DeubaXXL DE Reviews

7.634

3,4

Paar kozijnsteunen/bouwstempels besteld: Voordelig, kwaliteit lijkt goed genoeg voor de doe-het-zelver (nog niet gebruikt maar alle vertrouwen in). Bezorging via DHL en de link die ik kreeg was een... Toon meer

Twee houten ligstoelen afgeleverd, helaas was er 1 beschadigd. Hoewel het wel lastig was om via het contactformulier lukte het om via een mailtje toch contact te krijgen. Daarna was het snel geregeld... Toon meer

Hoe durven jullie zoiets schuin, scheef en rondom beschadigt te verkopen. Echt slechtste qualiteit voor de hoogste prijs. Ligbed gekocht. Het pakket bestand uit 3 delen kwam verspreid door slec... Toon meer

Ik heb hondenbench besteld is te groot past niet onder de hoedenplank., moeizaam contact gehad verkeerde barcode kan niet teruggestuurd worden bij Post nl geweest en dpd code niet te scannen. Verzoek... Toon meer

1. Vlechtwerkwinkel

DeubaXXL ist Dein Onlinehändler für Gartenmöbel, Möbel, Wohnen, Haushalt, Heimwerken, Spielzeug, Freizeit, Outdoor, Pools, Grills und vieles mehr.

Gemiddeld

8K reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

(7.634)

396 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij hebben koffers besteld

Wij hebben koffers besteld. Koffers zijn te klein en willen ze omruilen voor een groter exemplaar! Meerdere mails verstuurd en gebeld. Nergens enig gehoor!! Echt zeer slecht bereikbaar en slechte service op deze manier. Hoe kom ik wel spoedig in contact met de Nederlandse service van Deubaxxl???? Dit was 18-4

Nu vandaag een mail opgesteld zoals in de reactie op deze review moest. Weer gebeld, weer hetzelfde bandje werd afgespeeld. En geen reactie op mijn mail. Wanneer kan ik de reactie verwachten? Dit was 22-4

18 april 2024

Antwoord van DeubaXXL DE

Neem contact met ons op via service@deubaxxl.de zodat we een oplossing voor je kunnen vinden.
We hebben je nogmaals alle retourinformatie toegestuurd die je al via ons serviceportaal hebt ontvangen.
Vriendelijke groeten van het DeubaXXL team

Begin april een tuinbank gekocht

Begin april een tuinbank gekocht. In eerste instantie werd de tuinbank snel geleverd. Helaas was er 1 onderdeel kapot. Het telefoonnummer is om 0900 niet in gebruik, terwijl de website aangeeft van 0800 tot 1600uur. Contact via de mail moeizaam. Bank gekocht op 02 april, werd geleverd op 5 april. Nu na drie mailtjes geen contact meer met DeubaXXL.

5 april 2024

Schandaal!

Tuinkas Goed en volledig aangekomen. Na openen van de doos viel het zwaar tegen aangezien die buisjes nog geen 2cm diameter hebben. Toch maar opgesteld, goed vastgemaakt in de grond en koordjes aan gebonden en vastgemaakt in de gazon. Na 1x hard waaien direct 2 buisjes gebogen terwijl de tuinkas was vastgemaakt zoals het hoord! Koordjes uit de gazond gerukt,.. dan maar ff een mail gestuurd om te luisteren dat dit onder garantie valt, niet dus! Zeer spijtig aangezien we de weersomstandigheden van tegenwoordig kennen. Een dikke flop noem ik het. Zal nooit meer via deze website iets kopen. Ook als je antwoord op hun reactie via mail wordt de mail niet bezorgd omdat het geen adress heeft. Hopelijk zijn er veel mensen die dit lezen en ook niet de zelfde fout maken als mij.

18 april 2024

Vriendelijke groeten van het DeubaXXL team

Bestelling ontvangen maar past niet.

