De bezorger heeft het pakketje gewoon in de brievenbus geforceerd. De brievenbus staat een paar meter voor het huis en is niet bedoeld voor pakketjes, maar zoals de naam al zegt, voor BRIEVEN. De... Toon meer

3 katoenen Poloshirts besteld en 3 synthetische Poloshirts gekregen. Maar retourneren moest naar China terwijl ik toch op een nederlandse website besteld had. Het kon blijkbaar niet anders of ik... Toon meer

Deze site geeft mooiere foto's, dan dat het er in werkelijkheid uit ziet. Ik had tevens mijn product terug gestuurd. Vervolgens maanden niks van gehoord. Krijg ik naar maanden alsnog de rekening gepr... Toon meer

Whiskey wolf fles besteld maar na het lezen van alle reviews geschrokken en nog diezelfde dag bestelling ingetrokken. Werd direct op gereageerd, de bestelling werd geannuleerd en ik zou het geld retou... Toon meer

2,3

Slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

2,3

Alle reviews

2 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Heel slecht

Heel slecht, oplichterspraktijken, krijg niet wat je besteld, retourneren gaat je 20,- kosten niets bestellen mensen aub niet doen niet eens 1 ster waard, wel e.e.a uitgezocht, Punterstraat 21, in Elburg is het gevestigd, JJ Business, dus dan daar maar even binnen zonder kloppen,

11 mei 2025

Zelf 1 ster is teveel.

Zelf 1 ster is teveel.
Dit bedrijf komt zeker niet in aanmerking voor en ster en over de klantenservice maar te zwijgen.
Boden 30% maar is nu 100% retour.
Waarschuwing koop hier niet

8 mei 2025

2 karaffen gevuld met Wisky besteld, 2 lege flessen ontvangen.

Helaas is geen sterren geven niet mogelijk… anders hadden ze dikke vette NUL gehad. 2 karaffen gevuld met Whisky besteld, 2 lege karafjes ontvangen. Hiermee totaal geen waar voor m’n geld gekregen. Bedrijf geprobeerd te bellen maar wanneer je dat ook doet altijd krijg je bandje dat alle medewerkers in gesprek zijn en wordt verbinding verbroken. Website pretendeert binnen zoveel uur terug te bellen… nu 4 dagen later nog steeds geen reactie. Via hun klachten formulier klacht weg gelegd… ook dan geen reactie terug. Laatste keer dat ik daar iets besteld heb dus. In mijn ogen niet betrouwbaar.

6 mei 2025

Troep

Troep
Whisky karaf van adelaar handgemaakt. Een kleuter kan het beter
Retourneren naar China wel min. 20 euro betalen en dan krijg je nog niets terug want het is zogenaamd voor je gemaakt en dan kan het niet retour
OPLICHTERS ZIJN HET

19 maart 2025

Zeer slecht voor troep zoveel geld…

Zeer slecht voor troep zoveel geld betaald echt schandalig klarna doet net zo hard mee met die onzin moet gewoon betalen retoer gestuurd zegen dood leuk nooit. Het nooit ontvangen te hebben schooier zijn het

24 april 2025

Scam!

Ongelooflijk deze website.
Oplichters zijn het.
Bestel je een “whisky karaf voor de echte kenner” in de vorm van een kat, krijg je een flesje aan dat zelfs niet lijkt op wat er op hun website staat.
Als je Dubie hier dan over emailed krijg je het antwoordt dat het exact is zoals omschreven.
Ik voel me bestolen.
Ik raad dan ook dan iedereen ten zeerste aan om weg te blijven van deze website want ze claimen dat het exclusieve handgemaakte items zijn maar het komt gewoon uit een goedkoop chinees fabriekje.

