Met ons gezin genieten we al ruim een half jaar van deze stoere alleskunner. Samen naar een festival, mee in de trein of auto, naar de camping of ‘s nachts terug van een feestje; de Doppio is inmiddel... Toon meer
Ben al Doppio rijder sinds het begin. Ben zeer tevreden. Hele fijne, betrouwbare fiets. Klantenservice is per mail goed bereikbaar. Wordt snel gereageerd op mijn berichten. Goede service en vriendeli... Toon meer
Na veel onderzoek doen naar elektrische fietsen zijn we bij doppio uitgekomen. We zochten een goede en veilige elektrische fiets met kinderzitje. We hebben onze doppio nu langer dan 6 maanden en kunne... Toon meer
Wat een WAANZINNIG slechte service!!! De communicatie met Doppio is echt dramatisch. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar, alleen via Whatsapp. Daar komt vervolgens pas heel laat reactie op. Totaal gee... Toon meer
doppio is dé tweepersoons smart e-bike die het rijden door de stad zo veel leuker maakt. Met z’n tweeën comfortabel en veilig met 25 km/u door de stad. Net als een scooter, maar dan zonder helm, rijbewijs of dure verzekering. Gewoon op het fietspad. Goed voor jou. Goed voor het milieu. Stel je doppio helemaal naar jouw smaak samen met de nieuwste accessoires in onze 3D configurator. Je kunt ook kiezen voor het doppio abonnement. Voor een aantrekkelijk vast bedrag per maand rijd je 3 jaar lang zorgeloos op je doppio.
Laan van Kronenburg 14, 1183 AS, Amstelveen, Nederland
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Doppio is inmiddels failliet. Zoals in onderstaande review aangeven was dat onvermijdelijk want verkoop zonder service kunnen en willen leveren bindt bestaande klanten niet en schrikt nieuwe klanten terecht af. De kosten van Peter zijn avontuur worden helaas door anderen gedragen maar er waren en zijn genoeg waarschuwingen geweest.
Trustpilot heeft zich laten zien als een beoordelingswebsite die voor de consument weinig betrouwbaar blijkt. Dat omdat in deze diverse Doppio reviews zijn verdwenen of minder of niet zichtbaar gemaakt.
Onderstaand de review van Doppio uit 2023.
Voorafgaand aan aanschaf heeft eigenaar Peter verteld over de fiets en over de service bij Doppio. Een goede service is voor mij erg belangrijk en dat temeer omdat de markt wordt overspoeld met fatbike startups. De Doppio is inderdaad erg mooi. De service daarentegen is zeldzaam slecht.
Contact opnemen met Doppio is bijna onmogelijk en er is geen capaciteit om de hoeveelheid klachten af te handelen. Wanneer je daar wat van zegt of aangeeft een review te zullen plaatsen op Trustpilot wordt je bedreigd dat enige ‘service’ in dat geval überhaupt niet meer wordt verleend. Ik heb om die reden uiteindelijk gekozen de verkoop te ontbinden (voet bij stuk gehouden) en ben erg blij om van de fiets en met name van de dramatische en onbeschofte behandeling af te zijn.
Doppio gaat op deze wijze rechtstreeks achter Van Moof aan is mijn inschatting. Wat ik in deze korte tijd heb ervaren bij Doppio is dat ze namelijk vergelijkbare problemen hebben en dat van verkoop, hoeveelheid klachten en uitblijvende service tot aan financiering. Mijn ervaring is dat de eigenaar ervoor kiest om te verkopen zonder service te willen of te kunnen leveren. Om dat verdienmodel zo lang mogelijk levend te houden beïnvloed hij zelfs reviews door de afhankelijkheid van klanten te misbruiken en daarmee eerlijke reviews te voorkomen. Dat neemt elke vorm van (zakelijk) vertrouwen bij mij weg.
Bezint eer ge begint … doe je voordeel met mijn en andere slechte ervaringen. Maanden zonder je pas aangeschafte fiets terwijl afspraken niet worden nakomen en slecht tot geen contact waardoor je niet weet waar je aan toe bent past beslist niet bij zo’n prijzige aanschaf.
* De onderstaande reactie van Doppio zegt genoeg en onderstreept het absolute gebrek aan professionaliteit en fatsoen zoals ik helaas heb ervaren. Think twice!!!

