Digitalsupport Data Recovery Reviews 96

TrustScore 5 uit 5

4,9

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig god service. Allan svarede hurtigt på spørgsmål, f.eks. om man også fik beskadigede filer tilbage (det gør man). Rigtig god oplevelse og styring af forløbet som foregik fuldstændig problemlø... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg havde en defekt Western Digital My Cloud Home Duo (2 x 4Tb). Begge diske kunne ikke læses mere. Det fik alle mine data tilbage igen og processen forløb upåklagelig. Selvom man helst ikke skal ko... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Digitalsupport var behjælpelig med at genskabe data fra en 10+ år gammel disk. Trods store skader på disken blev resultatet at jeg fik en stor del af dataen genskabt. Alle pengene værd. Tusind tak Dig... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

gik i et år med en død harddisk, viste ikke hvad. Hørte på vandrørene om digital support, kikkede på deres side med priser, og ligeså andre steder, de var bedst og billigst. Prøvede kontakt og der er... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Gegevenshersteldienst

Geschreven door het bedrijf

Professionel data recovery i Danmark - Gratis express analyse - Tilbud med fast pris samme dag din enhed er undersøgt. Få reddet data fra harddisk, SSD disk, NAS server, Server RAID og memory kort - 24/7 døgnservice tilbydes.

4,9

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Ærlig dataredning.

Reel behandling. Og det lykkedes at redde det meste.
Fair pris.
Kan varmt anbefale Digitalsupport Data Recovery.

16 juli 2025

Mange tak for de 5 ★★★★★ Bjarne,
Er glad for at jeg kunne hjælpe.

Rigtig god kundeoplevelse

Digitalsupport Data Recovery er fantastisk. Jeg har netop afsluttet et data recovery forløb hos Digitalsupport Data Recovery med en defekt harddisk (defekte læsehoveder på en ekstern WD My Passport HDD), og hvor 99,9 procent af filerne blev reddet. Allan Sørensen fra Digitalsupport Data Recovery er yderst kompetent med mange års erfaring, troværdig og meget imødekommende. Han svarer hurtigt på spørgsmål og leverer som aftalt og til en rimelig og fast pris. Jeg følte mig i trygge hænder fra start til slut og kan klart anbefale Digitalsupport Data Recovery.

4 juni 2025

Antwoord van Digitalsupport Data Recovery

1000 tak for din tilbagemelding Torben, det var godt vi kom i mål.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Professionel, hurtig og yderst kompetent hjælp til genskabelse af data

Jeg stod i en rigtig træls situation med to defekte harddiske (overspænding) i mit Unraid-array - og kun én paritetsdisk til at redde data. Allan fra digitalsupport.dk trådte til med professionel og hurtig assistance. Han undersøgte begge diske grundigt og kom med en klar vurdering af skaderne samt mulighederne for gendannelse.

Det lykkedes ham at lave en 1:1 sektor-kopi af den ene disk, som jeg efterfølgende kunne bruge til at gendanne den anden via Unraid. Hele processen lykkedes uden problemer - og takket være Allan har jeg nu mine data tilbage.

Allan har svaret hurtigt på alle mails og givet meget detaljeret og teknisk velfunderet vejledning undervejs. Jeg kan klart anbefale digitalsupport.dk, hvis du står med problemer med diske, data eller behov for gendannelse.

22 maart 2025

Tak for ★★★★★ Allan
Det var godt vi kom i mål.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Redning af data på død ekstern harddisk

Mine data på død ekstern harddisk blev reddet. God kommunikation, nem at benytte, service til tiden og som lovet.

19 februari 2025

Antwoord van Digitalsupport Data Recovery

1000 tak Kristoffer. Godt vi kom i mål med din dataredning og tak for at du tog dig tid til at anmelde mine services.
Allan / Digitalsupport

Reddet!

Harddisknedbrud (defekte skrivehoveder) gav mig ingen adgang til at tilgå mine data. Alt var tabt.
Allan reddede alle brugerdata på bedste vis og i løbet af 10 dage. Store smil ved gensyn med tabte minder.
Må vist blive bedre til at fået taget back-up, men ellers ved jeg jo nu hvor Allan bor !!

5 februari 2025

Antwoord van Digitalsupport Data Recovery

Mange tak for din anmeldelse Vagn, den sætter jeg stor pris på. Håber ikke du får brug for mig igen :)

Hurtig effektiv behandling

Hurtig effektiv behandling, ærlig og gennemsigtig. Meget tilfreds!

