In mijn winkelwagen al ruim 1 week en aantal CD's staan. Verzenden is niet mogelijk. Melding: "This page is under maintenance, please come back soon". Klantenservice reageert niet op e-mailberichten.... Toon meer

'K heb jaren bij Dodax besteld en alles ging prima. Maar beste Dodax, als jullie niet meer kunnen leveren door wat van omstandigheden dan ook, pas dan jullie website aan, verwijder de optie beste... Toon meer

Als ik vele/alle gedupeerden hier een raad mag geven: Claim indienen bij Paypal indien je via hen de betaling liet gebeuren. Ik diende 3 claims in en heb ondertussen voor alle drie mijn geld terug. Z... Toon meer

1,8

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Oplichting

Circa 5 weken geleden voor meer dan 100 euro aan cd's besteld. Niets ontvangen terwijl een deel zogenaamd wel verzonden zou zijn. Nu lees ik dat Dodax in de problemen zit. De website is echter nog gewoon in de lucht zodat mensen onwetend van de situatie geld overmaken zonder ooit iets te ontvangen. Pure oplichting! Uiteraard reageert de klantenservice nergens op.

Zwitserse maffia

Zo zit ook al te lang te wachten op 2 cd's. Dacht dat dit bedrijf ok was. Uit de reacties moet ik helaas een andere conclusie trekken. Vast en zeker een Klaus Swaab organisatie €£¥@$%$#

Niet doen, lezer!

Meer dan een maand gelden: ter waarde van ongeveer € 100 twee cd's gekocht... nooit zijn ze in mijn bezit gekomen, nooit. Enkele malen ge-e-maild, dat levert ook al niets op. Zeer vervelend!

12 juli 2022

Ik ben blijkbaar niet alleen !

Vier jaar trouwe klant geweest. Nooit problemen. Mails werden steeds keurig en persoonlijk beantwoord. Afgelopen maand 10 cd's besteld. Niets ontvangen. Geen reactie meer op vragen per mail. Site is nog steeds open. Men blijft dus maar onschuldigen duperen!

12 juli 2022

Dodax laat vaste klanten in de steek!

Jarenlang hier mijn vinyl en cd's besteld. Altijd alles geleverd, al moest je er wel lang op wachten voordat het geleverd werd maar daar tegenover waren de prijzen erg laag. Zelfs nog een positieve review geschreven. Nu nog bestellingen staan met een waarde van ruim €100,-, vooraf betaald, die deels verzonden (17juni) of nog op verwerken staan.
Ben bang dat ook ik mijn geld kwijt ben aangezien op mails niet meer word gereageerd.
Erg jammer dat er zo met goede, vaste klanten word omgegaan.
Ik bestel hier in ieder geval nooit meer.

"Wees gewaarschuwd"

"Wees gewaarschuwd, bestel hier niet!"

Ruim voor vaderdag (15 juni) heb ik hier een mooie DVD box besteld. Dagelijks heb ik de website in de gaten gehouden, maar telkens werd de verwachte verzenddatum aangepast. Twee weken later (28 juni) is de status van het pakket gewijzigd naar verzonden. Nu ook alweer twee weken verstreken zijn (12 juli) krijg ik toch wat argwaan. Op trustpilot alleen maar ellende..... Ik houd hoop omdat het pakket uit het buitenland kan komen, maar de centjes beschouw ik al als verloren (€30,-). Ook de klantenservice is op geen enkele manier bereikbaar.

Er gaan ook geruchten dat deze winkel failliet is. Ik vind het dan crimineel dat deze webwinkel nog wel incasseert maar niet levert!

*Update 15 juli
Op 27 juni heb ik toch nog maar eens een mailtje gestuurd naar de klantenservice met de vraag waar het pakketje blijft. Op 15 juli kreeg ik een standaard reactie waarin stond dat ik de status kon volgen in mijn account. Het enigste positieve aan dit antwoord is dat de klantenservice nog leeft en dus wel weer vragen beantwoord, ook al is dit een standaard antwoord.

"Wees gewaarschuwd, bestel hier niet!"

Failliet?

Twee bestellingen zouden al paar weken terug verzonden zijn. Nog steeds niks ontvangen. Krijg geen reacties op contactformulier inzendingen.

