Drivalia Lease Danmark A/S Reviews 139

TrustScore 2.5 uit 5

2,3

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Jeg har igennem det meste af processen haft en ret dårlig oplevelse med min leasingbil, der var fyld med ridser, manglende måtter, antenne mv. Derudover oplevede jeg en motorfejl i løbet af perioden s... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Modtog først slutopgørelse 10,5 måneder efter aflevering af bil. Drivalia påstår godt nok de har sendt den 1 måned efter aflevering, men så er det da mærkeligt de ikke rykker før efter 10,5 måned... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Fik besked i E-boks fra inkasso, 3 dage før betalingsfristen udløb, flot klaret Drivalia, i overholder ikke jeres egene krav.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi havde en stor skade på vores bil (der er leaset gennem Drivalia). Vi oplevede god kontakt og hurtig respons og pro-aktiv support fra Karina hos Drivalia igennem forløbet.

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Autoleasebedrijf
  2. Autofinanciering en -lening bedrijf
  3. Autoverhuur

Geschreven door het bedrijf

NY MOBILITET FOR ALLE. Mobilitets behovet for privatpersoner og virksomheder ændrer sig konstant. Drivalia Lease Danmark tilbyder mobilitetsløsninger, der er mere frie og effektive. Fra privatleasing til korttidsudlejning, fra delebil til abonnements løsninger og fra elektrisk mobilitet til salg af brugte biler, er Drivalia Lease Danmark pioner inden for en ny idé om mobilitet: ubesværet, overskueligt og globalt. Som vi internt i Drivalia Lease Danmark siger: "With Drivalia Lease Danmark the use of the vehicle changes, from one minute to a lifetime."

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft 93% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hold jer lang væk fra dette firma

Hold jer lang væk fra dette firma! De kender absolut intet til kundeservice. Hvis du endelig når igennem på telefonen er undskyldningen altid at de har meget travlt og derfor ikke kan besvare og hjælpe.
Jeg har nu ringet 6 gange siden september og stadigvæk kan de ikke finde ud af det rigtige beløb på den faktura de sender, hvis de da sender en faktura. Det firma har ikke styr på noget som helst og deres medarbejdere er meget nedladende og har ikke respekt for deres kunder!

31 januari 2025

Hej Tim

Tak for din feedback. Vi forstår din frustration over din oplevelse og tager den meget alvorligt.

Vi har været i dialog med dig og det er lykkedes os at finde en god løsning på din sag.

Såfremt du skulle have spørgsmål til løsningen eller andet skal du være velkommen til at kontakte os på 8282424 eller på kundeservice@drivalia.com.

Vi sætter stor pris på din feedback, som vi helt sikkert vil bruge i optimeringen af vores processer.

Vi ønsker dig en god dag.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Magen til dårlig håndtering/service skal man lede længe efter..

Min kone og jeg stod til en familieforøgelse og valgte derfor en leasing aftale ved Karvil Odense, herunder drivalia, for at afprøve vores behov.

I starten syntes al godt. Så kom problemerne.

Efter nogle måneder og bilen skulle have sit første syn (helt ny bil ved modtagelse), meldte bilen motorfejl og reparation med det samme, samt kørte i nødprogram.

Vi kontaktede Karvil, som var stedet der havde mekaniker tilknyttet og får da at vide de ikke længere er autoriseret mekaniker for vores bilmærke. De referere derfor til nærmeste værksted, som er enten Århus eller Sjælland.

Ved indgåelse af aftalen, var det tydeligt at denne bil skulle laves på fyn/Odense, hvorfor leasingen overhovedet blev tegnet.

Efter længere korrespondance og kørsel frem og tilbage til karvil Odense, ender de med at sige de ikke kan lave bilen. Vi får fat i Drivalia, da de aldrig har oplyst en ophævelse af dette mærkeværksted til os som lejer.

Min kone snakker med Tobias fra Drivalia, som så ender med at få det kørt igennem efter en uge, at de skulle lave den. Den melder åbenbart motorfejl, når den skal til service og skal have skiftet olie, ved hvert 10.000 kørt km.. I EN SPRIT NY BIL.

Vi får den retur og al synes igen ok.

10.000 km. senere og dette sker igen.
Denne gang, kan ingenting lade sig gøre.

Ingen vil stå til ansvar og vi ender med selv at måtte stå for aftaler, igen kører frem og tilbage og blive lovet opkald med løsninger. De kommer bare aldrig. Vi skal 9/10 gange selv kontakte Drivalia/Tobias, for at få noget sat i værk.

