Diese Bewertung bezieht sich auf den Kundenservice von Morsø Jernstøberi – und sie verdient 5 Sterne! Der technische Support hat mir wirklich gut geholfen und hat die Meldung des Problems nicht n... Toon meer
Jeg har købt en Morsø Fono grill, den lever slet ikke op til forventningerne, trods det smarte design, jeg har tidligere haft en Weber grill. Fejlen ved Morsø er at stege emnerne kommer i direkte kon... Toon meer
Denne anmeldelse er af Morsø Jernstøberi's kundeservice - og den er til 5 stjerner! Fik rigtig god hjælp af Technical Support, som ikke bare tog anmeldelsen af problem seriøst, men som også løste... Toon meer
Købte en Morsø Forno gas grill, blev slemt skuffet over funktionalitet og kvalitet. Stoppede med at fungere efter 5 ganges brug, og fik beskeden om at jeg skulle skille den ad og rense dysserne, hvilk... Toon meer
Bedrijfsgegevens
- Industrieel ontwerpbedrijf
- Openhaardfabrikant
- Openhaard- en kachelwinkel
- Grillwinkel
- IJzerwerken
- Houtkachelwinkel
Geschreven door het bedrijf
Morsø believes in creating the feeling of home Since 1853 and through solid craftsmanship, design and exquisite materials our products have created an authentic atmosphere, that makes life at home even better Morsø makes wood burning stoves, outdoor ovens, BBQ, kitchenware and Table top products that last forever.
Furvej 6, 7900 , Nykøbing Mors, Denemarken
- 96691900
- info@morsoe.com
- denmark.morsoe.com
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Er en ejer af Morsø brændeovn 6870.
Er en ejer af Morsø brændeovn 6870.
Selve brændeovnen er..ok med askeskuffe er lavet af en billig jern der slet ikke passer til en så dyr produkt!
Desuden spjæld håndtaget er lavet af så dårlig materiale at håndtaget sætter sig fast …samt er det så varmt at man brænder sig ved at skubbe til det!
Synes at de små detaljer er lavet for billigt og ødelægger helheds indtryk!
Mvh Ewa
Superkvalitet
Er vældig tilfreds med kvaliteten på Morsø SAUTERGRYDE 79NORD REBORN 28 CM
Kundeservice/reklamation 👌🏼
Kundeservice/reklamation 👌🏼
Har kun godt at sige om kundeservicen hos Morsø. Sendte vores balcony grill ind, da den efter 1.1/2 ikke ville tænde, trods vi havde gjort hvad vi kunne. Kundeservice Keld A. meldte at den blev ombytten uden problemer og vi er meget tilfreds. God behandling!
Jeg er virkelig imponeret over jeres…
Jeg er virkelig imponeret over jeres kundeservice. Vi har bøvlet lidt med et produkt og har fået tilsendt et nyt, der var behov for endnu en reklamation så der kom 2 rigtig dygtige mennesker hjem til os. Skiftede produktet, rengjorde alt så det spillede 100 %, påførte plejeprodukter, tændte op i ovnen og kørte ikke før alt var tip top! Jeg kan virkelig give en anbefaling her!
Har købt en forno medium gasgrill
Har købt en forno medium gasgrill, smukt design, men er umulig at tænde gælder begge brændere er nød til at løfte risten og bruge en gasligter, det er bare ikke i orden i det prisleje, har haft weber q 3000 før og aldrig haft problemer.
Set i bakspejlet skulle nok have valgt en weber, men faldt for designet.
Mvh Per å
Stegepande 28 cm fremstillet i støbt aluminium med håndtag i bakelit
Jeg fik en Morsø stegepande 28 cm fremstillet i støbt aluminium med håndtag i bakelit i firmajulegave i 2019. Der gik ikke længe, før håndtaget var løst og min mand fik det med møje og besvær strammet igen. Men håndtaget blev ved med at løsne sig. Jeg skulle nok med det samme have kontaktet firmaet gaven var købt via, men det gjorde jeg ikke.
Efter ca. 1 1/2 år med at skrue håndtaget på igen gav vi op, og jeg kontaktede Morsø for at høre, om de kunne hjælpe. Det kunne de ikke. Jeg skulle henvende mig firmaet julegaven var købt hos - og det er måske også fair nok. Det er bare for sent nu.
Vi står tilbage med en stegepande som ikke kan bruges, da håndtaget er løst, men ikke kan skrues fast, da det har været skruet fast så mange gange, at gevindet er ødelagt. Den eneste grund til at jeg giver to stjerne er, at selve panden faktisk var super god - ærgerligt den dog ikke kan bruges som stegepande, da jeg ikke kan holde fast i håndtaget.
