Dinero - Regnskabsprogram Reviews 5.179

TrustScore 4.5 uit 5

4,6

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Når service slår alt! Jeg havde et problem som jeg forventede at jeg skulle betale "kassen" for mig frygt ej Nikolai har dig! Det tog seriøst 2 minutter og mit problem var løst, en hurti... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Gennem flere timer, blev jeg både guidet og forklaret igennem en meget kompleks efterregistrering af moms over flere år. Forespørgslen fra min side begyndte blot med et lille uskyldigt beløb, som udvi... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kan varmt anbefale Dinero, har nu brugt dem i et par år, det fungerer bare helt fantastisk. Har netop i dag haft en rigtig god oplevelse med en af deres fantastiske support medarbejdere Lucas Sjöl... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Accountantskantoor

Info over Dinero - Regnskabsprogram

Geschreven door het bedrijf

Dinero er et online regnskabsprogram, der er som skræddersyet til iværksættere og små virksomheder. Er du håndværker, freelancer, frisør, designer, behandler eller noget i samme boldgade, så vil Dinero være det perfekte regnskabsprogram til netop din forretning. Dinero er det eneste regnskabsprogram med automatisk bogføring, hvilket er med til at sikre dig mod at skulle bøvle med komplicerede regnskabsregler eller bruge dine hårdt tjente penge på revisorhonorarer. I Dinero skal du blot indtaste, hvad du har købt, og så vælger Dinero selv den rigtige konto, hvorpå bilaget skal placeres. Så kan du i stedet bruge din tid på at fokusere på din forretning.

Med Dinero får du

Geschreven door het bedrijf

Support fra kl. 8 til 23, 365 dage om året!
Mange iværksættere har først tid til regnskab, når bogholderen har fri. Derfor har vi indbygget en “bogholder” i Dinero, som du som Dinero Pro-bruger kan spørge 91 timer om ugen.
Bilag i Skyen
Det stiller krav til selvdiciplinen, at gemme sine kvitteringer. Med vores app kan du tage et billede af kvitteringen på restauranten, i butikken m.m., og din kvittering er derefter uploadet og sikret i Skyen. Så skal du ikke bekymre dig mere om det, og du eller din revisor kan ved lejlighed bogføre bilagene.
Dinero Crowd, automatisk bogføring af regninger
Dinero Crowd er intet mindre end verdens første automatiske kontohjælp. Du skal bare skrive, hvad du har købt, så vælger Dinero Crowd, hvilken konto bilaget skal placeres på.
Upload bilag via mobil-app (iPhone og Android)
Ta' et billede af dine bilag - så uploades de automatisk til Dinero, og så er det slut med mistede bilag og krøllede kvitteringer.
Og meget mere....
Dinero's mission er ikke kun at være et regnskabsprogram, men at være en "andelsbevægelse". Vi har et kæmpe community af små danske virksomheder, der hjælper hinanden ved at dele data og på den måde hjælpe hinanden med at bogføre korrekt. Og i fremtiden vil vi introducere dig til en række innovative tiltag, som vil flytte os endnu længere væk fra de traditionelle regnskabsprogrammer. Rejsen er kun lige begyndt, og du er invitéret med! :-)

4,6

2 sterren
1 ster

Heeft 97% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeres gratis version for os der…

Jeres gratis version for os der omsætter for under 100.000 er virkelig dårlig. Den første måned med pro er god men bruger rigtig lang tid på bogføring nu, istedet for at vækste. Jeg bliver nød til at skifte til andet program.

21 april 2026

Hej Martin

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Vores Starter-abonnement er designet til at hjælpe dig med at overholde gældende lovkrav for bogføring, og det er vi stolte af at kunne tilbyde gratis. Det er dog vigtigt at være opmærksom på, at Starter er en basisløsning, som kræver mere manuelt arbejde, det er en naturlig del af, hvad en gratis version kan tilbyde.

Har du brug for et mere automatiseret og tidsbesparende værktøj, er Dinero Pro en mulighed. Vi ved godt, at det skal give mening at opgradere, og derfor tilbyder vi 30 dages gratis adgang til Pro, så du selv kan mærke forskellen og vurdere, om det er den rette løsning for din virksomhed. Det lader til, at du netop har benyttet den periode og vi håber, du oplevede værdien i de 30 dage.

Et Pro-abonnement giver fuld adgang til alle vores funktioner, som er bygget til at spare dig tid, så du kan fokusere på det, der virkelig rykker.

Venlig hilsen, Frederik - Dinero Support

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Anton fra support er en perfekt hjælp

Anton fra support er en perfekt hjælp! Så deres kundeservice generelt er MEGA nice. Så keep up the good work!

