Droplo - Dropshipping & B2B EU/US Reviews 24

TrustScore 2 uit 5

2,1

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Droplo to jeden wielki scam Brak z nimi jakiego kolwiek kontaktu . Hurtownie z którymi można się niby zintegrować już od dawna nie współpracują z droplo . Całe szczęście że miałem parę pytań do h... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Softwarebedrijf
  2. E-commerceservice
  3. E-commerceplatform

Geschreven door het bedrijf

Droplo is a B2B and dropshipping platform for suppliers and retailers, where you can find millions of items from manufacturers and wholesalers from around the world. With the ability to integrate an online store with manufacturers and wholesalers, it gives retailers access to more than 5M+ products, synchronizing prices and inventories. It makes it easier for retailers to source products for sale, including dropshipping. By automating sales processes, it saves time and resources, and guarantees suppliers an access to a ready-made database of retailers who are responsible for selling goods.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

STAY AWAY , Its a Scam

STAY AWAY – Technical failures, zero support, and total lack of transparency

I strongly advise everyone to avoid Droplo. This platform is a nightmare for any serious business. I placed an order (#1772101512F), paid for it, and confirmed all details, yet the system is stuck on "Awaiting payment." The integration with suppliers like Multistore is broken; orders do not sync automatically as promised, which stalls your entire business.

Worst of all, there is zero customer support. You are trapped with a "dummy" chatbot and an email address that no one monitors. When you have a real financial problem, nobody assists you. This feels like a scam designed to take your money and offer no service in return. I will be reporting this company to the government consumer protection offices (UOKiK) and notifying Allegro about their deceptive practices. This company should be banned. The worst experience ever.

26 februari 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

I tried using Droplo and it was a…

I tried using Droplo and it was a letdown. Products kept showing as "available" but were actually out of stock, which messed up my store. The platform was glitchy, and customer support didn't really help - just generic replies with no solutions. Overall, not worth the money or the hassle.

22 november 2025

Droplo to jeden wielki scam

Droplo to jeden wielki scam
Brak z nimi jakiego kolwiek kontaktu .
Całe szczęście że miałem parę pytań do hurtowni z którym rzekomo byłem zintegrowany i próbowałem się do nich dodzwonić , próby kontaktu z hurtowniami kończyły się odpowiedziami że już od dawna nie współpracują z zasranym droplo lub też po znalezieniu numeru dowiadywałem się że nie ma takiego numeru .
NIE POLECAM TEGO SCAMU

29 oktober 2025

Stracony czas i pieniadze

Jestem pod ogromnym wrażeniem że dalej to istnieje. Czysty scam. Zakupując subskrypcję jestes z góry na przegranej pozycji bo zakupujesz cos do czego nie masz dostępu a odstapić od umowy nie masz możliwości. Jako prywatny sprzedawca nie jesteś niczego w stanie kupić, a jak ci sie uda to placisz a potem nawet nie realizują twojego zamówienia. Kontaktując sie z supportem otrzymuje informacje ze to nie ich zakres obowiązków i nie są w stanie nic z tym zrobić. Kpina, stracony czas i pieniądze

18 juli 2025

Dzień dobry Panie Krystianie,

dziękujemy za podzielenie się opinią. Przykro nam, że korzystanie z platformy Droplo nie spełniło Pana oczekiwań.

Chcielibyśmy wyjaśnić, że Droplo to platforma B2B przeznaczona dla firm oraz osób prowadzących działalność gospodarczą – z tego względu nie obowiązują tu przepisy prawa konsumenckiego, w tym prawo do odstąpienia od umowy.

Informacje te, wraz ze szczegółowymi warunkami świadczenia usług, są dostępne w naszym regulaminie przed rozpoczęciem korzystania z platformy: https://droplo.com/pl/regulations.

