Mycket välorganiserad ballongtripp och det är inte lätt att planera när man är så beroende av vädret, men man var väldigt på tårna när det gällde att hållas oss uppdaterade.
Havde en fantastisk oplevelse med Dreamballoon og er overbevist om at det må jeg prøve igen. Virkelig professionel og humoristisk pilot der gav grundig instruktioner. Min frygt for at være en smule... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Ballonflyvning er en oplevelse for alle Alle kan deltage i en ballonflyvning. Det er en blid og nænsom flyveoplevelse, hvor et almindelig godt helbred og evnen til at stå op i en time er de vigtigste forudsætninger. Du inviteres til at deltage i udpak...
Kildeløbet 45, 2700, København, Denemarken
- dreamballon.dk
Endelig lykkedes det
Endelig lykkedes det, en lidt udfordrende opgave med følgebil, når dagen flyttes. Men sikke en dejlig oplevelse, fantastisk at flyve henover landskabet, nyde stilheden og vinke til mennesker under os (som vi kunne høre råbte hej). Hele crew og skipper var fantastiske, vi fløj fra Sjælland - kunne godt igen :-)
Perfekt oplevelse at svæve stille hen over markerne
Min gamle far på 80 år havde inviteret os på en ballonflyvning. Den blev aflyst en gang pga vejret, men fin service fra dreamballon med oprettelse af en ekstra flyvedag. Vi var en stor gruppe på 13 personer og lidt svært rent logistisk.
På dagen var vi fuldt hus med de 24 der kan være i den store ballonkurv. Vi fik super god instruktion før, under og efter. Dygtig ballonskipper Philip Mundt og hans crew.
Tusind tak for oplevelsen
Det har været en rigtig dejlig oplevelse …
Det har været en rigtig dejlig oplevelse og jeg kan varmt anbefale det selskab.
Piloten som er en kvinde har virkelig styr på den luftballon og det var en sindssyg flot landing hvis jeg må sige det sådan.
Det kan varmt anbefales og i skal ikke holde jer tilbage 👍❤🙂
Hilsen fra Allan Kristiansen
Kan anbefale at købe ballontur hos DreamBallon
2. Gange købt gavekort med kasse.
Og jeg har hver gang været urolig for kassen ikke nåede frem. Det gjorde de, den ene gang trods juletravlhed.
Min kontakt med kunderservice kan jeg kun sige, var super god. Hurtig svar, og svar jeg kunne bruge.
En super oplevelse
En super oplevelse, hvor skipper og hans Crew gav gode informationer før, under og efter. Alt klappede og det var skønt at svæve næsten lydløst afsted. Tog afsted fra Silkeborg
En fantastisk oplevelse
En fantastisk oplevelse, og skipper og hans team var også fantastiske🤗 helt igennem en fantastisk tur 🤗
Plads til forbedringer i pengemaskinen
Fantastisk flyvetur fra Gjern til Ry.
Dog rammer DreamBallons kun 3 stjerner - der er plads til forbedring på flere fronter.
Der var meget crowded/fyldt i kurven under luftballonen. Efter vores mening burde der være én mindre i hvert rum - vi stod som sild i en tønde.
Det er ærgerligt at skulle ryg mod ryg med nogen man ikke kender - man kunne i det mindste have gjort tydeligt opmærksom på dette. Føler det handlede mere om ar tjene penge, end at give gæsterne en god oplevelse.
Efter flyvningen skulle jeg tilbage til min bil, og dette skete med taxa, da der ikke findes nogen shuttlebusser eller andre aftaler eller nogen form for koordinering med de andre gæster. Derfor måtte jeg af med yderligere 500kr for at komme tilbage til min bil.
Fantastisk flyvetur over Silkeborg.
Fantastisk flyvetur over Silkeborg.
Kompetente og venlige/hyggelige ansatte hos Dream Balloon.
Kan kun anbefales.
Unik gaveæske ej leveret trods betaling
Jeg har bestilt og betalt en ballon tur som skal gives i bryllupsgave gave i morgen.
For at gøre det lidt festligt tilkøbtes en unik gaveæske. Den unikke gaveæske ser fantastisk ud på hjemmesiden men den fremsendte pakke indeholdt udover helium ballonen (heldigvis var den da med) en deform hvid papkasse. Altså ingen unik gaveæske som jeg har betalt for.
