Vimela Verkoopt op fb een bh met voorsluiting Maar de cups vallen te klein uit Ze reageren nergens op als je om een retourbon vraagt Reageren niet op mails/ chat ook niet op je beticht via het co... Toon meer

walkers orthopedische dames loopschoenen maat 41 besteld, maar die bleken veel te groot. Maar erger was dat de kwaliteit verschrikkelijk was, slechte lijmverbindingen, bobbels in de stof, verkleuringe... Toon meer

Bestelling gedaan, niets gekrijg na een aantaal mails zeggen ze dat en storing is geweest en daarna niets meer gehoord, ik vreest dat mijn geld kweet ben, alweer ergens gekocht nadat in pinteres gez... Toon meer

Ik heb mijn terug stuur formulier netjes ontvangen dat moet ik wel zeggen maar na een aantal weken verder tezien dat ik mijn schoenen netjes retour heb gedaan nog steeds geen antwoord terug ontvangen... Toon meer

1,4

Zeer slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Mensen keken ook naar

1,4

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Heel slechte ervaring

Heel slechte ervaring. Begin april schoenen besteld, vorige week bericht dat het bezorgd was!!! Niet dus!!! Al verschillende mails gestuurd. Geen antwoord. Nu een mail gestuurd dat ik ze aan ga geven als internet oplichting..

7 april 2022

Onbetrouwbaar en moeilijk tot niet bereikbaar

Product besteld begin februari, volgens de track&trace bezorgd en niets gehad. Mailen dan maar, want een telefoonnummer is nergens te vinden. Eindelijk na een maand een mail terug dat er een fout in de track&trace zat en mijn product nog onderweg is. Nu begin april en nog steeds niets gekregen. Mails worden ook niet meer beantwoord. Ijdele hoop om mijn geld ooit nog terug te zien.
Nooit koop ik nog iets via deze site....

6 april 2022

STELLETJE OPLICHTERS

STELLETJE OPLICHTERS
Nog maar is een review schrijven koop daar niks je word zwaar opgelicht .

MIJN 30 € TERUGSTORTEN. 🤮🤮

Discount Planet is gestart door een groep oplichters die zelf altijd opzoek waren naar mensen om op te lichten. Wij hebben hier een grote passie in ontwikkeld en uiteindelijk is het ons gelukt om mensen te laten betalen en niks op te sturen. BIJ DEZE MIJN GELD TERUG BETALEN.​ Wacht al vanaf 16-01-2022 op mijn gipshand kit.
( OOK KOOPJES PLAZA IS VAN HUN )

29 maart 2022

Nooit bestellen!

Stom stom stom, dat ik niet eerst reviews heb opgezocht!!! NIET BESTELLEN!!!!
Ik wacht nu al 2 maanden, niks ontvangen. Reageren nu ook niet meer op de mail. Dus als je betaald hebt kun je gewoon fluiten naar je centen. Oplichting is het.

29 maart 2022

13-1 besteld en tot op heden nog niks…

13-1 besteld en tot op heden nog niks ontvangen. Ook mijn geld niet terug gehad. Wijzen naar hun postorder bedrijf. Dat die maar niet leveren. En Excuses. En vooral geduld moeten hebben. Nou na al deze tijd heb ik geen geduld meer. Maar na die 3 mails heb ik niks meer gehoord. Kan fluiten maar mijn centen. Schande dat dit kan ! Oplichterij is het.

Eerste instantie had ik vertrouwen. Ja direct antwoord terug. Maar die is flink beschadigd kan ik je vertellen.

28 maart 2022

Een super slecht bedrijf.

Een super slecht bedrijf.
Een gipspakket besteld dat al maanden onderweg is!
Na mailcontact(inmiddels 15 keer) elke keer dezelfde beloften door BIBI dat bestelling onderweg is, of inmiddels al bezorgt is(NIET WAAR) of vertraagde leertijd of aan plaatselijke koerier is overhandigd enz.enz.enz.
Waardeloos.
Volgens mij een stel oplichters die op deze wijze geld willen verdienen.
NOOIT IETS KOPEN BIJ DIT BEDRIJF!!!!
Je bent je geld kwijt en Facebook moet zich schamen dit soort bedrijven toe te laten om te adverteren.

27 maart 2022

Discount planet moet je noooit bij…

Discount planet moet je noooit bij kopen. De levertijd die zij hanteren klopt niet. Je krijgt je pakketje helemaal niet geleverd. Wanneer je hierover mailt krijg je constant nieuwe trackcode, en zeggen ze dat het pakket onderweg is. Wanneer je hierover nogmaals mailt dan ontvang je soms ook gewoon geen reactie. Dit is een site die zich absoluut niet aan de afspraken houdt. Koop niet bij discount planet!!!!!

25 maart 2022

Opgelicht.

Ook ik heb een gipspakket besteld.
Niks gekregen. Wacht nu 2 maanden.
2 mails gestuurd met als reactie:

Hi...

Bedankt voor je bericht.
Onze levertijd ligt rond de 18-24 werkdagen, je bestelling is op dit moment nog onderweg.
Helaas klopte de tracking niet welke je eerder hebt ontvangen, dit is een bekend probleem wat wij op dit moment aan het oplossen zijn. Mijn excuses hiervoor.
Zodra je bestelling is overhandigd aan de lokale koerier ontvang je een bericht met een Track & Trace code zodat je je bestelling zelf kunt volgen tot aan de deur.
Als je nog verdere vragen hebt hoor ik deze natuurlijk graag.
Ik wens je nog een mooie dag.