Bestelling ontvangen maar past niet.
Probeer nu via meerdere kanalen contact te krijgen om het pakket te retouneren. Krijg geen reactie noet via mail, telefoon messanger, enz.

Echt slecht!!!

Richard L.

12 april 2024

Antwoord van DeubaXXL DE

Hallo, bedankt voor uw beoordeling. Het spijt ons dat er een klacht is over uw bestelling. We hebben u al een bericht gestuurd, beantwoord deze alstublieft.
Met vriendelijke groet van het DeubaXXL team

Onvolledige levering en geen reactie op service...

We hebben een tuinhuis besteld dat uit 3 pakken bestaat. Bij de levering werd er slechts 2 pakken geleverd. Hierdoor is dit nutteloos. Reeds meerdere mails gestuurd doch geen enkele reactie gekregen. Gewoon schandalig.
Gisteren 15/04 een reactie van Kerstin gekregen met een link naar vervoerder en gisteren werd het ontbrekende deel geleverd waarvoor dank.
Tim

11 april 2024

Vriendelijke groeten van het DeubaXXL team

Hondenbench gekocht maar paste niet in…

Hondenbench gekocht maar paste niet in de auto wegens te grote maat. Ik vraag retourlabel aan en moet zelf verzendkosten betalen. Als ik via bol.com had besteld en geretourneerd moest ik geen verzendkosten betalen want diezelfde bench is ook op bol.com te verkrijgen. Had ik dat geweten, Had ik ze nooit bij deubaxxl gekocht. De verzendkosten zijn te hoog. Nu zit ik hier met een bench waar ik niets mee kan doen. Trouwens kwaliteit van de bench is allesbehalve ok. Mooi design maar daar blijft het bij. Nooit koop ik nog op deubaxxl. Antwoorden op mails gaat ook niet snel en na aankoop verwijderen ze je account want ik had een account aangemaakt maar toen ik mijn bestelling wilde terugsturen en naar mijn account wilde gaan, was die plots weg. Gelukkig had ik factuur nog als bewijs van aankoop. Zo zie je maar hoe goed ze weten hoe ze zelf je eigen account kunnen verwijderen

9 april 2024

Hallo, bedankt voor uw beoordeling.
Het spijt ons dat je niet tevreden bent met de kwaliteit van het artikel dat je hebt besteld en dat je het hebt geannuleerd.
In het geval van een annulering draagt de koper de kosten van de retourzending zoals vermeld in onze annuleringsvoorwaarden in onze online shop.

Vriendelijke groeten van het DeubaXXL team

OP 22 maart 2024 een steekwagen…

OP 22 maart 2024 hebben wij een steekwagen gekocht, de zending werd aangeboden op 26 maart. De doos was op meerdere plekken kapot en de steekwagen, die in de doos zat, zag er beschadigd uit. De zending heb ik daardoor geweigerd, en hiervoor een handtekening gezet bij de vervoerder. Hierna zeer slecht email contact met de klantenservice.
Wel een berichtje dat de steekwagen nbiet meer leverbaar is. Er wordt haast niet gereageerd ook niet op mijn vraag wanneer ik mijn geld terugkrijg. Het is nu 10 april en bijna elke dag mail ik naar de klantenservice en hoor niets meer, Ron Annemiek

Toevallig (?) na het schrijven van dit review, net een email ontvangen dat het pakket gisteren aangekomen is bij Deubaxxl en dat het 5-7 dagen duurt voor wij ons geld ontvangen....

Vrijdag12 april bericht gehad dat het aankoopbedrag teruggestort is, vandaag 15 april nog niets ontvangen..
Het aankoopbedrag is gisterenavond teruggestort, bedankt daarvoor. Jullie begrijpen dat wij teleurgesteld zijn, en niet snel weer iets kopen bij Deubaxxl.

