In mijn winkelwagen al ruim 1 week en aantal CD's staan. Verzenden is niet mogelijk. Melding: "This page is under maintenance, please come back soon". Klantenservice reageert niet op e-mailberichten.... Toon meer
'K heb jaren bij Dodax besteld en alles ging prima. Maar beste Dodax, als jullie niet meer kunnen leveren door wat van omstandigheden dan ook, pas dan jullie website aan, verwijder de optie beste... Toon meer
Als ik vele/alle gedupeerden hier een raad mag geven: Claim indienen bij Paypal indien je via hen de betaling liet gebeuren. Ik diende 3 claims in en heb ondertussen voor alle drie mijn geld terug. Z... Toon meer
Circa 5 weken geleden voor meer dan 100 euro aan cd's besteld. Niets ontvangen terwijl een deel zogenaamd wel verzonden zou zijn. Nu lees ik dat Dodax in de problemen zit. De website is echter nog gew... Toon meer
Meerder bestellingen niet geleverd en…
Meerder bestellingen niet geleverd en geen reactie vanuit klantenservice. Ben al jaren klant, altijd zeer tevreden geweest maar dit is erg pijnlijk nu. Helaas niet telefonisch bereikbaar. Bij elkaar zo'n €50,- waarnaar ik kan fluiten. Toevoeging: ik heb intussen in ieder geval een deel terug via paypal.
4 cd's besteld, niks geleverd
4 cd's besteld, 1 zou er verzonden zijn op 17 juni, inmiddels is het 6 juli en nog steeds niet binnen.
De andere 3 cd's zouden voor 27 juni zijn geleverd, maar deze staan nog steeds op status 'in verwerking'.
Al 2x contact opgenomen met de klantenservice, maar krijg geen reactie. Telefoonnummer is niet te vinden op de website, achteraf misschien een indicatie dat deze webshop niet betrouwbaar was...
Ik raad niemand aan hier ook maar iets te bestellen, in mijn geval heb ik ruim 30 euro weggegooid!
4 Cd's besteld helaas
4 Cd's besteld helaas. Maar slechts twee medio 8 juni verzonden.
Andere twee zouden medio 15 juni 2022 worden verstuurd. Staan opeens op hun site als verstuurd 8 juni?? maar nog steeds niet aangekomen. Hier klopt iets niet.
Ook ontvang ik geen enkele reacties van de klantenservice over mijn aan hen meermaals gemelde manco's.
Advies: bestel momenteel even niets bij Dodax!!!
Wandelgids besteld, betaald, niet gekregen
Wandelgids besteld en betaald. Na 3 weken nog niet ontvangen. Mijn account geeft aan dat het bestelde geleverd zou zijn. De klantenservice heb ik diverse berichten gestuurd, maar heb geen enkele reactie ontvangen. Geen idee hoe /of ik mijn geld kan terugkrijgen.
4 Cd's besteld, denk weg geld!!
4 Cd's besteld helaas. Twee verzonden, maar nog steeds niet aangekomen.
Twee nog in behandeling, maar zouden al verstuurd hebben moeten zijn.
Zo'n E 40,=!!! Weg, denk ik.
Altijd alleen maar goede ervaringen met Dodax gehad. Alles netjes op tijd. Goede klantenservice.
Altijd mailtje volgende dag na de middag ervoor te hebben gemaild.
Nu hoor ik niets op mailtjes, telefonisch niet bereikbaar.
Advies: bestel momenteel even niets bij Dodax!!!
opgelicht
Ik had een bestelling gedaan en heb deze niet binnen gekregen. toen heb ik m geannuleerd. ze zouden het geld terug storten maar dit is niet gedaan. HELE SLECHTE SERVICE
Geen levering.
2 bestellingen gedaan en 2 x niks ontvangen. Als je de klantenservice om opheldering vraagt krijg je gewoon geen antwoord. Laatste keer dat ik iets bij hun bestel.
Bestelling niet geleverd.
Ik heb op 19 juni 2022 een bestelling geplaats.
Het ging om een netwerk kabel.
Het artikel zou tussen 28 en 30 juni bezorgd worden.
Maar nog steeds niet ontvangen.
Ik heb ze tot 2 keer gemaild, maar geen enkele reactie terug ontvangen.
Vind ik knap waardeloos.
Maar ik begrijp, uit de verschillende reviews dat dit, hun manier van zaken doen is.
Daarom raad ik u aan, doe geen zaken Dodax.nl.
