Parkeren gaat gemakkelijk. Terugweg gebeld zoals aangegeven, ze gaven door dat het 30-35min zou duren. Geen service, gekozen om alsnog een taxi te pakken naar de parkeerplaats toe… Ze zaten in het vo... Toon meer
Wat een fijn bedrijf en ook aardige mensen, ze doen echt hun best ,auto wordt netjes binnen gezet en staat weer klaar als je terugkomt. De prijs is prima en ja roelofsarendveen zit iets verder van Sc... Toon meer
Het zijn echte dieven!!!!!! Heb onze vlucht in Dusseldorf gemist doordat hun chauffeur onze auto pas 40 minuten later is komen ophalen.500 euro extra door hen moeten betalen.En ze laten ons dan nog... Toon meer
Aankomst geen problemen. Bij terugkomst in Düsseldorf geen telefonisch gehoor. Gelukkig kwam het busje aanrijden om andere passagiers op te halen en hebben we direct de chauffeur aangesproken en het... Toon meer
Die drive&park Booking GmbH ist weitaus mehr als nur ein Parkplatz für Ihr Auto. Wir sind Deutschlands größter Direktanbieter für Flughafenparkplätze. Wir konzentrieren uns auf einen kundenfreundlichen Service und ermöglichen einfach, bequem und erschwinglich einen erstklassigen Flughafenparkplatz zu bekommen. Bereits seit 2012 im Geschäft, betreuen wir mit unserer Dachmarke drive&park seit 2020 eigenständig und erfolgreich zahlreiche Flughafenparkplätze in ganz Deutschland und im europäischen Ausland. Wir sind stolz auf die Zufriedenheit von mehr als 500.000 Kunden. Unsere Leistungen Mit drive&park® genießen Sie Vorzüge, die das Parken in Flughafennähe angenehmer machen: Flughafen-Shuttle-Transfer mit kurzen Transferzeiten inklusive Kompetenter Kundenservice und freundliches Personal Nutzerfreundliches Online-Buchungssystem Schnelles und einfaches ein- und auschecken Beleuchtete, umzäunte Parkplätze Überdachte Haltestellen (ausgewählte Standorte) 100 % Transparent, direkt vom Anbieter Bis zu 24 h vor Anreise kostenlos stornierbar Entdecken Sie unsere drive&park® Parkplätze in Flughafennähe. Unsere Standorte: Flughafen Schiphol (Amsterdam) Flughafen Berlin (BER) Flughafen Bremen (BRE) Flughafen Dortmund (DTM) Flughafen Düsseldorf (DUS) Flughafen Frankfurt (FRA) Flughafen Hannover (HAJ) Flughafen München (MUC) Flughafen Nürnberg (NUE) Flughafen Straßburg (SXB) Flughafen Stuttgart (STR) Flughafen Zürich (ZRH)
Niederrheinstraße 195, 40474, Düsseldorf, Duitsland
- +49 (0) 211 / 859 099 80
- kontakt@driveandpark.de
- driveandpark.de
Vraagt klanten om een review
Heeft 4% van zijn negatieve reviews beantwoord
Gemakkelijkt te boeken en te vinden…
Gemakkelijkt te boeken en te vinden dicht bij het vliegveld. Voor ons was het van groot belang dat we de autosleutels niet hoefden in te leveren. Prijs concurerend.
We waren met ons achten, geen probleem.
Alles conform afspraak geregeld.
Alles conform afspraak geregeld.
Doen wat ze zeggen en de advertentie
👍🏻 prima
Prima. Wachttijd vond ik wel aan de lange kant. Heen 15 minuten en terug 30 minuten. Chauffeur was vriendelijk en behulpzaam. Zou er weer boeken
Wij hadden een dag te weinig geboekt…
Wij hadden een dag te weinig geboekt kwamen we achter toen we al op vakantie waren na 1 telefoontje werd het netjes bij geboekt ondanks de taal.
Te weinig busjes en veel te lang…
Te weinig busjes en veel te lang wachten.
Geen aanrader.
Buchungsbestätigung EFJFW63
Simply great!
Simply great! Arrive, park your car and take the shuttle bus. Just perfect!
Was goed te doen
Prima einfach zu erreichen
Goede service.
Goede service.
Chauffeurs zijn vriendelijk en behulpzaam. Goede bereikbaarheid.
Enige minpunt. Op de dag van de terugreis was het erg druk op de luchthaven. Hierdoor wat langer moeten wachten, communicatie hierover was duidelijk en ze bleven vriendelijk.
Niet parkeren
Niet parkeren in Düsseldorf op drive&park, slechte parkeerplaats, zachte ondergrond, had geregend, leek wel een modderbad. Bij terugkeer niet mobiel te bereiken, en daardoor lang gewacht op vliegveld voor terug te gaan.
Die chauffeurs waren freundlich und…
Die chauffeurs waren freundlich und hilfsbereit
Alles gut geregeld und snel nach…
Alles gut geregeld und snel nach flughaven gebracht,nette leute.die ons gebracht hebben.
Top service
Top service! We kwamen aanrijden op de parkeerplaats. Er was vooraan een plekje vrij gelaten en we konden meteen mee in de shuttle. Binnen 5 minuten op de airport. Heel goed geregeld. Idem voor de terugweg. Een belletje en binnen 10 minuten was de shuttle er.
Prima parkeerplaatsen
Prima parkeerplaatsen, zelf auto wegzetten en plekje zoeken. Busje stond al klaar. Met 15 minuten bij de luchthaven. Uitgang 10 wordt je weer verwacht. Daar wel goed opletten, want er rijden dezelfde busjes, maar met een andere straatnaam. Even bellen dat je eraan komt en ze wachten nog op je.
Nette en snelle oppakken/breng service
Nette en snelle oppakken/breng service. Dicht bij de luchthaven. Ideaal.
Hele slechte service op de terugweg
Hele slechte service op de terugweg. Boze chauffeur. Hadden van te voren gebeld dat we eerder op het vliegveld waren dan gepland. Was allemaal geen probleem. Chauffeur stond er al toen wij buiten kwamen met de koffers maar moest andere mensen meenemen die eerder gebeld hadden. Chauffeur kwam na ongeveer 15 minuten terug bij het vliegveld. Super chagrijnig en wilde ons absoluut niet meenemen. Ook niet toen we uitlegde dat we hadden gebeld omdat we eerder aangekomen waren. Had een hele grote mond en was heel agressief tegen ons. Kreeg bijna ruzie met een van ons en wilde vechten. Heeft ons met een hele groep en 3 kleine kinderen laten staan en andere mensen die later aan kwamen meegenomen. We hebben zelf een andere taxi gebeld! Waardeloos.
Vervoer van en naar vliegveld.
Korte wachttijden bij het ophalen en wegbrengen.
Top
makkelijk bereikbaar
makkelijk bereikbaar, prima parkeerplaatsen en snelle ophaaldienst.
Fijne service
De auto kunnen parkeren op een groot afgesloten terrein (wel wat krappe parkeervakken). Opgehaald door een shuttle en naar het vliegveld gebracht. Bij terugkomst vlot weer opgehaald en naar de parkeerplaats gebracht. Hele fijne service zo en het geld waard.
Erg fijne en betrouwbare parkeerplaats
Erg fijne en betrouwbare parkeerplaats. Goede service