Subskrypcja Droplo umożliwia dostęp do funkcji związanych z integracją ofert Dostawców, ale nie jest równoznaczna z możliwością zakupu każdego produktu – Dostawcy sami decydują o warunkach realizacji zamówień, a niektóre z nich dostępne są wyłącznie dla firm posiadających numer NIP.

Nasze wsparcie techniczne skupia się na pomocy w obsłudze narzędzia, nie jesteśmy jednak stroną transakcji między Sprzedawcami a Dostawcami.

Zależy nam na transparentności, dlatego zachęcamy do kontaktu przed zakupem w celu upewnienia się, że nasza oferta odpowiada Pana potrzebom.

Życzymy Panu powodzenia w dalszych działaniach🙂

Szkoda pieniędzy

Szkoda pieniędzy, zamówiony towar nie przychodzi, support nic nie pomaga, nie można odstąpić od umowy. Oszustwo.

19 juli 2025

Dzień dobry Panie Łukaszu,

dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Jest nam niezmiernie przykro, że doświadczenia z naszą platformą były dla Pana rozczarowujące.

Chcielibyśmy zaznaczyć, że przed rozpoczęciem korzystania z Droplo, każdy użytkownik ma możliwość zapoznania się z regulaminem, który jest publicznie dostępny na naszej stronie internetowej: https://droplo.com/pl/regulations.

Droplo to platforma B2B, co oznacza, że nie obowiązują w niej przepisy prawa konsumenckiego – korzystają z niej wyłącznie firmy lub osoby prowadzące działalność gospodarczą (rejestrowaną bądź nierejestrowaną).

Rozumiemy, że może być to dla Pana niecodzienne. Przykro nam, że odbiera Pan tę sytuację jako celowe działanie z naszej strony – zapewniamy, że naszym celem jest zawsze wspieranie użytkowników w korzystaniu z narzędzia.

W kwestii wsparcia technicznego – jako producent Droplo zapewniamy pomoc w obsłudze platformy, jednak nie pośredniczymy w kontaktach z Dostawcami ani nie realizujemy zamówień – są one obsługiwane bezpośrednio przez Dostawców, z którymi możliwy jest kontakt poprzez wbudowany komunikator.

Życzymy Panu pomyślności w dalszych działaniach biznesowych 🙂

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Odradzam korzystania z tego serio

Scam za ogromne siano za 1000+ zł możesz wybrać 25 produktów , szczerze zalecam dogadać się bezpośrednio z jakąś hurtownia niż z tymi oszustami

28 juni 2025

Dzień dobry,

dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Pragniemy wyjaśnić, że w darmowym planie Droplo użytkownicy mają pełen dostęp do całego katalogu produktów – obejmującego miliony ofert od europejskich dostawców.

Umożliwia to swobodne przeglądanie i analizowanie asortymentu przed podjęciem decyzji o ewentualnym rozszerzeniu planu.

Dodatkowe funkcje, takie jak możliwość importu produktów do sklepu czy automatyczna synchronizacja stanów magazynowych i cen, dostępne są w ramach płatnych planów abonamentowych. Ich szczegółowy opis znajduje się na naszej stronie.

Zależy nam na transparentności oraz satysfakcji naszych użytkowników – zachęcamy do kontaktu z naszym zespołem wsparcia, chętnie rozwiejemy wszelkie niejasności :)

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Most of healthy products were removed…

Most of healthy products were removed from the dropshipping offer without any notice, I am without goods to sell :/

8 april 2025

Hello Wrocek,

thank you for taking the time to share your opinion. We understand your frustration regarding the disappearance of many health products from the catalog.

As a platform that connects thousands of sellers with independent European suppliers, Droplo operates in a dynamic environment where product availability can change frequently and without prior notice.

While we strive to maintain a stable selection, it’s important to note that suppliers have full control over their product listings. As a result, occasional changes in inventory – including removals – are beyond our control.

To help our users maintain a consistent product offering, we recommend exploring Droplo Importer AI – a tool that allows you to import product feeds (in XML or CSV format) from any compatible external source.