Den ender med at skulle bukseres til århus for at få denne lavet. Her bliver lovet en god løsning m. leje/lånebil. DE GLEMMER BARE LIGE AT NÆVNE AT DENNE SKAL AFHENTES I ÅRHUS, DAGEN EFTER AT VORES BIL ER BUKSERET VÆK. Det bliver lidt svært.

Jeg fører atter engang(efter utallige) en samtale med Tobias, hvor vi mundtligt bliver enige om en terminering af leasingaftalen, da jeg ærligt ikke gider at bruge mere tid på at ringe frem og tilbage, ingen svar få og sætte 2-3 timer af om dagen i 1 uge, for at få noget løst.

Telefonisk vil tobias imødekomme mit krav på termineringen af aftale, beholde bil og yde kompensation for de 5000 kr. vi netop har betalt i gebyr for ekstra km. før hændelse nr. 2 med samme problem. Den skulle bare lige 100% godkendes af de højere magter.

Efter 1,5 døgns ventetid, får jeg da mail med svar om, at de ikke har registreret nogle problemer med bilen før, den skulle bare have skiftet olie nu og de kan derfor ikke imødekomme kravet om terminering, samt hvor de skal levere bilen tilbage.

Aldrig i mit liv, som både driftchef, selvstændig eller lønmodtager har jeg oplevet så ringe en håndtering af problemer i firmaer med en serviceydelse.

Jeg anmoder om at få kontakt til en højere op i virksomheden, evt. en chef, som kan forklarer mig, hvordan deres system ikke har registreret problemerne.. de har vel noget bogføring, som skal stemme overens med service og betalinger?

Ingen respons igen og min kone er nu højgravid og vi er uden bil.

17 januari 2025

Hej Mads

Tak for din feedback. Det er en frustrerende situation du har været ude for, hvilket er noget vi har taget meget alvorligt.

Vi har efter anmeldelsen flere gange været i dialog med dig om at finde en løsning på din sag. Vi fandt efterfølgende i fællesskab en god løsning, som du desværre ikke har ønsket at imødekomme.

Vi ønsker dig en god dag.

Koster 400 kr at få sin egen kontrakt

Jeg leasede en Peugeot 208 gennem Drivalia og leasingperioden gik sådan set fint.

Efter jeg havde afleveret bilen, gik jeg dog 1,5 måned uden at have modtaget en rapport for afleveringen af bilen. Først da jeg ringer til Drivalia, gjorde de eller andet som gjorde at jeg fik rapporten inden for et par timer. I kontrakten står der at de kommer med en rapport inden for 5 hverdage..

Da jeg ønskede at se min kontrakt i forhold til betingelserne for afleveringer, fortæller rådgiveren i telefonen at DET KOSTER 400 KR at få tilsendt sin kontrakt!!! Det er simpelthen noget svineri og tvivler på at det overhoved er lovligt at tilbageholde en kontrakt mod en gebyr..

Normalt har jeg været græsk katolsk, hvad angår leasingselskaber. Det var dog første og sidste gang jeg leaser af Drivalia

13 januari 2025

Hej Jakob

Tak for din feedback. Vi er kede af at høre, at din kundeoplevelse hos os ikke har været tilfredsstillende.

Det er med stor beklagelse, at vi i øjeblikket oplever ekstraordinær travlhed i forhold til fremsendelse af slutopgørelser. Vi arbejder hårdt på at reducere ventetiden.

Vi vil meget gerne i dialog med dig omkring kontraktgebyret. Du må derfor meget gerne kontakte os på 82822424 eller på kundeservice@drivalia.com.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Med venlige hilsen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hold jer væk fra dette firma

Hold jer væk fra dette firma. Det lease biler uden kontrakt og opkræve det beløb som de selv synes. Altså et beløb som ikke er oplyst ved indgåelse af kontrakt. Svarer ikke på mails og ringer ej tilbage. Hovedet stukket i busken og nu truer de med inkasso og hjemtage bilen.

7 januari 2025

Hej

Tak for din feedback. Vi er kede af, at din oplevelse som kunde hos os ikke lever op til dine forventninger. Vi tager din anmeldelse meget alvorligt.

Vi beklager, hvis der er opstået en misforståelse i dit tilfælde. Vi vil derfor meget gerne i dialog med dig, så vi kan få afklaret og finde en løsning på din situation. Du må meget gerne kontakte os på tlf. 82822424 eller på kundeservice@drivalia.com.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Problematisk. Ord mod ord.

