betaald ook altijd correct uit en leuke bonussen

2 april 2025

Hallo, Peggy!
Bedankt voor het delen van uw feedback met ons! We zijn blij om te horen dat je een geweldige ervaring hebt gehad. Uw steun is ongelooflijk waardevol en motiveert ons om onze service te blijven verbeteren. We kijken ernaar uit om je snel weer te verwelkomen!

Zeer slecht !

30 maart 2025

Hallo, Richard!

Great casino won 1500 euro last time

27 maart 2025

Hey Stef!

Thank you for your kind words! We're so glad you’re enjoying the casino. It means a lot to us to have players like you who appreciate what we do. We always strive to provide the best experience possible, and knowing you’re having a great time makes it all worth it. 🎰✨

Thanks for your support, and we hope you continue to have an amazing time!

Crystalroll Team

Na veel stortingen geen hoge prijs…

Na veel stortingen geen hoge prijs gezien dan 100 euro. Oplichterij. Je ziet duidelijk dat er wordt gespeeld met draaien. Zodat er geen major valt. Gelijk account verwijderd voor altijd

25 maart 2025

Hallo!
Het spijt ons dat onze site niet aan je verwachtingen heeft voldaan.
Wees ervan verzekerd dat de spellen op ons platform op onze site absoluut eerlijk zijn omdat we samenwerken met de beste aanbieders op dit gebied.
Winnende combinaties worden volledig willekeurig gegenereerd en de uitkomsten staan niet van tevoren vast. Daardoor kan het even duren voordat je wint.
Bovendien willen we je eraan herinneren dat winsten niet gegarandeerd zijn. We raden je sterk aan om verantwoordelijk en binnen je mogelijkheden te spelen. We moedigen verantwoordelijk spelen sterk aan en raden je aan om binnen je mogelijkheden te spelen.
CrystalRoll Team

Slechte site, slechte bonussen, hele slechte hulp van medewerker

Na je storting krijg je een bonus. Vervolgens kan je geen sport bets zetten en willen ze dat je eerst je 50 euro op casino zet. Vervolgens kan je daarna nogsteeds geen sport bets zetten. Ik vroeg in de chat met de medewerker of ik kon inzetten op sport als ik 50 euro op casino zou zetten. Hij draait om de vraag heen en geeft geen antwoord op de gesloten vraag met ja of nee. Ik zou deze site niet gebruiken en zo wel de bonussen te cencelen of je moet houden van geld verliezen op casino die op bonus blijft staan dus je ook niet kan opnemen.

22 maart 2025

Dear Quinten,

We are sorry to hear that- after checking we noticed that you had selected the casino deposit, and not the sport one. We appreciate your feedback and would advise you to make sure what you select from the drop-down menu prior to a deposit.

We can take another look at this, if you mail us with a subject ''Trustpilot''

Best Regards,

Good casino

20 maart 2025

Hi there,

We appreciate your kind words! Thank you for the support and see you around. Thank you for the time to give us a high rate.

Crystalroll Team

Its a nice casino with allot of games

Its a nice casino with allot of gamen

14 maart 2025

Hi there!

Thanks for your feedback! We're glad to hear you're enjoying the games. 😊 Have fun and best of luck! 🍀

CrystalRoll Team

Fair balance of winnings/losses...my…

Fair balance of winnings/losses...my favorite casino...nuff said...

13 maart 2025

Hi there!

Thanks for your feedback! We're glad to hear you're enjoying the site. May the odds be ever in your favour! 😊 Have fun and best of luck! 🍀