Met ons gezin genieten we al ruim een half jaar van deze stoere alleskunner. Samen naar een festival, mee in de trein of auto, naar de camping of ‘s nachts terug van een feestje; de Doppio is inmiddel... Toon meer

Ben al Doppio rijder sinds het begin. Ben zeer tevreden. Hele fijne, betrouwbare fiets. Klantenservice is per mail goed bereikbaar. Wordt snel gereageerd op mijn berichten. Goede service en vriendeli... Toon meer

Na veel onderzoek doen naar elektrische fietsen zijn we bij doppio uitgekomen. We zochten een goede en veilige elektrische fiets met kinderzitje. We hebben onze doppio nu langer dan 6 maanden en kunne... Toon meer

Wat een WAANZINNIG slechte service!!! De communicatie met Doppio is echt dramatisch. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar, alleen via Whatsapp. Daar komt vervolgens pas heel laat reactie op. Totaal gee... Toon meer

1. Fietsenwinkel
  2. Fietsverhuur
  3. Fietsaccessoirewinkel

doppio is dé tweepersoons smart e-bike die het rijden door de stad zo veel leuker maakt. Met z’n tweeën comfortabel en veilig met 25 km/u door de stad. Net als een scooter, maar dan zonder helm, rijbewijs of dure verzekering. Gewoon op het fietspad. Goed voor jou. Goed voor het milieu. Stel je doppio helemaal naar jouw smaak samen met de nieuwste accessoires in onze 3D configurator. Je kunt ook kiezen voor het doppio abonnement. Voor een aantrekkelijk vast bedrag per maand rijd je 3 jaar lang zorgeloos op je doppio.

4,0

Goed

TrustScore 4 uit 5

Reparatie

Goede reparatie voor een nette prijs. Fiets rijdt weer als nieuw. Tevreden klant!”

2 september 2025

Leuke fiets maar service heel slecht

Leuke fiets maar service heel slecht, sinds het begin al een alarm dat niet goed werkt, om de maand batterijen leeg en nu geen contact meer met hun te krijgen. Bellen heeft geen zin en mails wordt niet op gereageerd. Langsgaan is de laatste optie, maar helaas zit het niet om de hoek.

12 november 2024

Zeer teleurgesteld in Doppio’s klantenservice en garantie

Wij hebben een Doppio-fiets van €3563,40, en ondanks dat de fiets nog binnen de garantieperiode valt, weigeren ze om een eenvoudige reparatie (speling in de stuurnaaf) uit te voeren. Hun excuus is een gebrek aan capaciteit en werkkracht, en ze sturen me door naar een oud monteur die nu voor zichzelf werkt. Deze monteur werkt echter alleen in Amsterdam, terwijl wij in Hellevoetsluis zijn.

Na meerdere pogingen om een oplossing te vinden, en weken zonder reactie, biedt Doppio geen enkele oplossing behalve “wachten tot we weer tijd hebben”. Dit is absoluut niet wat ik verwacht van een leverancier van een dure fiets. Je kunt beter een Chinese fatbike kopen voor de helft van de prijs, en als er iets kapotgaat, breng je hem gewoon naar de fietsenmaker in de buurt. De service en garantie van Doppio zijn zwaar ondermaats, en ik raad iedereen aan goed na te denken voordat ze een fiets bij Doppio kopen.

23 september 2024

Verslechterde Doppio Fatbike kwaliteit en service

Na aankoop van de fiets waren we erg blij en waren we erg positief over het bedrijf en de service. Echter is in anderhalf jaar veel veranderd. De band van de fiets is al 3x lek gegaan (met nog andere kuren) en wij krijgen ze nu ook niet meer te pakken via mail of whatsapp. Dit duurt al 2 weken en wij zitten nu met een fiets die niet nergens heen kan. We zouden dit graag anders zien, maar dan moet de klantenservice wel reageren. Waar we bij andere fatbike leveranciers horen over gratis ophalen, gratis vervanging en betere service laat Doppio ons hier nu stikken. We hopen dat er zo snel mogelijk een oplossing komt.

2 oktober 2024

Zeer slechte kwaliteit…

Veel geld (3200 euro) betaald voor een zeer slechte kwaliteit fiets! Bij aankoop van de fatbike hele vriendelijke eigenaar en personeel. Vanaf het begin alleen maar ellende met de fiets, niets werkt. Alles is al meerdere keren vervangen. Denk aan controller, display, connector, 3e???batterij al enz enz. Nadat de garantie is verlopen geen service meer. Fatbike kan ik zo de plomp inrijden! Want heeft nog steeds kuren.Eigenaar is zeer onbehouwen en nu niet zo vriendelijk meer. Personeel verontschuldigd zich keer op keer, kunnen hier ook niets aan doen. NOOIT en NOOIT meer een Doppio! Zeer slechte kwaliteit fatbike en nog veel slechtere service!!! Eigenaar Peter: neem je verantwoordelijkheid en behandel en respecteer je klanten die meer dan 3000 euro voor deze fatbike uitgeven!!

