DeubaXXL DE Reviews

7.632

3,4

Paar kozijnsteunen/bouwstempels besteld: Voordelig, kwaliteit lijkt goed genoeg voor de doe-het-zelver (nog niet gebruikt maar alle vertrouwen in). Bezorging via DHL en de link die ik kreeg was een... Toon meer

Twee houten ligstoelen afgeleverd, helaas was er 1 beschadigd. Hoewel het wel lastig was om via het contactformulier lukte het om via een mailtje toch contact te krijgen. Daarna was het snel geregeld... Toon meer

Hoe durven jullie zoiets schuin, scheef en rondom beschadigt te verkopen. Echt slechtste qualiteit voor de hoogste prijs. Ligbed gekocht. Het pakket bestand uit 3 delen kwam verspreid door slec... Toon meer

Ik heb hondenbench besteld is te groot past niet onder de hoedenplank., moeizaam contact gehad verkeerde barcode kan niet teruggestuurd worden bij Post nl geweest en dpd code niet te scannen. Verzoek... Toon meer

1. Vlechtwerkwinkel

DeubaXXL ist Dein Onlinehändler für Gartenmöbel, Möbel, Wohnen, Haushalt, Heimwerken, Spielzeug, Freizeit, Outdoor, Pools, Grills und vieles mehr.

Gemiddeld

8K reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

(7.632)

394 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Kerstguirlande niet geleverd.

Kerstguirlande besteld en betaald. Niet geleverd. Bij buren gevraagd, niet geleverd. Volgens DPD geleverd verderop in de straat. Mensen weten van niks. Mail gestuurd, via BOL besteld maar BOL pakt z'n rol niet. Verder nog geen reactie. Afdeling zoek het zelf maar uit??

28 november 2024

onterecht angst....

De bestelling gedaan van onze nieuwe tuinstoelen. Lang gezocht naar dit type en materiaal en eindelijk gevonden op Deuba.
Na het bestellen las mijn vrouw de reviews en waren we geschrokken.
ONTERECHT!
We werden netjes op de hoogte gehouden van de levering, de levering was snel en er werd zelfs gevraagd wanneer het ons het beste uit kwam aangezien het een groot pakket is. Dit gebeurde via echte mailtjes, persoonlijk gescheven door een medewerker.
Wij zijn blij met Deuba!

29 oktober 2024

Waardeloze klantenservice

Waardeloze klantenservice, product besteld, maar bedrag dubbel afgeschreven.

diverse e-mails gestuurd, geen reactie.
Bellen kan niet, telefoonlijnen zijn al dagen in onderhoud.

nu moet ik via de creditmaatschappij mijn centen terug Vorden, de bestelling heb ik inmiddels aan de deur geweigerd, hopelijk gaat deze terug betaling wel goed.

u bent gewaarschuwd, goedkoop is hier duurkoop, en na de koop is er niemand meer thuis!

16 oktober 2024

Heb 3 staantafels besteld

Heb 3 staantafels besteld, en omdat ik ze zsm nodig had heb ik gevraagd of ze gelijk de deur uit konden..
Woensdag besteld, vrijdag had ik ze in huis, superservice en de tafels zijn prachtig.

12 oktober 2024

Product laat te wensen over...

Product laat te wensen over...

Het verstelbare gamebureau van "Casaria" gekocht en het zou krasbestendig zijn, maar na het monteren zaten hier direct krassen op. Daar over gemaild en ze hebben het vergoed.

Helaas vlak daarna weer een euvel: de strip rondom het bureaublad is los gaan laten... Hier weer contact over gehad, maar omdat ik eerder al een vergoeding heb gehad om de krassen, is blijkbaar het product nu mijn eigendom en komt hun verantwoordelijkheid en dus garantie op het product te vervallen..? Dit is me niet medegedeeld tijdens de mailings en had ik moeten lezen in de voorwaarden?

Ik vind het heel flauw en in dit geval slechte service. Goedkoop is duurkoop is in deze een gepaste uitspraak!

21 juni 2024

Zeeeer slecht!!!

Zeeeer slecht!!!! Iets besteld wat niet het juiste is!! Geen oplossing!! Al 2 weken aan het mailen. Krijgen gewoon geen antwoord meer
Bestel hier niet!!!!!!!!!!!!

29 augustus 2024

Heb een tuintafel besteld

Heb een tuintafel besteld
Er werd een verkeerde dimensie/maat geleverd.
Heb gelijk klantenservice gemaild niks geen antwoord op m'n mail
Heb gebeld geen reactie ze zijn tot 1600 uur open maar als je belt zijn ze dicht tijdens openingstijden
Weer paar mails gestuurd nog niks
Weer gebeld nog steeds gesloten
Hen maar herroepingsformulier van hun gemaild geen antwoord
Wat is dit? Wil gewoon het juiste formaat waar ik voor betaald heb!

15 augustus 2024

Naar tevredenheid opgelost

We hadden een tuintafel besteld maar bij t in elkaar zetten bleek er een verkeerde poot bij te zitten.
Na contact met hun te hebben gehad kreeg ik een nieuwe tafel thuisgestuurd die perfect was.
De communicatie was inderdaad niet helemaal naar wens maar ze hebben t wel naar tevredenheid opgelost.netjes gedaan ..bedankt hiervoor
Fam.kersten uit cuijk

16 augustus 2024

Wat een waardeloos bedrijf

Wat een waardeloos bedrijf - Twee weken geleden zou mijn geld teruggestort worden, maar dat is nog steeds niet gebeurd. Daarna heb ik al vijf mails gestuurd, maar ik word compleet genegeerd.

16 augustus 2024

Stoel besteld deze deed niet aan de…

Stoel besteld deze deed niet aan de verwachting. Eer dat ik contact had en er. Retour label was ik weer een week verder. Telefonisch bereikbaar. Nu al weer 2 of 3 mails gestuurd wanneer ze verwachten geld terug te storten, maar wederom geen reactie. Hopelijk reageren ze nog terugsturen was ook duur. Slechte klantenservice ik koop hier nooit weer.

8 augustus 2024

Bij het artikel was er iets kapot

Bij het artikel was er iets kapot. Zou ander onderdeel direct toegezonden worden. Inmiddels 3 weken verder en nergens geen antwoord meer. Zeer slechte zaak

9 juli 2024

Super goede klantenservice

Ik heb onlangs iets gekocht bij dit bedrijf en heb alleen maar positieve ervaringen gehad. De klantenservice was uitstekend en hielp me snel en professioneel met mijn vraag. Het probleem werd snel opgelost, en ik ben heel blij met de afhandeling. Ik kan dit bedrijf zeker aanbevelen!

19 juli 2024

Een loungeset voldoet niet aan de…

Een loungeset voldoet niet aan de omschrijving. De rugleuning is nogal laag. Hierover geprobeerd contact te leggen met Deubaxxl. Contact maken is vrijwel onmogelijk. Als dan uiteindelijk een reactie volgt dan wordt er geen antwoord gegeven. Eventueel kun je het product retourneren waarbij de betaling, zo'n €180,- , voor eigen rekening is.
Blijkbaar doet het voor Deubaxxl er niet toe of het product voldoet aan de omschrijving, of een klant tevreden is. Laat staan dat er überhaupt enige service wordt geleverd!

5 juli 2024