Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har handlet flere gange hos jer over internettet, hvor vi primært har købt nogle af jeres satin lagener. Da tiden kom hvor vi skulle have skiftet vores madrasser (efter 28 år) til vores seng fra Au... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi bestilte og modtog kæmpe topmadrasser - i den forkerte størrelse fordi vi ikke havde tænkt os om - midt i juletravlheden. Den 7. Himmel var bare hjælpsomme, tog madrasserne retur, og sendte os de... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har købt 2 skønne elevationssenge, og har aldrig ligget så skønt som nu. Kom på besøg hos Flemming, der lod os gå lidt rundt og kigge, uden at sidde på skuldrene af os, virkeligt rart. Derefter... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Vi har købt en Tempur seng af Marck på Roskildevej og trods lidt forsinket levering har vi oplevet en fantastisk service! Marck kom selv med vores seng lørdag i påskeferien, fordi vi ikke nåede a... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Beddenwinkel
  2. Matrassenwinkel
  3. Waterbeddenwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Ideen bag Den 7. Himmel var at skabe en anderledes spændende og inspirerende speciel sengebutik, hvor faglig ekspertise, højt service niveau samt kvalitetsprodukter er højeste priotet. Det er lykkedes til fulde og butikken i Rødovre fremstår idag som en af Danmarks mest velassorterede og inspirerende speciel senge butikker.

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Super service 🙂

Super service fra start til slut. Vi havde høje krav til den seng vi skulle købe, og med Flemmings rådgivning fandt vi hvad vi ledte efter. Og nu 6 måneder senere kan vi bekræfte at både valg af seng og sengebutik var det helt rigtige valg. Tak Flemming og Marck. De varmeste anbefalinger herfra.

3 juli 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har købt vægsenge til både os selv…

Vi har købt vægsenge til både os selv og vores børn i den 7. himmel. Vi startede med et besøg i butikken, hvor vi fik grundig rådgivning mht både senge og madrasser. God pris på den samlede bestilling, inkl levering og montering. Vi skulle have håndværkere inden monteringen, hvilket der blev fint taget højde for, selvom dét arbejde blev lidt forsinket. Vi havde særlige ønsker til grebene på sengene, hvilket der også kunne tages højde for. Der var desværre fra fabrikken medsendt forkerte ben til den ene seng, men allerede ugen efter kiggede Marck forbi igen og installerede de rigtige ben. Der var fin telefonisk kontakt hele vejen gennem forløbet. Vi er super glade for vores løsning og kan varmt anbefale den 7. himmel.

15 november 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Lidt af et svindelforetagende

Mine erfaringer ligger ganske vist nogle år tilbage, men navn og indehaver var de samme.
1) Først leveredes en anden madras end den, der blev prøvet i forretningen
2) Dernæst blev leveret en defekt sengebund i flot indpakning, men hvor motoren til elevationen kun fungerede i den ene ende. De, der kom med sengebunden lovede at give besked i forretningen og at returnere med en anden, men jeg hørte ikke en lyd i ugevis, kontaktede forretningen, og fik at vide, at man om et par dage gik konkurs, så en ny sengebund kunne ikke leveres, man kunne komme og reparere den defekte.
En veninde ringede samme aften til forretningen, og forhørte sig, om de førte et bestemt, dyrt mærke madras, og ejeren lagde ikke skjul på, at man var på vej til at lukke, men at man da havde planer om at starte op igen om kort tid.
Blev nr. sjok i køen i retten, og Skat fik sine penge, andre små fordringshavere kunne sejle deres egen sø.
At seriøse, velrennomerede leverandører fortsat handler med foretagendet er mig lidt af en gåde.

9 juli 2022

Antwoord van den7himmel

Ukorrekt og fejlagtig anmeldelse fra kunde!
Den 7. Himmel har anmodet Trustpilot om at fjerne denne anmeldelse med baggrund i 1) det er 12 år siden 2) det er reelt/juridisk en anden virksomhed 3) vi har alligevel byttet kundens seng 3 gange, langt udover ombytningsretten - og i hele taget imødekommet kunden langt udover hvad loven kræver. Trustpilot har desværre et omfattende system, selv når man som virksomhed skal forholde sig til kundeanmeldelser der ikke en gang opfylder Trustpilots egne retningslinjer. Så imens vi venter på at få fjernet denne anmeldelse kan vi kun appellerer til Rigmor Christensens samvittighed og anmode hende om at fjerne denne fejlagtige anmeldelse!
>>Opdatering 30/9 2022<<
Nu nærmer vi os 3 mdr siden vi gjorde indsigelse imod denne fejlagtige anmeldelse. Vi har benyttet Trustpilots interne webformular system til at rapportere denne anmeldelse og har vedhæftet dokumentation for at anmeldelsen 1) er i strid med Trustpilots retningslinjer (mere end 12 år gammel) 2) der er tale om en anden virksomhed, hvor vi har overtaget kunder og kundeforpligtigelser. Alligevel kan Trustpilot ikke se det dokumenteret?? Vi afventer nu Trustpilots afgørelse på vores 4. rapportering af denne anmeldelse, som således bliver den sidste inden vi må gå rettens vej for at få stoppet denne æreskrænkende adfærd fra kunden med hjælp fra Trustpilots service.

