Culligan Nederland  Reviews

3,7

Wat een ontzettend slechte ervaring met dit bedrijf! Ik adviseer echt iedereen om hier GEEN watertap aan te schaffen. Het klopt dat ze misschien een van de goedkoopste aanbieders zijn, maar inmidd... Toon meer

Krijgen maandelijks automatisch waterlevering voor onze waterkoeler. Via het online portaal makkelijk extra water te bestellen of extra levering aan te vragen. Waterkoeler is ons eigendom, geen huur... Toon meer

Fijn contact met Danny in verband het vervangen van onze huidige watercooler. We zijn straks weer up to date met een prachtige nieuwe cooler die tevens heet water kan geven!

Er werd zeer snel telefonisch contact opgenomen, nadat ik een aanvraag voor offerte op de webshop had ingediend. Ik werd zeer goed geïnformeerd. De levertijd was vooral gezien het seizoen kort en ik b... Toon meer

Gemiddeld

goede

goede , snelle levering , vriendelijk personeel

12 oktober 2023

Antwoord van Culligan Nederland

Bedankt voor de mooie review!

Het Water is zuiver

Het Water is zuiver, lekker om te drinken. Ik wil nu zelfs meer gaan bestellen. Niet meer 4 maar 5 stuks

2 oktober 2023

Antwoord van Culligan Nederland

Bedankt voor de mooie review!

Van te voren contact geweest over wat…

Van te voren contact geweest over wat er geleverd moet worden en wanneer ze komen. De levering is netjes afgeleverd

6 oktober 2023

Antwoord van Culligan Nederland

Bedankt voor de fijne review!

Prima

Prima. Chauffeur weet de weg en doet alles zelf. Zeer vriendelijk

2 oktober 2023

Antwoord van Culligan Nederland

Wat fijn dat u zo tevreden bent, bedankt voor de positieve review!

Prijs en levertijd zijn goed maar de…

Prijs en levertijd zijn goed maar de communicatie omtrent de levering zou stukken beter kunnen.
Ook op de account pagina staat nu nog bezig met verwerken.

Beste Ton,

hartelijk dank voor uw fijne review en feedback over onze leveringscommunicatie. Wij nemen dit meer ter verbetering naar de toekomst toe.

niet afgeleverd

Heel erg jammer dat jullie niet zijn langsgeweest bij onze collega's achterin; ondanks dat ik dat vooraf had gevraagd

22 augustus 2023

Antwoord van Culligan Nederland

Bedankt voor uw review. We zullen dit intern opnemen met de chauffeur. Onze excuses voor het ongemak.

levering

Bij laatste levering hebben wij een fles met groen water gekregen. Niet leuk. Hebben wij pas na de vakantie opgemerkt.

3 augustus 2023

Antwoord van Culligan Nederland

Bedankt voor uw review. U kunt contact opnemen met de klantenservice om de fles vergoedt te krijgen.

Omdat eden springs ons elke keer netjes…

Omdat eden springs ons elke keer netjes een mail stuurt met de vraag of we nog wat nodig hebben voor als ze in de buurt zijn.

9 augustus 2023

Antwoord van Culligan Nederland

Bedankt voor uw review. We zijn blij dat u tevreden bent.

prettige bezorging

prettige bezorging, goede service!!

Antwoord van Culligan Nederland

Bedankt voor deze mooie review!

Teleurstellende bezorgafspraken

Er is met Eden werkelijk geen bezorgafspraak te plannen. Geven we duidelijk aan dat er na 13:00 uur bezorgd kan worden, krijgen we dit telefonisch bevestigd, en dan staat er toch 's-ochtends om 8:24 uur een bezorger voor de deur. Teleurstellend!

Antwoord van Culligan Nederland

Wat vervelend om te horen dat de levering niet op het afgesproken moment is gekomen. Onze excuses hiervoor. Wij nemen het intern op.

Bob levert goede service!

BOB DE WATERFLESSEN-LEVERING-MAN;
Komt om de week bij ons bedrijf in Weesp de lege waterflessen ophalen en de volle neerzetten.
Bob levert goede service; maakt meestal even contact om te laten weten dat alles weer op orde is.
Vandaag heeft hij extra service verleent. Zijn blij met Bob!

3 augustus 2023

Antwoord van Culligan Nederland

Dat zullen wij zeker doorgeven aan Bob! Superfijn dat u zo tevreden bent, bedankt voor de positieve review.