26 maart 2024

Hallo, bedankt voor uw beoordeling.
Het spijt ons dat uw bestelling tijdens het transport beschadigd is geraakt en dat het lang heeft geduurd voordat het artikel naar ons is teruggestuurd.
We hebben je aankoopbedrag al terugbetaald. Als je nog vragen hebt, kun je opnieuw contact met ons opnemen.
Vriendelijke groeten van het DeubaXXL team

Vanaf 13 maart zijn wij aan t mailen…

Vanaf 13 maart zijn wij aan t mailen met Deuba ivm een beschadigde tuinkast.
We hebben vandaag 10 april het retour ontvangen
Peter Koning

10 april 2024

Hallo, bedankt voor uw beoordeling.
Het spijt ons dat u niet tevreden bent met de kwaliteit van uw bestelling en deze heeft geannuleerd.
We hebben u een retourbon gestuurd.
Als je nog vragen hebt, kun je opnieuw contact met ons opnemen.

Spijtig

Spijtig, wou bestellen en bancontact betalen maar geeft dan in het rood een melding dat dit niet lukt dus heb je enkel nog opties visa of paypall. Zo'n afknappe als het niet vlotjes werkt.

6 april 2024

Hallo, bedankt voor uw beoordeling.
Het spijt ons dat er een probleem was met uw bestelling.
De payment service provider controleert vooraf de betaalmethode, hier kunnen wij niets aan doen.
We werken elke dag aan onze service en proberen ons voortdurend te verbeteren en hopen dat we je de volgende keer kunnen overtuigen.
Vriendelijke groeten van het DeubaXXL team

Verkeerd artikel geleverd Deubaxxl.

Na een bestelling van een beregeningsonderdeel een totaal ander product geleverd gekregen, namelijk een hangplank.
Er is geen mogelijkheid contact te krijgen met de firma DEUBAXXL, na meerdere mails en antwoordformulieren ingevuld te hebben de hoop maar op gegeven.
Telefonische sta je uren in de wacht en uiteindelijk krijg je te horen dat toevallig deze dagen de klantenservice niet bereikbaar is door een technische storing.

Aanvulling review:
Na de plaatsing van de review gelijk contact gekregen en de belofte gekregen dat het aankoopbedrag terug wordt gestort, het artikel dienen we opnieuw te bestellen.

29 maart 2024

Hallo, bedankt voor uw beoordeling.
Het spijt ons dat er een klacht is over uw bestelling.
Helaas hebben we geen klantgegevens van u.
Neemt u alstublieft contact met ons op via service@deubaxxl.de zodat wij een oplossing voor u kunnen vinden.
Met vriendelijke groet van het DeubaXXL team

Ik vind Deubaxxl een naar bedrijf met…

Ik vind Deubaxxl een naar bedrijf met een ongeïnteresseerde en onvriendelijke klantenservice. Ik betaalde THUIS bezorgkosten maar de twee dozen werden los van elkaar naar een pakketpunt gebracht “omdat ik niet thuis was” Ik was gewoon wel thuis, de bezorger had gewoon geen zin meer. Ik ben rolstoelgebonden en moest twee keer een rolstoeltaxi bestellen om mijn twee pakketjes op te halen. Mijn reclamering interesseerde Deubaxxl niets. Geen fatsoenlijk antwoord, geen excuus, zoek het maar uit. Voor mij NOOIT meer Deubaxxl!!

14 maart 2024

Kansloze service

Een kas besteld. 4 weken geleden.......

Miste een paar onderdelen.
2 weken bezig geweest om contact te krijgen. Nog een week bezig om het voor elkaar te krijgen. Ondertussen een paar van de missende onderdelen binnen, ik zal ze even omschrijven "een banaan lijkt er nog recht bij".

28 maart 2024

Slechte service

Ik had een (gras)wals besteld echter ontbraken er 2 onderdelen. Ik heb dit duidelijk gecommuniceerd met foto's. Krijg ik 1 onderdeel opgestuurd..... Weer mailen enz.
Ze hebben twee problemen. Ze spreken daar volgens mij geen Nederlands dus ze begrijpen niet goed wat je probleem is en de reactietijd is erg lang (6 dagen).

