De bezorger heeft het pakketje gewoon in de brievenbus geforceerd. De brievenbus staat een paar meter voor het huis en is niet bedoeld voor pakketjes, maar zoals de naam al zegt, voor BRIEVEN. De... Toon meer

3 katoenen Poloshirts besteld en 3 synthetische Poloshirts gekregen. Maar retourneren moest naar China terwijl ik toch op een nederlandse website besteld had. Het kon blijkbaar niet anders of ik... Toon meer

Whiskey wolf fles besteld maar na het lezen van alle reviews geschrokken en nog diezelfde dag bestelling ingetrokken. Werd direct op gereageerd, de bestelling werd geannuleerd en ik zou het geld retou... Toon meer

2,3

Slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

2,3

Alle reviews

2 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

De bezorger heeft het pakketje gewoon…

De bezorger heeft het pakketje gewoon in de brievenbus geforceerd.
De verpakking was ook beschadigd. Gelukkig zat er schuimpapier in en is de fles niet kapot gegaan.
Maar ik vind dit echt 'not done'

15 mei 2025

3 katoenen Poloshirts besteld en 3…

3 katoenen Poloshirts besteld en 3 synthetische Poloshirts gekregen.
Het kon blijkbaar niet anders of ik kon 15% van de aankoopwaarde terug krijgen met behoud van Poloshirts.
Slechte ervaring met dit bedrijf.
Eens maar nooit meer.
En na mailen krijg je geen antwoord.

1 juni 2025

Deze site geeft mooiere foto's

Deze site geeft mooiere foto's, dan dat het er in werkelijkheid uit ziet. Ik had tevens mijn product terug gestuurd. Vervolgens maanden niks van gehoord. Krijg ik naar maanden alsnog de rekening gepresenteerd. Omdat ik geen bewijs had van retourneren. Maar zo' n bewijs bewaar ik niet maanden. Dus deze site verdient van mij helemaal geen ster

22 juli 2025

FLINK BELAZED

Een adelaars fles besteld en ontvangen wat totaal niet leek zoals op de foto was weergegeven zoals op de site van Dubie. Producten deugen niet!
Contact gehad voor retour helaas moest dit op eigen kosten. €17 betaald voor retour en is zogenaamd nooit aangekomen terwijl track and trace aangeeft wel te zijn ontvangen. Al meerdere meldingen gemaakt maar krijg helaas mijn geld niet meer terug. Al met al een verschrikkelijke organisatie dat geld uit je portemonnee jat!!! FLINK BELAZERD!!

16 juli 2025

GROTE OPLICHTERS

De producten lijken helemaal niet op de plaatjes en als je ze terug wilt sturen moeten ze opeens naar china waar de verzendkosten heel hoog zijn. Als je je geld terug wilt krijg je opeens een stuk minder en de rest zijn zogenaamd hun verzendkosten(die vanuit China vaak gratis zijn) en verwerkingskosten. Het zijn grote oplichters, NIETS KOPEN HIER!!!!!

14 juli 2025

Dubie.nl zijn oplichters

16 mei jl. bestelling gedaan bij deze webshop. Op 7 juni jl. hebben zij het item retour ontvangen van post.nl Ben sindsdien bezig met "Olivia" om mijn geld terug te krijgen. Iedere keer is het "doorgestuurd naar de juiste afdeling". Het is nu 9 juli en nog steeds geen geld terug!!! Ben nu bezig met een incasso bureau, Ben er nu echt helemaal klaar mee. Deze club vermijden!!

16 mei 2025

Ontvangen product totaal niet conform voorbeeld Site Dubie

Ik had de”Adelaar” fles gekocht voor mijn vader voor vaderdag. Was totaal niet hetzelfde leek er niets ééns op. Heb maar een ander kado erbij gegeven aan mijn vader. Zal niet snel meer iets bestellen bij Dubie. Want mijn ervaring is dat de producten op de site veel anders zouden kunnen zijn dan wat je ontvangt.