Billeder af den deforme papkasse kan ses på Google anmeldelser.
Resultat: har givet 299 kr plus forsendelse for en deform hvid papkasse og en helium ballon. Det er ikke det der loves på hjemmesiden.
Man må håbe at brudeparret får en bedre oplevelse end mig med Dreamballoon...
Nu fjerde aflysning
Så blev ballonturen aflyst for fjerde gang. Alle sikkerhedsregler skal selfølgelig følges nøje. Med når DreamBallon sælger så mange billetter og man tidligst på få en ny tid 4-6 uger efter, er der simpelthen solgt for mange billetter i forhold til antallet at forventede flyvedage. Så næste mulighed en engang til næste år. Skulle vejrguderne så drille igen, ja så er der udløbsdato på billetten.😤😤😤
Enestående oplevelse
Min frygt for at være en smule højdeskræk kunne jeg godt pakke væk for det var på alle måder en helt unik, fredfyldt, rolig og tryg oplevelse, som jeg kun kan anbefale på det varmeste.
En flok lallende amatører
En flok lallende amatører. Skulle til en helt speciel dag, nemlig min gode vens 60års fødselsdag bruge en anderledes gave, og tænkte en ballon tur, var det perfekte valg, hvorfor jeg tog fat i dreamballoon, og aftalte alt det praktiske, betalte faktura, og tænkte aftalen var forseglet, men måtte konstaterer at noget så simpelt som at sende en pakke, som bekræftet - og aftalt, åbenbart var en alt for stor opgave at løfte, og det eneste svar efterfølgende var, de kunne sende et gavekort. Så konstaterede at mennesker med den tilgang, ville jeg ikke overlade andres liv til, så bedte om at få det indbetalte beløb returnerer. Anbefaling herfra.. find andre alternativer og læg ikke ansvaret i disse folks hænder.
Fik desværre lagt anmeldelse forkert op, så her kommer den på min egen profil. Og inden DreamBalloon skriver de nu er stoppet med at sende gaveæsker til udlandet, så lad mig understrege Østrig - Østerbro, fuldstændig ligegyldigt, da der slet ikke var foretaget sig noget i min bestilling, så har INTET at gøre med gaven skulle leveres udenlands, og dermed bragt mig i en uoprettelig situation på min vens 60 års fødselsdag - hvor verdens dårligste undskyldningen var, at de (dreamballoon) ikke lige havde set indbetalingen var gået igennem, på trods af at jeg havde sendt mail omkring denne oplysning. SÅ understreger blot, at folk med så lidt styr på for mig som kunde så vigtige ting, bør man kraftigt overveje at indgå aftaler med.
En flok lallende amatører
En fantastisk tur
En fantastisk tur, super dygtig pilot, alt levet op til forventninger :-)
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse. Det kan absolut anbefales at benytte DreamBallon til en ballontur. De er meget professionelle, søde og meget hjælpsomme. Vi fløj med en fantastisk pilot som virkelig havde styr på ballonen.
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse, professionel personale
Var på aftentur fra Silkeborg til Ry
Var på aftentur fra Silkeborg til Ry. Kompetent og humoristisk pilot, der gjorde turen til en smuk og unik oplevelse. Kan bruges som oplevelse for to eller som gave til både unge og gamle. De varmeste anbefalinger herfra.
Magisk
God information før turen, tydelig sikkerhedsinstruks (med plads til humor), fantastisk tur over Silkeborg og søerne, god stemning ombord - ro, nydning og stille snak :-)
Kan klart anbefales!!
Jeg ville give min Eks kone en…
Jeg ville give min Eks kone en oplevelse for livet. Nemlig en tur i Dream Ballon. Hun fik indstrukser om turen, men måtte aflyse den tur hun havde fået.
Da hun skulle akut opereres i hovedet, og fik det ordnet.
Dream Ballon, ville sende hende en mail om en anden dato.
Men vi har ALDRIG hørt fra dem. Jeg havde indbetalt 2,395 kroner, nu er der gået snart et år, og har stadig ikke hørt fra Dream Ballon.
Det kalder vi virkelig useriøse, og deter at give folk falske forhåbninger.
Vi har skrevet utallige gange til Dream Ballon. Men får IKKE svar.
Hvad gør man????
Mycket välorganiserad ballongtripp och…
Lees meer over geverifieerde reviews.