This gives you more flexibility and control over the products you offer, and can be a great solution if you're looking for more stability or access to niche categories like health and wellness.

If you’re interested in using Importer AI or need assistance setting it up, feel free to contact our support team at help@droplo.com – we’ll be happy to guide you through the process.

We appreciate your business and remain committed to supporting your success in every way we can.

If there's anything else you need, we’re here to help 🙂

Best regards,
Droplo Team

Omijać szerokim łukiem

Podstawowe błędy programistyczne przy listingach produktów! źle działają kategorie - co jest podstawową funkcjonalnością! - takie błędy nie powinny mieć miejsca na produkcji! to pokazuje jakie mają wewnętrzne standardy jakości tworzenia oprogramowania.. aż strach podawać jakiekolwiek dane osobowe czy budować wokół tego biznes, jak już przy bazowych funkcjach są takie problemy. Ceny daleko nieadekwatne do jakości i tego co oferuje platforma. Omijać szerokim łukiem! Wydaje się fuszerka z dużą marketingową fasadą (Droplo Trends - prawie jak Google Trends ;) Wpierw powinni przetestować produkt zanim puszczą w rynek.

5 december 2024

Panie Marku,

Dziękujemy za podzielenie się opinią. Bardzo nam przykro, że doświadczył Pan niedogodności w pracy z Droplo.

Zapewniamy, że stale pracujemy nad poprawą jakości i funkcjonalności Droplo. Opisane kwestie zostały już przekazane do naszego zespołu technicznego.

Naszym priorytetem jest dostarczenie stabilnego i niezawodnego narzędzia dla naszych użytkowników, dlatego dziękujemy za tę konstruktywną krytykę.

Jeśli chodzi o dane osobowe, chcielibyśmy podkreślić, że bezpieczeństwo naszych użytkowników jest dla nas najwyższym priorytetem. Droplo spełnia najwyższe standardy ochrony danych zgodne z wymogami RODO.

Doceniamy każdy feedback – zarówno pozytywny, jak i negatywny. Jeśli chciał(a)by Pan(i) podzielić się szczegółami dotyczącymi napotkanych problemów lub zasugerować konkretne zmiany, zachęcamy do kontaktu z naszym zespołem wsparcia pod adresem help@droplo.com.

Mamy nadzieję, że w przyszłości uda nam się zmienić Pana opinię na bardziej pozytywną. 😊

Radzę o mijać droplo

dosłownie lipa , wiecznie wyskakują jakieś błędy, ceny na platformie wcale nie są atrakcyjne taniej jest bezpośrednio w hurtowni, Obsługa wsparcia pożal Boże ,informatycy rozwiązują problem integracji stroną sklepu już tydzień i nie widać żadanych zmian na stronie sklepu. Cena usługi nie jest adekwatna do jakości . Do obsługi Droplo ja dotrzymuję słowa stąd negatywna opinia !!!

27 november 2024

Szanowny Panie,

Dziękujemy za opinię i przepraszamy za wszelkie niedogodności. Zdajemy sobie sprawę z trudności związanych z integracją i problemami technicznymi, które zostały zgłoszone. Zdajemy sobie sprawę, jak ważne jest dla naszych klientów, aby wszystkie procesy działały sprawnie i bez zakłóceń.

Jeśli chodzi o ceny, rozumiemy, że każdy klient ma indywidualne potrzeby i porównania rynkowe, jednak nasza platforma oferuje szeroki wybór produktów od wielu zweryfikowanych dostawców, co zapewnia bezpieczeństwo transakcji i wygodę. Staramy się, aby ceny były konkurencyjne, a jakość usług na najwyższym poziomie.

Mamy nadzieję, że będziemy mogli odzyskać Pana zaufanie. Zależy nam na tym, aby nasza platforma była pomocnym narzędziem w rozwoju biznesu.

