D.Franklin Reviews 45.084

3,7

Mijn bril is na 2 keer dragen kapot gegaan ( glas uitgevallen), na de melding een nieuwe bril toegekregen. Heel goede service! Ik zou ze zeker aanraden!

Allereerst: bij het bestellen van een zonnebril was er een 1 +1 gratis actie; vond ik eigenlijk al te mooi om waar te zijn. We zijn nu ruim 2 weken verder en nog helemaal niets ontvangen. Kan gebeur... Toon meer

Brillen vandaag ontvangen en waren heel snel verzonden. Helaas bij PostNL door drukte bij hun wat vertraging opgelopen, anders had ik de brillen binnen 4 werkdagen! Nu over het weekend heen getild. Ve... Toon meer

De bestelling geplaatst, ondanks wat negatieve reviews via trustpilot. Maar de bestelling was er binnen een week, de boots die ik besteld had waren precies zoals op de afbeelding. Zien er uit als... Toon meer

1. Winkel in modeaccessoires

Join the movement, you make the difference. Sunglasses, watches, clothes, shoes and accessories. Experience the whole D.Franklin's collection. Limited Editions.

3,7

Gemiddeld

45K reviews

Heeft 95% van zijn negatieve reviews beantwoord

Oplichters!

Een maand geleden 4 zonnebrillen besteld.. nooit geleverd! Geen contact met het bedrijf te krijgen. Lees dat meer mensen hetzelfde probleem hebben, oplichters dus!

2 mei 2024

Brillen zijn goed

Brillen zijn goed, binnen een week ontvangen. Kreeg alleen geen track & trace binnen dus dat was wat spannend ;)

26 april 2024

Oplichting

Ik heb brillen gekocht met de 1+1 korting via track and trace zeggen ze dat het geleverd is maar wij waren op het moment thuis dat het zogezegd geleverd is en wonen in een doodlopende straat dus zien elke auto die binnenrijd. Ik heb al contact op genomen met post nl en van hun moet ik D Franklin contacteren maar die antwoorden niet wat een slechte service!

20 april 2024

I Haven't received my delivery.

Order DF104627GB

16 april 2024

Antwoord van D.Franklin

Hello Gerard. Thank you for your review.
Our Customer Service team is taking care for your case and soon they will contact you by email with more information.
Thank you for your understanding.

Langzame service

Begin maart heb ik een bestelling gedaan. Ik heb de zonnenbrillen die ik heb besteld nooit ontvangen. Hier heb ik al meerdere keren contact over opgenomen, maar tot op heden heeft dit niet geleid tot een oplossing. Nu is het 7 mei en na meerdere mails verstuurd te hebben dat ik mijn geld terug wil, of mijn bestelling wil ontvangen heb ik dan eindelijk mijn geld teruggekregen.

10 april 2024

zeer slecht

ik heb 3 maanden geleden 2 zonnebrillen besteld maar na dat ze niet binnen kwamen heb ik d'r Franklin 2x gemaild maar ze laten niks meer van zich horen.

8 april 2024

Sportbril gekocht waar op de website…

Sportbril gekocht waar op de website duidelijk uit blijkt dat je geel door glazen kijkt (nodig voor een oogafwijking). Blijkt niet zo te zijn: enkel aan buitenkant geel. Ik zou zelf voor de retour (15 euro) moeten betalen ondanks het feit van de misleidende foto op website. Schandalige service. Niet laten vangen!

5 april 2024

Antwoord van D.Franklin

Hello David. Thank you for your review.
Please note that at no time is it specified on our website that the vision of the glasses is in yellow.
Our customer service team contacted you by email with more information and they will be happy to help you with anything needed.
Kind regards.

Geen contact te krijgen met support

Een paar schoenen besteld die ik vanwege de maat (te klein) terug wil sturen. Er is op geen enkele wijze contact te krijgen met de customer support. Zowel op de website als in de ordermail staat een link naar een contactformulier. Echter dit contactformulier bestaat niet en je wordt ‘door gelinked’ naar steeds dezelfde webpagina zonder contactgegevens. Kan schoenen dus niet terug sturen.

23 maart 2024

Antwoord van D.Franklin

Hello. Thank you for your comment.
Fist of all, we would like to apologize. Due to an error on our website, the Contact Us section was unavailable for a few hours. It is now working normally and our customer service will be happy to help you with anything you need.
You can contact them through the following link: https://www.dfranklincreation.com/pages/contact.

Prachtige schoenen

Ik was wat huiverig omdat ik na het plaatsen en betalen van mijn bestelling hier wat slechte reviews zag, maar dat bleek totaal niet nodig!
Na iets meer dan een week werden mijn nieuwe schoenen keurig geleverd, ik heb 2 paar besteld en ze zitten als gegoten!
Prachtige schoenen, precies wat ik ervan verwacht had!!

8 maart 2024

Nice shoes

Nice shoes, very nice price, good quality and quickly delivered.

15 februari 2024

Verkeerde maat schoenen ontvangen

Een paar weken geleden heb ik een verkeerde maat schoenen ontvangen. Ik heb sindsdien 3 keer een bericht gestuurd. Het enige wat ik terug krijg is een automatische email. Geen contact mee te krijgen. Ik wil ze kosteloos retourneren en de juiste maat ontvangen. Maar heb er geen vertrouwen meer in en ben mijn geld kwijt.

29 januari 2024

Antwoord van D.Franklin

Hello. Thank you for your review.
We have contacted you by email with more information regarding to your order.
We will be happy to help you in anything needed via email.
Kind regards.

Schoenen nooit ontvangen en geld weg

Voor de kerst twee paar schoenen besteld deze zijn nooit aangekomen! Meerdere x contact gezocht met D.Franklin maar altijd de zelfde terugkerende mail ontvangen. Contact gezocht met PostNL die verwijzen ons door dat D.Franklin een onderzoek moeten starten om te kijken waar het pakket is. Tot heden snapt dit bedrijf nog altijd niet wat het probleem is en blijven zeggen dat het pakket afgeleverd is!! Echter nooit ontvangen, jammer dat dit zoon waardelozen site is!! Zeer ontevreden en totaal niet professioneel. Heel jammer en geld weg en nooit iets ontvangen. Ik bestel hier nooit meer

27 januari 2024

Niet bestellen!!

Op 27-12-‘23 een paar schoenen retour gestuurd (voor €12,50, maar dat terzijde) omdat deze te klein vielen, tot op heden geen reactie mogen ontvangen over de status hiervan, ondanks dat ik meerdere mails heb gestuurd. Ik ben bang dat ik kan fluiten naar mijn geld.

23 januari 2024

Antwoord van D.Franklin

Hello Jamie. Thank you for your review.
We are sorry for the delay in the answer. As we can see, our customer service team contacted you by email with all the information regarding to your return and refund.
If there is something else we can help you with, please do not hesitate to contact us by email.
Best regards.