Ik heb hier helaas geen fijne ervaring gehad. Niet omdat ze helemaal niet reageren of geen moeite doen, maar vooral omdat het proces rondom een bezorgprobleem ontzettend omslachtig is. Bij ee... Toon meer
Mijn bril is na 2 keer dragen kapot gegaan ( glas uitgevallen), na de melding een nieuwe bril toegekregen. Heel goede service! Ik zou ze zeker aanraden!
Allereerst: bij het bestellen van een zonnebril was er een 1 +1 gratis actie; vond ik eigenlijk al te mooi om waar te zijn. We zijn nu ruim 2 weken verder en nog helemaal niets ontvangen. Kan gebeur... Toon meer
Brillen vandaag ontvangen en waren heel snel verzonden. Helaas bij PostNL door drukte bij hun wat vertraging opgelopen, anders had ik de brillen binnen 4 werkdagen! Nu over het weekend heen getild. Ve... Toon meer
Join the movement, you make the difference. Sunglasses, watches, clothes, shoes and accessories. Experience the whole D.Franklin's collection. Limited Editions.
Heeft 95% van zijn negatieve reviews beantwoord
Geen service na kapot artikel
UPDATE:
Vandaag eindelijk reactie van service afdeling...omdat ik zelf nogmaals een mail had gestuurd voordat zij geantwoord hadden bleek dat de wachttijd op antwoord opnieuw ingaat....serieus?????? Dus omdat er geen antwoord komt en ik mail moet ik nog langer wachten ?????
NOOIT meer bestel ik hier. Intussen schoen maar naar schoenmaker gebracht....
Boots besteld. Levering was snel. Echter...1 schoen is stuk. Kan er dus niks mee. Formulier invullen en belofte dat er contact opgenomen wordt. Hoor niets meer. Geld weg en geen bruikbare boots. Baal als een stekker hiervan! Slechte service!
Hopelijk hier niet ook een standaard antwoord dat ze mail sturen....heb al 1 mail dat er contact opgenomen wordt binnen 48-72 uur. Die zijn al verstreken. Reageren nergens meer op. En er staat ook niks in spam folder. Kortom: zwaar ontevreden!

Perfect opgelost
Ik heb perongeluk niet mijn huisnummer bijgevoegd bij de adres dus de pakket kon niet afgeleverd worden bij mij via mail contact gehad met klantenservice en ze hebben kosteloos mijn pakket weer opgestuurd naar mij toe heel vriendelijk
Quick service
Quick service, good looking shoes! Have had many compliments already!
Fairly quick to arrive.
Top !…
Prachtige sneakers voor een hele goede prijs! Wel redelijk lang moeten wachten op bestelling.
Mooie bril
Mooie bril, die perfect aan m’n verwachtingen voldoet. Past goed en oogt mooi 🤩
Na 5 weken nog steeds geen zonnebril…
Na 5 weken nog steeds geen zonnebril ontvangen, ze hebben 2x dezelfde mail gestuurd dat ze aan het onderzoeken zijn waar het gebleven is...

zijn het oplichters?
De schoenen vielen te klein dus wilde ik ze retouren maar retouren wordt onmogelijk gemaakt. Ik heb het contactformulier ingevuld om een retour aan te vragen maar daarop werd niet gereageerd. Toen ik nog een keer contact wilde opnemen met het bedrijf, kon dat helemaal niet meer. Het contactformulier invullen is onmogelijk. Zijn het oplichters of is het retourbeleid onmogelijk / zeer slecht georganiseerd? Ik hoop dan nog het laatste..

Pakket niet ontvangen
Pakket niet ontvangen, terwijl mail zegt dat het geleverd is in de brievenbus. Al verschillende mails gestuurd, enkel automatische antwoorden. Hopelijk via deze weg een antwoord.

Great Quality
Still did not receive my glasses🤷🏽♂️

Antwoord van D.Franklin
Wacht nog op mijn zonnebrillen
Ik heb mijn product nooit binnen gekregen
Heel slecht bedrijf wacht al meer dan 1 maand op mijn 2 zonnebrillen

Antwoord van D.Franklin
Schoenen zijn mooi maar vallen zeer…
Schoenen zijn mooi maar vallen zeer klein en retourneren kost super veel geld! Geen aanrader :(

Brillen nooit aangekregen
Brillen nooit aangekregen. 2 maanden lang werd het zogezegd elke dag geleverd. Uiteindelijk wel het volledige bedrag teruggekregen

Antwoord van D.Franklin
Mijn pakketjes waren er heel erg snel…
Mijn pakketjes waren er heel erg snel en netjes geleverd. Maar van de schoenen die ik terug heb gestuurd heb ik tot op de dag van vandaag nog niks geen refund van ontvangen, erg jammer.
Goed brilletje
Goed brilletje! Lekker licht en goede service!
Mooie schoenen
Mooie schoenen! Goede kwaliteit en pasvorm. Erg blij mee!
Niets geleverd
Tracking geeft aan geleverd, echter niks ontvangen!
Via de klantenservice krijg ik alleen maar een geautomatiseerde email dat het pakket wel geleverd is. Contact met een medewerker lijkt niet mogelijk!
Uiteindelijk is het dispuut naar behoren opgelost!

Nice glasses
niet geleverder bestelling
Ik heb 31 mei een bestelling geplaatst van 2 zonnebrillen. Is iets mis gegaan bij het transport naar nederland toe waardoor ik ze vandaag, 18 juli, nogsteeds niet ontvangen heb. Ik heb al meerdere keren contact opgenomen maar krijg telkens alleen een automatische mail terug maar verder niks. Aan de customer service of contact op de website heb ik dus helaas ook niks. Als ik mijn order wil tracken is hij ook niet meer te vindeb. Heb al wel betaald voor de brillen wat het nog vervelender maakt. Niet aan te raden dit bedrijf als zulk soort dingen vaker gebeuren.