Jaren geleden al geholpen door Smit. Toen hadden ze ons al goed geholpen. Nu zijn we inmiddels verhuisd en hebben we ze weer ingeschakeld voor kleine reparaties en onderhoud. Wederom goed werk gelever... Toon meer

Ik wil graag mijn ervaring delen. Ik ben heel erg te spreken over smit. Eigenlijk werd er onverwachts aangebeld. Wij zijn bezig bij de buren op het dak. En wil u er graag op weizen dat het ook bij u n... Toon meer

Na een uitstekende renovatie van onze schoorsteen vorig jaar en na geconstateerde lekkage is Wesley zelfs om 18:30 langs gekomen voor inspectie. Bleek slechte nokvorsten en meteen 2 dagen la... Toon meer

1. Dakdekker
  2. Schoorsteenservice

Daktechniek Smit is gespecialiseerd in dak werkzaamheden. U kan bij ons terecht voor schoorsteen renovatie, verwijderen, voegen, impregneren, dakpannen laten leggen, dakrenovatie, bitumen dakbedekking, lekkage, gratis dakinspectie en het plaatsen van dakisolatie op zowel uw schuine als platte dak.

4,2

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Zelfs in het weekend klus geklaard

Het was een lange wachttijd, maar het wachten waard. Een lekkende schoorsteen waar veel aan te repareren was, diverse plaatsen op het daklekkage door kapotte pannen en de nokpannen allemaal opnieuw bevestigd. Ziet er nu weer heel goed uit en is ons huis weer goed verkoopbaar. Doordat dreigend slecht weer opkost was zelfs eerder (in het weekend) klus gedaan.
Zo tevreden dat we een nieuwe opdracht gegeven voor reparatie van een plat sak.

22 september 2024

Antwoord van Daktechniek Smit

Bedankt voor je geduld, Peter! We zijn blij dat je tevreden bent met het resultaat en dat we je huis weer helemaal verkoopklaar hebben kunnen maken. Fijn dat we de klus nog vóór het slechte weer konden afronden. We kijken ernaar uit om binnenkort ook het platte dak voor je aan te pakken!

Onbeschofte

De baas van het bedrijf is niet mee te communiceren verder Prijzen zijn gigantisch groot bel al 4 weken voor me schoorsteen die gerepareerd is door daktechniek Smit en maar blijft lekken

19 september 2024

Pas op voor fraudeurs

Pas op voor fraudeurs. Zoals anderen al hebben geschreven, zijn de recensies hier gekocht. In werkelijkheid werkt het zoals beschreven in de negatieve beoordelingen.
Samengevat: komt afspraken niet na, slechte kwaliteit van het werk, onbeschofte communicatie en veel verborgen kosten.

17.09.2024: Antwoord op reactie van Daktechniek Smit:
Wij hebben lang genoeg geprobeerd met jullie te praten, maar het is de moeite niet waard omdat er geen oplossing word aangeboden. Alleen excuses.
Fraude is bijvoorbeeld als je werk in rekening brengt dat niet gedaan is. Fraude is ook als je belooft het bedrag daarvoor terug te betalen maar dat niet doet, ondanks 2 Tikkies, 1 mail en 1 aangetekende brief.
Onvriendelijke communicatie is als je niet voldoet aan verzoeken van klanten en uiteindelijk dreigt dat de garantie (1) niet geldt als er vingerafdrukken zichtbaar zijn op de lijm en (2) als je een slechte recensie schrijft.
Sterker: Er is sprake van diefstal wanneer eigendom van de klant word gestolen en niet teruggegeven.
Ik zou denken, dat anderen dit al lang bij de Politie aangegeven hadden. Dus een slechte recensie valt nog best mee.

26 juli 2024

Beste Huber Cornelius,

Het spijt ons om te zien dat u zo'n ervaring heeft gehad, maar we willen duidelijk maken dat deze beschuldiging absoluut niet op waarheid berust. Wij zijn een professioneel bedrijf dat al jarenlang staat voor kwaliteit, transparantie en klanttevredenheid. Al onze reviews zijn authentiek en komen van echte klanten die wij naar tevredenheid hebben geholpen.

Wij hechten veel waarde aan duidelijke afspraken, open communicatie en de hoogste kwaliteit van werk. Mocht er onverhoopt toch iets niet naar wens zijn, dan staan wij altijd open voor een gesprek om een passende oplossing te vinden. Het is jammer dat u ervoor kiest om via dit platform ongefundeerde beschuldigingen te uiten, zonder eerst de kwestie rechtstreeks met ons te bespreken.

