Dalaklok Reviews

4. Schoonmaakbedrijf
  5. Terreinonderhoudsdienst
  6. Verhuizing en opslag

Geschreven door het bedrijf

Dalaklok Leverans AB – Trygghet, kvalitet och helhetslösningar inom flytt & städ Dalaklok Leverans AB är ett pålitligt och serviceinriktat företag specialiserat inom flytt- och städtjänster. Vi hjälper både privatpersoner och företag med smidiga, effektiva och noggrant utförda uppdrag – alltid med fokus på kvalitet, ansvar och kundnöjdhet. Vi erbjuder kompletta helhetslösningar där vi tar hand om hela processen – från planering och packning till transport och slut städning. Vårt mål är att göra din flytt så enkel och stressfri som möjligt, samtidigt som vi levererar städtjänster med högsta standard. Varför välja oss? ✔ Professionellt utförda tjänster med hög kvalitet ✔ Effektiva och flexibla lösningar anpassade efter dina behov ✔ Erfaren personal med öga för detaljer ✔ Trygg hantering av dina ägodelar ✔ Tydlig kommunikation och pålitlig service Oavsett om du behöver hjälp med en mindre flytt eller ett komplett flytt- och städuppdrag kan du lita på att vi levererar ett resultat som motsvarar dina förväntningar – och mer därtill. Dalaklok Leverans AB – Vi gör jobbet rätt från början.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

4 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Inte ett enda klagomål!

Anlitade Malek och hans grabbar för ett krävande jobb. Två fulla bilar med prylar och stora möbler som skulle transporteras fyra timmar och sedan bäras in i nya lägenheten där första lägenheten var tredje våningen utan hiss och den nya lägenheten på andra våningen utan hiss. De löste det galant.

Jag hade glömt nämna att besiktningen skulle ske dagen efteråt då avtalet hade några dagar kvar och Malek fick improvisera för att få dit en städfirma. Slutade med att han löste en lokal städfirma som gjorde jobbet helt utan anmärkning. Supertrevlig kommunikation och väldigt tydligt. Fantastisk service!

29 juli 2026

Super nöjd!

Jag är supernöjd med flytthjälpen från Dalaklok! 😊 Super trevliga, effektiva, välplanerade och proffsiga killar! Jag bytte stad med två lass som gick jättesmidigt. Kommer definitivt anlita dem igen vid nästa flytt. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Väldig smidig och lättsam kontakt med snabba svar inför flytten. Under flytten slapp jag tänka och kunde luta mig tillbaka. Toppen!

1 augustus 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Sämsta ever

Sämsta ever. Dom kom över 1.5 tim försent. Dom flyttade 1 lastbil men blev lovad 2 lastningar. Fick flytta själv dagen efter allt dom lämnat. Fick betala fullpris!

26 juni 2026

PrisVärda med Kunskap & Flexibilitet = 100%

Flexibla, PrisVärda, Serviceinriktade, De ville veta Vad De Kan göra för oss på bästa sätt. Tydlig information om allt Trevlig och lösningsorienterad. Frakt från en del i landet till en annan. Punktliga, kunniga på lastning och transport. REKOMMENDERAR verkligen/Madeleine

16 april 2026
Logo Dalaklok

Antwoord van Dalaklok

Stort tack Madeleine för ditt fina omdöme!

Vi är glada att du uppskattade vår service, tydlighet och flexibilitet. Det betyder mycket att du är nöjd med både transport och bemötande.

Varmt välkommen att anlita oss igen!

Vänliga hälsningar,
Dalaklok Leverans AB