4 mei 2025

Ik heb een waterflosser van dubie 6…

Ik heb een waterflosser van dubie 6 maanden geleden gekocht, en heeft het nu al begeven. Toen ik hierover in contact ging met dubie werdt mij gezegd dat het door slijtage komt. Super belachelijk hoe kan een apparaat waar je alleen ‘s avonds mee flost na 6 maanden al slijtage bevatten. Ik ga hier nooit meer bestellen dat is 1 ding wat ding weet. Wat een slechte service het enigste wat ze aanbieden is korting op de volgende aankoop, als een device na 2 jaar niet meer werkt dan snap ik het maar na 6 maanden over slijtage praten gaat echt te ver. Deze melding ook doorgezet naar de consumentenbond.

3 mei 2025

Grote oplichters

3 mei een email gestuurd nav reactie van Dubie.nl, maar tot op heden (7 mei)
nog geen reactie

Grote oplichters, verkopen zgn een artikel dat gelinkt is aan Jack Daniels, terwijl het een massaproduct is uit de fabriek. Heb ze dit medegedeeld en krijg als antwoord dat ik het kan terugsturen naar China (dit bedrijf opereert overigens uit Nederland) met verzendkosten van ruim 25 euro of ik kan een korting krijgen van 30% (€10,50) Ik heb meerdere malen aangegeven dat ik het product wil retourneren naar een adres in Nederland, maar krijg steeds het antwoord dat dit niet mogelijk is. Heb Klarna hier ook over ingelicht en hoop dat zij hierin iets kunnen betekenen en hun samenwerking met dit bedrijf beëindigen

19 maart 2025

Het object lijkt in de verste verte…

Het object lijkt in de verste verte niet, op een adelaar. Zeer slechte imitatie, lijkt totaal niet als op de foto. En dan nog durven te zeggen, dat ie al 40 jaar deze ambacht doet. Een stickertje van Harley Davidson moet het zgn goedmaken.
Schaam je diep

30 april 2025

Oplichterij

Oplichterij, rechtstreeks vanuit China en de retour kosten moet je zelf betalen.

27 april 2025

Oplichting van de hoogste soort

Oplichting van de hoogste soort. Te koop op Aliexpress voor 10 euro. Dropshipping maar alles is bedrog. Je krijgt een leeg stuk vormloos glas dat op een vogel moet lijken. Geen jack daniels. Niets. Noooooit kopen!!!! 5 sterren recensie maken ze zelf. Om de waarheid te verdonkeremaanden.

28 april 2025

Artikel komt niet eens in de buurt van…

Artikel komt niet eens in de buurt van het fotootje. Erg teleurstellend. Bij de vraag om het retour te sturen wordt er vanalles aan gedaan om dat maar af te wimpelen.
X is het niet al gebruikt
X een mail met uitgebreide uitleg waarom
X een ingewikkelde retour formulier met gegevens die je niet kunt invullen omdat je dat nooit hebt gekregen. Ook bij een mailtje of ze t klantnummer willen sturen geen reactieeer.
X en natuurlijk retour sturen kost 10 tot 15 euro.

Kortom zeer slecht bedrijf. Dit wordt doorgespeeld aan de officiële instanties.

Update:

Inmiddels een aanbieding gehad om 30% van het aankoop bedrag teruggestort te krijgen. Dit is net zoveel als geld retour na opsturen minus de verzendkosten. Ik heb hier akkoord voor gegeven en mn verlies genomen. Daarna is dat snel geregeld

18 april 2025

2 karaffen besteld

2 karaffen besteld. Volgens de advertentie gevuld met Jack Daniels. In werkelijkheid 2 lege karaffen ontvangen van de knulligste soort die er bestaat. Er zat een kaartje bij van de glasblazer himself. Hij zal ooit wel eens geblazen hebben maar absoluut geen glas! Wat een aanfluiting. Je zou haast aan kinderarbeid denken zo absurd is het in elkaar geknutseld. Als je de tenen bv ziet dan snap je wat ik bedoel. Ik neem mijn verlies wel want retourneren naar China komt op hetzelfde bedrag als de aankoop! Pure oplichterij! Opletten dus en deze site snel voorbij gaan

26 april 2025

Is dit jouw bedrijf?