Ik heb hier helaas geen fijne ervaring gehad. Niet omdat ze helemaal niet reageren of geen moeite doen, maar vooral omdat het proces rondom een bezorgprobleem ontzettend omslachtig is. Bij ee... Toon meer
Mijn bril is na 2 keer dragen kapot gegaan ( glas uitgevallen), na de melding een nieuwe bril toegekregen. Heel goede service! Ik zou ze zeker aanraden!
Allereerst: bij het bestellen van een zonnebril was er een 1 +1 gratis actie; vond ik eigenlijk al te mooi om waar te zijn. We zijn nu ruim 2 weken verder en nog helemaal niets ontvangen. Kan gebeur... Toon meer
Brillen vandaag ontvangen en waren heel snel verzonden. Helaas bij PostNL door drukte bij hun wat vertraging opgelopen, anders had ik de brillen binnen 4 werkdagen! Nu over het weekend heen getild. Ve... Toon meer
Join the movement, you make the difference. Sunglasses, watches, clothes, shoes and accessories. Experience the whole D.Franklin's collection. Limited Editions.
Heeft 95% van zijn negatieve reviews beantwoord
Niet bestellen!!
Op 27-12-‘23 een paar schoenen retour gestuurd (voor €12,50, maar dat terzijde) omdat deze te klein vielen, tot op heden geen reactie mogen ontvangen over de status hiervan, ondanks dat ik meerdere mails heb gestuurd. Ik ben bang dat ik kan fluiten naar mijn geld.

Antwoord van D.Franklin
Super mooie schoenen, snel geleverd
Super mooie schoenen en snel geleverd. Kwaliteit van de schoen is goed en de maat klopt ook!
Geen contact mee te krijgen
Geen contact mee te krijgen! Schoenen waren te klein, dus nieuwe besteld… Al meerdere malen mails gestuurd en retour is al vanaf 27 december verstuurd… nog steeds geen geld retour ontvangen voor de kleinere variant… we zijn inmiddels al meer dan een maand verder..

Zijn gewoon oplichters..
Zijn gewoon oplichters... zodra geld binnen is houden ze je aan het lijntje dat je order vertraagd is of dat ze geld terug storten wat ze nooit doen !! Trap er niet in!!

Antwoord van D.Franklin
Geen geld terug na retour sturen
Geen geld terug na retour sturen en geen contact met klantenservice te krijgen.
Ik heb een retour aangemeld en een pakket terug gestuurd, zoals via de website staat aangeven. Ik heb geen bevestiging gehad en er is totaal geen contact te krijgen!! Je kan alleen communiceren via een app, wat overigens ook super slecht gaat. Volgens track&trace is het pakket allang op bestemming. Zeer slechte service!

Antwoord van D.Franklin
Geen geld terug bij retour sturen
Schoenen besteld keurig geleverd maar te klein dus retour gestuurd nu al een mnd geleden nog steeds geen geld retour
Geen contact mee te krijgen WAARDELOOS
Geld inmiddels retour!!!

Antwoord van D.Franklin
Schoenen gekocht 1 maand later nog…
Schoenen gekocht 1 maand later nog altijd niks ontvangen ook geen meldingen gekregen van de status. Status staat alleen betaald verder niks...
Slechtste service ooit. Heb er spijt van dat ik dit besteld heb.
Schoenen waren van goede kwaliteit en zagen er super netjes uit. Schoenen waren goed verpakt. Ik kreeg veel updates over de bestelling. Voordat ik de schoenen ontvang duurde ca 3 weken.
Goede kwaliteit en goed contact!
Ik zou hier niet bestellen
Ik zou hier ook niet bestellen! 3 paar schoenen besteld en 2 teruggestuurd. 1 maand geleden! Verschillende keren proberen contact te krijgen maar geen reactie en nog geen geld terug!

Order geplaatst en betaald
Order geplaatst en betaald, vervolgens niets gekregen. In contact geweest met kanten service, maar krijg alleen standaard mails.

Snowboots worden niet geleverd
Twee weken geleden snowboots besteld en nog steeds niets ontvangen. Ik heb via diverse manier contact geprobeerd te zoeken maar krijg geen reactie. Niet via de chat en ook niet via de mail. Nergens is een telefoonnummer te vinden. Super slecht dit! Mijn order is online niet te vinden, ik heb geen schoenen en wel betaald…

Niks ontvangen
Al meer als twee weken geleden boots besteld en nog steeds niks ontvangen. Op mails krijg je alleen automatische e-mails terug.

Antwoord van D.Franklin
Zonnebrillen besteld en nooit ontvangen.
Ik heb in augustus 2 zonnebrillen besteld via de website. Na een mail naar customerservice heb ik in oktober antwoord gekregen en zijn volgens de tracking link de brillen geleverd einde november toen ik thuis was maar ik heb nooit goederen ontvangen. Mijn inziens echt onaanvaardbaar dat iemand na 4 maanden nog steeds niets ontvangen heeft. Ik betwijfel of ik de goederen ooit uberhaupt nog zal ontvangen.

Schoenen niet verzonden
Ik heb op maandag 27 november schoenen besteld. Het is nu 10 dagen later en ik heb nog steeds geen mail ontvangen dat ze zijn verzonden. Ik krijg ook geen gehoor via hun chatbot/instagram dm. Verder zijn er geen opties om hun te bereiken. Hele slechte service! Ik heb geen idee of ik mijn schoenen nog krijg...

Antwoord van D.Franklin
Verzending duurt erg lang...
Ik heb onlangs een bestelling geplaatst bij Dr Franklin. Tot op heden heb ik nog niets ontvangen, we zijn ondertussen 2 weken verder. Op de website staat 3 tot 10 dagen. Dat is ondertussen al lang verstreken. Tot op heden nog niet eens een bevestiging van verzending ontvangen. Meerdere malen contact gezocht met het bedrijf maar hier komt geen concrete reactie uit terug. De website biedt ook een track my order link, maar als ik hier de gegevens invul komt er helemaal niks uit...

Bestelling niet ontvangen
Ik heb een bestelling gedaan. Alleen heb ik de brillen nooit ontvangen. Ik heb natuurlijk een aantal keer gemaild wat blijkt D.franklin wil mensen niet netjes voorzien van een antwoord of hun geld teruggeven. Bespaar a.u.b je geld en koop hier niks. Zeer onprofessionele zaak!!!!!!

besteld op 24 november
besteld op 24 november.
daarna niks meer gehoord. zijn ook nog niet verzonden en geen reactie op mail

Antwoord van D.Franklin
Ik ga hier nooit meer wat bestellen
Ik ga hier nooit meer wat bestellen. Bedrijf laat niks huren en klantenservice doet alles af met chatrobot ook via mail krijg je standaard antwoord. Ik heb iets besteld en krijg geen thuis. Ik zou hier nooit meer wat bestellen! Weet waar je aan begint!