Wij nodigen u dan ook uit om rechtstreeks contact met ons op te nemen zodat we, zoals volwassen mensen, deze situatie kunnen bespreken en indien nodig kunnen oplossen. Het doel is en blijft om iedereen op een eerlijke en correcte manier van dienst te zijn.

Daktechniek Smit

Goede ervaring gehad met dit bedrijf

Goede ervaring gehad met dit bedrijf. Via de buren in contact gekomen met Smit, in korte tijd onze schoorsteen verwijderd en een nieuwe geplaatst.

6 september 2024

Antwoord van Daktechniek Smit

Hartelijk dank voor je mooie review! Wat fijn dat je via de buren bij ons bent gekomen en dat we de schoorsteen snel en goed hebben kunnen verwijderen en vervangen. We waarderen het vertrouwen en staan altijd klaar voor toekomstige klussen!

Super goede service

Een bitumen dakbedekking SBS laten plaatsen door smit. De jongens werkten hard door, na afloop de boel netjes achtergelaten.

12 juli 2024

Antwoord van Daktechniek Smit

Bedankt voor je positieve feedback, Nasko! We zijn blij dat je tevreden bent met de installatie van de bitumen dakbedekking SBS en onze nette werkwijze.

Onbetrouwbaar en nooit meer iets van gehoord

Komt afspraken niet na… moet er zelf constant achteraan… afspraak ging uur van tevoren niet door want pech (?) met een auto. Daarna niet contact met ons opgenomen maar bleken we gewoon zelf weer dit te moeten doen…lekkage werd erger ondertussen… uiteindelijk vele dagen later kwam iemand snel even kijken en nu na enkele weken? Niets meer vernomen en geen offerte en/of vervolgafspraak. Zo ga je niet met (eventuele) klanten om…gewoon slecht en onbetrouwbaar.

13 juni 2024

Beste Hein,

Wij vinden het zeer vervelend en begrijpen uw frustratie. Door de drukte en de enorme regenbuien de afgelopen tijd, hebben we veel klussen meerdere keren moeten verzetten aangezien we niet in de regen kunnen werken. Hierdoor is een offerte over het hoofd gezien. We doen ons uiterste best, maar ontvangen wekelijks 200-300 aanvragen, waardoor soms iets mis kan gaan, ondanks onze inspanningen dit te voorkomen.

Het is jammer dat u direct een review heeft geplaatst terwijl wij u op de hoogte hebben gehouden en ter plaatse zijn geweest. We hebben niets gemaakt, en de dakinspectie was gratis.

Daktechniek smit heeft onze (lekkende)…

Daktechniek smit heeft onze (lekkende) schoorsteen vervangen. Daarnaast hebben ze meerdere (nok) pannen hersteld die niet in de opdracht stonden. Bedankt voor de goede service.

21 juni 2024

Antwoord van Daktechniek Smit

Bedankt voor je geweldige review, Tristan! We zijn blij dat we je lekkende schoorsteen hebben kunnen vervangen en extra nokpannen hebben hersteld. Jouw tevredenheid is onze prioriteit. Dank voor het vertrouwen!

Uitstekende services

Netjes afspraken nagekomen en voorzien van duidelijk advies. Tevreden met het resultaat.

22 juni 2024

Antwoord van Daktechniek Smit

Dankjewel voor je mooie woorden, Floris! We zijn blij dat we onze afspraken zijn nagekomen en dat je tevreden bent met ons advies en het resultaat. Jouw tevredenheid betekent veel voor ons.

Goed contact en betrouwbaar

Het eerste contact gaf ons een betrouwbaar gevoel. De (harde) werkers maakten een deskundig en betrouwbare indruk. Na afloop alles netjes achtergelaten. Ik raad dit bedrijf zeker aan.

1 juni 2024

Antwoord van Daktechniek Smit

Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij dat je ons als betrouwbaar hebt ervaren en dat ons team een goede indruk heeft achtergelaten. Fijn om te horen dat alles netjes is opgeruimd. Bedankt voor de aanbeveling!