17 april 2026

Hej Martin

Mange tak for din flotte anmeldelse🥳

Vi er glade for, at du sætter pris på vores kundeservice - jeg sender de pæne ord direkte videre til Anton!😇

Karoline - Dinero Support

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

frygt ej Nikolai har dig!

Når service slår alt!

Det tog seriøst 2 minutter og mit problem var løst, en hurtig guide via Dineros egne artikler og 123! Så var mit problem løst.

En knude fra min mave forsvandt på et øjeblik!

Tusind tak for altid at slå kundeservivce forventning Dinero!

14 april 2026

Hej Anders

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner 🤩

Dejligt du har haft gode oplevelser med vores support, og du altid føler du kan få hjælp når det er nødvendigt 😊

Jeg giver et ekstra skulderklap til Anders 💙

Frederik - Dinero Support

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Jeg synes Dinero er kommet lidt ud af…

Jeg synes Dinero er kommet lidt ud af takt med virkeligheden.

Tager 3000 kr om året for noget man ikke bruger!

Hvis man har en "omsætning" (Omsætning er bare et ord de bruger der ikke har noget med virkeligheden at gøre) på over 100.000 så skal man betale 3000 om året.

Det er virkelig flot, så et holding selskab hvor man allerede betaler for Pro i det selskab hvor omsætningen rent faktisk ligger, koster så lige 3000 selv om man kun er derinde 1 gang om året for at postere udbytte.

MEGET DÅRLIG STIL!

10 april 2026

Hej Brian

Tak for din feedback til os.

Det er korrekt, at vi har indført en omsætningsgrænse i Dinero før man skal betale for brugeren af Dinero i vores Starter version.

Det skyldes bl.a. at vi jf. den nye bogføringslov skal leve op til flere krav, og vi skal stille flere funktioner til rådighed overfor jer. Vi har f.eks. skulle gøre det muligt for alle brugere af Dinero at kunne uploade bilag, bruge bankafstemningen osv. - det har selvfølgelig også medført nogle meromkostninger for os og derfor har vi valgt denne løsning.

Vores omsætningsgrænse omfatter både omsætning og renteindtægter. Det betyder helt konkret, at vi medregner både summen af indtægter (kontonr. 1000-1999) og summen af renteindtægter, kursgevinster mv. (kontonr. 9000-9199).

Jeg har selvfølgelig en forståelse for, at det kan virke lidt voldsomt, når du tidligere har fået det gratis, men vi har forsøgt at lave en løsning, der ville være fair overfor alle vores brugere.

Du ønskes en rigtig god dag.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Dinero er blevet så grådige

Dinero er blevet så grådige, og vil bare have mere og mere. Mit abonnement er steget fra 3.000 kr. til 5.000 kr. om året på bare 4 år. Og selvom man betaler 370 kr. om måneden, fjerner de nogle af de vigtigste funktioner som at aflæse en regning – kun for at presse kunderne til at købe det dyreste abonnement.

Og nej, det er ikke fordi I bogfører manuelt, eller fordi jeres ansatte ikke kan følge med – det er jo software, der klarer det hele ved hjælp af AI. I omsætter for 170 millioner om året, så lad være med at være så grådige og tænk lidt på enkeltmandsiværksættere, der kæmper hver dag.

2 april 2026

Hej Saif

Det er korrekt, at Dinero Pro-abonnementet er steget i pris de seneste år, hvilket skyldes generelle prisændringer for at afspejle markedsforhold og den øgede værdi, som produktet tilbyder. Dette inkluderer flere avancerede funktioner og et større fokus på AI og automatisering i systemet, såsom Virtuel CFO, assistenten, AI-agent, automatisk bogføring af bilag og forbedringer til integrationer. Disse tiltag har bidraget til prisstigningen, selvom du måske ikke benytter alle funktionerne.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at række ud til os🙏

Karoline - Dinero Support

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg havde en omsætning på over…

Jeg havde en omsætning på over 100.000,- tilbage i 22 og 23. Den gang var der ingen omsætningsgrænse. Men det har jeg ikke mere. og alligevel bliver jeg nu bedt om at betale????

23 maart 2026

Hej Benjamin

Det er korrekt, at der tidligere ikke har været en omsætningsgrænse i Dinero. Det er noget vi har indført i forbindelse med den nye bogføringslov der kom forrige år.

Her blev vi forpligtet til at stille flere funktioner til rådighed for alle vores brugere bl.a. bankafstemningen, upload af bilag og mulighed for at sende E-fakturaer, da vi ellers ikke kunne opfylde alle krav for at blive et godkendt regnskabsprogram. Derfor har vi valgt en omsætningsgrænse for at dække bl.a. omkostningerne i denne forbindelse.

