Paar kozijnsteunen/bouwstempels besteld: Voordelig, kwaliteit lijkt goed genoeg voor de doe-het-zelver (nog niet gebruikt maar alle vertrouwen in). Bezorging via DHL en de link die ik kreeg was een... Toon meer
Twee houten ligstoelen afgeleverd, helaas was er 1 beschadigd. Hoewel het wel lastig was om via het contactformulier lukte het om via een mailtje toch contact te krijgen. Daarna was het snel geregeld... Toon meer
Hoe durven jullie zoiets schuin, scheef en rondom beschadigt te verkopen. Echt slechtste qualiteit voor de hoogste prijs. Ligbed gekocht. Het pakket bestand uit 3 delen kwam verspreid door slec... Toon meer
Ik heb hondenbench besteld is te groot past niet onder de hoedenplank., moeizaam contact gehad verkeerde barcode kan niet teruggestuurd worden bij Post nl geweest en dpd code niet te scannen. Verzoek... Toon meer
DeubaXXL ist Dein Onlinehändler für Gartenmöbel, Möbel, Wohnen, Haushalt, Heimwerken, Spielzeug, Freizeit, Outdoor, Pools, Grills und vieles mehr.
Zum Wiesenhof 84, 66663, Merzig, Duitsland
- +49 6861/901 00 20
- service@deubaxxl.de
- deubaxxl.de
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zeer slecht
Probeer al weken lang contact te krijgen wil een stoel terugsturen het zijn oplichters nooit wat kopen krijg nergens antwoord op
Partytent gekocht heb hem 1 dag staan
Partytent gekocht heb hem 1 dag staan, de wind is er iets onder geslagen alle dunne buizen van het dak kapot kan het weggooien! had ik maar eerder de review gelezen dan had ik niks besteld. wel gemaild maar nog niks terug ontvangen, ik ga van het ergste uit. 😮💨
Stellingkasten: retour lijkt onmogelijk
Stellingkasten besteld. Na openen doos viel de kwaliteit enorm tegen. Heel slap. Retour aangemeld maar geen retourlabel gekregen. Producten moeten naar Duits adres. Zelf retourneren is duurder dan de volledige aanschafprijs. Bizar! Nooit meer
Waardeloos
Waardeloos! Trap er niet in, spullen zijn na een week nog steeds niet binnen. Ze zijn telefonisch niet bereikbaar en de emails worden niet beantwoord. Zeer slecht bedrijf!!
Geen enkele hulp voor de retour
Niet aan de lijn te krijgen en mailen duurt verschrikkelijk en geen hulp. Een pakket binnen gekregen dat 27kg weegt terug sturen kan niet want weegt te veel voor dpd. Geen hulp niks van deuba zijde alleen maar wat lijkt automatische e-mails koop hier niks. Hopelijk dat ze na deze review me wel willen helpen
telefonisch onbereikbaar en op mail ook…
telefonisch onbereikbaar en op mail ook niet (voor een onvolledige bestelling) , absoluut niet hier kopenwant je moet zelf achter je geld aan wat je net hebt weggegooid
Zweefparasol defect
De zweefparasol die we besteld hebben kwam vrij snel aan . De verpakking was al eerder open gemaakt waardoor het leek dat we een retourzending hadden gekregen ipv nieuw in doos . Bij het openen bleken er ook nog 2 kapotte onderdelen te zijn en zat de beschermhoes er ook niet bij . Ik heb dezelfde dag nog een mailtje gestuurd maar hier wordt niet op gereageerd. Niet kopen dus bij dit bedrijf want goedkoop blijkt toch maar weer duurkoop.
2 partytenten 6x3 besteld
dinsdag 2 partytenten 6x3 besteld, en vandaag geleverd.
Ik ben ten onrechte bang gemaakt door negatieve reviews.
DeubaXXL jullie krijgen 5 sterren, bedankt Piet
nadere info via 0031653818281
Geleverd artikel met gebreken
Afglopen woensdag is mijn pakket bij de Kluswijs afgeleverd, want zou volgens de bezorger niet thuis zijn geweest, maar ben hier de hele dag voor thuis gebleven. Donderdag pakket opgehaald en nadat ik deze had uitgepakt, bleken er gebreken aan te zijn. Na verschillende mails te hebben verstuurd, nu na 6 dagen nog geen bericht terug en telefonisch niet te bereiken. Wat een waardeloos bedrijf. Wil nu gewoon retourneren en mijn geld terug. Maar hoe dan?????
Dit bedrijf is echt hopeloos!
Dit bedrijf is echt hopeloos!! Bestelling niet geleverd, klantenservice onbereikbaar en per mail wordt telkens een antwoord gegeven op een vraag die niet gesteld is.
Afrader om bij te bestellen!!!!
Kas besteld en betaald maar nooit gekregen
Kas besteld en betaald maar is nooit geleverd. We hebben zelfs geen bevestigingsmail ontvangen van onze bestelling. We krijgen geen reactie op de door ons gestuurde email en ook telefonisch zijn ze niet te bereiken. Onze 275 euro is in rook opgegaan. Wat een slecht bedrijf!
Dit zijn letterlijk oplichters
Dit zijn letterlijk oplichters. Een bierbank met rugleuning bestelt, de helft is gewoon kapot. Het hout is gespleten en onbruikbaar. Telefonisch onbereikbaar, via de mail zeer slecht bereikbaar.
Kostte 150 euro, ze bieden een refund aan van 30 euro. Wat denk je zelf? Wanneer je aangeeft dat het te weinig is zijn ze weer onbereikbaar. Letterlijk scammers, hier nooit bestellen.