Want u ontvangt niets, en je bent je geld kwijt.
cd besteld, nooit ontvangen
cd besteld, nooit ontvangen waardeloze klantenservice reageert niet op mails je krijgt ook geen geld terug WAARDELOZE VERKOPER
Dodax heeft uitstel van betaling aangevraagd
Ik heb jarenlang probleemloos bestellingen gedaan bij Dodax. Duurde soms wat langer, maar alles kwam altijd aan. Ik las afgelopen weekend dat ze uitstel van betaling hebben aangevraagd. Dat is meestal de voorbode van een faillissement. Vandaar dat er sinds een week of twee niet meer wordt geleverd. Ik had ook een viertal bestellingen uitstaan. Gelukkig betaald via PayPal en dan kun je het geld terugvorderen, wat ik inmiddels gedaan heb. Via je creditcardmaatschappij zal zoiets ook nog wel lukken. Heb je op een andere manier betaald, dan zou het wel eens lastig kunnen worden...
Jammer dat Dodax ophoudt te bestaan, zoals het er nu naar uitziet. Het was, ondanks de lange(re) levertijden, in veel gevallen de goedkoopste aanbieder.
Nog niet ÉÉN ster waard
Kan dit bedrijf ook gewoon GEEN sterren krijgen..? Slechtste bedrijf EVER! Je betaalt maar ontvangt niks. Geen communicatie, en je kan fluiten naar je geld EN je bestelling. Doen alsof het verzonden is, maar je zal nooit wat ontvangen.
BESTEL HIER NIKS! dat is het enige dat ik je kan adviseren. Ik ga van de week aangifte doen.
Geen betrouwbare winkel
Besteld en betaald maar niks ontvangen en geen reactie op klachten
Hetzelfde verhaal als alle anderen…
Hetzelfde verhaal als alle anderen hier. Besteld, betaald, niets ontvangen en geen reactie op contact. Malafide winkel, NIET BESTELLEN EN VOORAL NIET BETALEN!
Geen geld terug naar annulering
Krijg ondanks geannuleerde bestelling, die al vele weken onder weg zou zijn, mijn geld niet teru gekregen, ondanks herhaalde verzoeken
Dodax is onbetrouwbaar en reageert niet.
Bij Dodax een 5 delige CD besteld. Het product was volgens hun site in voorraad. De levertermijn stond op enkele dagen later.
Niets bezorgd. Op hun site staat: "In Verwerking".
Een aantal malen een mail gestuurd met de vraag waar de CD's bleven. Nul, absoluut nul reactie.
Gelukkig met PayPal betaald. Mijn geld wordt teruggestort.
Nooit iets bestellen bij Dodax super onbetrouwbaar.
Bericht: Account opheffen wordt niet behandeld.
Ik geef 1 ster voor eerdere aankopen
Al veel LP's gekocht bij Dodax,ok, geen track&trace en het duurde altijd even,maar ik heb steeds alles keurig ontvangen(vandaar toch 1 ster).......tot nu...nu heb ik hetzelfde voor als veel mensen:LP zou geleverd worden tussen 28 en 30 juni......maar nogsteeds niets.....en er blijft staan "in verwerking" terwijl er duidelijk staat dat er nog 10 artikelen op voorraad zijn.....Dat even (beleefd) gemeld....maar GEEN reactie!!!!!
besteld maar niet ontvangen
Op 28 mei 3 CD's en een blu ray besteld.
Op 8 juni 1 CD ontvangen.
Verzendberichten van de andere ontvangen op 15, 21 en 24 juni maar tot op heden (2 juli) nog niets ontvangen.
Dodax failliet
Duidelijk is inmiddels dat Dodax failliet is, dus dat verklaart veel. Ik heb mijn geld via PayPal teruggevraagd en alles was binnen een half uur netjes door Dodax zelf aan mij terugbetaald. Prima afgehandeld dus en zooooo jammer dat ze niet meer bestaan.
They didn't deliver and stole my money
NIET BESTELLEN?!?!!
NIET BESTELLEN?!?!!? Ze deden zo lang over mijn bestelling dat ik hem heb geannuleerd, na 2 maanden mijn geld nog steeds niet terug?!?!?! "We hebben problemen met de terugbetaling, bedankt voor uw geduld." Een en al gelul, zeker nooit bestellen. Ook al had ik niet heel veel geld uitgegeven (25 euro) is dit pure oplichterij, ik verwacht heel snel mijn geld, anders gaat er een hoop gezeur komen! Dit accepteer ik niet!