Dinero Starter(vores gratis version) er kun for virksomheder med en vedvarende omsætning under 100.000 DKK ekskl. moms.

Når man først er kommet over en omsætning på 100.000 DKK én gang, er det ikke muligt at komme tilbage på vores gratis abonnement, Dinero Starter, igen og samtidig fastholde adgang til sit regnskab - også selvom ens omsætning i en periode skulle falde til under 100.000 kr. ekskl. moms.

Omsætningen beregnes ikke ud fra indeværende regnskabsår, men derimod på løbende, forudgående 365 dage.

Omsætning i Dinero omfatter summen af konto 1000-1999 + summen af konto 9000-9199. Du kan se disse konti under "regnskab" -> "rapporter" -> "resultatopgørelse".

Hvis du ud fra ovenstående forudsætning mener der er tale om en fejl, hvor du ikke har været over i en periode på 365 dage, så må du endelig række ud til os, så vi kan se på en løsning sammen 🙏

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Dårlig resultatsopgørelse

Har Dinero Pro og har altid været glad for programmet. I forbindelse med indberetning af skatteoplysninger for 2025, har jeg dog fundet ud af, at de bevidst genererer en resultatopgørelse uden mellemregninger for at få brugerne til at købe hjælp til skatteopgørelse . De bruger som undskyldning, at det ikke er så simpelt at lave en bedre resultatopgørelse, men alle ved jo, at det er en computer, der beregner tallene, Derfor får du også alle tallene med det samme, når du køber årsopgørelse ☹️

21 maart 2026

Hej Dorthe

Jeg vil lige afklare en misforståelse, som er sket i forbindelse med din henvendelse: Du har altid mulighed for at hente en resultatopgørelse med mellemregninger i Dinero. Den finder du under Regnskab → Rapporter → Saldobalance → Download som → Årsrapport.

Det er dog vigtigt at være opmærksom på, at denne rapport viser dit driftsmæssige resultat – ikke dit skattemæssige resultat. Der kan nemlig være forskel på de to. For eksempel hvis du har bogført udgifter til renter, repræsentation eller bøder, som ikke er fuldt fradragsberettigede skattemæssigt.

Skatteopgørelsen tager højde for disse forskelle og tilpasser tallene efter gældende regler.

Venlig hilsen,
Frederik Jakobsen- Dinero Support

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dinero i gratis version er svindel

Dinero i gratis version er svindel.

Selv om jeg ingen omsætning har er jeg tvunget til at købe en rigtig version.

Dinero siger at de har deres egen definition af omsætning.

12 maart 2026

Hej Svend

Vi er ikke enige i, at der er tale om svindel. Vores omsætningsgrænse og beregningsmetode er tydeligt beskrevet på vores prisside, og vilkårene accepteres ved oprettelse af en konto.

Hvis der er tvivl om, hvordan omsætningen opgøres i dit tilfælde, er du meget velkommen til at svare på den mail, vi har sendt dig, så vi kan gennemgå det konkret.

Venlig hilsen,
Frederik Jakobsen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kan varmt anbefale at bruge dinero til…

Kan varmt anbefale at bruge dinero til virksomheder. Jeg har været kunde hos dem et par år nu og har altid fået god hjælp hvis jeg har spørgsmål

8 december 2025

Hej Simon!

Tusind tak for din flotte anmeldelse og anbefaling! 🙌
Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os, og at du har fået den hjælp, du havde brug for.

Jonathan - Dinero Support

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Dinero gratis regnskabs program 😂

Det under mig at hver gang jeg ser en annonce fra Dinero så er der gratis regnskabs program, virkeligheden er dog en anden for de fleste

8 maart 2026

Hej Rene,

Vi tilbyder et gratis regnskabsprogram (Dinero Starter), som kan bruges indtil man har haft en omsætning over 100.000 kr. i en sammenhængende periode på 12 måneder.

Formålet med den gratis løsning er at hjælpe nye iværksættere godt i gang med virksomheden, så de kan klare deres regnskab uden at skulle betale for et system fra dag ét.

Vi forsøger altid at være transparente omkring vores priser og vilkår. Derfor fremgår omsætningsgrænsen både på vores prisside, i vores betingelser og i systemet, så man kan se det på forhånd. Du finder vores prisside her: https://dinero.dk/priser/

Hvis du har nogle spørgsmål til vores omsætningsgrænse, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os.

De bedste hilsener
Morten
Dinero Support

Han er en stjerne !!!!

Kæmpe ros til Lucas Døcker!