29 januari 2025

Antwoord van Digitalsupport Data Recovery

Tak for stjernerne Rikke, er glad for at kunne hjælpe.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Superprofessionel ydelse og proces ...

Allans firma leverede en superprofessionel ydelse og håndtering af hele processen. Reddede næsten alle data fra min harddisk. Kan kun anbefale Digitalsupport hvis dine data er vigtige at bevare.

9 december 2024

Tak for ★★★★★ Henning.

Uvurderlig support

Jeg havde nok engang brug for Allans evner til at redde data fra en harddisk, som jeg (tåbeligt nok) heller ikke havde taget backup af. Det var så lidt mere personligt denne gang, da jeg på harddisken havde nogle billeder af et familiemedlem, der pludselig gik bort par dage efter jeg havde mødt vedkommende på dette års sommerferie - så det var lidt mere kritisk denne gang.

Ellers samme procedure som sidst:
Jeg afleverede den ødelagte harddisk til Allan sammen med en extern harddisk, til at smide data over på - hvis det kan lade sig gøre at trække data ud fra den gamle harddisk. Det kunne det heldigvis. Selv om Allans første vurdering ikke var særlig optimistisk, kunne han alligevel få genskabt næsten 100% af al data på harddisken på nær et par dashcam klip. Men lektien lært, nu tager jeg backup min. 1 gang ugeligt

9 september 2024

Uvurderlig support

Ellers samme procedure som sidst:

9 september 2024

Mange tak for de 5 ★★★★★ Michael,
Backup er en rigtig god metode til at undgå mine services.

Rigtig god service.

Rigtig god service.

7 november 2024

Antwoord van Digitalsupport Data Recovery

Mange tak Irina - det var godt det lykkedes .
Med venlig hilsen Allan Digitalsupport

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget kompetent behandling og virkelig…

Meget kompetent behandling og virkelig god service. Vigtig data blev reddet, hurtigt og effektivt. Jeg kan kun anbefale Digtalsupport. De fem stjerner burde være seks stjerner

1 november 2024

Antwoord van Digitalsupport Data Recovery

Tak for stjernerne Peter, er glad for at jeg kunne hjælpe.
Mvh. Allan - Digitalsupport

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super dygtige og god service

7 november 2024

Antwoord van Digitalsupport Data Recovery

Mange tak for din anmeldelse Lilian, det var godt vi kom i mål.
Mvh. Allan - Digitalsupport

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ærligt arbejde og rimelig pris

Ærligt arbejde, rimelig pris

16 oktober 2024

Antwoord van Digitalsupport Data Recovery

Mange tak for din anmeldelse.

Allan er genial

Allan er genial til hans arbejde og han reddede min karrieres fremskridt! Varmt anbefalet.

2 september 2024

Tak for ★★★★★ Redemptive
Det var godt vi kom i mål med at redde data fra din NVMe SSD disk.

Professionel kunde service

Klar og enkel kommunikation og vejledning inden igangsætning af ordre.
Hele proceduren præcis som aftalt.

8 augustus 2024

1000 tak for stjernerne Preben 😊
Godt vi kom 100% i mål med din dataredning.

Professionel og troværdig service

Jeg har gendannet data fra en 10 år gammel harddisk, der har uvurderlige minder på. Jeg fik professionel service og er super taknemmelig for resultatet. Jeg vil anbefale uden tøven!

13 augustus 2024

Antwoord van Digitalsupport Data Recovery

Mange tak Alex - er glad for at kunne hjælpe.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Allan er Dansk-Svensk 100 meter-mester…

Allan er Dansk-Svensk 100 meter-mester i dataredning, og meget professionel omkring tilgangen til de tabte data.
Svarer lynhurtigt på mails, og giver god og ærlig forklaring på hvordan tingene står, og lover ikke mere end han kan holde. Yderligere tager han ikke betaling for hans arbejde, hvis ikke missionen lykkedes.

2 augustus 2024

Antwoord van Digitalsupport Data Recovery

Mange tak Jesper - sætter stor pris på din anmeldelse.

God kommunikation

God kommunikation, hele vejen igennem forløbet.
Vil helt klart bruge dem igen... men håber det selvfølgelig ikke :-)

22 juli 2024

Tak for ★★★★★ Bo.
Sætter stor pris på din feedback.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Så god betjening og service

Så god betjening og service. Allan fik fisket stort set alt frem fra min gamle harddisk og over på en ny.

6 mei 2024

Antwoord van Digitalsupport Data Recovery

1000 tak for stjernerne Stine - det var godt vi kom i mål.
Mvh. Allan / Digitalsupport

Lees meer over geverifieerde reviews.