15 juni 2025

Geen product en geen geld terug

Het is nog niet eens 1 ster waard! Ik heb 2,5 maand geleden een product besteld bij hun dit is nog steeds niet geleverd. Ik heb vorige week gevraagd om een snelle levering of geld terug, hier wordt niet op gereageerd.
Hier zou ik zeker niks bestellen! Hele slechte service

16 juni 2025

Zo slecht dit bedrijf je krijgt rommel…

Zo slecht dit bedrijf je krijgt rommel uit China die zeker niet overeenkomt met wat je besteld. Dus koop a.u.b. niks bij deze oplichters. Ben nu met ze aan het mailen en als je het wil terugsturen moet je zelf de kosten betalen of een lullige 40% retour kan je krijgen. Nou ik hou me poot stijf en betaal niks aan deze oplichters.

13 juni 2025

Wat een aanfluiting

Wat een aanfluiting! 🫣Luxe Whiskey fles - Arend besteld voor vaderdag. Ontving een misvormde postduif. Toen ik m'n beklag deed, kreeg ik eerst een mail terug dat de producten voor verzending zijn gecontroleerd. Wss met de ogen dicht dan 🙄 om te retourneren moet je zelf de kosten á €20,-naar China betalen en alleen als het product daadwerkelijk in de magazijn in China ontvangen is kan je je geld terug krijgen. Schandalig!😐

24 mei 2025

Bezint eer ge begint bij dubieuze Dubie!

Opgelet dit bedrijf is zelfs niet één ster waard! Bij Dubie een waterflosser besteld voor €35,- Deze gekregen maar weer retour (Maart '25) gestuurd. Reden: Ons bedacht over het product en alles netjes volgens de richtlijnen met papieren van Dubie verstuurd, alsook alle betreffende info bewaard van opsturen (Met track&Trace van Post.nl) en doorgegeven aan Dubie. Ondertussen dwong Klarna ons te betalen want volgens de info van Dubie kon het retour pakketje uiteindelijk zgn. "niet gevonden worden", "was niet traceerbaar". Maanden bezig geweest met communiceren met Klarna en Dubie! Echter, wat schetst de verbazing...vandaag (07-06-25) werd hetzelfde retour gezonden pakketje in dezelfde staat van inpakken, wat zgn. niet gevonden en zgn niet traceerbaar was wéér geleverd......het was n.l. ook weer retour gezonden naar ons adres vanuit China!!!!!! Hoezo was het pakketje niet te vinden???? met track&trace van Post.nl nog wel! Gaan het echter niet weer retour sturen, kost dan weer €20,- verplicht met track&trace! en het pakket is bovendien "toch niet te vinden" Al met al kost het apparaatje van €8,- al €55,- en we wilden het niet eens meer hebben = dus als je gewoon geld door de gootsteen wil spoelen moet je bij Dubie kopen! Als je iets koopt zit je er gewoon aan vast! Er is helemaal geen retourbeleid, dit is een leugen! We moeten ons verlies maar nemen, helaas!

7 juni 2025

Eindelijk opgelost, maar misleidende info en slechte service

Mijn bestelling voldeed totaal niet aan de verwachtingen. De informatie op de website was misleidend: het leek alsof het product compleet geleverd zou worden, terwijl nergens duidelijk werd vermeld dat je het nog zelf moest vullen. Dit werd pas duidelijk ná ontvangst.

Toen ik het wilde retourneren, kreeg ik foutieve retourgegevens, waardoor het pakket weer bij mij terugkwam en ik opnieuw verzendkosten moest maken. De communicatie was ronduit slecht: op meerdere e-mails kreeg ik geen reactie.

Na veel aandringen heb ik uiteindelijk mijn geld teruggekregen, maar dit hele proces was omslachtig, frustrerend en verre van klantvriendelijk. Geen aanrader.

22 november 2024

Is dit jouw bedrijf?