Jeg stod i en presset situation lige før lukketid med foreningens momsregnskab, og det hele brændte mildest talt på. Heldigvis fik jeg Lucas på linjen – og det blev redningen.

Med en ro, professionalisme og imponerende overblik guidede han mig sikkert i mål, selvom klokken var ved at være mange. Han tog sig tid, forklarede tingene klart og tydeligt og sørgede for, at alt blev korrekt indberettet. Man kunne mærke, at han virkelig ville hjælpe – og ikke bare “have sagen lukket”.

Den service og det engagement skal man lede længe efter. Lucas må uden tvivl være Dineros bedste ansatte!

Jeg håber virkelig, jeg er så heldig at få ham på linjen igen næste gang regnskabet driller. Kunne man give flere end 5 stjerner, havde han fået dem uden tøven.

Tusind tak for en helt fantastisk oplevelse! 🌟

Hej Thomas

Tusind tak for din fine anmeldelse 😊

Vi er rigtig glade for du er tilfreds med den service vi har givet dig! Jeg sender rosen videre til Lucas D. 🤩

Du må have en super god dag ☀️

Skifte bank 😵‍💫

Jeg har i flere dage prøvet at skifte bank, og snakket med tre forskellige mennesker. Fået fire forskellige guides til hvordan, intet virkede.
Så fik jeg fat i Frederik Strand. Og på en times tid, fik han tålmodigt guidet mig igennem det hele. Og alt fungere nu perfekt. Kæmpe kudos til ham. Fra en gartner der fatter hat af it.🤣🤣😁🙏🏻🙏🏻🙏🏻.

Hej Daniel

Mange tak for de 5-stjerner 🌟

Vi er rigtig glade for du er tilfreds med hjælpen du fik! Jeg sender de pæne ord videre til Frederik 🥳

Du ønskes en rigtig god dag ☀️

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig god service og fint UI

Hej Nicolai

Tusind tak for din anmeldelse 🙌

Det er virkelig dejligt at høre, at du både oplever god service og et UI, der fungerer for dig. Vi lægger mange kræfter i, at det skal være nemt og rart at bruge – så det betyder meget at få det bekræftet.

ALTID hjælp at hente

Jeg er ny i denne regnskabsverden. Og Dinero fører mig frem skridt for skridt og står altid klar med en forklaring og en hjælpende hånd. Deres AI hjælp kan rigtig meget (føles helt menneskelig) - men den vælger også nogle gange af sig selv at sende mig via et menneske fra support teamet. Og vi kommer ALTID i mål. Uanset hvor uvidende jeg er, (og hvor svært det er at forklare mig) så er der altid et velovervejet svar - og jeg forlades ikke, før jeg er helt i mål - uanset hvem den hjælpende hånd er. Lige i dag var Nicolai verdensmesteren - men der er altid en super god hjælp - uanset hvem jeg får hjælp af. Tak til Dinero

28 februari 2026

Hej Vibeke

Tusind tak for din virkelig fine og personlige anmeldelse 🙏

Det betyder enormt meget for os at høre, at du føler dig tryg – også når regnskabsverdenen er helt ny. Det kan hurtigt føles uoverskueligt, og derfor er vi ekstra glade for, at du oplever, at vi tager dig trygt med skridt for skridt hele vejen i mål.

Hvor er det også fedt at høre, at du har god gavn af vores AI-hjælp – og at overgangen til et menneske i supporten fungerer, når der er brug for det. Det er præcis sådan, det skal spille sammen.

Og en stor high five til Nicolai for dagens verdensmester-indsats 🙌 Jeg sender din ros videre – og deler den også med resten af teamet.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse

Ellen - Dinero support

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kæmpe ros til Aksel fra Dinero's support.

Hele tiden var supporten fra Dinero. Især Aksel, både præcis, hjælpsom og venlig. Han gik ikke bare 110% af vejen men hele 300% for at hjælpe med at rette den fejl jeg havde lavet. Ikke nok med han guidede mig igennem systemet og dykkede ned i problemet, så var han god til at forklare og lære mig om hvordan jeg undgår lignende fejl og komme med anbefalinger til fremtiden.

Kan stærkt anbefale Dineros support og Aksel!

27 februari 2026

Hej Alexander

Tusind tak for din helt fantastiske anmeldelse 🙏

Det betyder virkelig meget for os at læse, at du har følt dig så godt hjulpet – og at Aksel ikke bare hjalp med at rette fejlen, men også tog sig tid til at forklare og klæde dig bedre på fremadrettet. Det er præcis sådan, vi ønsker, vores support skal opleves.