Mage til svineri har jeg sjældent været ude for. Jeg har angiveligt lavet en ridse i én fælg - hvilket tilsyneladende kommer koster mig over 3.000 kroner. Der var INGEN ridse da jeg afleverede bilen. Jeg ville ikke anbefale drivalia til min værste fjende.

Hvis du alligevel vælger Drivalia, skal du insistere på at være til stede under det check - eller som det mindste have taget billeder af hver eneste lille stykke af bilen.

Vær også opmærksom på, at din slutopgørelse - hvis du afleverer bilen før tid - forventes betalt med få dages varsel og med hele slutsum. Jeg var ikke informeret om, at den månedlige ydelse blev ændret bare fordi jeg afleverede bilen tidligere end planlagt.

21 december 2024

Hej Sarah

Tak for din feedback. Vi er kede af, at gennemgangen ved aflevering af din leasingbil ikke levede op til dine forventninger.

Det er vigtigt for os, at vores kunder er informeret om og indforstået med hvordan vores afleveringsproces fungerer.

Vi vil meget gerne i dialog med dig omkring din slutopgørelse, så vi sammen kan se på din sag. Du må derfor meget gerne kontakte os på 82 82 24 24 eller på kundeservice@drivalia.com.

Vi sætter pris på din feedback og ser frem til at høre fra dig

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hold jer for Guds skyld væk!

Utrolig lang historie kort. Modtog en ny bil med fejl i radioen. Den siger en høj lyd hver 3. Sekund også selvom radioen er slukket. Maibom Aalborg har forsøgt a 8 omgange at reparere fejlen uden held. Vi får stillet en utrolig dårlig lånebil til rådighed hver gang men skal fortsat betale fuld ydelse for leasingaftalen. Ingen hjælp fra Drivalia og de bryder deres egen kontrakt. I kontrakten står det man får kompensation hvis man skal undvære bilen i over 3 dage og at man er berettiget til at opsige aftalen hvis en fejl ikke kan udbedres. Dette overholder de ikke. Deres kundeservice er utrolig mangelfuld og de giver Maibom skylden. Maibom siger de ikke kan gøre noget og at det er drivalia som skal kompensere. De giver dermed hinanden skylden. Der er noget der ikke hænger sammen i det her spil. Den her form for leasing må skulle længere op i systemet. Det kan ikke være lovligt det her.
Så hold jer langt væk hvis I bare hører navnet Drivalia.

4 december 2024

Tak for din feedback.
Vi er kede af at høre, at forløbet omkring reparationen af den defekte radio ikke har været tilfredsstillende. Det er meget vigtigt for os, at vores kunder oplever en god service, når der opstår uforudsete udfordringer under leasingperioden.

Vi vil naturligvis gerne være behjælpelige med at finde en løsning.

Vi beklager de gener, dette har medført og vi sætter stor pris på at du har gjort os opmærksomme på din oplevelse. Vi ser frem til at høre fra dig.

HOLD JER FRA DEM!!

Kunne vi give 0 stjerner havde vi gjort det!!! Bilen vi har haft leaset igennem selskabet var desværre ude for et uheld, hvor den blev totalskadet. Selvom vi fra dag 1 har forsøgt at være oplysende og opsøgende, har leasingselskabet ikke taget hånd om noget som helst. De vender ikke tilbage på nogle henvendelser og her flere måneder efter opkræver de fortsat leasing ydelsen!!! Dette til trods for, at (i) bilen er afmeldt hos skat, (ii) forsikringsselskab og leasingselskab er enige om og har indgået aftale om udmåling af erstatningsopgøre, (iii) leasingselskab har sendt registreringsattest til taksator mm. DET ER GROTESK at tro man stadig må opkræve en forbruger efter dette, men heldigvis kan man jo selv bede banken om at afvise betalingerne… Mega useriøs virksomhed, hvis kundeservice kun er til at grine af. De er lige til en omgang i Operation X eller Kontant manegen.

29 november 2024

Tak for din feedback.
Vi er kede af at høre, at din oplevelse som kunde hos os ikke har levet op til dine forventninger. Manglende information og ukorrekt opkrævning er noget vi tager meget alvorligt.

Vi oplever i øjeblikket ekstraordinær travlhed og vi kan derfor have længere svartider.

