De bezorger heeft het pakketje gewoon in de brievenbus geforceerd. De brievenbus staat een paar meter voor het huis en is niet bedoeld voor pakketjes, maar zoals de naam al zegt, voor BRIEVEN. De... Toon meer
3 katoenen Poloshirts besteld en 3 synthetische Poloshirts gekregen. Maar retourneren moest naar China terwijl ik toch op een nederlandse website besteld had. Het kon blijkbaar niet anders of ik... Toon meer
Deze site geeft mooiere foto's, dan dat het er in werkelijkheid uit ziet. Ik had tevens mijn product terug gestuurd. Vervolgens maanden niks van gehoord. Krijg ik naar maanden alsnog de rekening gepr... Toon meer
Whiskey wolf fles besteld maar na het lezen van alle reviews geschrokken en nog diezelfde dag bestelling ingetrokken. Werd direct op gereageerd, de bestelling werd geannuleerd en ik zou het geld retou... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Oplichting
Besteld artikel niet lokaal gemaakt zoals wordt meegegeven in de verpakking. Het komt van China en niet door een man die al 40 jaar glaservaring heeft in Nederland. Er werd zelfs geen moeite gedaan om het chinees label te verwijderen op de doos. Er wordt het 10-voud aangerekend van de artikelprijs op Temu.
Jack Daniel’s Karaf Special Edition
Jack Daniel’s Karaf Special Edition – Luxe Whiskeyfles besteld voor €40,-
Product eenmaal binnen lijkt het op de foto maar stuk minder mooi. Mijn vrouw zei direct huh die heb ik ook bij ali express voorbij zien komen, wij kijken en ja hoor voor €6,- EXACT het zelfde! Oplichting dus en als ik hem terug wil sturen kan dit alleen naar china tegen een betaling van €30,-
Halve bestelling leveren en toch factureren
Halve bestelling leveren, e-mails niet begrijpen. Drama, nooit meer daar kopen!
Belazerderij
Wat er op de afbeelding staat komt niet overeen met het geleverde een heel klein flesje zonder inhoud voor 38,90 wat bij temu 12,50 euro kost en terug sturen is ook kostbaar naar China dus voel ik mij opgelicht door Dubie deze zullen jullie zeker niet plaatsen
De bestelling was wel mooi maar kwam…
De bestelling was wel mooi maar kwam absoluut niet over een met wat op het plaatje stond.
Rotzooi uit China,is het geld niet…
Rotzooi uit China,is het geld niet waard! Koop hier niet!!!!
Bedrog bedrijf
Dit zogenaamde bedrijf zit waarschijnlijk thuis achter de laptop in de keuken met een kopje verzachtende thee. Alles wat je daar besteld komt uit China en is als je maar bijvoorbeeld Temu gaat 4x goedkoper. De foto's zijn misleidend, je wacht tot je een ons weegt tot je spullen binnen komen en vallen dan gruwelijk tegen. Ik had ceramische coating besteld voor de auto. Het doet helemaal niets! KOOP HIER NIET!!
Goeie service en een mooi cadeau hij…
Goeie service en een mooi cadeau hij was er blij mee
Prima Aftersales
Aftersales was veel beter als het product.
Product was niet overeenkomstig met de advertentie.
Na reclamatie is het aankoop bedrag terug gestort.
Wel moet ik zeggen de advertentie was erg misleidend.
Over de afhandeling van de aftersales alleen maar lof.
Ik dacht een mooi cadeau te kopen voor…
Ik dacht een mooi cadeau te kopen voor een vriend die van de natuur en whisky houd.
De fles op de site is erg mooi, maar wat je ontvangt is een flesje van nog geen 20cm met een opening waar alleen druppels uit kunnen komen.
Wat een goedkope troep.
OPLICHTERS🖕🏿OPLICHTERS🖕🏿OPLICHTERS
Om te verbeteren kunnen ze beter de deuren sluiten
Zijn gewoon oplichters
Via hun wat besteld
Hand gemaakt🖕🏿🖕🏿🖕🏿🖕🏿🖕🏿🖕🏿🖕🏿🖕🏿
Troep
En dan nog verzendkosten zelf betalen
DUS MENSEN TRAP HIER NIET IN
JE BETAALD VEEL VOOR SHIT
Whiskeykaraf arend
Slechte versie van de foto van een whiskey karaf in de vorm van een arend. Blijkt een china prul te zijn. Terugsturen moet naar China, wat een duur is. Zou een gratis kado van 12,50 bij zitten. Maar is gewoon een kortingsbon te besteden bij minimaal 50 euro.
Had een karaf scotch whisky besteld met…
Had een karaf scotch whisky besteld met een afbeelding van een vogel was absoluut niet wat het had moet zijn, piepklein flesje zonder whisky, je word hier gewoon belazerd, pas op voor deze website
Wat ik kocht lijkt totaal niet op wat…
Wat ik kocht lijkt totaal niet op wat ik kreeg. Een karaf met wiskey. Zonder wiskey, de dop is van plastic. Lijkt ook totaal niet. Geen stickers niks.
Jammer dat ik hier geen foto kan plaatsen.
Werkt niet op iedere coating
Geen idee, maar wat het reclame filmpje laat zien, gebeurt niet bij mijn auto.
Geen glans, geen waterafstoten en krassen blijven ook.
Het duurde lang voor het aan kwam
Het duurde lang voor het aan kwam, niet zo gek aangezien deze uit China komen.. lijkt totaal niet als op de foto, na speurwerk (helaas te laat) stom! Komt deze gewoon bij de Alie vandaan
Erg jammer teleurstelling had zo'n…
Erg jammer teleurstelling had zo'n Adelaarfles verwacht bleek een slecht danwel goedkoop artikel te wezen uit waarschijnlijk China
Op foto's lijkt het erg goed maar in het echt een goedkoop prulletje Probeer dat flesje maar te vullen met whisky.wat een gesop,OVER UITSCHENKEn maar niet te spreken
NIET KOPEN VEEL TE DUUR EN LIJKT ER NIET OP
Ook ik heb een karaf besteld nou ja een karaf kan je het niet eens noemen het is meer een flesje op pocket formaat mijn valkparkiet is nog groter heb hem voor mijn zoon gekocht als verjaardags cadeau schaam me dood om hem te geven. Het moet een adelaar zijn lijkt meer op een postduif voor duiven liefhebbers dus wel een leuk hebben dingetje maar erg duur!