In mijn winkelwagen al ruim 1 week en aantal CD's staan. Verzenden is niet mogelijk. Melding: "This page is under maintenance, please come back soon". Klantenservice reageert niet op e-mailberichten.... Toon meer
'K heb jaren bij Dodax besteld en alles ging prima. Maar beste Dodax, als jullie niet meer kunnen leveren door wat van omstandigheden dan ook, pas dan jullie website aan, verwijder de optie beste... Toon meer
Als ik vele/alle gedupeerden hier een raad mag geven: Claim indienen bij Paypal indien je via hen de betaling liet gebeuren. Ik diende 3 claims in en heb ondertussen voor alle drie mijn geld terug. Z... Toon meer
Circa 5 weken geleden voor meer dan 100 euro aan cd's besteld. Niets ontvangen terwijl een deel zogenaamd wel verzonden zou zijn. Nu lees ik dat Dodax in de problemen zit. De website is echter nog gew... Toon meer
failliet denk ik
Ik denk dat deze tent failliet is: 4 bestellingen niet meer aangekomen.
Boek niet verzonden
Boek besteld die uiterlijk 7 juli zou aankomen. Nog steeds niet verzonden. Ik heb een mail gestuurd waar nog steeds niet op is gereageerd. Nu net een tweede bericht gestuurd.
Bestelling nooit ontvangen en geen reactie
Eind mei blue-ray besteld. Paar weken later verzendbevestiging. Echter nooit iets ontvangen en via het contactformulier en mail geen reactie. Geld weg en niets ontvangen.
OPLICHTERS!
Ik kocht al vele jaren cd,s bij Dodax.Tot dan toe foutloze leveringen.
Begin mei bestelde ik een cd die niet aankwam.Mij werd een vervangende cd toegezegd.Deze is echter ook nooit aangekomen.
Ca.10 mails gestuurd maar er wordt nergens op gereageerd!
Advies : Bestel hier NIET !!! OPLICHTERS!!
Nooit iets ontvangen
Nooit iets ontvangen
Contact gezocht; vriendelijke reactie , maar niets ontvangen
Opnieuw contact , maar geen reactie meer
Wat een oplichters!
Nooit meer iets bestellen bij deze criminele bende
Niks ontvangen
11 juni bestelling geplaatst , nog niks ontvangen , mail gestuurd geen antwoord op gekregen , volgens mij kan ik naar mijn bestelling fluiten en dus ook naar mijn geld.
Nog niets ontvangen na ruim 3 weken
21 juni en bestelling geplaatst. 22 juni en mail dat het verzonden is. Tot op heden nog niets mogen ontvangen. Wel betaald. Ook 3x via de mail gevraagd hoe het met mijn bestelling is. Ik krijg niet eens een reactie. Trieste situatie.
26 Juni CD besteld zou tussen 5en7 juli…
26 Juni CD besteld zou tussen 5en7 juli bezorgd worden nou dus niet telefonisch contact opgenomen bandje met email krijg je te lezen er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen nou niet dus mijn mening je wordt belazerd dus niets meer bestellen bij Dodax.
Nooit ontvangen
Ik heb 5 Juni een bestelling gedaan, zou tussen 14 en 16 Juni binnen komen. Niks ontvangen, 17-6 mail gestuurd. Reactie was dat ze opnieuw besteld waren en dat het er bijna aankwam. 23-6 een mail dat het opgestuurd is. Tot op heden niks gekregen en krijg ook geen contact meer met ze…
Nee hoor helaas!
Nee hoor helaas! Bestelling niet binnen al een week te laat, ook een stuk op 5 mails gestuurd. Geen antwoord, daar gaat mijn geld. Super jammer dit ik verheugden mij er enorm op. Ergens heb ik nog hoop dat die eraan komt
LP’s besteld, niet ontvangen
LP’s besteld. Vorige jaar goede ervaring met een zelfde soort bestelling. Dit keer kreeg ik een bericht ‘verzonden’ maar na een maand niets ontvangen. De klantenservice reageert niet. Geldklopperij dus. Bestel hier niet meer.
Bestaat Dodax.nl nog?
Ik heb in het verleden verschillende malen CD's besteld bij Dodax.nl, het duurde altijd meer dan een week, maar de website deed wat er beloofd was. Nu wacht ik al meer dan 2 weken op een bestelling die 'verzonden' is, en 2 andere CD's worden nu al meer dan 2 weken niet verzonden. Is het bedrijf failliet? Er wordt niet gereageerd op 2 mails van me.
helaas ben ik er ook ingetrapt
helaas ben ik er ook ingetrapt - maand geleden CD besteld en betaald, staat nog steeds op verzenden, geen reacties op mails en nergens een telefoonnummer te vinden
Zeven bestelde cd’s niet geleverd!
Heb afgelopen anderhalve maand 9 cd’s besteld. Twee zijn er geleverd, de resterende zeven niet. Viermaal heb ik Dodax hierover aangeschreven, maar geen reactie ontvangen. Was tot dit voorval altijd een tevreden klant, ondanks de lange levertijden. Ben bang naar mijn geld te kunnen fluiten. Er wordt nog steeds geadverteerd en artikelen aangeboden door Dodax. Advies: NIET kopen, er wordt NIET geleverd.
Mijn bestelling wordt niet geleverd.
Dit is de 2e keer dat ik een bestelling heb gedaan bij Dodax. De 1e levering van 3 cd's was er met ongeveer 10 dagen. Begin juni 4 cd's besteld en die worden niet geleverd. Bij 2 wordt gezegd dat ze zijn verzonden en andere 2 in verwerking. Helaas totaal niets ontvangen.
Bereikbaarheid SLECHT
Bestelling geplaatst, tot op heden niet geleverd. Wel betaald. Klantenservice 2x gemaild. Geen reactie telefonisch niet te bereiken.
Malafide bedrijf, oplichters
Een lp besteld. Deze zou 2 wkn later bezorgd worden. Daar dit niet gebeurde contact opgenomen via contactpagina. Ik kreeg excuses aangeboden want er was iets fout gegaan met de bestelling. Nu een maand later heb ik mijn lp nóg niet en reageert dodax.nl niet meer op mijn berichten. Geld kwijt dus. Frustrerend dat zo'n malafide bedrijf gewoon z'n gang kan gaan!
Advies: niet bestellen bij dodax!!
Oplichters
Zelfde probleem als velen hier. LP besteld, verzendbericht ontvangen en daarna al een maand radiostilte. Niet bestellen op deze website!
nooit ontvangen en geen reactie op mails
Let op: Niets bestellen via DODAX
Al jarenlang tevreden klant.
In juni een aantal cd's besteld. Zouden verzonden zijn, maar ontvang niets.
Klantenservice reageert niet op mails.
Schijnt dat Dodax op kiepen staat en inmiddels uitstel van betaling aangevraagd heeft.
De via Paypal betaalde cd's zijn al door Paypal vergoed.
De kleine €100,- die ik via mijn bankrekening heb overgemaakt zie ik waarschijnlijk nooit meer terug.
De site is nog in de lucht en accepteert nog steeds bestelling. Schande dat dit zo doorgaat.