25 september 2024

Reparatie niet mogelijk

Een afspraak voor reparatie maken is niet mogelijk.
Ik krijg via whatsapp te horen dat ik waarschijnlijk 1 januari pas weer terecht kan.
Fiets gaat ook heel vaak kapot.
Ze weten binnen dit bedrijf absoluut niet wat klantenservice is.

18 september 2024

Verspilling van geld en tijd

Ik heb nu 2 jaar een doppio en helaas is mijn ervaring met deze fiets erg slecht. Om de haverklap is er iets kapot, sensoren die niet werken en nu ook weer de achteraandrijving/motor in de band. Het duurt maanden voordat er dan met ruzie en gedoe iets hersteld wordt. Vooral dat er niemand bereikbaar is, geen antwoord op mails en chats gegeven wordt onlangs dat de juiste nummer gebruikt is, is waardeloos. En hiervoor heb ik 3000 Euro betaald. Heel erg teleurgesteld en totaal geen aanrader.

20 september 2024

Eerste paar tevreden jaar tevreden, nu niet meer

Eerste paar jaar tevreden, helaas niet meer. Eerste jaren was de service heel goed, altijd netjes te woord. Maar daar is weinig meer van over. Telefoon niet meer bereikbaar, WhatsApp 0 reactie. Reparatie inplannen eerste mogelijkheid is over 5 maanden......

Helaas is Doppio mij als klant kwijt

16 september 2024

Top service

Dit is onze derde Doppio, alles is goed! De fiets, maar vooral de service van dit fijne team ❤️

3 september 2024

Ontzettend blij mee!

Ik ben ruim twee jaar een zeer tevreden eigenaar van mijn Doppio. Vanaf het begin heel blij mee! Ik heb er echt nooit problemen mee, hij rijdt als een zonnetje en is heel comfortabel. Ik heb deze fiets uitgekozen omdat ik veel kilometers fiets en een veilige, betrouwbare en comfortabele fiets wilde en daar voldoet hij aan! Ik gebruik mijn Doppio voor woon werk verkeer en fiets ook veel door heel Amsterdam. Ik rij ruim 3000 km per jaar en heb een servicecontract afgesloten voor drie jaar. Is een aanrader, want hij wordt goed onderhouden.
Fijne veilige fiets die het altijd doet!

5 september 2024

Reparatie goed gegaan

Kwam binnen met een fiets die niet werkte en helemaal niet aan ging. Werd bijna meteen geholpen en tijdens het wachten wat drinken kreeg aangeboden.

5 september 2024

Ben al Doppio rijder sinds het begin

Ben al Doppio rijder sinds het begin. Ben zeer tevreden. Hele fijne, betrouwbare fiets. Klantenservice is per mail goed bereikbaar. Wordt snel gereageerd op mijn berichten. Goede service en vriendelijk personeel.
Jammer van die negatieve reviews die opeens (allemaal op dezelfde dagen geplaatst?) verschijnen. Herken hier niets van. Eerder een beetje lachwekkend dit!

4 september 2024

Perfecte service…

Doppio heeft altijd snelle en goede service! Zelfs als je onverwachts binnen loopt wordt je altijd meteen en goed geholpen! Ben ervan overtuigd dat dit de beste fatbike is!

3 september 2024

Altijd een tevreden klant 🤩

Ik ben al een van de eerste klanten van Doppio en ben sindsdien altijd tevreden geweest. Mijn Doppio fiets heb ik al sinds de winkel op de Ferdinand Bolstraat opende, en ik ben sindsdien erg tevreden over de kwaliteit en service. De medewerkers zijn altijd vriendelijk en behulpzaam. Mijn Doppio is een veilige fiets, en ik waardeer de regelmatige nieuwsbrieven met updates over veiligheid en verzekeringen. Kortom, een geweldige ervaring!

28 augustus 2024

Superfijne fiets!

Fijn bedrijf dat afspraken nakomt en superfijne fietsen heeft. Al bijna 2 jaar erg blij en tevreden met mijn Doppio. Misschien ben ik niet de doelgroep (50+), maar kan hem iedereen aanraden!
Service is ook top geregeld

31 juli 2024

Hele fijne fatbike

Hele fijne fatbike. Ik heb die van mij al een jaar. Fijn om te weten dat je gewoon op een gedegen en veilige fiets rijdt. Hoef niet bang te zijn bij eventuele controle o.i.d. De volgende Doppio is al weer besteld.
Enige nadeel voor ons is dat het de winkel/werkplaats niet dichterbij is.

1 september 2024

Is dit jouw bedrijf?