Antwoord van doppio bikes
Onprofessioneel, onjuiste informatie op de website en slechte service: montage van lange achterdrager en dubbele standaard per e-mail aangevraagd inclusief prijzen. Fiets ingeleverd, opgehaald en betaald en bij wegrijden zie ik dat er geen dubbele standaard op is (hoewel ik wel voor de montage daarvan betaald heb, overigens meer dan op de aanvankelijke offerte stond). Eerst kreeg ik te horen dat het een fout was, toen dat het niet kon bij mijn model Doppio. Met een betuttelende boodschap dat het even veilig is voor mijn kind en vervolgens de tip om op zoek te gaan naar een lasser in mijn netwerk die een plaatje erin kan lassen zodat Doppio weer de dubbele standaard die ze adverteren erop kunnen plaatsen. Ik heb Doppio erop gewezen dat de site misleidend is, nu 4 maanden later is het nog steeds niet aangepast. Oh en die ‘luttele’€40 die ik teveel betaald heb, heb ik 4 maanden na dato en na herhaaldelijk verzoek om restitutie nog steeds niet teruggekregen! Schaamteloze gang van zaken!
Ter reactie op onderstaande meneer Eiselin, aangezien er op mijn e-mails niet gereageerd wordt:
- mijn fiets is netjes bij jullie geregistreerd op mijn naam, dus dat die tweedehands is is irrelevante informatie
- in plaats van mij na deze review op te zoeken op LinkedIn had u ook netjes mij het verschuldigde bedrag kunnen terugbetalen. Mijn rekeningnummer is u welbekend.
- het tegendeel is waar, uw personeel adviseerde mij dat het even veilig was en ik heb nooit en te nimmer uw personeel om advies gevraagd. De ANWB adviezen zijn betrouwbaar en over uw personeel: leest u eens goed de e-mail wisseling terug.

Antwoord van doppio bikes
Al 8 maanden super blij met mijn doppio. Vandaag batterijen laten vervangen van het alarm. Super vriendelijk ontvangen, werd gelijk geholpen, gezellig praatje en ondertussen zaten er alweer nieuwe batterijen in!
Erg prettige en comfortabele bike voor twee personen. Daarnaast erg goed geholpen en vriendelijk personeel. Top zaak!
Mijn dochter heeft de Doppio nu bijna een jaar. Fiets ziet er leuk uit, maar het is allemaal erg kwetsbaar en goedkoop met Chinese afmontage gemaakt.
Onderdelen als remmen, derailleur, stuurlagers, voor naaf, achterwiel zijn inmiddels allemaal vervangen. Dit was allemaal van hele matige aliexpress kwaliteit.
De motor is van het Chinese merk Bafang. Vrij goedkoop, maar functioneert goed. De samsung Accu is na een jaar gebruik ook nog prima.
Groot minpunt is dat Doppio geen onderdelen verkoopt. Bij reparatie zit je altijd vast aan de vrij prijzige Doppio Service.

Antwoord van doppio bikes
Ik heb mijn DOPPIO nu 9 maanden en ben er super blij mee. Ook de service is top. Voor grote reparaties kun je (vaak al snel) terecht in de werkplaats in Amstelveen. Voor kleine zaken en vragen rijd ik even langs het filiaal in de Pijp. En wat zo leuk is, tot nu toe ben ik altijd met een grote glimlach geholpen. Dan kom ik er ook weer graag terug :)

Antwoord van doppio bikes
Super snel en goed geholpen door de twee lieve meiden die in de winkel stonden. Zij hebben en batterij vervangen en gratis nieuwe dopjes gegeven voor mijn telefoonhouder.
Ook hebben ze mij een kortingscode gegeven om mijn fiets een goede schoonmaak beurt te geven.

Antwoord van doppio bikes
Mijn dochter is super blij met deze meer dan stoere fiets. Ook de service voor en bij de aflevering is perfect verlopen. Vriendelijk en behulpzame mensen.

Antwoord van doppio bikes
Snelle, goede en fijne service. Mijn band was lek en werd binnen een dag gerepareerd.

Antwoord van doppio bikes
Fiets is 'OK', service is belabberd. Bij twijfel, ZOEK EEN ANDERE FIETS!!
Voorlamp viel er na ±2 maanden vanaf, goedkope schroeven waren kapot geroest, fiets stond altijd binnen/droog. Zelf gerepareerd met RVS onderdelen en nu prima.
Remmen na 3-4 maanden defect, monteur gaf aan dat ze een verkeerde batch of iets hadden gehad en dit nu REACTIEF repareren. Je zou zeggen dat zo'n belangrijk veiligheidsonderdeel ACTIEF door Doppio zou worden opgelost, maar dan verwacht je echt te veel van Doppio. Ook werden de kosten van ophaal EN levering van de fiets a 100,- euro doorbelast aan mij.
Fiets kostte mij 3300,- euro en rijdt best prima, maar na slechts enkele maanden valt die uit elkaar en verwacht hier geen ondersteuning in van Doppio.
Klantenservice is niet te bereiken, ze beloven terug te bellen wat ze zonder te overdrijven tot 3x toe volledig zijn vergeten.
Conclusie: Bij twijfel, kies niet voor Doppio maar voor een andere (fat)bike met goede service (door heel het land).