Vi kan oplyse dig om at der er kommet en løsning på din problemstilling. Vi vil dog stadig gerne i dialog med dig for at høre mere om din oplevelse. Du må derfor meget gerne kontakte os på kundeservice@drivalia.com eller på 82822424.

Rekommenderar inte Drivalia

Leasar en Opel via Drivalia sedan i maj. Fortfarande funkar inte autogiro utan de skickar i stället ett ”ursäktsmail” varje månad och säger att jag ska betala via överföring. Lång svarstid när man mailar också. Kan du välja ett annat bolag så gör det!

25 november 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hold dig væk fra dette leasing firma.😡

Efter at have netop modtaget ny bil, gik den et par dage efter i stykker og har nu på tredje uge været på værksted. Ingen kan svare mig på hvad der er galt med den, eller hvornår den er klar til brug igen. Leasingfirmaet og værkstedet bliver ved med at give hinanden ansvaret og jeg står tilbage uden hjælp. Den bil man får stillet til rådighed som lånebil lever ikke tilnærmelsesvis op til den bil som man har leaset og derfor betaler man fuld pris for en bil man ikke engang kan bruge. Ingen mulighed for nedsættelse af ydelse eller at komme ud af kontrakten.

22 november 2024

Hej Selma

Hvis der er en fejl på bilen, så vil det altid være forhandleren der skal løse fejlen. Så det er dem du skal tage fat i.

Hvis problemer bliver ved er du velkommen til at tage fat i os, så vil vi forsøge at hjælpe og evt. tage fat i forhandleren.

Snyd! Hold jer væk!

De sender regning på en rude, der er knækket, som ikke var knækket da vi afleverede.

- Vi kunne ikke bestille til gennemgang, hvor vi deltog (kun 300 km væk i den anden ende af landet). Jeg ringede til dem og bad om at få lov at være med til gennemgangen, det kunne desværre ikke lade sig gøre, da de havde travlt.
- De sender efterfølgende regning på en knækket rude, som ikke var knækket da vi afleverer.
- Vi sender massere af billeder, der viser ruden ikke var knækket. Men der er noget med lyset eller skyggen på alle billeder, som gør de ikke mener, at de kan se det. (giver ingen mening, det er fuldstændig tydeligt).
- Giver heller ikke mening, at jeg ikke skulle have anmeldt det til forsikringen - da de jo skifter gratis
- De siger først at de vil gennemgå videoovervågning fra afleveringen, men nægter senere at gøre dette. Uden begrundelse.

22 november 2024

Hej Gry

Vi anbefaler altid at man bestiller tid og god tid og er med til gennemgangen for at undgå episoder som denne.

FDM gennemgår bilerne og de står på et lukket område hos dem, så det lyder ikke ret sandsynligt at ruden skulle flække når den står hos dem. Dog kan jeg selvfølgelig ikke udtale mig om den konkrete sag.

ALDRIG LEASE HOS DRIVALIA

1. Afleveringsgebyr og manglende information
2. Manglende kompensation for alvorlige problemer med bilen
3. Den værste kundeoplevelse, jeg har haft

Siden april måned har jeg kæmpet med en bil, der konstant har lugtet råddent. Trods adskillige besøg på værksted og utallige timer brugt på at løse problemet, blev der først efter tre måneder fundet en årsag. Værkstedet oplyste, at skaden krævede en omfattende rensning til ca. 20.000 kr., som skulle anmeldes til forsikringen.

Selvom forsikringen dækkede skaden, måtte jeg betale selvrisikoen, og problemet blev aldrig løst fuldstændigt. Jeg har derfor været tvunget til at leve med en bil, der var næsten ubrugelig, i over halvdelen af leasingperioden. Det er ikke bare frustrerende – det er uacceptabelt.

Jeg har bedt Drivalia om få byttet bilen, eller ophæve kontrakten, men det kunne man åbenbart ikke!!!

Vil ALDRIG være jeres kunde mere.

19 november 2024

Hej Zahraa

Det lyder som en dårlig oplevelse, især omkring fejlen på bilen. Det er ærgerligt at et værksted skal bruge 3 måneder på at finde fejlen, men det er svært for os som leasingselskab at gøre noget ved. Hvis skaden er blevet dækket af din forsikring må det være noget udefrakommende der har været skyld i fejlen.

Godt sagen nun er løst.

