Djurportal Reviews

TrustScore 3.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

djur portalens web, rena skiten, fel lösen varje gång, och inloggad måste man va för att kontakta dom. Ja visst, ok, men fixa in mig då, eller kontakta mig, kan inte hålla på att skapa nytt lösen fler... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

it would be good to include email confirmations of transations so customers are made aware. I also received no confirmation of my interest in a dog for adpotiong so that would be good to have notified... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag hade letat i flera månader efter en golden retriever, och när jag till slut hittade denna plattform var det en fantastisk upplevelse. Vi fick snabbt kontakt med en pålitlig uppfödare, och inom någ... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag har använt flera plattformar för att sälja mina djur tidigare, men detta är definitivt det bästa. Jag fick snabbt sålt min hund, och förfrågningarna var seriösa och välinformerade. Det känns trygg... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

28 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kontaktade en som sålde kattungar fick…

Kontaktade en som sålde kattungar fick svar och vi bestämde jag skulle köpa honan Lovisa . Betalade handpenning och det visar sig han är kriminell är inte hans katter han har sålt dom flera gånger mot handpenning. Har gått ur denna förening så hoppas verkligen inga 399:- kommer dras !!!!! Ingen koll på de som lägger ut annonser vet detta då jag pratat med en annan köpare som också blivit lurad!!

5 januari 2026

Hej Jennie,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse – vi är verkligen ledsna att höra vad du har råkat ut för. Det är absolut inte den upplevelse man ska få när man letar efter en ny familjemedlem 💔

Vi vill understryka att vi alltid rekommenderar att man aldrig betalar handpenning eller överför pengar, innan man har träffat både djuret och säljaren personligen. Samtidigt har vi full förståelse för hur obehaglig och frustrerande en sådan här situation kan vara. 🙏🏻

Vi tar den här typen av ärenden på största allvar, men kan tyvärr inte hantera dem direkt här. Därför ber vi dig att kontakta vår kundservice på kundservice@djurportal.se
och beskriva din situation så utförligt som möjligt. Då kommer vi självklart att gå igenom ärendet och se vad som kan göras. ❤️

Vi hoppas att du vill ge oss möjlighet att hjälpa dig vidare – och återigen, vi är uppriktigt ledsna för din upplevelse. 🙌

Riktigt kriminellt företag

Riktigt kriminellt företag. Drog 399 sek från mitt kort. Nu blir det polisanmälan och konsumentombudsmannen samt reklamation till kontokortsföretaget. Kontaktade deras kundservice men ingen respons

21 december 2025

Fast feedback!!!

2 december 2025

Hej Saftar,

Stort tack för din recension 😍
Det betyder verkligen mycket för oss 🙏🏻

God jul och ha en fin dag

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jag publicerar en annons för katter…

Jag publicerar en annons för katter till salu, men den är inte godkänd för publicering, och supporten svarar inte. Jag bör tillägga att det inte finns något i annonsens innehåll som skulle hindra den från att publiceras. Jag har bett supporten om en förklaring, men de svarar helt enkelt inte.

28 november 2025

Hej Marek,

Din annons uppfyller tyvärr inte våra krav, och vi måste därför avvisa den.
Vi har begärt ett videosamtal där vi kan se katterna samt få ytterligare dokumentation för deras äkthet. Eftersom detta inte har levererats kan vi inte godkänna annonsen. 🙏🏻

Ha en riktigt bra dag. ❤️

Väldigt bra

28 november 2025

Hej Olivia,

Stort tack för din recension – vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. 🥰

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Väldigt trevlig och tillmötes gående.

Väldigt trevlig och tillmötes gående.