Jeg har sendt din ros direkte videre til Aksel – 300 % indsats fortjener at blive fremhævet 😊

Tak fordi du anbefaler os, og fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

så vanvittig god service af Christian!

Hej Cao

Ej, hvor bliver vi glade for at læse det 🤩

At du oplever servicen som vanvittig god, er jo lige præcis det, vi går efter hver dag. Christian får din ros med det samme – det er så fortjent!

Tak fordi du deler din oplevelse med os.

Super god service

Super god service! Kæmpe tak til Nicolai.

Hej Mira

Tusind tak for din anmeldelse 🙌

Det er vi virkelig glade for at høre. Og en kæmpe tak for de pæne ord om Nicolai – jeg har sendt din ros direkte videre til ham 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er rigtig glad for at bruge…

Jeg er rigtig glad for at bruge regnskabsprogrammet, som er meget intuitivt. Og så er der altid god hjælp at hente hvis man er i tvivl om noget - i dag hjalp Christian mig med hurtig, god og kompetent vejledning.

Hej Mie

Tusind tak for din virkelig fine anmeldelse 🙌

Det betyder meget for os at høre, at du oplever regnskabsprogrammet som intuitivt og nemt at gå til – det er præcis den oplevelse, vi gerne vil skabe.

Og hvor er det fedt at høre, at du fik hurtig, god og kompetent hjælp af Christian. Jeg har selvfølgelig sendt din ros direkte videre til ham 😊

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Det startede godt...

Jeg har haft Dinero Pro i en årrække, og det startede rigtig godt. Især var det fedt, at der næsten altid var en supporter tilgængelig på chatten, når man havde spørgsmål til bogføring.

Men de seneste år:
- Prisen er steget heftigt
- Supportere er mindre tilgængelige. Man skal først finde vej igennem en AI chat, og derefter er der stigende ventetid på mennesker, der kan hjælpe.
- UI er blevet en reklame-søjle for unyttige ekstra-funktioner.
- Der er kommet mange nye forstyrende funktioner og UI dialoger, som tiltrækker sig opmærksomhed og gør arbejdet i Dinero mere besværligt.

Trods prisstigningerne mangler Dinero Pro fortsat en række nyttige kerne-funktioner:
- Mobil app med samme features som web ui, men tilpasset mobil.
- Intelligent AI bogføringsassistent, der faktisk sparer tid fremfor at tage ekstra tid.
- Afstemning af skatte-konto
- Håndtering af valuta.
- Lønsystem, der understøtter mere end 1 medarbejder(!), og som kan overføre pengene, holde styr på ferie osv.

Bemærk også, at hvis du skulle ønske at skifte væk fra Dinero opkræver de 495kr + moms, for at udlevere dine data.

25 februari 2026

Hej Rune,

Tak for din anmeldelse og den relevante feedback.

Vi er allerede i fuld gang med at optimere vores mobil-app, så den indeholder flere af de samme features som på web-appen.

Ligeledes ser vi ind i en fremtid, hvor de allermest tidskrævende bogføringsprocesser kan håndteres nemmere eller automatiseres.

Det er korrekt, at prisen er steget, det er sket i takt med, at der er kommet flere avancerede funktioner og et større fokus på AI og automatisering i systemet. Prisstigningerne er indført for at afspejle markedsforhold samt den øgede værdi, som produktet tilbyder i dag.

Vi er meget stolte vores AI-agent, som vi har brugt og fortsat bruger utallige af timer på at udvikle. Vi mener, at den skaber stor værdi, og det vidner den respons, vi modtager fra brugerne også om.

Det er dog altid muligt at skrive, at man vil snakke med et menneske, hvis man har en udfordring, der kræver menneskelig support. Derefter vil man blive viderestillet til vores menneskelige support, som altid står til rådighed fra 08-23 alle årets dage.

Vi sætter pris på din feedback, og vi er altid lydhøre over for forslag fra vores kunder. Hvis du har lyst, må du gerne sende os en mail på support@dinero.dk med konkrete forslag til, hvordan vi kan forbedre brugeroplevelsen for dig og andre.

Fariti - Dinero Support.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tusind tak til Frederik Strand fra…

Tusind tak til Frederik Strand fra Dinero......Fantastisk og professoniel hjælp..
Frederik hjalp med at få styr på regnskabet efter jeg havde skiftet bank.

23 februari 2026

Hej Marianne

Tusind tak for din fine anmeldelse 🙌

Vi er rigtig glade for du var tilfreds med hjælpen du fik i vores support. Jeg sender de pæne ord videre til Frederik 🤩

Du må have en super god dag 😊

Lasse - Dinero Support

Lees meer over geverifieerde reviews.