Lees wat reviewers zeggen
The ballon trip itself was excellent. Very nice staff and we do participate in the whole event, making it super interesting. The flight was amazingly smooth and not scary at all. I recommend it!... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Den perfekta gåvan till dig – eller till någon du bryr dig om
Contactgegevens
Företagsvägen 28, 22761, Lund, Zweden
- 046-248900
- info@dreamballoon.se
- dreamballoon.se
Heeft 33% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
A fantastic experience
A fantastic experience, combining an adventure that most people can participate in. Recommend everyone to do this once at least.
Kompetent och trevlig pilot.
Kompetent och trevlig pilot.
Inkluderande och lärorikt.
Trots höjdrädd fanns inga spår av min rädsla. En fantastisk upplevelse.
det var en mycket trevlig upplevelse👌🏻
Fantastiskt
Fantastiskt! Rekommenderar alla att flyga luftballong med DreamBalloon’s teamet runt pilot John.
Proffsiga, roliga och vänliga.
Bästa upplevelsen från början till…
Bästa upplevelsen från början till slut! Allting var över våra förväntningar och vi kommer välja DreamBalloon även nästa gång vi flyger, för det kommer absolut bli fler gånger! John som flög ballongen får betyget 11/10, så proffsig på alla sätt och vis! 👌🏻
Tryggt företag
För mig är det viktigt att känna mig trygg med piloten och besättningen och det gjorde jag verkligen. De var en väl erfaren pilot och samtliga i företaget var trevliga, hjälpsamma och tillmötesgående. En häftig upplevelse.
The ballon trip itself was excellent.
The ballon trip itself was excellent.
The flight was amazingly smooth and not scary at all.
I recommend it!
One star less because of there are not enough flights so when cancelled for weather reasons one has to get in the next slot which can be far in the future.
At the end we had to wait a full year before flying. Good that we live close.
Professionellt
Professionellt med erfaren, kunnig och trevlig pilot med bra medhjälpare.
Ny nivå av girighet
Jag såg fram emot att flyga luftaballong med min familj och min mamma som var mycket sjuk. På dagen blev ballongflygningen inställd pga vädret. Två dagar senare gick min mamma bort. Dream balloon "kan inte" återbetala de outnyttjade biljetterna. Se till att inte vara i deras ballong när karman hinner ikapp dem.
OBS! Varning
OBS! Varning ⚠️ 🚨
Jag är väldigt förvånad över att se att vissa personer faktiskt har lyckats genomföra sin ballongflygning. Vi var fyra vänner som köpte fyra biljetter år 2022 och betalade nästan 10 000 kr för att uppleva en ballongflygning. Sedan dess har vi försökt boka tid så fort möjligheten funnits, men varje bokning har blivit inställd på grund av väderprognosen.
Nu har det gått fyra år, vi har bokat om över 20 gånger under olika månader och i olika väderförhållanden, men flygningen har alltid ställts in. Tänk att vi har väntat i fyra år utan att få någon lösning. Det finns dessutom väldigt få tillgängliga tider och begränsade månader då flygningarna genomförs. Företaget har inte gett någon tydlig förklaring eller alternativ. Vid det här laget har jag nästan tappat hoppet om att vi någonsin ska få använda våra biljetter eller få tillbaka våra pengar. Väldigt väldigt besviken 😞
Vi var delaktiga i planering och…
Vi var delaktiga i planering och förberedelser. Underbar känsla att sakta sväva fram över hustak och trädtoppar, mot solnedgången över Hornborgasjön. Lite spänning några gånger, men vi var i trygga händer! Fin avslutning med champangedop! Allt mycket väl genomfört, stort tack för en oförglömlig kväll!
Det var jättekul och människorna från…
Det var jättekul och människorna från Dream Ballon var väldigt snälla och tålmodiga.
En fantastiskt trevlig upplevelse!
Det var en fantastiskt trevlig gemenskap när vi hjälptes åt att göra ballongen klar för flygning. Likaväl när vi landat och alla hjälpte till med att tömma och packa ihop den enormt stora ballongen och lasta allt på släpet. Själva flygningen var en underbar upplevelse. Ibland högt upp och ibland sniffade vi nästan på vattnet i en sjö. En häftig resa! 💖
Bra väder
Bra väder, proffsigt utfört och trevliga medpassagerare. Trevligt med champagne efter landning. Det enda jag kan anmärka på är att arrangörerna var 20 min sena.
Magiskt väder och härlig stämning
Magiskt väder och härlig stämning både i korgen och bland människorna nere på mark medan vi flög. Fantastisk utsikt och dessutom lite extra kul att flyga över områden man känner till.
Tusentack för en superhärlig luftballongflygning!
Det var superhärligt att flyga luftballong! Ballongpiloten var fantastiskt duktig. Start och landning gick mycket bra. Kul att stiga högt med ballongen med fantastisk utsikt men också spännande att gå ner lågt över sjön och trädtopparna. Alla i ballongteamet var mycket trevliga. Mysig avslutning med dop i champagne och att dricka champagne. Fint diplom som är kul att ha som minne!
Härlig tysthet i luften svävande!
Härlig tysthet i luften svävande!
Färd över Varberg
Färd över Varberg
Ballongens sakta svävande över landskapet, där livet rusade på som alltid, gav en upplevelse av en stunds stillhet och eftertanke i tillvaron och en reflektion över vilket vackert land vi lever i.
Rekommenderar upplevelsen starkt🤍
Rekommenderar upplevelsen starkt🤍
Ombokades flera gånger pga oväder men den var värd väntan
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.