Jaren geleden al geholpen door Smit. Toen hadden ze ons al goed geholpen. Nu zijn we inmiddels verhuisd en hebben we ze weer ingeschakeld voor kleine reparaties en onderhoud. Wederom goed werk gelever... Toon meer
Ik wil graag mijn ervaring delen. Ik ben heel erg te spreken over smit. Eigenlijk werd er onverwachts aangebeld. Wij zijn bezig bij de buren op het dak. En wil u er graag op weizen dat het ook bij u n... Toon meer
Na een uitstekende renovatie van onze schoorsteen vorig jaar en na geconstateerde lekkage is Wesley zelfs om 18:30 langs gekomen voor inspectie. Bleek slechte nokvorsten en meteen 2 dagen la... Toon meer
Komt afspraken niet na… moet er zelf constant achteraan… afspraak ging uur van tevoren niet door want pech (?) met een auto. Daarna niet contact met ons opgenomen maar bleken we gewoon zelf weer dit t... Toon meer
Daktechniek Smit is gespecialiseerd in dak werkzaamheden. U kan bij ons terecht voor schoorsteen renovatie, verwijderen, voegen, impregneren, dakpannen laten leggen, dakrenovatie, bitumen dakbedekking, lekkage, gratis dakinspectie en het plaatsen van dakisolatie op zowel uw schuine als platte dak.
Arnhemseweg 6, 3817 CH, Amersfoort, Nederland
- 085 060 3520
- info@daktechnieksmit.nl
- daktechnieksmit.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Daktechniek smit paar keer ingehuurd …
Daktechniek smit paar keer ingehuurd voor wat klussen contact verliep prima en het werk verliep zo als het hoord alleen enige nadeel dat ze niet snel tijd hebben om iets te maken alleen in het weekend

Zeer teleurstellende ervaring!
Zeer teleurstellende ervaring!
Na het lezen van de reviews had ik hoge verwachtingen van Daktechniek Smit, maar deze zijn helaas niet waargemaakt. De kwaliteit van het werk was ondermaats, en de communicatie was ronduit slecht. Wat me vooral opviel, is dat veel van de positieve reviews nogal vergelijkbaar klinken, wat voor mij de indruk wekt dat ze nep zijn.
Daarnaast wordt in vrijwel elke negatieve review aangegeven dat de klant niet gevonden wordt in het klantenbestand. Dit klinkt als een standaard excuus om klachten weg te wuiven. Ik zelf ben ook niet terug te vinden in hun systeem, ondanks dat ik daadwerkelijk gebruik heb gemaakt van hun diensten.
Kortom, mijn ervaring was verre van positief en ik raad anderen aan om goed verder te zoeken naar een betrouwbaardere dakdekker. Het lijkt er sterk op dat dit bedrijf niet omgaat met echte klantfeedback.

Prima!
Snel afspraak een kunnen maken en hebben net werk geleverd.

Vakwerk
Ze leveren vakwerk en hebben verstand van zaken. Echt aan te bevelen.

Antwoord van Daktechniek Smit
Uitstekende Service van Daktechniek…
Uitstekende Service van Daktechniek Smits!
Ik ben zeer tevreden over de diensten van Daktechniek Smits! Van het eerste contact tot de afronding van de werkzaamheden was alles perfect geregeld. Het team was zeer professioneel, vriendelijk en kwam de afgesproken tijd na. Mijn dak was dringend aan vernieuwing toe, en ze hebben alles snel en efficiënt aangepakt. Ze gaven duidelijke uitleg over wat er gedaan moest worden en zorgden ervoor dat alles netjes werd achtergelaten.
Wat ik ook erg waardeer is hun transparante communicatie over de kosten en het proces. Geen verrassingen, alles was helder van begin tot eind. Het resultaat is een prachtig dak waar ik met een gerust hart onder kan wonen!
Ik kan Daktechniek Smits van harte aanbevelen voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en vakkundige dakdekker. Topservice!
Pas het gerust aan op basis van je eigen ervaringen!