Antwoord van doppio bikes
Kapotte alarm boksje dus even langsgefietst bij Doppio nabij albert cuijp. Meteen super snel opgelost. Ze nemen de tijd en kon weer met tips en tricks onderweg op de Doppio! Super team💪🏽

Antwoord van doppio bikes
Het is een leuke fijne bike en ik was super tevreden maar de service is belabberd en ook is de winkel in Utrecht gesloten waardoor ik afhankelijk ben van hun ophaalservice. Vorige maand is de display gestolen, ik moest EEN MAAND wachten voor de bike kon worden opgehaald (80 euro!) en hij staat nu al 11 dagen in Amstelveen en niemand weet wanneer hij teruggebracht kan worden (Hij zou nu wel gemaakt zijn). Ook krijg ik geen contact meer op mijn apps en mails. Zelfs niet als ik vraag om hem dan maar zelf op te halen. Als je niet in Amstelveen woont , raad ik je deze bike echt af want de service en contact is vreselijk.
De Doppio is een heerlijke fiets voor zowel de bestuurder als degene die achterop zit.
Enige minpunt is hun servicepunt. Deze zit in Amstelveen en is pas geopend vanaf 11:00 en niet open in het weekend. Terwijl de locatie in de Pijp wel open is in het weekend voor proefritten. Hierdoor heb ik voor het afhalen van de fiets (wat overigens langer dan 4 weken duurde) een vrije dag opgenomen, omdat dit met mijn werk niet te combineren viel. Daarnaast kon mijn eerste servicebeurt pas een maand nadat ik de afspraak had gemaakt, omdat het zo druk was. Dit duidt dus ook op onderbezetting/overdrukte. Zeker omdat Doppio zijn servicebeurten zelf doet en je niet naar een andere fietsenmaker kan, is dit heel vervelend.
Mijn conclusie is dan ook dat het stukje service in mijn optiek zeker verbeterd kan worden. Ruimere openingstijden en open in het weekend zou bij mij al voor wat frustraties minder zorgen wat betreft mijn e-bike. Als dit verbeterd wordt is mijn ervaring dan ook zeker 5 sterren i.p.v. 3.

Antwoord van doppio bikes
13/01/23 belt de bezorger aan dat hij voor de deur staat met mijn doppio. Ik helemaal blij maar die blijdschap was helaas voor korte duur!
Aangekomen bij mijn doppio bleek dat de bestelde lange bagagedrager, dubbele tassen en alarm niet gemonteerd waren. Stond niet op de factuur vermeld zei de vriendelijke bezorger. Maar ik kon bewijs aanleveren dat het wel zo besteld en ook betaald was ff ruim €3000 euries. Ohw ja, ook zat er geen netsnoer bij de meegeleverde oplader maar gelukkig had ik die nog in een bak met snoeren liggen.
Maar goed, wel een beetje slordig allemaal. Voorlopig dus 2 ** eerst maar even afwachten hoe dit zich verder gaat ontwikkelen en/of ik aankomende week een monteur kan verwachten om de bestelde artikelen te monteren. Wordt vervolgd!

Antwoord van doppio bikes
Zodra ik bel voor onderhoud of reparatie, word ik snel ingepland en is mijn fiets weer snel gebruiksklaar, goede service zowel voor als na onze afspraak, een aanrader voor elke fietser een Doppio meer dan je geld waard
Klantvriendelijk, service gericht en een heel prettig vervoer middel waar ik met veel plezier iedere dag gebruik van maak.
De service is om te janken. Ik heb de fiets nu een jaar, hij is al meerdere malen kapot gegaan maar doppio kan niet helpen want de wachttijden voor service zijn 2 maanden. Er is geen tussentijdse oplossing (zoals een leenfiets) dus ben ik ondertussen honderden euro's verder aan alternatief vervoer en andere fietsenmakers om maar te zorgen dat ik in ieder geval van A naar B kan. Overigens vervalt hierdoor wel mijn garantie maar echt een andere keuze is er niet. Kortom, koop geen doppio behalve als je naast 3000 euro voor je fiets nog 1000 euro aan reperatiekosten moet betalen.
“Vind het vooral dom dat je een negatieve review achterlaat, dan gaan we je volgende keer ook niet helpen” aldus Doppio aan de telefoon.. echte service noemen ze dat

Antwoord van doppio bikes
Super blij met mijn nieuwe Doppio, rijd heerlijk. Heel goed dat je verschillende maten zadels hebt, ook een perfecte fiets als je lang bent. Zadel is ook heel comfortabel! Aanrader deze bike!
Wij zijn een van de eersten die een Doppio kochten, net even naar binnen gelopen voor een steuntje voor achter het zadel. Gelijk weer hoezen gekregen en uiteraard een kop koffie. Wat een service. De nieuwe modellen zien er overigens nog beter uit dan de eerste. Continu verbeteringen aanbrengen, Love it.
Een fantastische fiets waar je heerlijk samen op kan rijden. Gaat erg lang mee op een volle batterij en is zeer gebruiksvriendelijk. Aanrader!