Antwoord van DeubaXXL DE
Kapotte spullen leveren en geen oplossing bieden
Update:
Deubaxxl heeft gereageerd en uiteindelijk de 2 bakken terug betaald want de 2de bleek ook ingedeukt.
Het is jammer dat ze niet snel reageren dat levert veel minder frustratie op. Maar gelukkig goed opgelost!
2 plantenbakken bestellen: 1 zaten gaten in met openmaken. Kwaliteit van de bak erg slecht. Dus willen we dat ze allebei teruggaan. Hele week gemaild, fotos op verzoek gestuurd. Ze stellen alleen maar vragen, lossen het niet op. Ik heb gevraagd om retourlabel, of geld terugstorten.
Klantenservice niet telefonisch bereikbaar.!!
Bol.com doet ook zaken met ze. Ik ga Bol.com wijzen op de slechte service en naam ze al hier hebben. Daarnaast maar een bericht naar de consuwijzer sturen met een klacht. Eventueel Radar nog.

Bar slechte klantenservice
Bar slechte klantenservice. In totaal 14 mails moeten verzenden om aan informatie komen over de wijze van retourneren van een verkeerde ligstoel. Nu dat eindelijk is gelukt laat het terugstorten van de aankoopprijs weer op zich wachten, ondanks nieuwe mails. Telefonisch is bedrijf niet bereikbaar.

Klemluifel aangeschaft.
Klemluifel besteld.
Maar daarna las ik de reviews en dacht....dat komt niet goed....
Nou, dat viel 100% mee.
Was precies wat we er van verwachten. Netjes geleverd en makkelijk te installeren en goed stevig.
Hij is wel iets smaller dan de 1.50 maar werkt verder voor ons goed.

NOOIT bestellen bij deubaxxl.de
Loungeset en tuinbarset incompleet. Te weinig bevestigingsmateriaal. Kussens niet compleet.
Telefonisch niet bereikbaar vanuit NL. Per mail ook slecht bereikbaar. Deuba portaal is niet compleet.
Gedeeltelijke refund gevraagd, wacht nog steeds op betaling.
Ik zou niets bestellen bij dit bedrijf!
Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor de reactie, maar ik heb al wel 50 mails gestuurd naar service@deuba en klantenservice@deuba... het schiet niets op.
Ik wil mijn gevraagde refund van Deuba zsm ontvangen.

Antwoord van DeubaXXL DE
Beste we missen een onderdeel van een…
Beste we missen een onderdeel van een van de twee ligstoelen die we besteld hebben hoe kom ik aan dit onderdeel
Gaat om de T-C

Bestelling / Aflevering niet aan te passen
Gisteravond een bestelling gedaan. Zie pas in de bevestiging dat mijn huisadres is gekoppeld aan een andere postcode. Zelf ergens niet goed opgelet ... Per omgaande gereageerd naar service@ met het juiste bezorgadres. Geen bevestiging.
Vanmorgen meerdere keren het telefoonnummer gebeld en ondanks aangegeven tijden niet bereikbaar want inloggen lukt ook op geen enkele manier.
Blijkt dus geen enkele manier om de verzending aan te passen of te wijzigen en deze zal verstuurd gaan worden. Nu afhankelijk van wat de andere ontvanger gaat doen?
EDIT: uiteindelijk is er via de mail gereageerd. We konden bij DPD het adres nog aanpassen en het pakket is afgeleverd.
Blijft overeind dat als ze goed te bereiken waren geweest, het hele "gedoe" niet nodig was geweest en DPD het pakket direct op de juiste route kon zetten.

Antwoord van DeubaXXL DE
De kweekkast die we besteld hadden was…
De kweekkast die we besteld hadden was niet compleet na 3 keer proberen hadden ze eindelijk doe goede onderdelen opgestuurd. Maar het ergste is dat bij de eerst lichte storm dit jaar bijna alle platen uit de kast geblazen zijn . Dus we breken hem weer af en gooien hem maar weg

Antwoord van DeubaXXL DE
Wat een troep verkopen ze hier
Wat een troep verkopen ze hier. Twee gammele picknicktafels gekocht voor de camping. Deze willen we retour sturen maar mail naar service@deubaxxl. nl komt niet aan. Bedrijf is niet bereikbaar en rekend hoge retour kosten naar Duitsland. Echt schandalig. Hier niet kopen! (Deuba XXL kan je contact met ons opnemen: factuurnummer 1423654741)