Dakinspectie ingepland via de mail
Dakinspectie ingepland via de mail
Voor een lekkage bij mijn ouders bleek een pan schreef te liggen en konden ze gelijk maken sinds dien geen lekkage meer bedankt

Wat een oplichter
Wat een oplichter! Verkeerd voorgelicht over mijn dak, allerlei onwaarheden over de staat waarin het zou verkeren. Mijn dak zou schoongespoten worden voor een belachelijke prijs. Alles ging mis, teveel om hier te noemen. Werknemer van Wesley zelf vertelde me dat ik opgelicht werd. Het werd een heel gedoe, ik heb ze weggestuurd, 2000€ armer en een hele slechte ervaring rijker. Nooit in zee gaan met dit bedrijf! En als je ze laat komen voor advies, zorg dat er iemand bij is die wat verstand van zaken heeft.

Antwoord van Daktechniek Smit
Wij hebben net een woning gekocht
Wij hebben net een woning gekocht, en we hadden zware lekkage.
Daktechniek smit had voor een grote reparatie best wel een lange wachttijd maar ze hebben toch tussendoor een kleine reparatie kunnen uitvoeren dat het voor nu toch water dicht is. Ze komen over 2 weken derest maken! Helemaal top.

Antwoord van Daktechniek Smit
Dit bedrijf heeft me een aantal keer in…
Dit bedrijf heeft me een aantal keer in gehuurd. Fijne samenwerking een eerlijk bedrijf.

Top ervaring
Vriendelijk personeel bij de buren waren de collega s schoorsteen aan het renoveren wij hadden 1 kapotte pan op ons dak en vroegen of de heren van daktechniek smit die wilde vervangen zonder moeite gelijk gedaan waren zeer vriendelijke gasten

Antwoord van Daktechniek Smit
Snelle reparatie na goed prijsopgave en…
Snelle reparatie na goed prijsopgave en communicatie.

Prima geregeld
Prima geregeld; nuchtere jongens.
Daklood moest vervangen worden. Eerlijk geadviseerd en netjes uitgevoerd.

Antwoord van Daktechniek Smit
Prima bedrijf en werkzaamheden correct…
Prima bedrijf en werkzaamheden correct uitgevoerd

Goed werk afgeleverd
Snelle communicatie en goede uitleg over het probleem. Ze kwamen op tijd en hebben alles netjes uitgevoerd. De lekkage is naar volle tevredenheid verholpen. Omdat we zo tevreden waren heeft ook mijn zoon Daktechniek Smit ingeschakeld om zijn lekkage te laten verhelpen.

Denkt goed mee
Eerste contact was al goed. Ze dachten goed mee en hebben mij duidelijk ingelicht over de invloeden van het weer. De opdracht is kort voor uitvoerig nog aangepast op aanvraag van de buren en door de regen een paar keer verzet. Met alle veranderende invloeden van buitenaf hebben ze het toch voor elkaar gekregen de opdracht tijdig uit te voeren.

Vaak in de straat
Bij ons in de straat is de een na de ander aan de beurt voor het renoveren van de schoorstenen uit 1935. Ik heb contact gezocht met het bedrijf dat ik regelmatig in de straat zag, namelijk Daktechniek Smit. Ik ben heel tevreden over de verrichte werkzaamheden.

Antwoord van Daktechniek Smit
Eindelijk een eerlijk bedrijf.
Nadat ik de wanhoop nabij was ivm onze daklekkage ben ik uitgekomen bij daktechniek Smit.
Eindelijk een profesionele en bovenal een eerlijk bedrijf met goeie adviezen.
Hele harde werkers en vriendelijke mensen.

Goede ervaring met Daktechniek Smit
Netjes op tijd, meteen aan de slag nadat we de klus nog een keer goed hebben doorgesproken. De mannen werken netjes en precies. Onze schoorsteen is nu geheel gerestaureerd (loodvervanger, nieuwe voegen, rondom geïmpregneerd en een extra seal op de bovenkant). Ik heb er een prima gevoel bij. Bedankt, Jimmy en Noa.

Tevreden klant
Samen met de buren aan weerskanten een schoorsteenrenovatie laten uitvoeren door dit bedrijf.
Dat waren dus 3 schoorstenen.
Alle werkzaamheden werden keurig en nauwgezet uitgevoerd. Tevens kregen goed advies over te zijner tijd vervangen van de dakpannen en nokvorsten.

Antwoord van Daktechniek Smit
voor de 3de x afsrpaak niet nagekomen…
voor de 3de x afsrpaak niet nagekomen wat een amateurs