In mijn winkelwagen al ruim 1 week en aantal CD's staan. Verzenden is niet mogelijk. Melding: "This page is under maintenance, please come back soon". Klantenservice reageert niet op e-mailberichten.... Toon meer

'K heb jaren bij Dodax besteld en alles ging prima. Maar beste Dodax, als jullie niet meer kunnen leveren door wat van omstandigheden dan ook, pas dan jullie website aan, verwijder de optie beste... Toon meer

Circa 5 weken geleden voor meer dan 100 euro aan cd's besteld. Niets ontvangen terwijl een deel zogenaamd wel verzonden zou zijn. Nu lees ik dat Dodax in de problemen zit. De website is echter nog gew... Toon meer

1,8

Slecht

TrustScore 2 uit 5

DoDax zeer Grote Boevenclub en Oplichters. Heb op 09-06-2022 een trechter besteld…

Heb op 09-06-2022 een trechter besteld voor een Bialetti Mukka Express bij hen. Het werd pas verzonden op 24-06-2022.!.!
Daar begrijp ik totaal al helemaal niks van bijna een maand later.?
Contactformulier ingevuld kreeg pas veel later daar een reactie op ook nog in het Engels totaal geen duidelijkheid over mijn bestelling instond wel dat ik geduld moest hebben.
En mijn bestelling moest raadplegen en kon zien wat er met mijn bestelling gebeurde.
Nou daar staat nog steeds het zelfde bij verzonden op 24-06-2022 en verder helemaal niks.
Nu is het woensdag 03-08-2022 contactformulier maandag 01-08-2022 nogmaals ingevuld geen reactie.
Geloof er totaal al niet meer in maar zou graag willen dat ik mijn geld terug krijg.
Dus mensen niets maar dan ook niets bestellen bij DoDax te Zwitserland want je krijgt niks je geld kun je naar fluiten. Zo kan ik ook wel rijk worden over de rug van Hardwerkende mensen Große Boevenclub daar zitten er veels te veel op het internet walgelijk dat moet veel harder aangepakt worden.

3 augustus 2022

Mijn bestelling is inmiddels door het…

Mijn bestelling is inmiddels door het bedrijf geannuleerd en zou binnen een paar dagen mijn geld terug krijgen.
Nu enkele weken later nog steeds mijn geld niet terug en ook geen antwoord op mijn mailtjes.
Betaald met Sofort(klarna) doet er ook niets aan om mijn geld terug te krijgen.

3 augustus 2022

Bestel niks bij dodax: mogelijk failliet

Op 27jun22 cd besteld bij dodax, welke rond 5-7jul22 per post thuis geleverd zou worden!
Op 26jul22 een berichtje gestuurd dat mijn cd nog niet ontvangen was en of er problemen zijn met levering! Niks ontvangen ook geen reactie op mijn berichtje, dus op reviews gekeken en bleek niet de enige te zijn die niks ontvangt of reactie van dodax krijgt!
Mogelijk is dodax failliet, maar gelukkig met Paypal betaald, die mijn betaling heeft teruggestort op mijn bankrekening!
Dus betaal via webshops met bv PayPal zodat bij problemen het geldbedrag terug komt

2 augustus 2022

Ik wacht nog steeds (ook op mijn geld)

Bestelling geplaatst, werd twee weken laten vanuit het bedrijf geannuleerd (zonder reden), op mails wordt niet gereageerd en mijn geld heb ik (inmiddels een maand verder) ook nog steeds niet terug. Dat was dus de laatste keer.

Boek niet geleverd

Ik heb een boek besteld en betaald. Dat ging eenvoudig, maar het wordt niet geleverd. Inmiddels is de levertijd 5 weken geleden verstreken terwijl op hun website staat dat het op voorraad is en binnen enkele dagen toegestuurd kan worden.
De klantenservice is per telefoon niet bereikbaar (altijd in gesprek) en per mail krijg ik een nietszeggend antwoord. Er is op de website geen optie om de bestelling te annuleren en je geld terug te krijgen en de kleine lettertjes van de verkoopvoorwaarden voorzien daar ook niet in.

2 augustus 2022

Voor een dubbeltje op de 1e rang…

Dodax is officieel failliet. Tja, voor een dubbeltje op de 1e rang. Geen verzendkosten en zo ongeveer de goedkoopste die er te vinden is. Veel huilie huilie hier, maar ook even kritisch in de spiegel kijken graag. Ook ik ga helaas mijn laatste bestelling nooit meer krijgen en kan fluiten naar mijn geld. Jammer, maar goedkoop blijkt (meestal) duurkoop. Was overigens behoorlijk tevreden tot mijn laatste aankoop….