Havde håbet på at kunne handle dansk
Havde håbet på at kunne handle dansk. Har en Morsø brændeovn i mit sommerhus og ville gerne købe dansk kvalitet til mit hjem. 3 (!) udsættelser af levering på baggrund af bestilling afgivet i juni. Seneste udsættelse er kommet uden konkretisering af leveringstidspunkt. Hvorfor skal serviceniveauet være så ringe i Danmark? Nu har jeg bestilt PANADERO fra Spanien levering direkte til døren. Smukt design og markedsstandard. Dét kan varmt anbefales. - 30 dages fuld returret. Tjek det ud. Dét fungerer. Mvh René
Overgang. …
Vi har købt 2 af dem og det viste sig at der var overgang i begge da vi fik et stød når vi stod på bare fødder på terrassen.En elektriker målte spændingen til 220 V ,så det kunne mærkes.Er der andre der har det problem eller er det bare vores 2 der er dårlige.Stikket havde også kun 2 ben og var derfor ikke jordet.
Sendte en vare tilbage
Sendte en vare tilbage, som ikke levede op til mine forventninger, men modtog aldrig bekræftelse på modtagelse eller de ca 1000kr, som jeg havde betalt.
perfekt håntering af fejl og mangler
Jeg ar igennem tiden købt både pizzaovn, alm grill og gasgrill hos jer. som mange skrive har der været lidt udfordringer med dem, og det gælder også dem jeg har købt. Men tilgengæld har jeres håndtering at fejlen været ud over det forventet. Jeg plejer at sige, at man først ved hvor godt et firma er, når man ser hvordan de håndtere fejl og her får i 5 stjerner.
MORSØ FORNO GASGRILL MEDIO
Årsagen til denne beskrivelse kommer, er den oplevelse jeg har haft og de anmeldelser jeg har siddet og læst,
Har talt med MORSØ støberi i dag og har haft en fornuftig samtale med dem.
De var glade for min beskrivelse af mine oplevelser
Jeg bliver dog lidt bekymret når jeg læser om de problemer andre brugere har haft.
Dette er min oplevelse da jeg købte min Grill med bord fra til knap 10.000 kr,
Overordnet er deres produkter af god kvalitet, og holder længe, men mangler i den grad produkt kvalitetskontrol,
Jeg købte 1 maj 2022 en MORSØ FORNO GASGRILL MEDIO + MORSØ BORD LILLE MED HJUL SORT.
Her starter problemerne,
Håndtaget på forsiden af grillen var ikke støbt korrekt, for kort, afstand mellem skruehullerne i forhold til låget på grillen, Procesproblem ved støbning,
Skruerne var dårlige og bløde, sikkert købt billigt ude i asien,
Den dobbeltklæbende tape på gummifødderne virkede ikke, sikker også købt billigt ind.
Bordet kunne ikke samles, skruerne kunne ikke monteres i gevindhullerne, på grund af overfladebehandlingen
Jeg startede med at montere siderne, det var umuligt. de passede ikke med gevindhuller i bundpladen, det var en kamp fordi skruerne kunne ikke komme i hullerne,
For at få skruerne i gevindhullerne smurte jeg dem me XD-40(supersmøremiddel) og brugte en skruemaskine til at ”motionere” gevindhullerne
Så byttede jeg om på de 2 sidestykker, det gjorde forskellen.
Er der forskel på siderne - så I glemt at skrive det ind i brugsanvisningen.
Det gjorde en STOR del af forskellen. Skruerne var meget svære(umulige) at montere, med unbrakonøglerne. Specielt de undersænkede.
Det lykkedes så til sidst.
Nå - grillen døde anden gang vi brugte den pga. en flæskesteg der gik ild i, ikke jeres problem,
Vi købte så en ny grill.
Med de samme problemer, håndtaget var nemmere at få på, men de 2 skruer er en noget der begynder med L osv.
Krydskærven er hverken en PZ eller Phillips, og de er så bløde at de går i stykker under montage, men det lykkedes.
Gummifødderne med tape var stadig som sidst, de kunne ikke monteres pga. tapen,
Så tog jeg noget 35 år gammelt Tesa tape - det virkede.
Denne grill var alligevel anderledes, den første havde en konus til gasslangen, den ny havde gevind,
Jeg kunne ikke montere omløberen før jeg fik af vide at det var Links gevind - OG det har pudsigt nok heller ikke skrevet nogen steder, heller ikke i brugsanvisningen.
Nu har jeg fået monteret det hele med MEGET besvær.