25 november 2025

Hej Therese,

Stort tack för din recension – vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. 🙌

Ha en fin dag 😍

Djurportal.se 🐶🐾

Kanon

Kanon! Har fått så bra hjälp! Rekommenderar starkt! Och stort tack till Camilla! 😍

19 november 2025

Hej Juliana,

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jag fick bra hjälp från deras kundtjänst och pengarna tillbaka

Tydlig bedrägeri !!!!Varning

Det står tydlig när man tittar på deras hund annons på FB att man endast skulle betala 9 kr för att titta på annonsen .
Sen drar de 399 kr från mitt bankkonto och visar sig att jag är betalande medlem ???!
Ska polisanmäla

15 november 2025

Hej Halina,

Vi anger våra priser tydligt på vår webbplats och i samband med registreringen. 🙏🏻
Som du kan se där inne erbjuder vi alltid god kundservice – det kräver bara att man kontaktar vår support, så hjälper vi gärna. (Du kan skriva till vår e-post: kundservice@djurportal.se ❤️ )

Vi ser fram emot att höra från dig. 😍

Vänliga hälsningar ☀️

Jätte bra service!!

27 oktober 2025

Hej Ellinor,

Väldig trevlig kundservice

Camilla på kundservice är toppen. Snabba, tydliga och trevliga svar.

27 september 2025

Hej Lizette,

Så trevligt bemötande

Så trevligt bemötande, snabba på att svara!
Super nöjd

25 september 2025

Hej Erah,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Best service ever (from Camilla)

24 september 2025

Hej Charlotte,

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Supporten säger att det va tidligt att…

Supporten säger att det va tidligt att det är en abonnemang men det står bara att öppna en chatt för 9 kr de för smarta på att lura folk iaf

19 september 2025

Hej, ❤️

Send os venligst en mail, så vi kan kigge på din sag – herinde kan vi desværre ikke hjælpe. 🥰🙏🏻

Som du kan se, yder vi altid god kundeservice, det kræver blot, at man skriver direkte til os. 🙌

❤️Du kan sende din mail til:
kundservice@djurportal.se

Jeg ser frem til at høre fra dig. 🥰

Venlig hilsen ☀️
Djurportal.dk🐾

Good service

The person helping me was very understanding and put the time to explain everything for me. I appreciate the help and have been told that my problem will be fixed in a few days. Good service overall, thank you.

18 september 2025

Hej Bahar,

Muy mal

Muy mal , es una estafa la página de internet !!! Cuidado !!! Pagas por 9 coronas y te cobran 400 si no te das cuenta , publicidad engañosa , yo los he denunciado por qué me sacaron mi ultimo dinero de la tarjeta

17 september 2025

Hej Eusebio, ❤️

❤️Du kan sende din mail til:
kundservice@djurportal.se

Jeg ser frem til at høre fra dig. 🥰

Venlig hilsen ☀️
Djurportal.dk🐾

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jättebra bemötande och ordnade så att…

Jättebra bemötande och ordnade så att jag blev helt nöjd trots att det var jag själv som hade gjort fel. Pengarna tb + en gåva + använda plattformen gratis 4 v. Inte illa alls

21 augustus 2025

Hej Anette,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Easy contact with people who wanna sell…

Easy contact with people who wanna sell their pets . Djurportalen is a trustable and very very good company.

9 augustus 2025

Hi,

Thank you so much for your review – we really appreciate you taking the time to share your experience. 🥰

Have a nice day ☀️

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Tar pengar av en fast man inte har nått…

Tar pengar av en fast man inte har nått paket pratat med support om det men händer inte mycket försöker nu ta bort min profil men verkar omöjligt det med

1 augustus 2025

Hej Niklas,

Jag har precis försökt hitta dig i vårt system, men utan framgång. 🙏🏻
Som du kan se här på sidan strävar vi alltid efter att ge god kundservice – det enda vi ber om är att du kontaktar oss via mejl eller support. 🥰

Skicka gärna ett mejl till kundservice@djurportal.se, så kan vi titta närmare på ditt ärende. ☀️

Djurportal🐾

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kom i kontakt med Camilla och fått…

Kom i kontakt med Camilla och fått världens bästa service. Har även hittat min dröm kattunge 🐱❤️🥰
Tack

28 juli 2025

Hej Ronak,

Dit is Trustpilot

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.