21 maart 2024

Konijnenren van 44.99 besteld kapot

Konijnenren van 44.99 besteld ,netjes geleverd ,maar is niet in elkaar te zetten ,er zitten clipjes bij ,waar als tip staat dat je ze in warm water kan leggen zodat ze soepeler worden ,heb van alles geprobeerd ,zelfs in kokend water er is niks soepeler geworden en de clipjes zijn niet op het traliewerk te krijgen ,dus blijft hij niet in elkaar staan, de clipjes zorgen voor de hele constructie...het is dus niet mijn fout ,want ik wilde de ren graag ,en heb nu dus niks eraan ..alles terug netjes in de originele doos en deubaxxl een mail gestuurd en gevraagd hoe en wat nu ,ook omdat ik met een grote doos moet gaan sjouwen naar een afgiftepunt voor retour terwijl ik er dus niks aan kan doen dat t product niet goed is ...krijg ik een reactie terug dat ik binnen de 14 dagen herroepingstermijn val en het op eigen kosten terug naar Duitsland moet sturen, plus alles moet precies origineel terug in de doos zitten ..dat zit het, maar mij op kosten jagen terwijl hun een niet correct product leveren??? Dit kan toch niet..

12 maart 2024

Antwoord van DeubaXXL DE

Hallo, bedankt voor uw feedback.
Het spijt ons te horen dat u niet helemaal tevreden was met uw bestelling.
Het spijt ons te horen dat het hok niet gemonteerd kan worden. Stuur ons een bericht op service@deubaxxl.de zodat we u beter kunnen helpen.
Met vriendelijke groet
Uw DeubaXXL Team

We horen niets meer van jullie Waar…

We horen niets meer van jullie Waar blijft onze webpanelen Krijg geen informatie van jullie😡Slechte service Nou vandaag pakket gekregen Alleen de clips 😠WAAR blijven mijn PANELEN???????Anders mijn geld terug Ben nu echt boos Contact met jullie HOE Mijn berichten komen niet bij jullie aan

3 maart 2024

Hallo, bedankt voor uw beoordeling.
Het spijt ons dat u niet helemaal tevreden was met uw bestelling.
Het spijt ons dat uw pakketten nog niet zijn aangekomen.
Neemt u alstublieft contact met ons op, zodat wij u de trackingnummers kunnen sturen, aangezien uw pakket naar u onderweg is.
Met vriendelijke groeten
Uw DeubaXXL team

Retourneren van artikel lukt niet

Retourneren van artikel lukt niet. Voor de retouropdracht moet een 10 cijferig nummer ingevoerd worden. Dit nummer kan ik niet vinden. Antwoord op een mail blijft uit. Bedrijf is telefonisch niet te bereiken.

Van 1 naar 5 sterren. Vrijwel onmiddellijk na de eerste revieuw kreeg ik antwoord op een mail. Daarna goed contact. Artikelen, verkeerde maat, prima kwaliteit, teruggestuurd. Dat ik het 10 cijferig bestelnummer niet kon vinden was mijn eigen schuld. Staat gewoon in de invoice....
Even afwachten nog of het geld teruggestort wordt, maar ik denk dat ik te snel was met de negatieve review.

29 februari 2024

Antwoord van DeubaXXL DE

Hallo, vielen Dank für Ihr 5-Sterne-Feedback und wir freuen uns, dass Sie mit unserem Service zufrieden waren.
Wir freuen uns schon auf Ihren nächsten Einkauf.
Mit freundlichen Grüßen vom DeubaXXL Team

Nooit een kas bij deze firma kopen te slecht

2 kassen bij Deuba XXL DE besteld..kwamen in 2x aan..door een vakman in elkaar laten zetten, hij had grote moeite met de beschrijving, uiteindelijk gelukt. Binnen 5 dagen waren ALLE ijzeren delen zoals dak ophanging etc.flink geroest, het lekte overal water. Contact met ze opgenomen over 4 mnd en 53 mails verder..kreeg ik €80 terug en de belofte dat alle ijzeren delen toegestuurd zouden worden. Hiermee ging ik akkoord, stuurde alle nrs vd delen op..maar dat vonden ze te ingewikkeld..moest het opnieuw doen dus weer toegestuurd..nu krijg ik een mail..dat ze nooit nwe delen opsturen. Ik had ze al aangeraden deze kassen uit het assortiment.te halen..dit mag/ kan je niemand aandoen.