Nie polecam!

Koszmarne, dosłownie nic nie działa, wiecznie wyskakują jakieś błędy, ceny na platformie wcale nie są atrakcyjne. Zdecydowanie zbędne narzędzie do sprzedaży w dropie.

15 oktober 2024

Antwoord van Droplo - Dropshipping & B2B EU/US

Dzień dobry, jak najbardziej rozumiemy Pana punkt widzenia i przepraszamy za wszelkie niedogodności. Zależy nam na jak najlepszym doświadczeniu klienta, dlatego chcielibyśmy poprawić również Pana odczucia na temat naszej platformy. Prosimy o przesłanie informacji na temat błędów w oknie chatu lub na help@droplo.com, z pewnością się odniesiemy. W kwestii braku atrakcyjnych cen, czy udało się Panu przetestować usługę Droplo Trends? Zapraszamy do skorzystania z 7 darmowych dni okresu próbnego w usłudze. Dodatkowo, przypominamy o możliwości negocjowania cen z dostawcami w Droplo Business Chat ;). Pozdrawiamy serdecznie.

Żródło dobrych produktów

Na platformę trafiłem z webinaru, korzystam już od kilku miesięcy. Nie jestem specjalnie techniczny, ale po kontakcie z działem obsługi i przeprowadzili mnie sprawnie przez założenie konta wraz z koniecznymi integracjami. Wybór produktów i dostawców jest duży, ceny konkurencyjne, więc zostaje dla mnie miejsce na zarobek. Zastanawiam się nad zwiększeniem sprzedaży i planuje zrobić to na platformie. Ze swojej strony polecam.

13 juli 2024

Antwoord van Droplo - Dropshipping & B2B EU/US

Panie Mariuszu, bardzo dziękujemy za pozytywną opinię. Mamy nadzieję, że zwiększy Pan sprzedaż równie sprawnie, jak ją Pan rozpoczął, a w razie jakichkolwiek pytań, czy wątpliwości, służymy pomocą na chacie, oraz help@droplo.com ;). Pozdrawiamy.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I've been using Droplo for a couple of…

I've been using Droplo for a couple of weeks now and I love it! The app allows data to be synchronized easily with my Woocomerce online store.
As a beginner, I was worried about setting up an app like this, but Droplo is incredibly intuitive. Everything from finding suppliers to updating my catalog is a breeze. And when I did have a question, their support team went above and beyond to help me out.
Highly recommended!

20 juni 2024

Antwoord van Droplo - Dropshipping & B2B EU/US

Hello Klaudia :) Thank you for the review! It's great to know that even as a beginner, you've found the app to be intuitive and easy to use.

Seamless integrations are a core strength of Droplo, ensuring effortless data synchronization between your store and the platform.

A user-friendly interface makes everything from supplier discovery to catalog updates a breeze, allowing you to focus on growing your business.

Our support team is always happy to help and we're glad we met your expectations when you had a question.

We're constantly striving to make Droplo the best possible solution for e-commerce businesses of all experience levels.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Platforma jak najbardziej w porządku

Platforma jak najbardziej w porządku. Pomocny support, łatwość integracji z wieloma narzędziami

20 mei 2024

Antwoord van Droplo - Dropshipping & B2B EU/US

Panie Dawidzie, serdecznie dziękujemy za przesłaną opinię. Mamy nadzieję, że razem z Droplo rozwinie Pan swoją sprzedaż online.

Nasz dział wsparcia jest zawsze do Pana dyspozycji, aby odpowiedzieć na wszelkie pytania i rozwiać wątpliwości.

Dzięki gotowym integracjom oraz rozbudowanemu katalogowi produktowemu każdy sprzedawca znajdzie dostawców w swojej branży.

