Har købt deres semiprofessionelle batteri-buskrydder og er virkelig godt tilfreds. Den har masser af kraft og fungerer virkelig godt. Jeg havde efterfølgende lidt spørgsmål til nogle af delene og... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Fremragende service – andre firmaer kunne lære noget her. Jeg har haft en utrolig god oplevelse med DKTrimmer. Hele forløbet har været helt i top, men en særlig stor tak skal lyde til Emma fra kunde... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
DKTrimmer er en dansk e-handelsvirksomhed med adresse i Vejen, som sælger værktøj, maskiner og tilbehør. Alle kan købe hos os, og som kunde nyder du godt af: Billige priser – måske Danmarks billigste Gratis fragt – ved køb fra 499,- DKK God kvalitet - måske Danmarks bedste Hurtig levering – 1-2 leveringsdage Dansk kundeservice - både i telefon og på mail Mission og vision DKTrimmer stræber efter at levere produkter i god kvalitet til markedet bedste priser med en kort leveringstid og Danmarks bedste kundeservice. Det gør vi ved at fjerne fordyrende mellemled ved at købe direkte fra producenten og sælge direkte til forbrugeren. Alle fordyrende mellemled i forsyningskæden er skåret fra, hvilket også gør os agile overfor vores kunders forslag og ønsker. I modsætning til mange andre webshops har vi eget lager i Vejen, hvorfor vi altid kan garantere hurtig levering (1-2 leveringsdage). Hos DKTrimmer går vi meget op i god, dansk og personlig service. Giv os gerne en ærlig anmeldelse på Trustpilet
Sdr. Ring Vej 1, 6600, Vejen, Denemarken
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Super service. Købte en Ergonomisk elefantlift til hækkeklipper til 1049,- kr og bestilte den, men dagen efter så jeg de havde en demo til 849,- og skrev om jeg kunne nu at bytte til Demo og dette var ingen problem. Super service. Bjarne Andersen

Antwoord van DKTrimmer
Hurtig og nem bestilling , men fik bestilt forkert monteringssæt. Min fejl ! Men skriver så for at høre om de kan hjælpe med en sæt der passer . Hvor svaret var at det skulle være inden 14 dage. Hvis jeg skulle sende retur ! Men det var egentlig ikke det vigtigste ! Det var at få hjælp til at få det rigtige, men kundeservice havde nok en dårlig dag.

Antwoord van DKTrimmer
Fremragende service – andre firmaer kunne lære noget her.
Jeg har haft en utrolig god oplevelse med DKTrimmer. Hele forløbet har været helt i top, men en særlig stor tak skal lyde til Emma fra kundeservice.
Hun var ekstremt hjælpsom, venlig og professionel, og hun fik løst min henvendelse lynhurtigt. Andre firmaer kunne virkelig lære noget af jeres fantastiske kundeservice. Det er sjældent, man møder så høj en standard. Jeg handler helt sikkert her igen og kan varmt anbefale DKTrimmer til andre.

Antwoord van DKTrimmer
De har fine varer og hurtig forsendelse. Jeg købte en fliserenser og den lever helt op til beskrivelsen på hjemmesiden. Jeg har kun godt at sige om firmaet.

Antwoord van DKTrimmer
Super positiv oplevelse med DKTrimmer! Hurtig reaktion og rigtig god service. Det er tydeligt, at de tager deres kunder seriøst. Jeg kan varmt anbefale DKTrimmer. 👍

Antwoord van DKTrimmer
Købte nylon- og stålbørster. Kan ikke se, at de er i nærheden af den effektivitet, som deres reklamer viser. Købte desuden 18 Volt batteri buskrydder uden batteri – Makita batteri platform samt Batteri til græstrimmer/Buskrydder 18 volt 4,0 Ah. Larmer meget og ryster. Min billige Workx med snor er langt mere effektiv ukrudt, også på fliser.
Efter deres svar: De har allerede de oplysninger, som de har bedt om i gennem Trustpilot. Der er der mange andre anmelderser på samme problem som jeg nævner.