Niks bestellen bij dodax

In mei een cd besteld die in juni geleverd zou worden. Toen de datum verstreken was contact opgenomen en kreeg te horen dat er vertraging was. Later zag ik dat mijn bestelling geannuleerd was. Ik heb nog contact gezocht maar kreeg geen reactie meer en heb ook mijn geld niet terug gekregen.

Claims indienen

Als ik vele/alle gedupeerden hier een raad mag geven: Claim indienen bij Paypal indien je via hen de betaling liet gebeuren. Ik diende 3 claims in en heb ondertussen voor alle drie mijn geld terug. Zorg voor de nodige printscreens van betalingsdocumenten en bestellingen, kan van pas komen om de claims hard te maken.
Nog een kleine kanttekening: Ik was jaren klant bij Dodax en was uiterst tevreden over hun service. Spijtig dat hier een einde aan kwam.

Surseance van betaling voor Dodax

Blijkbaar heeft Dodax eind mei uitstel van betaling aangevraagd in Oostenrijk, de Zwitserse webshop is echter nog gewoon in de lucht maar orders worden niet meer geleverd of geannuleerd zonder teruggaven van geld. Ik heb via PayPals claims ingediend om mijn geld terug te krijgen. Jammer, want ben er jaren tevreden klant geweest (ze hebben wel een keer eerder uitstel van betaling aangevraagd maar toen een succesvolle doorstart gemaakt een aantal jaar geleden).

31 juli 2022

Heb in juni 2 bestellingen geplaatst…

Heb in juni 2 bestellingen geplaatst bij Dodax, die geannuleerd zijn door Dodax, van 1 bestelling hebben zij het geld teruggestort, van de andere bestelling hebben zij tot op heden het geld niet teruggestort.

Heb best wel veel cd’s besteld via hun en ben altijd tevreden geweest tot nu.

Wilco

31 juli 2022

Gaat niet goed met Dodax!

Gaat niet goed met Dodax, ik hoor in elk geval verontrustende berichten; zonder bericht van Dodax op 15 juli bestelling geannuleerd. Nog geen terugbetaling gezien.

Stelende oplichters!

Op 9 Juli heb ik een CD besteld bij dodax.nl. Zonder enige reden is deze bestelling geannuleerd op 15 Juli. Hierover ben ik niet geïnformeerd waardoor ik hier nu pas achter kom door in te loggen op dodax.nl. Contact is niet mogelijk of hier wordt niet op gereageerd. Ook het betaalde geld is niet terug gestort.

30 juli 2022

Geen levering, geen communicatie met klant

Jarenlang was ik een tevreden klant van Dodax. Voordelige cd’s zonder verzendkosten. In juni 3 cd’s besteld die nog niet zijn geleverd. Wanneer ik mijn bestellingen opzoek op de Dodax website blijken deze zonder opgaaf van redenen te zijn geannuleerd. Hiervan echter geen persoonlijk bericht ontvangen. Tot twee maal toe navraag gedaan naar de status van mijn bestellingen, maar geen reactie ontvangen.De berichten over een mogelijk faillissement plaatsen alles in een ander daglicht, maar het blijft een onbehoorlijke manier van werken, zeker omdat je ook nu nog kunt bestellen bij Dodax. Niet doen!

6 juni besteld

6 juni besteld. Dvd box. Na 2 weken antwoord zeggen dat het opgestuurd is. En nu geven ze geen antwoord meer. Er word gezegd dat ze misschien wel failliet zijn. Dus bestel hier niet!! Nog steeds geen geld terug en wel verzonden staat er. Belachelijk dat je nog steeds dus kan bestellen op de site die nog online is

Dodax failliet?

Tevens 3 weken geleden cd besteld en 3 mails gestuurd waar die bleef. Dodax heeft status op geannuleerd gezet. Geen reactie en teruggave van Dodax.

Product besteld

Product besteld. Niet ontvangen. Ze hebben het zelf op geannuleerd gezet. Ik krijg geen contact meer. Ik heb m'n geld teruggevraagd en na 1 maand nog steeds niets ontvangen.

29 juli 2022

Niets geleverd en geen geld terug

Tot nu toe goede ervaringen tot half juni. Op 14 juni jl heb ik 3 cd's besteld bij dodax.nl. Geen van de 3 artikelen heb ik ontvangen. Dodax heeft zelf 2 artikelen op geannuleerd gezet zonder mij in te lichten. 1 artikel heeft de status "verzonden" op 28 juni maar tot op heden (28 juli) heb ik niets ontvangen. Diverse pogingen gedaan contact te krijgen en mijn geld teruggestort te krijgen maar geen reactie ontvangen. Ik heb begrepen dat ze failliet zijn maar de webshop is nog steeds bereikbaar en je kunt er ook nog gewoon bestellen. Dus er komen nog dagelijks nieuwe gedupeerden bij. Ik wil het door mij betaalde bedrag van 55,76 terug en wel zo snel mogelijk.

28 juli 2022