Vi har handlet flere gange hos jer over internettet, hvor vi primært har købt nogle af jeres satin lagener. Da tiden kom hvor vi skulle have skiftet vores madrasser (efter 28 år) til vores seng fra Au... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi bestilte og modtog kæmpe topmadrasser - i den forkerte størrelse fordi vi ikke havde tænkt os om - midt i juletravlheden. Den 7. Himmel var bare hjælpsomme, tog madrasserne retur, og sendte os de... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi har købt 2 skønne elevationssenge, og har aldrig ligget så skønt som nu. Kom på besøg hos Flemming, der lod os gå lidt rundt og kigge, uden at sidde på skuldrene af os, virkeligt rart. Derefter... Toon meer
Vi har købt en Tempur seng af Marck på Roskildevej og trods lidt forsinket levering har vi oplevet en fantastisk service! Marck kom selv med vores seng lørdag i påskeferien, fordi vi ikke nåede a... Toon meer
Ideen bag Den 7. Himmel var at skabe en anderledes spændende og inspirerende speciel sengebutik, hvor faglig ekspertise, højt service niveau samt kvalitetsprodukter er højeste priotet. Det er lykkedes til fulde og butikken i Rødovre fremstår idag som en af Danmarks mest velassorterede og inspirerende speciel senge butikker.
Roskildevej 284, 2610, Rødovre, Denemarken
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Har netop fået ombyttet 2 Dunlopillo madrasser for tredie gang... på garantien. Indehaveren af : den 7 Himmel forsøgte af afskrække med: et service besøg / eftersyn koster kr: 1700,00 ? ? ? Dette efter syn blev først realiseret efter trusler om forbrugerklagenævnets inddragelse i sagen. Dunlopillo mødte selv frem, konstaterede endnu een gang at madrasserne skulle ombyttes. Ombytningen blev forhalet i 30 dage, og den 7 himmel forsøgte at platte sig til et leverings gebyr på kr 370,00 ! Jeg skulle mene sælger burde kende reglerne for garanti ombytninger og omkostningerne i forbindelse med disse ? Kan ikke længere anbefale Den 7 Himmel...
Hr. Rømer der er intet odiøst i, at madrasser der er købt i 2002 bliver ombyttet nu for TREDIE gang...! Garanti perioden starter nemlig forfra, hver gang madrasserne er blevet ombyttet, i henhold til købeloven ! Når Dunlopillo sælger deres madrasser med 10 års garanti, skal jeg som kunde forvente madrasserne kan holde i 10 år ! længere er den ikke ....
Når jeg som kunde reklamerer over mine madrasser, skal jeg udelukkende forholde mig til sælgeren, altså : Den 7 himmel og ikke Dunlopillo ! Jeg er da fløjtende ligeglad med jeres indbyrdes aftaler.... Den 7 Himmel skal unden omkostninger for mig undersøge varen, og igen uden omkostninger for mig, leverer nye madrasser.
Slutteligt vil jeg anbefale dig Flemming Rømer at sætte dig godt og grundigt ind i købeloven, efterleve den, uden syrlige undertoner og fremturen med ulovlige eftersyns gebyrer / leveringsgebyrer for at afskrække kunden i garanti sager ..... Det ville klæde dig og din fremragende forretning, hvis i ønsker glade og tilfredse kunder ;-)

Antwoord van den7himmel
En virkelig god service og skøn atmosfære, hvor man føler sig hjemme.
Kan klart anbefales!
Sjældent har jeg fået SÅ gennemført service som jeg fik da jeg skulle finde min nye seng. Fantastisk og meget nærværende service, hvor jeg i den grad blev vejledt og fik prøvet en masse senge før vi fandt mig den perfekte af slagsen. Leveringen var også helt i top - sengen blev sat op og al emballage fjernet - virkelig god service. Og det er den helt perfekte seng, jeg sover som en drøm og den er alle pengene værd. Indtil jeg om nogle år skal have en ny seng vil jeg glæde mig til at opleve den gode service når jeg skal have nyt sengetøj etc.
En lille butik med mange lækre produkter og rigtig god rådgivning. Kom tilbage da jeg for en del år siden oplevede rigtig gode råd og vidste at her ved de hvad de taler om. Skulle kun bruge ny madras og topmadras men ikke en ny seng. Havde besøgt en anden butik forinden som også kørte kampagne men her ville de ikke give rabat, hvis ikke man skulle bruge to senge med madras og det hele. Hos den7himmel var der tvært imod ingen problemer med at få et godt tilbud. De gav gerne et forholdsmæssigt afslag på kampagneprisen selvom jeg kun skulle have en madras. Dejligt med en lille butik, hvor der er mandat til at handle om prisen. Yderst hjælpsom og god rådgivning. Oplevede ekstraordinær god service ifb. med levering. Kan varmt anbefale denne senge butik, de går langt for kunden.
Vi har lige modtaget en Auping Essentiel seng fra Den Syvende Himmel i Rødovre. Super god oplevelse i butikken, men gode råd og anbefalinger. De vidste virkelig hvad de talte om! Sengen blev leveret til tiden og blev monteret flot. Vi kan kun anbefale i stor stil! :-)
Fantastisk ekspedition og levering kan anbefale at handle hos den7himmel
Efter 2 års sommerhusbyggeri nåede vi endelig til indretningsfasen og dermed var det tid til at købe seng. Vi har for år tilbage købt seng til lejligheden i den syvende himmel. Da vi trådte ind i butikken genkendte vi straks Flemming som havde ydet en god service for ca 5 år siden. Vi snakkede lidt frem og tilbage, prøvede det meste af butikken, hvorefter vi besluttede at købe samme model igen. Vi kunne få leveret som det passede os, og vi endte flere gange med at udskyde da vi ikke var helt klar med byggeriet. Hver gang uden brok. Da vi endelig var klar aftalte vi at få den nye seng til lejligheden og den gamle til sommerhuset. Denne ombytning tog de med et smil og alt lykkedes indenfor aftalt tid. En service væsentligt ud over det man kan forvente, og klart 5 stjerner fra os.
Venlig hilsen Betina og Jonas
Fik rigtig fin service i forhold til en 13 år gammel elevationsseng, man ikke længere kan få reservedele til. Min fjernbetjener til sengen blev skilt og renset - gratis. Jeg fik endda tilbudt at prøve at få en anden fjernbetjener med hjem. Nu kører sengen igen. Det er god kundeservice!
Her skal du købe din nye seng. Professionelle fra start til slut. Kundeservice i top. Kom og satte sengen op, tog den gamle seng og indpakningsmateriale retur. Min varmeste anbefaling.
Lees meer over geverifieerde reviews.