12 oktober 2023

Antwoord van DeubaXXL DE

Hallo, bedankt voor uw beoordeling. Het spijt ons dat er een reden is voor een klacht over uw bestelling.
We hebben graag een korting geboekt zoals gevraagd en de klacht is nu gesloten.
Met vriendelijke groet van het DeubaXXL team

Gardebruk tuinkas gekregen van de…

Gardebruk tuinkas gekregen van de kinderen, Ding opgebouwd en bij eerste beetje wind totaal uitelkaar gewaaid, frame krom, platen beschadigd. Klacht gemeld, maar niks teruggehoord tot zover.
Slecht product, slechte service.
Update: Na review op Trustpilot opeens contact met de klantenservice.
Die ontkennen het recht op garantie voor het leveren van een ondeugdelijk product. De kas wordt op hun website omschreven als degelijk kwaliteitsproduct die tegen extreme weersomstandigheden bestand is. Afgelopen maandag was hij al uit elkaar gewaaid, dus nog voor de harde wind van dinsdag. Volgens klantenservice staat in de opbouw instructie dat de kas beschut tegen wind moet worden geplaatst. Maar hij is gekocht vanwege de bestendigheid tegen zelfs extreme weersomstandigheden, zoals ze zelf hebben beschreven op de website. Bovendien stond hij behoorlijk uit de wind. Kwaliteit is gewoon abominabel en de kantenservice doet niet veel anders dan traineren en proberen onder hun verantwoordelijkheid als verkoper van een ondeugdelijk product waarover misleidende informatie is verstrekt. Wordt vervolgd... Ha een reactie Deubaxxl... met een opmerking die kant nog wal raakt. Heb een klacht ingediend tegen dit bedrijf bij de autoriteit consument en markt wegens het niet nakomen van garantie verplichtingen en misleiding. Tevens bij het keurmerk webwinkels.( en diverse consumenten programma's).

22 januari 2024

Antwoord van DeubaXXL DE

Hallo, bedankt voor uw beoordeling. Het spijt ons dat er een reden tot klacht is met betrekking tot uw bestelling.
Het spijt ons dat u uw kas niet extra heeft vastgezet zoals beschreven en dat er stormschade is ontstaan.
Helaas valt stormschade niet onder de garantie.

Service?

Ik had een infrarood terrasverwarming gekocht, aangesloten. Kreeg keer op keer kortsluiting. Omgeruild binnen 7 dagen een nieuwe. Wat schets? WEER kortsluiting. Hebbik wel een nieuwe gekregen? Ik probeer nu al 3 dagen telefonisch contact te krijgen. Heb 2 dagen achter elkaar 1 uur in de wacht gestaan. Bij belastingdienst hang je nog niet eens zo lang aan de telefoon. 2 mails gestuurd, tot op heden geen contact. Nou niet echt mijn online shop

19 december 2023

Ik wil graag een pakketje terug sturen…

Ik wil graag een pakketje terug sturen maar kan nergens het retourbeleid vinden kunnen jullie mij de retourlabel opsturen

1 december 2023

Antwoord van DeubaXXL DE

Hallo, bedankt voor uw recensie. Het spijt ons dat u het artikel wilt retourneren.
We hebben je alle informatie over het retourneren al gegeven, mocht je nog vragen hebben stuur ons dan nog een bericht.
Met vriendelijke groeten
Uw team van DeubaXXL