1,4

Zeer slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

KOOP GEEN DULCO GUSTO NEO LATTE

Enorm teleurgesteld in de Dolce Gusto Neo Latte! Niet enkel is de app een RAMP, ook manueel werkt het apparaat niet zoals vermeld in handleiding. De hoeveelheden kloppen nooit en meestal moet je gaan opzoeken wat het probleem ZOU KUNNEN ZIJN! dus onmogelijk dit apparaat dagelijks te gebruiken, laat staan bij bezoek en al zeker niet via de app die meer niet dan wel werkt. Probleem erkend op hun website maar problemen lossen zich niet op. Intussen is dit reeds 3 maand lopende. Op klachten wordt niet gereageerd, geen ondersteuning bij vragen. ook installeren vrij complex, niet iedereen zal daar mee omkunnen als het al lastig is voor wie gewoon is om met apps en dergelijke om te gaan! Meer frustraties dan genot!

20 december 2025

Indirect word je uitgemaakt voor leugenaar

Krups Nederland NESCAFÉ Dolce Gusto Nederland DHL eCommerce Nederland

Grote bedrijven in o.a. Nederland, maar niet heel begripvol of klantvriendelijk.

Ons Dolce Gusto apparaat werkte niet meer naar behoren. Op advies van anderen opgestuurd naar Krups, via DHL. Het apparaat was namelijk nog geen jaar oud en er zit 2 jaar garantie op.

Het apparaat ingepakt in een doos, met bubbeltjes plastic, lucht/stootkussentjes en een grote prop plastic om de lege ruimte op te vullen. Geheel volgens de TIPS van Krups.

Een week later kregen we een antwoord van afdeling reparatie. Uw apparaat is kapot bij ons aangekomen. Dat gaat ons c.a. €76 kosten, maar als je niet akkoord gaat, dan gaat het c.a. €45 kosten.

Dat is gek, moeten wij betalen voor iets waar wij niet schuldig van zijn. Het apparaat was deugdelijk verpakt volgens de tips van krups. Wij hebben direct DHL gebeld, want hij is dan tijdens het transport stuk gegaan. Met onze hele ingewikkelde vraag, “Ons apparaat is gebroken tijdens transport, wij krijgen daardoor een rekening en willen van jullie een oplossing”, werden we doorverbonden en doorverbonden etc. Tot iemand vertelde dat wij als particulier en verzender niets aan kunnen vechten, dat moet de ontvanger.

Dus.. naar Krups bellen. Eenmaal aan de telefoon met een medewerker het hele verhaal gedaan. Natuurlijk vond hij het “erg vervelend” om te horen (standaard klantenservice taal), maar vertelde ook NIETS te kunnen doen richting DHL en intern kon er ook niets gedaan worden, want blijkbaar was er bewijs nodig en kon hij ons niet “op onze blauwe ogen geloven”.

Erg frustrerend, want in de formulieren die je toegestuurd krijgt staat NIETS over het maken van foto’s van het inpakken, alleen TIPS over het deugdelijk inpakken van het apparaat. Wel staat er onderaan dat zelfde formulier “wij zorgen ervoor dat uw product met GOEDE ZORG wordt GETRANSPORTEERD”. Dat is dus niet waar en word je ook nog weggezet als leugenaar!
Maar goed, wie zegt dat jullie ons apparaat niet hebben laten vallen? Kunnen jullie daar bewijs van leveren? Want jullie kunnen wij ook niet op jullie blauwe ogen geloven. Uiteindelijk (omdat er iets van bewijs MOEST komen) hebben wij de foto’s van de mensen van de reparatie gebruikt, daar was in de doos nog wat van het verpakkingsmateriaal te zien.

Misschien kunnen jullie voor de andere klanten, die ook geen kwaad in zin hebben, even bij die formulieren dus plaatsen dat er foto’s gemaakt moeten worden. Kennelijk is dat niet duidelijk genoeg!!

In ieder geval zijn onze vragen voorgelegd aan een teamleider en je raad het al.. gewoon betalen, “er is onvoldoende bewijs“ en “wij zijn niet aansprakelijk voor transport schade”. Dat laatste snappen wij, maar bellen naar DHL, Ho maar. Om het nog mooier te maken, naar het originele mankement is dus niet eens gekeken, maar dat zou nu wel kunnen als we dat nog willen…….
Als troost krijgen we 20% korting op het gehele assortiment. Wat op het moment ivm blackfriday nog overal 30% is.

Hoe dan ook moeten wij betalen voor iets waar wij ook niet schuldig aan zijn en als we het wel gerepareerd willen hebben, dan is het net zo duur als een nieuw apparaat op dit moment.

Jullie noemen ons indirect leugenaars, jullie willen niks met ons oplossen en laten ons gewoon in de stront zakken.

Graag komen wij met iemand in contact die wel gewillig is om dit op te lossen.

24 november 2023

Dolce Gusto Infinnissima

We hebben de Dolce Gusto Infinissima om uit te proberen via The Insider. Het is een mooi apparaat en de koffie die eruit komt is bijzonder heet. Het is alleen jammer dat de koffiecups zo duur zijn. De cups van een ander merk zijn minder van smaak en dat is erg jammer. Voor de rest is het een heerlijk apparaat en de koffie smaakt heel erg lekker.

4 september 2018
Reviews in alle talen tonen. (46 reviews)