In de afgelopen jaren veel besteld, en ging altijd goed. Soms wat langere lever-/verzendtijd, maar dat nam ik voor lief. Maar nu lijk ik dus mijn geld kwijt te zijn van drie CD's en krijg dus nul reactie van klantenservice.

UPDATE 15 juli: Vandaag wel email gehad van klantenservice en zie dat één openstaande bestelling door Dodax zelf is geannuleerd (hopelijk krijg ik geld daarvan automatisch terug). Van twee CD's die nog onderweg zijn (al 4 weken) nog niks gehoord. Gevraagd om geld daarvan ook terug te storten.

Oplichters

Oplichters, cd besteld, zou eind juni geleverd worden! Inmiddels 7 keer gemaild, krijg geen antwoord, en staat nog steeds op " in verwerking" ik sluit me aan bij de rest van de reviews. Koop hier absoluut niets mensen, blijkbaar is dit bedrijf failliet!

Probleem?

Vrees dat hier iets structureels aan de hand is. In het verleden waren ze altijd snel met verzenden maar er is duidelijk zand in hun machine gekomen, mijn order staat al drie weken op "in verwerking". Jammer, waren altijd snel en betrouwbaar, hoop dat het apparaat weer aan de gang te krijgen is maar ben niet erg hoopvol...

12 juli 2022

Weet niet wat er gaande is daar

Al jaren klant en altijd alles netjes ontvangen, tot nu dus heb nog 6 cd's staan op de bestelling waarvan er twee verzonden zouden zijn op 15 juni, nog altijd niks dus en de klantenservice reageert ook niet meer. Denk dat deze tent failliet is. Zouden tenminste de site offline kunnen halen dan. Teleurgesteld!

12 juli 2022

Schandalig dat ze blijven doorgaan!

Eerste keer bij Dodax besteld....had ik nooit moeten doen. Zelfde ervaring zoals velen hier...zijn waarschijnlijk failliet. Schandalig dat de website nog bestaat en dat ze nog lekker incasseren!!!!! Zo worden steeds meer mensen opgelicht.

12 juli 2022

Geld kwijt en bestelling kwijt

Geld kwijt en bestelling kwijt.

Ik heb een plaat besteld 20 juni en het zou zelfs verzonden zijn. We zijn nu 10 juli en ik krijg maar geen reactie en kan nergens mijn geld terug krijgen. Ik denk dat ik kan fluiten naar mn geld en mijn bestelling

Op 22mei een cd besteld

Op 22mei een cd besteld. Er staat op de status dat hij verzonden is. Nog steeds niets ontvangen. E-mal en messenger bericht gestuurd maar geen antwoord. Zet het dan op internet dat jullie gestopt zijn. Zodat niet nog meer mensen hun geld kwijt zijn 😡

11 juli 2022

Niet geleverd, geen reactie servicedesk

Bestelling was op voorraad maar werd niet geleverd, nu uitverkocht. Vooraf betaald maar staat al maand op verwerking. Op mijn vragen wordt niet gereageerd. Ik weet niet wat er aan de hand, maar volgens mij is er iets goed mis met deze club..... Even niets meer bestellen dus, misschien failllisement op komst?

11 juli 2022

Zelfde ervaring als vele reviews

Zelfde ervaring als vele reviews. Trouwe klant, ging altijd goed. Nu 4 bestellingen eind mei/begin juni die nog steeds niet geleverd zijn. Wel verzonden, zeggen ze. Geen reactie op mails. Niet bestellen.

11 juli 2022

Waar is de cd ? Verzonden, niet verzonden, verzonden...foetsie!!

In mei paar cd's bij Dodax besteld. Op 1 na heb ik die ontvangen. Ongeveer half juni een mail gestuurd naar hun. Kreeg de reactie dat de levering naar hun toe vertraagd was maar dat die verzonden werd. Was volgens site ook ruim op voorraad. In account was vervolgens niet te zien dat de cd verzonden was. Weer een mail gestuurd, toen reactie gehad dat die op 20 verzonden was (dag of 5 nadat die volgens hun eerdere mail verzonden was). Nu 3 weken later heb ik de cd nog steeds niet ook al moest die uit Zwitserland komen, had die er nu allang kunnen zijn. Vaker daar besteld, maar dat doe ik nu niet weer. Zou mij niets verbazen als ze failliet zijn (en anders gaan ze dat wel gezien de vele klachten).