Bibi | Discount Planet

Nou denk maar niet dat dit nog goedkomt. Mijn geld is weg...

24 maart 2022

Bestel hier ajb nooit iets

Bestel hier ajb nooit iets! Ook hier 2 x gipshanden besteld, gekozen voor achteraf betalen. Gelukkig heb ik het via Klarna kunnen pauzeren vooralsnog en nog niets hoeven betalen, maar je krijgt Idd steeds hetzelfde ‘de verzending is vertraagd, we houden nauw contact met de bezorger, we verwachten dat uw pakket binnen 14 dagen aankomt’, etc etc. Stelletje oplichters zijn het die op een zeer lage, goedkope manier, geld proberen af te troggelen van nietsvermoedende klanten! Ik lees hier schrijnende verhalen van mensen die hiervan de dupe zijn, heel verdrietig en ronduit schandalig!! Ik hoop echt dat dit bedrijf eens goed aangepakt wordt. En dat iedereen alsnog zijn/haar pakket ontvangt. Misschien moeten we Idd maar aangifte tegen ze doen zodat ze gestopt kunnen worden.

22 maart 2022

Slecht!!

Slecht!!! En dom van mij om hier iets te bestellen. Ik ontvang dagelijks aanbiedingen per mail maar mijn gipspakket niet! Het duurt langer dan gedacht en de afleverstatus is bezorgd. Zonder track en tracé gegevens! Klopt van geen kant! Ik heb niets ontvangen en krijg ook geen gehoor! Facebook had ook beter moeten checken, vind ik!

21 maart 2022

Waardeloze site die moet stoppen!

Ik heb inmiddels veel negatieve reacties gelezen. Ook ík heb het zelfde vwb de gipsen handafdruk.
Ik heb eind januari besteld en nog niets binnen, ook ik heb Bibi (geen achternaam) al heel wat mails gestuurd en ook ik heb gevraagd om het geld terug te storten!
Ik heb Bibi verteld dat het voor mij heel belangrijk was om dit te ontvangen omdat het voor mijn erg zieke (hersentumor) vriendin was.. er was zelfs wat haast bij.
Ik ben zó ongelooflijk kwaad. Je word aan het lijntje gehouden, ik heb herhaaldelijk gevraagd om een telefoon nummer.
Dan schrijft ze weer dat het aan de plaatselijke koerier is afgegeven en dat het in de loop van de week zou aankomen.
WAT IS HIER TEGEN TE DOEN! DIT MOET STOPPEN, zoveel mensen zijn de dupe geworden en zij worden langzaam aan rijker…. Kunnen we aangifte doen?

21 maart 2022

OPLICHTING

Bibi... We zijn geen goede vriendinnen. Drie maanden geleden iets besteld, nooit wat ontvangen?! Ik heb haar chronische diarree gewenst en de rest ligt nu als aangifte bij de politie. KOOP HIER NOOIT IETS!!!!!!!!! Walgelijke firma die hun beloftes niet nakomt. En ik ben blijkbaar niet de eerste zo te zien aan de reacties hieronder...
Ohja hun gegevens zijn;
Discount Planet

KVK nummer: 80005438

BTW nummer: NL003379454B16

Neutronenlaan 28, 5405 NH Uden, Nederland

20 maart 2022

Super slechte en onbetrouwbare site

Super slechte en onbetrouwbare site! Begin januari een gidshand besteld tot op heden nooit ontvangen! Vraag of de order geannuleerd kan worden of mij geld terug krijg steeds hetzelfde antwoord van Bibi....vertraging bij verzendbedrijf, binnen 10a15 werkdagen word het pakket geleverd, geen geld terug maar retouren bij ontvangst pakket!! Heb nooit wat ontvangen, wat een onbetrouwbaar bedrijf, koop hier nooit wat het zijn oplichters!!

19 maart 2022

15 januari gipshanden besteld

15 januari gipshanden besteld. nog nooit iets ontvangen terwijl trackingcode aangeeft dat het afgeleverd is. En order annuleren kan niet, want Bibi zegt dat ik alleen kan retourneren. Dan moet ik wel eerst iets hebben...bibi!

16 maart 2022

Slechte servie

Wordt niet gereargeerd op mails,voor een retour formulier, niet,, klantvriendelijk ,zeer slechte service, nooit meer iets bij planet kopen

16 maart 2022

Nooit iets ontvangen

Nooit iets ontvangen. Je krijgt wel reactie via de mails maar ze geven nooit antwoord op je vraag. Heel vaag allemaal.

14 maart 2022

Het is wel een goede site

Het is wel een goede site, leuke dingen wel voor ieder wat wils, je moet wel erg lang op je pakketje wachten, ik denk rond de 2 mnd. Ik wilde eerst 3 stèrren doen maar uit eindelijk 4 omdat het lange wachten. toch is beloond met het pakketje👍👍 ik ga toch nog weer bestellen. Gr.Marjo jansen.

13 maart 2022

Is dit jouw bedrijf?