Antwoord van DKTrimmer
Har tidligere bestilt stålbørster til min Stihl FS 460 hos dem uden problemer, men nu er de begyndt ikke at sende adapterringe med deres børster.
Modtager børsterne som jeg ikke længere kan bruge da 20-25 mm adapterringen mangler.
Kontrollerer deres hjemmeside og der står at man SKAL bruge et adaptersæt for at bruge deres børster. Tænker derfor det er en ny ting der erstatter de (faktisk ret dårlige) adapterringe. Bestiller derfor to stykker for at have reserve.
Når det kommer opdager jeg så at dette sæt (som man SKAL bruge jvf deres hjemmeside), overhovedet ikke passer til maskinen. Det er alt for småt i indvendig diameter og har for få takker i den medfølgende flange.
Jeg kontakter kundeservice (der til deres kredit svarer hurtigt) og forklarer problemet. De forklarer at adapterringene stadig findes men at de skal tilkøbes. En ekstra krølle på denne sag er at først det tredje billede af adapterringen rent faktisk ligner produktet så man ikke ænser det ved en hurtig oversigt af deres produkter på hjemmesiden.
Jeg foreslår at jeg får tilsendt adapterringe for den samme værdi som jeg har brugt på de ubrugelige adaptersæt (som man SKAL bruge), men det vil virksomheden ikke acceptere.
Opdateret: Virksomheden har givet mig gratis returlabels til de fejlkøbte adaptersæt. Så må vi se om sagen går i orden uden yderligere bøvl.
Opdateret: Ingen problemer med at få pengene igen. Grundet god kundeservice hæves bedømmelsen fra 1 til 3 stjerner. Se godt efter på hjemmesiden og vær opmærksom på at du ikke altid kan regne med anbefalingerne.

Antwoord van DKTrimmer
Den er meget god at bruge og skåner meget

Antwoord van DKTrimmer
Har købt en buskrydder som fungerer upåklageligt. Det som gjorde kundeoplevelsen god var at jeg mistede låsebolten og en spændeskive - ringede til dem og oplevede vildt god service i at de hurtigt fandt hvad jeg manglede og dagen efter var jeg kørende igen. Absolut en anbefaling

Antwoord van DKTrimmer
Jeg har sendt en maskine retur, der ikke er dukket op.
Alligevel har dk trimmer bare valgt at sende mig en ny maskine, det kalder jeg service på højt niveau.
Deres kundeservice er bare så søde og imødekommende

Antwoord van DKTrimmer
Jeg havde en græstrimmer, som pludselig stoppede med at køre. Jeg skrev til DKTrimmer, og der var ingen bøvl eller problemer. De sendte uden videre en ny bagende til trimmeren
Virkelig god kundeservice og nem håndtering af reklamationen. Det er sådan, det skal være!
Kan klart anbefale DKTrimmer. 👍

Antwoord van DKTrimmer
Virkelig god service og meget venlige ved kontakt.

Antwoord van DKTrimmer
Øv, hvor der blev lovet guld og grønne skove i al jeres markedsføring. Så vi bestilte en buskrydder med stål- og nylonbørster til, og vi glædede os til at den skulle gøre vores liv lettere og spare os for en masse tid ift. ukrudt især.
Men sikke noget pangel. Snorene på kantklipperen knækker og ryger af lynhurtigt og børsterne laver kedelige mærker på fliserne, når man forsøger at fjerne ukrudt.
Som ekstra bonus, er den også møghamrende tung og larmer absurd meget.
Den er slet ikke pengene værd, og vi føler os faktisk lidt snydt 🫣
_________
Svar til jeres svar, da jeg åbenbart ikke kan finde ud af, hvor man svarer.
Det er korrekt, at der ikke er en ordre i mit navn. Men det er der i min kærestes. Ordrenummeret er: 58216.
Og det er også korrekt, at vi ikke har kontaktet kundeservice. For hvad skriver man? Produktet lever ikke op til vores forventninger, så vi vil gerne have pengene tilbage, selvom vi har haft produktet i brug? 🤷🏻♀️
Derudover synes jeg også, at andre potentielle købere fortjener et mere gennemsigtigt og nuanceret billede af jeres produkt end blot positive og femstjernede wow-oplevelser. Det er dejligt, hvis det er folk generelt er tilfredse. Det er desværre ikke vores oplevelse.

Antwoord van DKTrimmer
Jeg fik en 18v buskrydder I gave så jeg kan ikke fortælle om selve købet. Men produktet som er et rebrand har været en elendig oplevelse.
Anden gang batteriet blev sat i kunne det ikke tages ud igen. Deres svar er jeg bare skal rengøre omkring batteriet. Alt er nyt og pinligt rent.
Det må være et elendigt kopi eller rebrand af Makita de forhandler.
Ps. Dagen efter fik jeg råd om at fjerne batteri med en tang. Det kan ikke lade sig gøre. Det er for stort og huset for småt. Men med mere finger trækkeri og knække negl kom det fri. De foreslog at smøre med silikone, hermed gjort. Pas på med stål børster, de ødeligger fliserne.
DKTrimmer sendte 100kr. som et plaster på "neglen". Håber den fungere nu ( altså buskrydderen :)

Antwoord van DKTrimmer
Jeg købte en batteridrevet buskrydder/trimmer med klinge, snøre og stål- og nylonbørster inkl. batteri og lader. (Et juli tilbud). Varen blev leveret allierede efter 2 dage. Den lever helt op til mine forventninger et helt fantastisk køb til en rigtig god pris.
Så DK Trimmer kan varmt anbefales
Per Hansen