PAS PÅ skjulte omkostninger

Jeg har netop afsluttet på leasingaftalen med forhandler Henrik Wessel AS samt Drivalia Lease Danmark AS, som kom til at koste mig kr.1.130,00 ud over aftalte kontraktaftale. Årsagen er, at jeg accepterede at modtage bilen 20 dage før oprindelige kontaktstart. Jeg havde ikke i min vildeste fantasi forestillet mig, at jeg skulle pålægges ekstra omkostning ved dette. Jeg accepterede at afhente bilen før tid, da jeg i min optik forstod på Henrik Wessels sælger, at jeg lige så godt kunne få den i stedet for, at den stod hos dem, som forhandler. Jeg havde på daværende tidspunkt allerede den bilpark, som jeg skulle bruge, som betød at jeg først tog bilen real i brug ved kontaktstart, selvom jeg modtog bilen før. Efterfølgende har jeg været i dialog med leasingselskabet og FDM, som siger, at kontrakten er udformet, så der intet er at stille op. Hvis der skulle have været en smule retfærdighed i dette, ville jeg have forventet, at dette fremgik tydeligt af kontakten ( som det ikke gør og som FDM bekræfter mig i) samt at forhandleren som minimum tydeligt havde informeret om denne ekstra ydelse/konsekvens ved modtagelse af leasingbil før kontaktstart. Jeg husker intet om, at forhandleren på noget tidspunkt varslede mig om dette.

En anden problemstilling er, at når forhandleren ”sælger” aftalerne – gør de meget ud af at fortælle, at det er i samarbejde med FDM (som man som forbruger får en til at føle sig tryg af, idet den er clearet med FDM). Ved efterfølgende indsigt i aftalen og snak med FDM juridiske afdeling, kommer det frem, at flere leasingkunder falder i dette ”hul”, at de ikke føler sig informeret om den ekstra ydelse, som opkræves straks fra udleveringsdato og som ikke tilsvarende som minimum betyder tilsvarende tilskrivning af km, hvis der blot skal være lidt rimelighed i kontrakten. Forbrugeren får en ekstra opkrævning og intet andet.

Forhandler Henrik Weseel er orienteret om min utilfredshed omkring denne urimelighed i leasingkontrakten og falske tryghed i at fremhæve FDM som samarbejdspartner i aftalerne.

7 november 2024

Hej Lotte

Det er beklageligt at du ikke er blevet informeret bedre, men det er korrekt at man altid betaler fra den dag man modtager bilen, ved en såkaldt delydelse. Hvis ikke dette var tilfældet ville man have kørt gratis i bilen i den periode og det kan man ikke.

Drivalia Lease øv, øv...

Har afleveret min leasing bil til eftersyn hos FDM uden anmærkninger, bortset fra en mindre ridse på fælg, som jeg ikke selv havde bemærket. FDM oplyste at grundet at fælgen er blank blank kunne ridsen ikke poleres væk. Jeg skal derfor betale for en ny fælg kr. 3642! Havde ellers tegnet forskring som skulle dække alt og med nulselvrisiko, men dækkede så ikke alligevel ikke fælg. Ringede til Drivalia da jeg synes det er en høj pris og bad dem sende min kontrakt med dem, som ikke længere kunne hentes i mailfremsendelsen. Det ville koste kr. 400 kr at sende den på mail!! Havde så heldigvis downloaded den. I kontrakten kan jeg se at ridsen højst må være 1 cm og Drivalia kan vælge at sælge bilen videre med den skade som jeg betaler for. Og iøvrigt har jeg kørt 6000 km mindre end aftalen lyder på - dette refunderes ikke hos Drivalia. Så det er sidste gang at jeg bruger Drivalia og næste gang vil jeg bruge al den tid det tager at læse alt meget, meget grundigt igennem (selvfølgelig min fejl).

31 oktober 2024

Hej Mette

Ridser i fælge er altid rigtig ærgerlige og bekostelige. Forsikringen du har valgt er ikke en igennem os, så jeg kan ikke komme ind på hvad der er dækket og ikke dækket på den.
Godt du fandt kopi'en af kontrakten, det er korrekt at vi tager et gebyr når vi skal bruge tid på ekspeditioner.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Recommend

I’ve been leasing a car for almost 2 years from Drivalia.
Always got a very good service, sometimes it’s a little bit longer on email but they are always responsive and helpful on the phone.
I dropped off the car using FDM inspection drop off. Everything went smoothly and without any extra bills.
Based on my experience I can definitely recommend this company.

