In mijn winkelwagen al ruim 1 week en aantal CD's staan. Verzenden is niet mogelijk. Melding: "This page is under maintenance, please come back soon". Klantenservice reageert niet op e-mailberichten.... Toon meer
'K heb jaren bij Dodax besteld en alles ging prima. Maar beste Dodax, als jullie niet meer kunnen leveren door wat van omstandigheden dan ook, pas dan jullie website aan, verwijder de optie beste... Toon meer
Als ik vele/alle gedupeerden hier een raad mag geven: Claim indienen bij Paypal indien je via hen de betaling liet gebeuren. Ik diende 3 claims in en heb ondertussen voor alle drie mijn geld terug. Z... Toon meer
Circa 5 weken geleden voor meer dan 100 euro aan cd's besteld. Niets ontvangen terwijl een deel zogenaamd wel verzonden zou zijn. Nu lees ik dat Dodax in de problemen zit. De website is echter nog gew... Toon meer
Voor mij geen Dodax meer!
Afgelopen jaren leek Dodax het leven te hebben gebeterd voor wat betreft leveringen.
Van laatste levering heb ik geen enkel item ontvangen. Alle posities zijn maand geleden "verzonden". Tot vandaag heb ik niets ontvangen.
Via mail heb ik het probleem aan Dodax voorgelegd. Ik kreeg een standaardberichtje terug. Hierin stond niets over een mogelijke oplossing etc.
Conclusie: geen cd's, geld kwijt. Waardeloos bedrijf. Dit was de laatste keer dat ik hier iets besteld heb!
Dodax failliet, nooit ontvangen en centjes kwijt
Besteld, nooit ontvangen. 1x reactie klantenservice dat er in de verzending iets fout is gegaan en ze het product nogmaals gaan opsturen. Dat is ondertussen 4 weken terug en daarna geen enkele reactie meer van de klantenservice. Zie ook de link in een aantal reviews terug, waarin staat dat ze failliet zijn. Website staat nog vrolijk online....
CD's niet geleverd en geen reactie op vragen
Ik heb op 19 juni voor 55 euro aan CD's besteld. CD's waren toen "op voorraad". Inmiddels zijn twee CD's al weer drie weken geleden "verzonden" (maar nog niet ontvangen), en twee CD's zijn nog "in verwerking". Op vragen over de bestelling wordt niet gereageerd.
Update 15 Juli 2022: op mijn twee berichten aan Dodax inmiddels antwoord gekregen. Helaas een standaard reactie die op geen enkele manier antwoord geeft op mijn vragen over mijn specifieke bestelling.
Dodax waarschijnlijk in problemen
Bestellingen worden niet geleverd en klantenservice reageert ook niet meer op mails.
Dit is inderdaad foute boel.
De site bestaat nog wel, maar inmiddels kun je niet meer bestellen.
Jammer, was jarenlang een goedkope en zeer betrouwbare firma.
Sorry Dodax,
Sorry Dodax,
Altijd veel besteld, maar nu twee cd's besteld betaald maar nooit gekregen. Ik ben er nu zat van. Dan maar meer betalen en direct de lp of cd in bezit. Hier niet weer kopen.
wist niet dat ze onbetrouwbaar waren
wist niet dat ze onbetrouwbaar waren, wacht al 4 weken op 2 cd's 1e keer ging goed maar nu moeten ze worden failliet worden verklaard ja toch!
Jaren zonder problemen daar cd's en…
Jaren zonder problemen daar cd's en dvd's gekocht. Probeerde vandaag een cd te bestellen maar als ik wil afrekenen dan staat er dat er maintenance wordt uitgevoerd en dat ik het later nog eens moet proberen. Na dit allemaal gelezen te hebben wacht ik daar voorlopig maar even mee. Helaas dus nu naar de veel duurdere Bol. De cd die ik probeerde te bestellen was €15 en bij Bol maar liefst €22. Misschien dat hun lage prijzen en geen verzendkosten hun de das om hebben gedaan. Bol en Amazon kunnen nu hun zakken weer vullen.
