Parkeren gaat gemakkelijk. Terugweg gebeld zoals aangegeven, ze gaven door dat het 30-35min zou duren. Geen service, gekozen om alsnog een taxi te pakken naar de parkeerplaats toe… Ze zaten in het vo... Toon meer
Wat een fijn bedrijf en ook aardige mensen, ze doen echt hun best ,auto wordt netjes binnen gezet en staat weer klaar als je terugkomt. De prijs is prima en ja roelofsarendveen zit iets verder van Sc... Toon meer
Het zijn echte dieven!!!!!! Heb onze vlucht in Dusseldorf gemist doordat hun chauffeur onze auto pas 40 minuten later is komen ophalen.500 euro extra door hen moeten betalen.En ze laten ons dan nog... Toon meer
Aankomst geen problemen. Bij terugkomst in Düsseldorf geen telefonisch gehoor. Gelukkig kwam het busje aanrijden om andere passagiers op te halen en hebben we direct de chauffeur aangesproken en het... Toon meer
Die drive&park Booking GmbH ist weitaus mehr als nur ein Parkplatz für Ihr Auto. Wir sind Deutschlands größter Direktanbieter für Flughafenparkplätze. Wir konzentrieren uns auf einen kundenfreundlichen Service und ermöglichen einfach, bequem und erschwinglich einen erstklassigen Flughafenparkplatz zu bekommen. Bereits seit 2012 im Geschäft, betreuen wir mit unserer Dachmarke drive&park seit 2020 eigenständig und erfolgreich zahlreiche Flughafenparkplätze in ganz Deutschland und im europäischen Ausland. Wir sind stolz auf die Zufriedenheit von mehr als 500.000 Kunden. Unsere Leistungen Mit drive&park® genießen Sie Vorzüge, die das Parken in Flughafennähe angenehmer machen: Flughafen-Shuttle-Transfer mit kurzen Transferzeiten inklusive Kompetenter Kundenservice und freundliches Personal Nutzerfreundliches Online-Buchungssystem Schnelles und einfaches ein- und auschecken Beleuchtete, umzäunte Parkplätze Überdachte Haltestellen (ausgewählte Standorte) 100 % Transparent, direkt vom Anbieter Bis zu 24 h vor Anreise kostenlos stornierbar Entdecken Sie unsere drive&park® Parkplätze in Flughafennähe. Unsere Standorte: Flughafen Schiphol (Amsterdam) Flughafen Berlin (BER) Flughafen Bremen (BRE) Flughafen Dortmund (DTM) Flughafen Düsseldorf (DUS) Flughafen Frankfurt (FRA) Flughafen Hannover (HAJ) Flughafen München (MUC) Flughafen Nürnberg (NUE) Flughafen Straßburg (SXB) Flughafen Stuttgart (STR) Flughafen Zürich (ZRH)
Niederrheinstraße 195, 40474, Düsseldorf, Duitsland
- +49 (0) 211 / 859 099 80
- kontakt@driveandpark.de
- driveandpark.de
Vraagt klanten om een review
Heeft 4% van zijn negatieve reviews beantwoord
Prima locatie
Prima locatie, communicatie en service voor een mooie prijs.
De heenreis was perfect geregeld maar…
De heenreis was perfect geregeld maar de terug reis was slecht geregeld een chauffeur die behoorlijk geirtiteerd was en zeer onvriendelijk
Was super geregeld
goede service
Prima parkeerplaats
Prima parkeerplaats, ruimtelijk en overzichtelijk . Het transfer is snel aanwezig bij zowel het wegbrengen als het ophalen naar het vliegveld
Terugreis te min busjes
Heenreis ging prima.
Terugreis richting de auto te min pendelbusjes, vooral omdat er tegelijkertijd ongeveer nog een vlucht landde
We stonden al op het vliegveld toen ik…
We stonden al op het vliegveld toen ik erachter kwam dat mijn telefoon nog in de auto lag. Helaas was de pendelbus alweer vertrokken. Met andere telefoon chauffeur gebeld en die is extra op en neer gereden zodat ik mijn telefoon alsnog kon ophalen. Super service en niet duur. Bedankt
Super service…
Gewoon zoal het hoort
Alles zoals afgesproken helemaal top je komt aan scant de code slagroom open de auto parkeren in het busje die staat te wachten en klaar en terug ff bellen en instappen
Vrije plaatsen, verlichting
Toen we aankwamen was er geen vrije parkeerplaats, mede omdat sommigen zo asociaal parkeren dat ze 2 plekken innemen. Ik was toen verplicht langs n officieel vak te parkeren, in het gras. Bij terugkomst trapte ik daar dus royaal in de brandnetels. Ook is het parkeerterrein achteraan zeer slecht verlicht.
Ik had voor het geld wel betere…
Ik had voor het geld wel betere bewaking verwacht, chauffeur zeeeeer onvriendelijk en gestresst
Goed parkeerterrein
Goed parkeerterrein, stukje van vliegveld maar niet ver. Goede service met shuttlebus zowel heen als terug. Qua prijs super en goede service.
Mixed feeelings
Heenreis naar terminal vanuit lohausen prima, terug een drama(was in hoogseizoen), veel te veel vakantiegangers en te weinig busjes. Ook geen vaste stopplek, het was rennen naar elk busje dat kwam.
Er was voldoende ruimte op de…
Er was voldoende ruimte op de parkeerplaats en we hoefden niet lang te wachten op het busje dat ons naar het vliegveld bracht. Vriendelijke chauffeur en lekker dicht bij het vliegveld.
goede service en snel terplekke
goede service en snel terplekke
lieve schauffer
top dank je wel 😊
👍
Grote parkeerplaats
Grote parkeerplaats, zelf een plekje zoeken.
Daarna bellen zodat de shuttle service komt, dit gi g allemaal goed en snel.
Ook de terugreis verliep prima, busjes zijn goed herkenbaar, en wij werden weer snel naar de parkeerplaats gebracht vanaf de luchthaven.
Was goed te vinden
Was goed te vinden. Duidelijk uitgelegd waar bij terug komst te staan. En wie te bellen en welk nummer bus👍
Voldoende parkeerplaatsen
Voldoende parkeerplaatsen, goede shuttle naar het vliegveld
De heenweg prima, terugweg even ergenis
De heenweg is prima en vlot verlopen.
De terugweg was even ergenis.
Gebeld op t vliegveld toen we bij de parkeerplaats stonden waar t busje ons weer terug zal brengen naar onze auto.
Die was er toen netjes binnen 10min.
Maar toen die arriveerde kwamen er ineens nog meer mensen de hoek om die wel even voor ons t busje inzouden gaan, wat inhield wij alsnog weer zouden moeten wachten en dat terwijl wij hadden gebeld.
Ben toen best boos geworden.
Dit had de chauffeur moeten veranderen vind ik.
Uiteindelijk konden wij mee, maar ik en mn vriendin moesten elk apart in een busje, beide maar meer 1 plaats vrij
Uiteindelijk is t goed gekomen, maar zo kom je niet prettig bij je auto aan na een mooie vakantie