Dak & schoorsteen renovatie

Schoorsteenrenovatie + Bitumen and Nokvorsten en dat allemaal op 1 dag. Daktechniek Smit werkt snel, met gespecialiseerde mensen per onderdeel en netjes. Alles geheel naar tevredenheid gemaakt of gerepareerd. Wat ik zo mooi vond was dat ze niet alleen ALLE rommel opruimde, maar dat ze ook altijd heel kundig konden aangeven wat ze nu aan het doen waren en waarom. Zeer goede prijs/kwaliteit en gewoon een eerlijk bedrijf die niet zoals zo veel anderen direct gaan roepen dat je dakpannen vervangen moeten worden. Nogmaals eerlijk en duidelijk. Kan ze iedereen aanbevelen

15 mei 2024

Antwoord van Daktechniek Smit

Beste Harry, bedankt voor je uitgebreide review! We zijn blij dat je tevreden bent met hoe snel en netjes we te werk gingen. Het is goed om te horen dat ons team alles duidelijk kon uitleggen en netjes opruimde. We waarderen je aanbeveling echt!

Het bitumen op onze dak was na 38 jaar…

Het bitumen op onze dak was na 38 jaar wel aan vervanging toe. Vandaag werd keurig op tijd ons dak voorzien van een nieuwe laag bitumen. In het begin leek het lood ook vervangen te moeten worden, maar dat bleek achteraf niet nodig. Hierin werd zeer goed meegedacht door Wesley. Uiteindelijk viel de factuur daarmee lager uit dan de offerte. Hergebruik van materialen zonder dat het afbreuk doet aan de kwaliteit. Afval netjes opgeruimd en meegenomen.

6 mei 2024

Antwoord van Daktechniek Smit

Hoi Michel, bedankt voor uw review! Fijn dat de vervanging van de bitumen dakbedekking soepel is verlopen en ons team helpt altijd met het zoeken van de beste oplossing.

Onze ervaring met daktechniek smit was…

Onze ervaring met daktechniek smit was uitstekend. Ondanks het warme weer, zijn ze alle afspraken nagekomen.
Kwamen optijd, werkte hard en hebben de klus voltooid!

3 mei 2024

Antwoord van Daktechniek Smit

Hoi Guido, bedankt voor je positieve review! Onze dakdekkers staan altijd voor u klaar, of het nu warm of koud is. Veel woonplezier!

Fijne samenwerking

Fijne samenwerking. Wij hebben een dakpannen reparatie laten uitvoeren. Ze zijn hardwerkend en de communicatie verliep goed. Ons dak ziet er weer netjes uit.

30 april 2024

Antwoord van Daktechniek Smit

Hoi Barlas, dankje wel voor je review! Fijn om te horen dat de dakpannenreparatie goed is verlopen en dat je tevreden bent met de communicatie en het harde werk. Je dak ziet er weer netjes uit!

Via onze buren in contact gekomen met…

Via onze buren in contact gekomen met dit bedrijf. De buren hadden een bitumen dakbedekking geplaatst, wat er strak uit zag. Ook wij hebben dit laten doen. Jason liet ons foto’s zien van de before en after, wij zijn goed geholpen en kunnen weer vooruit!

29 april 2024

Antwoord van Daktechniek Smit

Hoi Patrick, bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de bitumen dakbedekking en de service van Jason. Mooi dat jullie weer vooruit kunnen!

Door een lekkage waarvan wij niet…

Door een lekkage waarvan wij niet wisten waar het vandaan kwam, hebben we daktechniek Smit ingeschakeld. Ze hebben ons gehele dak vervangen. Kwaliteit en prijsverhouding top. Ze denken graag mee.

16 april 2024

Wij hadden te maken met een daklek dat…

Wij hadden te maken met een daklek dat niet werd opgelost door een ander bedrijf. Via onze buren terechtgekomen bij de mannen van Daktechniek Smit. Het contact verliep super, alles werd duidelijk uitgelegd. Het probleem is gelukkig verholpen en mijn dak ziet er prachtig uit!

12 april 2024

Wij hebben samen met de (beide) buren…

Wij hebben samen met de (beide) buren onze pannendakken vervangen. We zijn er echt blij mee! Duidelijke planning en voorbereiding. De communicatie verliep soepel en zijn hardwerkend. Hierdoor verdiend dit bedrijf 5 sterren van ons!

4 april 2024

Antwoord van Daktechniek Smit

Bedankt voor deze review!

De communicatie was top

De communicatie was top, door middel van foto’s werden wij goed op de hoogte gehouden. Onze dak is vervangen en een schoorsteen verwijderd. Tevreden met werkzaamheden en het uiteindelijke resultaat.

4 april 2024