Wciąż pracujemy nad nowymi funkcjonalnościami, które pozwolą jeszcze bardziej usprawnić Pana pracę. Zależy nam, by usuwać wszelkie przeszkody, jakie mogą pojawić się na Pana drodze :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Korzystam z usług Droplo już od…

Korzystam z usług Droplo już od dłuższego czasu. Na duży plus zasługuje obsługa klienta i ilość integracji na platformie. Otrzymałem odpowiedzi na wszystkie moje pytania dotyczące połączenia ze sklepem Shoper. Gorąco polecam i czekam na dołączenie nowych dostawców. :)

6 juni 2023

Antwoord van Droplo - Dropshipping & B2B EU/US

Panie Krzysztofie, miło nam słyszeć tak pozytywną opinię o Droplo!

Szeroki zakres integracji dostępnych na platformie jest dla nas szczególnym priorytetem, ponieważ chcemy umożliwić użytkownikom sprzedaż wielokanałową przy oszczędności czasu :)

Droplo wciąż się rozwija, a oferta dostawców rośnie każdego tygodnia. Każdy sprzedawca powinien tu znaleźć coś dla siebie.

Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z obsługi platformy. Dokładamy wszelkich starań, aby każde pytanie otrzymało rzetelną odpowiedź oraz aby nasi użytkownicy czuli się w pełni zaopiekowani.

Dziękujemy za korzystanie z Droplo i życzymy dalszych sukcesów w sprzedaży!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Chciałem spróbować swoich sił w prowadzeniu sklepu dropshippingowego i dzięki tej platformie udało mi się w jednym miejscu znaleźć produkty w interesujących mnie kategoriach oraz szybko założyć sklep powiązany z moim kontem Droplo. Polecam osobom, które nie mają jeszcze działalności a chcą szybko założyć pierwszy sklep.

3 juni 2024

Antwoord van Droplo - Dropshipping & B2B EU/US

Panie Jakubie, serdecznie dziękujemy za cenną opinię :)

Doceniamy Pana zadowolenie z szerokiego wyboru produktów. Dbamy o to, by baza produktowa wciąż rosła, a osoby bez firmy miały możliwość nawiązywania wielu współprac z dostawcami.

Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z łatwości zakładania i zarządzania sklepem wewnątrz platformy Droplo. Dokładamy wszelkich starań, aby zapewnić naszym użytkownikom możliwie najlepsze doświadczenie, stale rozwijając nasze usługi.

Życzymy Panu sukcesów w sprzedaży!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Łatwo pozyskać nowych kontrahentów do sprzedaży w dropie

Platforma jak na swój wiek i nowość na rynku ma swoje minusy, nie wszystko jest dopięte na ostatni guzik. Ale w codziennym użytkowaniu jest naprawdę ok. Na plus dużo integracji, zamówienia możliwość otwarcia własnego sklepu. Pomocna do zaczęcia z dropem, kiedy nie ma się jeszcze łatwości w pozyskaniu dobrych dostawców z dobrymi cenami. Dzięki droplo pozyskałem współpracę z kilkoma naprawdę dobrymi dostawcami dzięki którym sprzedaje na allegro od 3 msc z powodzeniem!

6 mei 2024

Antwoord van Droplo - Dropshipping & B2B EU/US

Panie Rafale, dziękujemy za rzetelną opinię :)

Zdajemy sobie sprawę, że jako platforma wciąż rozwijająca się, mamy pewne niedoskonałości. Pracujemy jednak nieustannie nad udoskonalaniem naszych usług i wprowadzaniem nowych funkcji, które spełnią oczekiwania wszystkich użytkowników Droplo.

Doceniamy również informację o Pana sukcesach w sprzedaży na Allegro. Jest to dla nas najlepszy dowód, że Droplo może być skutecznym narzędziem do rozwoju biznesu w e-commerce.

Dbamy również o to, by użytkownicy mieli dostęp do szerokiej bazy sprawdzonych dostawców oferujących produkty w konkurencyjnych cenach.