Ik heb op 10 juni 2022 een album…
Ik heb op 10 juni 2022 een album besteld maar nog nooit binnen gekregen. Die zou tussen 21 juni en 23 juni binnenkomen maar niet binnen. Ik wacht er bijna een maand op. Vind het zo vervelend dat ik ook geen reactie op de mails die ik gestuurd heb geen antwoord heb gekregen. Ik zou graag mijn geld terug willen hebben!
'K heb jaren bij Dodax besteld en alles…
'K heb jaren bij Dodax besteld en alles ging prima.
Maar beste Dodax, als jullie niet meer kunnen leveren door wat van omstandigheden dan ook, pas dan jullie website aan, verwijder de optie bestellen en wees open over wat er aan de hand is.
Via PayPal ondertussen m'n bestelbedrag geretourneerd gekregen, dank PayPal.
Mvg,
Ronald
DVD besteld, verzonden, maar nooit aangekomen
DVD besteld, is verzonden volgens hun info op 24 juni. Nu, 14 juli nog niets ontvangen. Op emails wordt niet gereageerd
Jaren lang veel cd’s gekocht en nooit…
Jaren lang veel cd’s gekocht en nooit problemen. De laatste keer was er een probleem en de cd zou opnieuw worden verstuurd. Na enkele mails geen contact en telefoon wordt opgehangen zodra het antwoord apparaat eindigt.
Heb je een bestelling gedaan via pay pal? Log dan in bij paypal en open een geschil.
Oplichters
CD besteld maar nooit iets ontvangen, klantenservice reageert ook niet!!! OPLICHTERS
Eens maar nooit weer
Op 3 juni heb ik 2 cd's besteld en betaald. Zouden tussen 14-16 juni geleverd worden. Maand verder en nog niets gehoord. Status bestelling in verwerking. Geen enkele reactie op mails. Was voor mij eerste keer Dodax, tevens de laatste keer.
Cd' verzonden maar nooit ontvangen
Cd's zouden zijn verzonden maar nooit ontvangen. Geen contact mogelijk per email of telefoon. Volgens Zwiterse informatie faillissementsaanvraag maar kwalijk dat de website nog in de lucht is.
Misselijke praktijken
Mensen, niets meer bestellen! Zo te lezen ben ik niet de enige die bedonderd is door Dodax, ze reageren nergens meer op. Ik moet mijn verlies maar nemen. Zijn ze failliet? Wel misselijk om hun website open te houden voor iedereen die een bestelling doen zonder die ooit ever geleverd te krijgen.
Lp besteld en nooit ontvangen
Lp besteld. Wel bevestiging dat het item is verstuurd maar het is bij mij niet binnen gekomen en geen track en trace. Aantal keer de klantenservice gemaild maar geen enkele reactie ontvangen.
Een bestelling van bijna 500 EUR…
Een bestelling van bijna 500 EUR geplaatst op 20 juni 2022 maar nooit ontvangen. Je kan ze ook niet bereiken telefonisch en op de mail reageren ze ook niet.
Krijg geen contact met de klantenservice
Krijg geen contact met de klantenservice.
Lijn wordt verbroken. Maar wel incaseren.
Wacht al langer dan 3 weken over de leverdatum heen. Oplichters!
Op 11 juni voor ca 40 euro CD's…
Op 11 juni voor ca 40 euro CD's besteld. Er zou er 1 zijn verzonden maar deze nooit ontvangen. De 2 andere staan nog 'in verwerking' en gaan nooit meer komen denk ik. Nu 4 x mail gestuurd maar krijg geen antwoord.
NIET BIJ DODAX BESTELLEN WANT GAAT NIET GOED EN GELD KWIJT!!
Boek besteld
Boek besteld, niks ontvangen, klantenservice gaf aan het pakket te hebben verzonden, niks ontvangen na 2 maanden