Perfekt

Var forbi og fik en snak med Flemming om valg af seng og puder
Han har styr på det 👌
Marc kom og monteret sengen så nu er jeg i Den7himmel 😉

17 februari 2022

Dejlig forretning proff. betjening

Vi har købt 2 skønne elevationssenge, og har aldrig ligget så skønt som nu.
Kom på besøg hos Flemming, der lod os gå lidt rundt og kigge, uden at sidde på skuldrene af os, virkeligt rart. Derefter god og proffessionel vejledning, der har resulteret at vi simpelthen ligger perfekt i vores nye senge.
Leveret, sat op, alt vores gamle sengeudstyr, seng og madrasser plus den store mængde emballage taget retur, ganske gratis!! Ydermere friske Marc, der klarede det grove arbejde med et smil.
Her handler man trygt og godt, kan kun anbefales.
Anni & Kjeld Bay

5 mei 2021

Professionel og sympatisk betjening

Min far havde pga kraftige rygsmerter efter et knoglebrud meget svært ved at komme ud af sin alm. seng - jeg tog derfor ind i Den 7 Himmel og fik super professionel og sød hjælp af Marck til at finde en elevationsseng til min far. Da problemet var relativt akut tilbød Marck at sælge en enkeltsmands udstillingsseng (som egentlig var en del af en duo) med levering og indbæring samme dag. Så virkelig en venlig og helt igennem sympatisk betjening, og min far er så glad og glæder sig til at sove i nat, og til lettere at kunne komme ud af sengen.

1 mei 2021

Anbefaler

Fik hjælp til at finde den rigtige seng, prisen er god og servicen med levering. Godt tilfreds

20 maart 2021
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Løgnagtig sælger forfærdelig service

En sælger sagde til mig at se havde et underlag som gjorde at hvis man skulle bløde eller kome til at tisse så ville det ikke trænge igennem,hvilket det så desværre gjorde jeg vendte tilbage og tænkte at jeg får selvfølgelig en ny top madras i og med at det var trængt igennem det underlag som jeg havde betalt en formue for, så talte han til mig som om at jeg var dum og sagde bomuld har altid fungeret sådan selvfølgelig vil det trænge igennem osv, jeg kan huske at jeg var hekt i chok over hans måde at håndtere det på for så havde han jo direkte stået og fortalt en løgn da han skulle sælge mig der underlag, og ikke nok med det da jeg havde købt min seng så havde jeg valg hård til min mands side og medium til min vi finder så ud af et halvt år senere at fabrikken havde byttet om på mærkaterne med hård og medium , så vi havde lagt forkert, jeg kontakter butikken og får desværre fat i den samme sælger, det eneste han kan sige er at jamen det burde du kunne have mærke noget før for du var jo inde og prøve at ligge inden du købte, det kan man sku da ikke huske en seng man har prøvet i 5 minutter og så kommer den jo meget senere da den jo først skal produceres

31 januari 2021

En super kundeoplevelse

Har netop købt seng hos Den 7. himmel. Det var start til slut en en rigtig god oplevelse. Flemming guidede os sikkert igennem valg af den rigtige seng og levering og montering levede også op til forventninger.

Kan kun anbefale andre at købe en ny seng her.

28 september 2019
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service, høj kvalitet og god pris

Anmeldelse

Vi har købt en Dunlopillo kontinental balance seng med cool topmadras, puder og gavlpuder hos Den 7. Himmel i Rødovre.
Gennem hele processen (flere besøg) var Flemming utrolig hjælpsom, meget vidende og professionel. Vi følte os i meget trygge hænder og var overraskede over at det endte med at blive billigere end de øvrige steder vi besøgte som fx IDEmøbler.
Meget professionel sikker transport og opsætning som de selv varetager.
Hele personalet har været søde og hjælpsomme og man mærker tydeligt en glæde og stolthed for deres butik og produkter.
Butikken er i sig selv også en oplevelse med stor udstilling, så man kan få et godt indtryk af både seng og de øvrige produkter.
Det var en god oplevelse med service af høj kvalitet og vi er SÅ glade for vores seng, hvor vi sover fantastisk.
Så vi giver vores bedste anbefalinger til Den 7. Himmel i Rødovre.

24 augustus 2019
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig en god oplevelse!

Virkelig en god oplevelse. Kompetente mennesker, der har flair for god service og vejledning. Nu glæder vi os bare til at sove I Vores nye seng i aften.

16 augustus 2019
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Så bliver det vist ikke en bedre oplevelse at handle senge!