30 september 2024

Antwoord van Drivalia Lease Danmark A/S

Thank you for your review, we appreciate it.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Med rigide systemer og mangelfuld…

Med rigide systemer og mangelfuld information føler man sig lidt snydt.

15 oktober 2024

Hej Rolf

Det lyder som om du har haft en uheldig oplevelse, det er jeg ked af. Vores kundeservice står til rådighed, hvis man har spørgsmål eller ønsker informationer.

ALDRIG lease fra Drivalia

Regn med uforventede regninger og ''en gratis gennemgang når du aflevere bilen'', som faktisk ender med at koster 1-2 tusind kroner.

Elendigt selskab, leaser ALDRIG fra dem igen, og anbefaler alle andre at lade være med at lease igennem dem.

4 oktober 2024

Hej Abdul-Jabbar

Afleveringseftersynet koster kr. 1.150.-, det fremgår både af annoncemateriale og leasingkontrakt. Der til får man kun udgifter hvis der er skader på bilen.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Useriøs kundeservice og fejl…

Useriøs kundeservice og fejl informationer

I forbindelse med tilbagelevering af leasing bil oplevede jeg, at kundeservice ville lave om en min leasing kontrakt og en medarbejder oplyste, at paragraf 15 pludselig var udgået fordi, at det var over 100 km fra udleveringsstedet til afleveringsstedet. De sagde bare at sådan var det ! De svarede aldrig retur og prøver at stille en dårligere end kontrakten var oprindelig selvom det var mod deres kontrakt, at leasing giver ikke kan stille leasing tager dårligere ved evt. ændring.

Min advokat skrev også uden svar to gange og først, da vi ringede og snakkede med fire medarbejdere prøvede de stadig og undvige aftalen. Drivalia gik først efter lang tid med til at slette afleveringsgebyberet på kr.1.150 som en lille kompentation for det lange afleveringssted i Fredericia, hvor bilen var udleveret i Sønderborg !

5 september 2024

Hej Casper

Vi er opmærksomme på at der få steder i landet er problemer med at holde sig inden for grænsen på 100 km. til aflevering af bilen. Jeg beklager at din sag ikke er håndteret bedre hos os, det skulle den selvfølgelig have været.

Utroværdigt

Hold Jer langt fra dette leasingselskab. Helt igennem utroværdigt - svarer stort set aldrig på mails, høje priser og helt igennem ukyndigt personale.

23 september 2024

Hej Henrik

Jeg beklager din oplevelse, vi har haft en travl periode, men skulle have rettet op på det.

Aldrig nogensinde Drivalia!!

Jeg har aldrig nogensinde oplevet en virksomhed med ringere service og manglende professionalitet!
De virker flinke nok når man kontakter dem, men man får aldrig nogen information tilbage igen.
Da jeg en sjælden gang skal bruge vejhjælp, som er inkluderet i leasingkontrakten, finder jeg ud af at aftalen med vejhjælp er udløbet på min bil. Efter mange tlf opkald må jeg til sidst selv betale for vejhjælp og få pengene refunderet hos Drivalia. De lover at jeg snart vil få at vide hvilken vejhjælp jeg skal benytte mig af fremover. 9 måneder senere er det intet sket på trods af at jeg flere gange har mindet dem om det og de igen har lovet at nu sker der noget “lige om lidt”.
Da jeg skal ha lavet service på min bil dukker jeg op hos serviceværkstedet, som kan fortælle mig at de desværre ikke længere servicerer biler fra Drivalia. De har selv annulleret samarbejdet med Drivalia netop på grund af deres manglende professionalisme. Jeg har intet info fået, overhovedet, og må selv kontakte drivalia for at få at vide hvor jeg nu skal henvende mig henne for at få min bil serviceret.
Jeg har nu heldigvis afsluttet min leasing hos Drivalia og kan kun advare om at holde sig langt væk fra dem!

28 september 2024

3x over fakturering 18 måneder efter aflevering

Nu har jeg for 3 gang modtaget opkrævning for en ny leasing periode for en bil som jeg afleverede i Marts 2023. Der er for h… 18 måneder siden og i opkræver for oktober 2024. Jeg har skrevet og skrevet og Ringet og Ringet. Hver gang lover i at det er slut og alligevel får jeg en ny opkrævning. Det lugter af overfakturering.
Jeg har leasing biler hos ford og VW helt uden problemer. HOLD JER LANGT LANGT VÆK FRA DRIVALIA LEASE.

26 september 2024
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.