Jeg har arbejdet i industrien i hele mit liv, og har aldrig oplevet noget som dette fra vores leverandører.
Jeg skriver ovenstående på min trustpilot, for at andre kan få glæde af mine oplevelser, og evt. kunne bruge mine erfaringer, til at samle produktet
Held og lykke
Dårlig kvalitet.
Dårlig kvalitet.
MORSØ FORNO GAS MEDIO.
Købte Dansk kvalitet, troede jeg. Nu er grill risten så revnet. Kan åbenbart ikke tåle varme?
Virkelig dårligt.
Den er kun brugt 1.5 år og stået under tag hele tiden.
Har kikket meget på Morsø Grande…
Har kikket meget på Morsø Grande gasgrill, og synes rigtig godt om designet. Ud fra de mange dårlige anmeldelser omkring holdbarhed og kundeservice, går jeg nu efter et andet produkt (nok Weber igen)
Tak til Trustpilot 👍
Morsø grill “piccolo” er utrolig vis…
Morsø grill “piccolo” er utrolig vis sart overfor varme.
Man kan ikke ligge en smule alufolie på grill, for at skåne grønsager
Så smelter det grill plaststel på den.
Jeg vil i dette lys have valgt en grill, der IKKE har plast stel.
Retfærdigt skal siges at Morsø skriver at pizza plader mv ikke må ligge på risten. Da det hæmmer varme cirkulation.
Men det var lige eller måske halv delen der var alu folie på.
Men den kan ikke tåle varme.
Det var den grille, 8 dage havde vi fornøjelsen.
PS el gnist tændning virker kun meget dårligt.
Dårlig kvalitet
Vi har nu fået leveret 3 gas gril da de 2 første var defekte og kunne ikke tændes og dels var den ene gril rist revnet allerede ved oppakningen og det var synligt at den er forsøgt limet sammen , Morsø gas gril bærer præg af dårlig kvalitet , vi har altid brugt Webers og aldrig haft de udfordringer , Morsø gril virker heller ikke til at få den rette \ høje temperatur , det er ikke let at lave indirekte gril og bliver let tilstoppet i gas røret efter brug , det eneste positive der er at at sige om den gril er designet , den er desværre ikke så funktionel , og bære bestemt ikke præg af at være dansk kvalitet !
Dårligt beslag til Balcone elgrill
Beslaget til Balcone elgrill fungere ikke som det skal. Man kan godt hænge grillen op, men vingemøtrikkerne kan ikke holde “justeringslisterne” pga. grillens vægt, så de bliver ubrugelige og det resulterer i at grillen hænger skævt. Systemet bør gentænkes.
Kold gasgrill
Jeg har en Forno gasgrill i str. M.
Den kan ikke længere blive varm. Grillede fisk i går, de ville ikke slippe risten, og endte mere kogt end grillede. Temperaturen kommer ikke over 200 - 250 grader.
Jeg har renset grillen inden og sikret at alle hullerne i brændrørene er ok. Faktisk er de blevet skiftet på garantien sidste år.
Super lækkert design og fremragende…
Super lækkert design og fremragende grill. Enkelt at rengøre og i det hele taget bare en lækker grill 🔥.. Vi er rigtig glad for vores morsø forno medio
Reklamebøf ?
Har købt en balkongrill. Virkelig god grill til altanen der bliver grillet meget nu.
Men forklar mig lige, hvorfor der i betjeningen står at den ikke må være i nærheden af svimmingpool eller andre åbne vandarealer samtidig med,at jeres reklamemateriale billeder og video viser en balkongrill hængende på gelænder på badebro udover vandet, det er da meget,meget misvisende!!
Kan ikke anbefale en Morsø Forno…
Kan ikke anbefale en Morsø Forno gasgrill.
Vi købte en Morsø Forno gasgrill sidste sommer som fra start bare ikke ville tænde. Vi kontaktede købsstedet og fik et langt worddokument retur med en masse ting vi skulle prøve. Det i sig selv er under al kritik, grillen skal da virke når man køber den. Vi prøvede alt muligt men kan kun bruge grillen hvis vi tænder med en lighter.
Jeg har nu igen her til foråret renset alt og det er selvfølgelig stadig det samme. Morsøs svar er nu at sende en video med hvad jeg nu skal prøve, for hvis jeg har gas der løber til og en gnist, så skal den jo tænde. Øh ja, det skal den da, men det gør den ikke!!
Vi har haft andre gas-grills før og de har altid fungeret. Hvor svært skal det være at tænde en grill. Dårlig kvalitet og jeg synes det siger en del at I har lavet en LAAAAANG liste over ting man lige kan prøve før grillen virker!