Vi fik af en god ven anbefalet at prøve Den 7 Himmel, da vi her i april skulle have nye senge.
Vi blev taget behageligt imod af Flemming da konen og jeg ankom til butikken (Det viser sig at konen og jeg har handlet vandseng i selv samme butik for 20 år siden, det havde jeg glemt alt om, men konen huskede det :0).
Flemming lyttede til vores tanker omkring nye senge og anbefalede os at fravælge den dyrere løsning vi selv havde tænkt, og fandt istedet frem til en kombination af madras og top madras han ville anbefale. Da Flemming forklarede hvorfor det var en bedre løsning, gav det mening (elevationssenge og skråvægge er en dårlig kombi).
Hvad der er sparet kan man som bekendt spendere, så vi fik også købt nye dyner, puder og betræk, samt to af de lækreste kæmpe "pynte" puder man kan forestille sig. 4 uger efter kom leveringen, Marck kom fra butikken og slæbte de store senge op på 1 sal, jeg hjalp så godt jeg kunne, men Marck der er halvt så stor som mig fik det til at se nemt og ubesværet ud.
Marck gik ikke før alt var monteret og stod som det skulle, han tog endog alt emballage med da han kørte så vi ikke skulle tænke på det.
Lige siden har vi sovet fantastisk, som konen siger, det er som at sove på luksushotel hver eneste nat, de lækreste senge, dyner, puder og senge tøj, og så lige kæmpepuderne som er blevet uundværlige.
Det var en super fed oplevelse, og vi vil varmt anbefale Den 7 Himmel med Flemming og Marck, det er den fedeste måde at handle seng på!. Det er bare lidt ærgerligt at der kommer til at gå 10 - 20 år før vi skal ses igen.
NB. Vi kendte hverken Flemming eller Mark inden vi købte sengene, og vi skylder dem ikke noget, denne anmeldelse kommer fra hjertet, tak!
De varmeste anbefalinger
Cecilie og Ken

14 mei 2019

Fremragende og vidende betjening

Vi har netop været i den 7.himmel for at udskifte vores 20 år gamle senge. Det var en rigtig god oplevelse. Det tog 1,5 time hvor vi prøvede forskellige senge efter Flemmings kyndige vejledning og under hele forløbet var det tydeligt at Flemming ville sælge den seng til os, som var den bedste for os, og det var ikke nødvendigvis den dyreste. En gennemført ærlig, vidende og behagelig betjening. En sådan god oplevelse viser, at fysiske butikker har deres berettigelse og vi kan kun anbefale den 7.himmel.
Jette og Carsten

10 februari 2019

Kære Carsten og Jette

Tusinde tak for den meget fine anmeldelse, vi glæder os til fuldføre den gode service når vi skal levere jeres nye Carpe Diem seng. Bh. Flemming & Marck

Igen en god betjening

Købte for ca 5 måneder siden en dobbeltseng i den 7. himmel. Henvendte mig med et par spørgsmål og fik igen supergod vejledning og betjening. Kan varmt anbefale denne butik

9 februari 2019

Hej Bent, Tusinde tak for den fine anmeldelse :-) Bh. Flemming

Jeg skulle købe ny seng

Jeg skulle købe ny seng. Så en annonce fra Den 7. himmel, og så smuttede jeg forbi Rødovre. Det var en god beslutning. Stort udvalg af senge og madrasser, samt meget kompetent og venlig betjening.
En Auping elevationsseng blev valgt, samt hård madras (man er vel soldat). Leveringstid var 6 uger.
Allerede efter 4 uger ringede telefonen i Næstved, sengen var klar. Den blev leveret næste dag, en lørdag, og samlet og opstillet perfekt.
PS. Når jeg fylder 100 år og har behov for en lidt blødere seng, så besøger jeg igen Den 7. himmel.

6 december 2018

Den 7. himmel lever på ALLE måder op til deres navn

Den 7. himmel lever på ALLE måder op til deres navn - jeg er i den 7. himmel efter køb af en ny Dunlopillo seng. Her får du både fantastisk service, stort udbud, gode priser og nem levering. Jeg har fået super god rådgivning af både Flemming og Mark hele vejen igennem. Jeg har rygproblemer, og på alle mine besøg til forretningen, er der blev taget tid til at vise et bredt sortiment frem, så jeg kunne træffe rette valg ift køb af en seng med bedste ligge komfort for mig.
Skal du have ny seng, så vælg Den 7. Himmel, bedste anbefaling herfra.

11 november 2018

Antwoord van den7himmel

Kære Helle; Tusinde tak for den fine anmeldelse, håber du forbliver i den 7 himmel :-)

Flemming

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig god betjening i butikken i…

Rigtig god betjening i butikken i Rødovre. God og kompetent service og ikke forsøg på oversalg mv.
Sengene blev leveret gratis og også med god service.

12 juni 2018

Hej Pernille.

Tak for din tid, du har brugt på at anmelde os, dette er vi meget glad for og ønsker jeg det som i den 7. himmel. Få det bedste ud af natten.

Lees meer over geverifieerde reviews.