Dziękujemy za wybór naszej platformy i życzymy kolejnych sukcesów w rozwijaniu sprzedaży razem z Droplo :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Narzędzie działa dobrze i stabilnie

Narzędzie działa dobrze i stabilnie. Do tego jest proste w używaniu. U mnie mam połączenie ze sklepem na woocommerce. Nie mam żadnych zastrzeżeń i mogę z czystym sumieniem polecić droplo.

14 mei 2024

Antwoord van Droplo - Dropshipping & B2B EU/US

Pani Klaudio, bardzo dziękujemy za tak pozytywną opinię! Cieszymy się, że narzędzie spełnia Pani oczekiwania i ułatwia prowadzenie sklepu internetowego.

Doceniamy, że wspomniała Pani o prostocie obsługi i stabilności działania. Dokładamy wszelkich starań, aby zapewnić naszym użytkownikom jak najlepsze doświadczenia.

Miło nam również słyszeć, że udało się bezproblemowo połączyć Droplo z Pani sklepem WooCommerce. Pani opinia jest dla nas bardzo cenna :)

Super

Ok, szybko,sprawnie, starają się bardzo

10 mei 2024

Antwoord van Droplo - Dropshipping & B2B EU/US

Panie Grzegorzu, serdecznie dziękujemy za Pana opinię :)

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Platforma ok - support już mniej

Platforma ok, sporo produktów, dodawane nowe funkcjonalności.
Jakkolwiek support kuleje i to mocno, zgadzam się z poprzednikiem. Jeśli chodzi o płatności potrafią się przypominać nawet telefonicznie. Jak doszło świeżo do zakupu konta to kontakt był na bieżąco. Z czasem kontakt coraz bardziej wymijający i na zwłokę po tygodniu albo i dłużej. Nawet o fakturę 3eba się po kilka razy prosić bez odpowiedzi. Za ostatni zakup po ok 1,5 miesiąca przesłali dokument płatności. Coś tu nie gra. Coraz trudniej polecić. Mam wrażenie, że firma nastawiona na masówkę i pozyskiwanie głównie nowych kont z olewką tych, które już zapłaciły swoje. Polecam poprawić support i będzie ok.

8 april 2024

Antwoord van Droplo - Dropshipping & B2B EU/US

Panie Piotrze, dziękujemy za Pana uwagi. Są one dla nas bardzo cenne. Staramy się na bieżąco dostosowywać do potrzeb użytkowników, a każda nowa opinia pozwala nam się do tego zbliżyć :)

Z Droplo może Pan skontaktować się poprzez okno czatu oraz adres help@droplo.com. W ramach wsparcia oferujemy także możliwość zapisu na konsultacje telefoniczne.

Jeszcze tytułem wyjaśnienia, platforma RedCart posiada własny, osobny zespół wsparcia.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Zdecydowanie radzę omijać tę platformę

Zdecydowanie radzę omijać tę platformę. A zwłaszcza jej integrację ze sklepem RedCart. Jeżeli chodzi o uruchomienie usługi to konsultanci odpowiedzą natychmiastowo co i jak zrobić. W przypadku wystąpienia problemów trzeba się nastawić na tygodniowe oczekiwanie na odpowiedź oraz wymijające informację, które nie pomagają w rozwiązaniu problemu. Jako niezadowolony klient pozostałem z kontem, którego nie mogę usunąć, aukcjami i produktami w sklepie, których nie mogę usunąć, a sam import produktów sprawił, że katalog na sklepie zamienił się w śmietnik.

20 februari 2024

Antwoord van Droplo - Dropshipping & B2B EU/US

Panie Tomaszu, dziękujemy za opinię. Przykro nam słyszeć, iż w trakcie korzystania z platformy spotkały Pana negatywne doświadczenia. Jeśli chciałby Pan wyjaśnić zaistniałą sytuację, wówczas zapraszamy do kontaktu pod adresem help@droplo.com.

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.